Luettelo eniten maaottelumaaleja maalleen tehneistä jalkapalloilijoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo eniten maaottelumaaleja maalleen tehneistä jalkapalloilijoista.

Tummennetut pelaajat ovat edelleen aktiivisia.

Maajoukkue Pelaaja Maalit Ottelut Vuodet Viitteet
 Alankomaat Robin van Persie 50 102 2005–2017 [1]
 Albania Erjon Bogdani 18 75 1996–2013 [2]
 Andorra Ildefons Lima 11 134 1997– [3]
 Armenia Henrikh Mkhitaryan 32 95 2007– [4]
 Azerbaidžan Qurban Qurbanov 14 68 1992–2005 [5]
 Belgia Romelu Lukaku 72 106 2010– [6][7]
 Bosnia ja Hertsegovina Edin Džeko 64 129 2007– [8][9]
 Bulgaria Hristo Bonev
Dimităr Berbatov
48 96
78
1967–1979
1999–2010
[10]
 Englanti Harry Kane 55 82 2015– [11][12]
 Espanja David Villa 59 98 2005–2017 [13]
 Färsaaret Rógvi Jacobsen 10 54 1999–2009 [14]
 Georgia Šota Arveladze 26 60 1992–2007 [15]
 Gibraltar Roy Chipolina
Liam Walker
5 66
69
2013–
2013–
[16]
 Irlanti Robbie Keane 68 146 1998–2016 [17]
 Islanti Eiður Guðjohnsen
Kolbeinn Sigþórsson
26 88
64
1996–2016
2010–2021
[18]
 Israel Mordechai Spiegler 33 83 [19]
 Italia Luigi Riva 35 52 1965–1974 [20]
 Itävalta Toni Polster 44 95 1982–2000 [21]
 Kazakstan Ruslan Baltïev 13 73 1997–2009 [22]
 Kosovo Elba Rashani
Albert Bunjaku
3 5
6
 Kreikka Nikos Anastopoulos 29 73 1977–1988 [23]
 Kroatia Davor Šuker 45 69 1990–2002 [24]
 Kypros Michalis Konstantinou 32 84 1997–2012 [25]
 Latvia Māris Verpakovskis 29 104 1999–2014 [26]
 Liechtenstein Mario Frick 16 125 1993–2015 [27]
 Liettua Tomas Danilevicius 19 72 1998–2012 [28]
 Luxemburg Léon Mart 16 24 1933–1946 [29][30]
 Malta Michael Mifsud 42 142 2000– [31]
 Moldova Serghei Cleșcenco 11 69 1991–2006 [32]
 Montenegro Stevan Jovetić 31 67 2007– [33][34]
 Norja Jørgen Juve 33 45 1928–1937 [35]
 Pohjois-Irlanti David Healy 36 95 2000–2013 [36]
 Pohjois-Makedonia Goran Pandev 38 122 2001– [37][38]
 Portugali Cristiano Ronaldo 123 200 2003– [39][40]
 Puola Robert Lewandowski 78 140 2008– [41][42]
 Ranska Olivier Giroud 53 122 2011– [43][44]
 Romania Adrian Mutu
Gheorghe Hagi
35 77
124
2000–2013
1983–2000
[45]
 Ruotsi Zlatan Ibrahimović 62 122 2001– [46][47]
 Saksa Miroslav Klose 71 137 2001–2014 [48]
 San Marino Andy Selva 8 73 1998–2016 [49]
 Serbia
 Jugoslavia
Aleksandar Mitrović 52 81 2013– [50][51][52]
 Skotlanti Denis Law
Kenny Dalglish
30 55
102
1959–1974
1972–1987
[53]
 Slovakia Marek Hamšík 26 136 2007– [54][55]
 Slovenia Zlatko Zahovič 35 80 1992–2004 [56]
 Suomi Teemu Pukki 42 120 2009– [57][58]
 Sveitsi Alexander Frei 42 84 2001–2011 [59]
 Tanska Poul Nielsen
Jon Dahl Tomasson
52 38
112
1912–1925
1997–2010
[60]
 Tšekki Jan Koller 55 91 1999–2008 [61]
 Turkki Hakan Şükür 51 112 1992–2007 [62]
 Ukraina Andri Ševtšenko 48 111 1995–2012 [63]
 Unkari Ferenc Puskás 84 85 1945–1956 [64]
 Valko-Venäjä Maksim Ramaštšanka 20 63 1998–2008 [65]
 Venäjä Aleksandr Keržakov 30 91 2002–2016 [66]
 Viro Andres Oper 38 134 1995–2014 [67]
 Wales Gareth Bale 41 111 2006– [68]
 Neuvostoliitto Oleh Bloh’in 42 112 1972–1988 [69]
 Itä-Saksa Joachim Streich 53 98 1969–1984 [70]
 Tšekkoslovakia Antonín Puč 34 60 1926–1938 [61]
 Etelä-Korea Cha Bum-kun 58 134 1972–1986 [71]
 Iran Ali Daei 109 149 1993–2006 [72]
 Japani Kunishige Kamamoto 75 76 1964–1977 [73]
 Saudi-Arabia Majid Abdullah 71 116 1978–1994 [74]
 Singapore Fandi Ahmad 55 101 1979–1997 [75]
 Algeria Abdelhafid Tasfaout 34 79 1990–2002 [76]
 Angola Akwá 39 78 1995–2006 [77]
 Benin Razak Omotoyossi 21 55 2004–2016 [78]
 Burkina Faso Beli Moumouni Dagano 34 83 1998–2013 [79]
 Egypti Hossam Hassan 67 176 1985–2006 [80]
 Etelä-Afrikka Benni McCarthy 31 80 1997–2012 [81]
 Ghana Asamoah Gyan 51 109 2003– [82]
 Kamerun Samuel Eto’o 56 118 1997–2014 [83]
 Kongon demokraattinen tasavalta Dieumerci Mbokani 18 41 2005–2017 [84]
 Kongon tasavalta Jonas Bahamboula 13 56 1969–1982 [85]
 Nigeria Rashidi Yekini 37 62 1983–1998 [86]
 Norsunluurannikko Didier Drogba 65 105 2002–2014 [87]
 Sambia Godfrey Chitalu 79 111 1968–1980 [88]
 Senegal Sadio Mané 34 93 2012– [89]
 Tunisia Issam Jemâa 36 84 2005–2014 [90]
 Amerikan Samoa Ramin Ott 3 15
 Australia Tim Cahill 50 108 2004–2018 [91]
 Cookinsaaret Taylor Saghabi 6 12
 Fidži Esala Masi 22
 Papua-Uusi-Guinea Reggie Davani 15
 Salomonsaaret Commins Menapi 34
 Samoa Desmond Fa'aiuaso 7 12
 Ranskan Polynesia Teaonui Tehau 16 26
 Tonga Unaloto Feao 7 17
 Uusi-Kaledonia Bertrand Kaï 20 31
 Uusi-Seelanti Vaughan Coveny 28 64 [92]
 Vanuatu Richard Iwai 19 32 [93]
 Meksiko Javier Hernández 52 109 2009– [94]
 Yhdysvallat Landon Donovan
Clint Dempsey
57 157
141
2000–2014
2004–2017
[95]
 Costa Rica Rolando Fonseca Jiménez 47 113 1992–2011 [96]
 El Salvador Raúl Díaz Arce 39 72 1991–2000 [97]
 Guatemala Carlos Humberto Ruiz Gutiérrez 68 133 1998–2016 [98]
 Honduras Carlos Pavón 57 101 1993–2010 [99]
 Trinidad ja Tobago Stern John 70 115 1995–2011 [100]
 Argentiina Lionel Messi 103 175 2005– [101][102]
 Bolivia Joaquín Botero 20 48 1999–2009 [103]
 Brasilia Pelé 77 92 1957–1971 [104]
 Chile Alexis Sánchez 45 136 2006– [105]
 Ecuador Enner Valencia 38 77 2012– [106][107]
 Kolumbia Radamel Falcao 35 91 2007– [108]
 Paraguay Roque Santa Cruz 32 112 1999–2016 [109]
 Peru Paolo Guerrero 39 102 2004– [110]
 Uruguay Luis Suárez 63 116 2007– [111]
 Venezuela José Salomón Rondón 31 82 2008– [112]
  1. Netherlands - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  2. Hoxha, Florent & Mamrud, Roberto: Albania - Record International Players 12.5.2023. rsssf. Viitattu 13.6.2023. (englanniksi)
  3. Duret, Sébastien & Mamrud, Roberto: Andorra - Record International Players 21.1.2023. rsssf. Viitattu 13.6.2023. (englanniksi)
  4. Mamrud, Roberto: Armenia - Record International Players 12.5.2023. rsssf. Viitattu 13.6.2023. (englanniksi)
  5. Azerbaijan - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  6. Stokkermans, Karel: Belgium - Record International Players 31.12.2022. rsssf. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  7. Romelu Lukaku Transfermarkt. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  8. Mamrud, Roberto: Bosnia and Herzegovina - Record International Players 2.11.2022. rsssf. Viitattu 23.6.2023. (englanniksi)
  9. Edin Dzeko Transfermarkt. Viitattu 23.6.2023. (englanniksi)
  10. Bulgaria - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  11. England - Record International Players 21.1.2023. rsssf. Viitattu 20.4.2023. (englanniksi)
  12. Harry Kane Transfermarkt. Viitattu 20.4.2023. (englanniksi)
  13. Spain - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  14. Faroe Islands - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  15. Georgia - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  16. Gibraltar - Football players eu-football.info. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  17. Ireland - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  18. Iceland - Record International Players 2.11.2022. rsssf. Viitattu 23.12.2022. (englanniksi)
  19. 60 sporting heroes for 60 years: no.2 Mordechai Spiegler jpost.com. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  20. Italy - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  21. Austria - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  22. Kazakhstan - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  23. Greece - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  24. Croatia - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  25. Cyprus - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  26. Latvia - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  27. Liechtenstein - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  28. Lithuania - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  29. Luxembourg - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  30. Léon Mart - Goals in International Matches rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  31. Mamrud, Roberto: Malta - Record International Players 12.5.2023. rsssf. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  32. Moldova - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  33. Mamrud, Roberto: Montenegro - Record International Players 24.1.2023. rsssf. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  34. Stevan Jovetic Transfermarkt. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  35. Norway - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  36. Northern Ireland - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  37. Macedonia - Record International Players 27.5.2021. rsssf. Viitattu 26.6.2021. (englanniksi)
  38. Goran Pandev Transfermarkt. Viitattu 26.6.2021. (englanniksi)
  39. Pierrend, José Luis: Portugal - Record International Players 23.1.2023. rsssf. Viitattu 23.6.2023. (englanniksi)
  40. Cristiano Ronaldo Transfermarkt. Viitattu 23.6.2023. (englanniksi)
  41. Poland - Record International Players 21.1.2023. rsssf. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  42. Robert Lewandowski Transfermarkt. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  43. Pierrend, José Luis: France - Record International Players 12.2.2023. rsssf. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  44. Olivier Giroud Transfermarkt. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  45. Romania - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  46. Mamrud, Roberto: Sweden - Record International Players 1.2.2023. rsssf. Viitattu 13.6.2023. (englanniksi)
  47. Zlatan Ibrahimovic Transfermarkt. Viitattu 13.6.2023. (englanniksi)
  48. (West) Germany - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  49. San Marino - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  50. Yugoslavia (Serbia (and Montenegro)) - Record International Players 1.2.2023. rsssf. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  51. Aleksandar Mitrovic Transfermarkt. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  52. Turkin lentokeli jatkui jalkapallon MM-karsinnoissa – Luxemburgille jättiyllätys vieraskentällä 28.3.2021. Yle. Viitattu 28.3.2021.
  53. Scotland - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  54. Mamrud, Roberto: Slovakia - Record International Players 21.1.2023. rsssf. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  55. Marek Hamsik Transfermarkt. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  56. Slovenia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  57. Pietarinen, Heikki: Finland - International Player Records 1.8.2022. rsssf. Viitattu 1.10.2022. (englanniksi)
  58. Teemu Pukki Transfermarkt. Viitattu 13.6.2023. (englanniksi)
  59. Switzerland - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  60. Denmark - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  61. a b Czechoslovakia/Czech Republic - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  62. Turkey - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  63. Ukraine - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  64. Hungary - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  65. Belarus - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  66. Russia - Record International Players rsssf. Viitattu 9.12.2020. (englanniksi)
  67. Estonia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  68. Passo Alpuin, Luis Fernando: Wales - Record International Players 21.1.2023. rsssf. Viitattu 13.6.2023. (englanniksi)
  69. Soviet Union/CIS - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  70. East Germany - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  71. South Korea - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  72. Iran - Record International Players rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  73. Japan - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  74. Saudi Arabia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  75. Singapore - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  76. Algeria - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  77. Angola - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  78. Benin - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  79. Burkina Faso - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  80. Egypt - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  81. South Africa - International Appearances rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  82. Ghana - Record International Players 27.7.2022. rsssf. Viitattu 9.10.2022. (englanniksi)
  83. Cameroon - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  84. Congo-Kinshasa - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  85. Congo-Brazzaville - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  86. Nigeria - Record International Players rsssf. Viitattu 1.8.2018. (englanniksi)
  87. Ivory Coast - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  88. Zambia - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  89. Senegal - Record International Players 1.11.2022. rsssf. Viitattu 29.11.2022. (englanniksi)
  90. Tunisia - Record International Players rsssf. Viitattu 28.7.2018. (englanniksi)
  91. Australia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  92. Vaughan Coveny - Goals in International Matches rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  93. Richard Iwai - Goals in International Matches rsssf. Viitattu 23.7.2018. (englanniksi)
  94. Mexico - Record International Players 12.8.2022. rsssf. Viitattu 9.10.2022. (englanniksi)
  95. USA - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  96. Costa Rica - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  97. El Salvador - Record International Players 20.5.2021. rsssf. Viitattu 17.10.2021. (englanniksi)
  98. Guatemala - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  99. Honduras - Record International Players 20.5.2021. rsssf. Viitattu 17.10.2021. (englanniksi)
  100. Trinidad and Tobago - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  101. Argentina - Record International Players 22.1.2023. rsssf. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  102. Lionel Messi Transfermarkt. Viitattu 15.6.2023. (englanniksi)
  103. Bolivia - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  104. Brazil - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  105. Chile - Record International Players 16.12.2020. rsssf. Viitattu 30.3.2021. (englanniksi)
  106. Ecuador - International Appearances by Player 1.11.2022. rsssf. Viitattu 20.11.2022. (englanniksi)
  107. Enner Valencia Transfermarkt. Viitattu 29.11.2022. (englanniksi)
  108. Colombia - Record International Players 16.12.2020. rsssf. Viitattu 30.3.2021. (englanniksi)
  109. Paraguay - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  110. Peru - Record International Players rsssf. Viitattu 14.6.2020. (englanniksi)
  111. Uruguay - Record International Players 18.3.2021. rsssf. Viitattu 30.3.2021. (englanniksi)
  112. Venezuela - Record International Players 18.3.2021. rsssf. Viitattu 30.3.2021. (englanniksi)