Luettelo SM-liigassa jääkiekkoilleista ulkomaalaisista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo SM-liigassa jääkiekkoilleista ulkomaalaisista. Tilastot päivitetty kauden 2018–2019 jälkeen.

Maalivahdit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(K=Kausien määrä, RO=Runkosarjaottelut, T%=Torjuntaprosentti, PO=Pudotuspeliottelut, N=Nollapelit)

Nimi Kotimaa Kaudet K Joukkueet RO T% N PO T% N
Don Cutts  Kanada 1980-1981 1 Kiekkoreipas 26 87,86 0 - - -
Tom Regnier  Kanada 1980-1981 1 Kiekkoreipas 7 79,31 0 - - -
Jim Bedard  Kanada 1980-1982, 1988-1989 3 TPS/HPK 89 87,55 1 10 0
Benoit Perreault  Kanada 1983-1984 1 HPK 28 84,32 1 - - -
Tom Draper  Kanada 1987-1988, 1999-2003 5 Tappara/Lukko/Blues/HIFK 172 90,79 19 24 92,29 3
Daryl Reaugh  Kanada 1988-1989 1 Kärpät 13 88,61 0 - - -
Mike O'Neill  Kanada 1989-1990 1 Tappara 41 90,22 2 7 89,63 0
Vladimir Myškin  Venäjä 1990-1991 1 Lukko 33 88,89 4 - - -
Jaromír Šindel  Tšekki 1990-1994 4 Hockey-Reipas/Tappara 150 89,25 5 1 82,93 0
Petr Bříza  Tšekki 1991-1993 2 Lukko 91 92,04 6 5 89,61 0
Oldřich Svoboda  Tšekki 1991-1994 3 TPS/Reipas Lahti 85 87,96 0 3 91,15 0
Scott Brower  Kanada 1992-1994 2 Kiekko-Espoo 63 87,89 1 - - -
Allain Roy  Kanada 1993-1994 1 Jokerit 15 91,11 3 - - -
Boris Rousson  Kanada 1994-1997 3 Lukko 138 91,00 5 17 90,74 0
Andrew Verner  Kanada 1996-1997 1 HPK 40 88,84 2 9 88,84 1
Tim Thomas  Yhdysvallat 1997-1999, 2001-2002, 2004-2005 4 HIFK/Kärpät/Jokerit 118 93,67 23 35 92,55 3
Parris Duffus  Yhdysvallat 1997-2000 3 HPK/Jokerit/HIFK 68 91,97 2 10 87,13 0
Darrin Madeley  Kanada 1997-1998 1 TPS 2 95,35 0 - - -
Duane Derksen  Kanada 1998-1999 1 Tappara 5 86,07 0 - - -
Jason Muzzatti  Italia 1999-2000 1 Tappara 41 92,08 5 4 88,15 0
Scott Bailey  Kanada 1999-2000 1 Tappara 6 80,3 0 - - -
Jim Hrivnak  Kanada 1999-2001 2 Ässät 34 89,96 1 - - -
Bruce Racine  Kanada 2000-2003 3 Lukko/Ilves 106 91,14 6 5 86,09 0
Zdenek Smid  Tšekki 2001-2002 1 HPK 18 89,60 2 - - -
Jamie Ram  Kanada 2001-2002 1 Jokerit 37 93,61 5 2 86,49 0
Tomáš Duba  Tšekki 2001-2003, 2006-2007, 2008-2009 4 SaiPa/TPS/Ässät 103 90,13 7 - - -
Dave Stathos  Kanada 2002-2006 4 HIFK/Pelicans 102 91,28 12 8 87,57 0
Alfie Michaud  Kanada 2002-2003 1 Tappara 4 83,82 0 - - -
Jason Elliot  Kanada 2002-2003 1 TPS 36 91,08 4 - - -
Scott Langkow  Kanada 2002-2006 4 Ässät/Lukko 190 91,86 12 2 91,53 0
Robbie Tallas  Kanada 2003-2004 1 HPK 22 92,16 1 - - -
Kevin Hodson  Kanada 2003-2004 1 Jokerit 3 93,24 1 - - -
Tomáš Vokoun  Tšekki 2004-2005 1 HIFK 19 93,96 2 4 84,62 0
Dwayne Roloson  Kanada 2004-2005 1 Lukko 34 93,07 4 9 94,12 2
Andrew Raycroft  Kanada 2004-2005 1 Tappara 11 91,16 1 3 84,72 0
Bernd Brückler  Itävalta 2005-2009 4 Blues 138 90,24 20 36 92,18 2
Tom Askey  Yhdysvallat 2005-2006 1 HIFK/Jokerit 37 92,17 4 - - -
Steve Passmore  Kanada 2005-2006 1 Jokerit 15 89,13 1 - - -
Rob Zepp  Saksa 2005-2007 2 SaiPa 68 91,61 4 8 91,38 0
Andy Chiodo  Kanada 2006-2008, 2013-2015 4 Jokerit/HPK/Tappara/KalPa 76 87,31 9 15 92,87 1
Tomas Lawson  Kanada 2006-2007 1 Lukko 29 91,39 1 3 90,36 0
Alexander Salák  Tšekki 2007-2009 2 TPS 83 89,58 5 9 94,29 0
Mikael Tellqvist  Ruotsi 2009-2010 1 Lukko 26 91,90 0 4 91,49 0
Marc Lamothe  Kanada 2009-2010 1 Pelicans 14 90,49 0 - - -
David Leggio  Yhdysvallat 2009-2010 1 TPS 30 90,06 1 7 94,24 1
Ján Lašák  Slovakia 2010-2011 1 Jokerit 33 92,27 2 7 93,99 1
Andreas Bernard  Italia 2010-2012, 2013-2019 8 SaiPa/Ässät 216 91,10 12 16 90,60 0
Patrick Galbraith  Tanska 2011-2012 1 Blues 20 90,02 0 7 90,51 1
Lars Volden  Norja 2011-2014 3 Blues 36 90,55 3 - - -
Dennis Endras  Saksa 2011-2012 1 HIFK 31 92,74 3 4 92,65 0
Zoltán Hetényi  Unkari 2011-2012 1 Jokerit 7 93,64 0 - - -
Johan Backlund  Ruotsi 2011-2013 2 Kärpät 53 91,71 3 12 92,44 0
Simon Nielsen  Tanska 2011-2014 3 Lukko 29 88,89 0 4 93,59 1
Marek Schwarz  Tšekki 2011-2012 1 TPS 35 89,44 0 - - -
Anders Lindbäck  Ruotsi 2012-2013 1 Ilves 13 93,00 3 - - -
Jaroslav Hübl  Tšekki 2012-2013 1 Ilves 8 90,52 0 - - -
Ondřej Pavelec  Tšekki 2012-2013 1 Pelicans 6 91,16 1 - - -
Joakim Lundström  Ruotsi 2013-2014 1 HIFK 11 90,69 1 - - -
Brad Thiessen  Kanada 2013-2014 1 HIFK 26 88,31 1 - - -
Leland Irving  Kanada 2013-2014, 2016-2017 2 Jokerit/KooKoo 90 92,20 4 2 87,72 0
Ryan Zapolski  Yhdysvallat 2013-2016 3 Lukko 163 92,36 24 34 91,88 4
Dominik Hrachovina  Tšekki 2014-2018 4 Tappara/HPK 111 92,53 11 36 93,16 7
Aleksandr Georgijev  Venäjä 2014-2017 3 TPS 51 92,00 5 3 85,70 0
Dennis Saikkonen  Sveitsi De 2 JYP 1 0 0 1 90,91 0
Frédéric Cloutier  Italia 2015-2016 1 KooKoo 28 91,92 3 - - -
Christian Engstrand  Ruotsi 2015-2016 1 Blues 35 91,63 0 - - -
Denis Godla  Slovakia 2016-2019 3 KalPa 101 90,06 8 5 91,51 0
Nathan Lawson  Kanada 2016-2017 1 HPK 1 77,80 0 - - -
Jakub Stepanek  Tšekki 2016-2017 1 Lukko 20 91,50 1 - - -
Niklas Treutle  Saksa 2016-2017 1 KooKoo 4 86,6 0 - - -
Sebastian Ylönen  Ranska 2017-2018 1 Lukko 3 94,70 0 - - -
Radek Haas  Tšekki 2018-2019 1 Ässät 3 84,90 0 - - -
Henrik Haukeland  Norja 2018-2019 1 TPS/KooKoo 26 91,44 1 4 91,75 0
Tobias Ancicka  Saksa 2019-2020 1 Lukko
Lukás Dostál  Tšekki 2018-2020 1 Ilves 10 92.17 1 7 90.73 0
Michael Garteig  Kanada 2019-2020 1 Tappara
Patrik Rybar  Slovakia 2019-2020 1 Kärpät
Stefan Stéen  Ruotsi 2019-2020 1 Sport
Danil Tarasov  Venäjä 2019-2020 1 Ässät

Kenttäpelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(K=Kausien määrä, O=Ottelut, M=Maalit, S=Syötöt, P=Pisteet, RM=Rangaistusminuutit)

Nimi Kotimaa Kaudet K Joukkueet O M S P RM O M S P RM
Runkosarja Pudotuspelit
Valeri Kuzmin  Neuvostoliitto 1975–1976 1 Jokerit 36 3 7 10 38 - - - - -
Cliff Stewart  Kanada 1975–1976 1 Sport 1 0 0 0 0 - - - - -
David Conte  Kanada 1976–1977, 1978-1979 2 Kiekkoreipas/Jokerit 53 18 6 24 24 - - - - -
Mike Hyndman  Kanada 1976–1977 1 Kiekkoreipas 35 12 7 19 111 - - - - -
Michael Boland  Kanada 1976–1977 1 HIFK/FPS 52 16 28 44 88 4 0 0 0 0
Reg Krezanski  Kanada 1976–1977 1 FPS 17 2 4 6 34 - - - - -
Jeff Boeser  Kanada 1977–1978 1 Kiekkoreipas 35 19 6 25 12 - - - - -
Chuck Lefley  Kanada 1977–1978 1 Jokerit 24 11 12 23 12 - - - - -
Tom Serviss  Kanada 1977–1978 1 Lukko 36 6 16 22 46 - - - - -
Douglas Roberts  Yhdysvallat 1977–1978 1 Jokerit 31 4 2 6 38 - - - - -
Terry Ball  Kanada 1977–1979 2 HIFK 39 1 6 7 48 - - - - -
Allan Globensky  Kanada 1977–1978 1 Lukko 36 0 1 1 43 - - - - -
John McClennan  Yhdysvallat 1977–1978 1 KOO-VEE 10 0 0 0 17 - - - - -
Frank Neal  Kanada 1978–1981 3 Kiekkoreipas/HIFK 105 34 58 92 85 14 4 6 10 0
Dave Chalk  Kanada 1978–1979 1 Kiekkoreipas 30 8 5 13 35 - - - - -
Henry Lehvonen  Kanada 1978–1982 4 Jokerit/Ilves 122 9 20 29 168 2 0 0 0 0
Robert Barnes  Kanada 1978–1979 1 Jokerit 36 3 4 7 61 - - - - -
Richard Grenier  Kanada 1980–1981 1 Kiekkoreipas 36 29 21 50 36 - - - - -
Philip Verchota  Yhdysvallat 1980–1981 1 Jokerit 32 15 7 22 42 - - - - -
Peter Shier  Kanada 1980–1981 1 Lukko 27 6 12 18 46 - - - - -
Timothy Burke  Yhdysvallat 1980–1981 1 Jokerit 33 7 6 13 56 - - - - -
Stuart Ostlund  Kanada 1980-1981 1 SaiPa 20 3 5 8 16 - - - - -
Peter Scamurra  Kanada 1980–1981 1 SaiPa 14 1 3 4 10 - - - - -
Tom Regnier  Kanada 1980–1981 1 Kiekkoreipas 7 0 0 0 0 - - - - -
Don Cutts  Kanada 1980–1981 1 Kiekkoreipas 27 0 0 0 27 - - - - -
Ralph Cox  Yhdysvallat 1981–1983, 1984-1985 3 SaiPa 99 70 56 126 212 2 0 2 2 0
Jon Fontas  Yhdysvallat 1981–1982, 1984-1985 2 Jokerit/SaiPa 72 32 38 70 95 - - - - -
Carey Wilson  Kanada 1981–1983 2 HIFK 65 31 42 73 120 10 3 4 7 16
Theran Welsh  Kanada 1981–1982 1 SaiPa 33 2 5 7 10 - - - - -
Charles Luksa  Kanada 1981–1982 1 Jokerit 21 1 2 3 58 - - - - -
Nikolai Makarov  Neuvostoliitto 1982–1984 2 Jokerit 63 34 28 62 93 8 01 1 1 8
Geoff Wilson  Kanada 1982–1983 1 HIFK 17 6 6 12 27 9 1 3 4 30
Christian Thellend  Kanada 1982–1983 1 Kiekkoreipas 16 2 3 5 42 - - - - -
Pierre Sevigny  Kanada 1982–1983 1 Kiekkoreipas 2 0 1 1 2 - - - - -
Robert Miller  Yhdysvallat 1983–1984 1 Kärpät 37 17 31 48 66 9 5 4 9
Mike Carr  Kanada 1983–1984 1 SaiPa 8 1 0 1 4 - - - - -
Daryl MacLeod  Kanada 1983–1984 1 SaiPa 7 0 1 1 4 - - - - -
Jan Neliba  Tšekkoslovakia 1984–1986 2 Lukko 66 7 7 14 75 - - - - -
William Whelton  Kanada 1984–1985 1 Kiekkoreipas 34 2 3 5 54 - - - - -
Jordy Douglas  Kanada 1985–1987 2 Ilves 67 43 18 61 93 - - - - -
Darren Boyko  Kanada 1985–1996 11 HIFK 476 171 236 407 206 45 6 15 21 12
Chris Kontos  Kanada 1985–1986 1 Ilves 36 16 15 31 30 - - - - -
Brad Palmer  Kanada 1985–1987 2 Lukko 53 21 14 35 26 - - - - -
Steve Peters  Kanada 1985–1990 5 SaiPa/HIFK/KooKoo/Tappara 197 33 55 88 188 13 1 2 3 46
Steve Smith  Kanada 1985–1986 1 SaiPa 35 6 7 13 10 - - - - -
Brett Vance  Kanada 1985–1986 1 HIFK 3 0 1 1 0 - - - - -
Dale Derkatch  Kanada 1986–1989 3 Ilves 129 88 85 173 130 9 3 2 5 10
Wayne Thompson  Kanada 1986–1987, 1988-1990 3 KalPa/Jokerit 131 71 84 155 91 2 0 0 0 0
Roberto Lavoie  Kanada 1986–1987 1 KalPa 33 26 20 46 42 - - - - -
Malcolm Davis  Kanada 1986–1991 5 TPS 184 115 59 174 265 24 18 6 24 42
Brent Sapergia  Kanada 1986–1987 1 KalPa 33 25 13 38 199 - - - - -
Mark Jooris  Kanada 1986–1988 2 Ässät 69 41 58 99 122 - - - - -
John Newberry  Kanada 1986–1987 1 Kärpät 39 16 14 30 63 - - - - -
Gary Yaremchuk  Kanada 1987–1990 4 Jokerit/Kärpät/KooKoo 142 51 94 145 339 - - - - -
Darren Lowe  Kanada 1986–1987 1 Jokerit 18 7 2 9 16 - - - - -
Tim Thomas  Kanada 1986–1987 1 Tappara 44 4 3 7 50 9 1 2 3 15
Peter Marshall  Yhdysvallat 1986–1987 1 Jokerit 2 0 0 0 0 - - - - -
John Ollson  Kanada 1987–1988 1 Ässät 44 20 24 44 46 - - - - -
Pierre Rioux  Kanada 1987–1988 1 KalPa 41 21 20 41 44 - - - - -
Wayne Groulx  Itävalta 1987–1988 1 KalPa 27 17 10 27 54 - - - - -
Bruce Eakin  Kanada 1987–1988 1 KalPa 36 6 17 23 50 - - - - -
Neil Belland  Kanada 1987–1988 1 Lukko 44 8 14 22 36 - - - - -
Geordie Robertson  Kanada 1987–1988 1 JyP HT 34 14 6 20 28 - - - - -
Allan Measures  Kanada 1988–2001 14 Lukko/Ilves 619 100 238 338 675 44 3 8 10 62
Donald Fraser  Kanada 1987–1988 1 KooKoo 37 4 9 13 42 - - - - -
Frantisek Joun  Tšekkoslovakia 1987–1988 1 KooKoo 39 3 9 12 28 - - - - -
Mickey Volcan  Kanada 1987–1988 1 JyP HT 29 7 4 11 78 - - - - -
Guy Benoit  Kanada 1987–1988 1 KalPa 16 3 4 7 4 - - - - -
Rick Strachan  Kanada 1987–1988 1 HIFK 41 0 3 3 18 6 0 0 0 6
Luciano Borsato  Kanada 1988–1989, 1998-2000 3 Tappara/HIFK 53 35 43 78 69 18 4 6 10 24
Douglas Kostynski  Kanada 1988–1990 2 SaiPa 82 33 50 83 50 - - - - -
Grant Martin  Kanada 1988–1989 1 JyP HT 43 20 29 49 48 11 1 5 6 11
Steve Gatzos  Kanada 1988–1989 1 SaiPa 41 27 18 45 62 - - - - -
David Donelly  Kanada 1988–1989 1 KalPa 43 20 22 42 98 2 0 2 2 0
Rejean Boivin  Kanada 1988–1989 1 Ässät 38 18 14 32 19 - - - - -
Steve Graves  Kanada 1988–1989 1 TPS 43 16 12 28 48 - - - - -
Sean Toomey  Kanada 1988–1989 1 Ässät 34 14 13 27 18 - - - - -
Jim Leavins  Kanada 1988–1990 2 KooKoo 86 19 35 54 75 - - - - -
Stevie Harrison  Kanada 1988–1989 1 SaiPa 21 4 8 12 28 - - - - -
Alain Lemieux  Kanada 1988–1989 1 SaiPa/Kärpät 37 9 22 31 36 - - - - -
Brad Beck  Kanada 1988–1989 1 Ässät 16 1 4 5 22 - - - - -
Brian McColgan  Kanada 1988–1989 1 KooKoo 24 2 0 2 22 - - - - -
Daryl Reaugh  Kanada 1988–1989 1 Kärpät 15 0 0 0 0 - - - - -
Len Nielsen  Kanada 1988-1989 1 HPK 6 0 0 0 2 - - - - -
Igor Kuznetsov  Neuvostoliitto 1989-1991 2 HPK 88 31 76 107 30 8 1 1 2 0
Dárius Rusnák  Slovakia 1989-1993 4 KalPa 169 79 110 189 249 9 3 4 7 8
Mike Hiltner  Kanada 1989-1990 1 Ilves 39 18 15 33 38 9 6 4 10 10
Viktor Tjumenev  Venäjä 1989-1992 3 TPS/KalPa 123 24 69 93 48 18 4 8 12 12
Peter Slanina  Tšekkoslovakia 1989-1992 3 KalPa 126 30 60 90 127 14 1 4 5 55
Vladimir Kyhos  Tšekkoslovakia 1989-1990 1 Jokipojat 44 7 18 25 28 - - - - -
Paul Marshall  Yhdysvallat 1989-1990 1 Ilves 31 1 20 21 14 8 2 0 2 0
Arnold Kadlec  Tšekkoslovakia 1989-1990 1 Lukko 29 4 11 15 36 - - - - -
David Reierson  Kanada 1989-1991 2 Tappara 73 8 13 21 46 10 0 2 2 14
Dave Moylan  Kanada 1989-1990 1 Jokerit 42 3 8 11 107 - - - - -
Stuart Burnie  Kanada 1989-1990 1 Jokipojat 37 8 1 9 36 - - - - -
Anatoli Timofejev  Neuvostoliitto 1989-1990 1 HPK 44 1 2 3 24 - - - - -
Tony Joseph  Kanada 1989-1990 1 Tappara 5 0 0 0 2 - - - - -
Mike O'Neill  Kanada 1989-1990 1 Tappara 44 0 0 0 2 - - - - -
Otakar Janecký  Tšekki 1990-2000 10 SaiPa/Jokerit/Blues 450 133 346 479 377 70 22 70 92 60
Jiří Kučera  Tšekki 1990-1994 4 Tappara 183 83 112 195 91 13 7 7 14 10
Oldřich Válek  Tšekki 1990-1991, 1993-1994 2 Hockey-Reipas/Reipas Lahti 58 30 29 59 119 - - - - -
Jiří Doležal  Tšekki 1990-1993 3 JyP HT 128 51 66 117 38 27 3 9 12 20
Aleksejs Froļikovs  Venäjä 1990-1992 2 Ässät 87 30 38 68 54 8 0 1 1 0
Roman Bozek  Tšekkoslovakia 1990-1991 1 Ilves 30 22 10 32 8 - - - - -
Leo Gudas  Tšekkoslovakia 1990-1992 2 JyP HT 88 15 36 51 140 15 3 7 10 14
Jaroslav Benák  Tšekkoslovakia 1990-1991 1 SaiPa 44 13 15 28 18 - - - - -
Viktor Glushenkov  Venäjä 1990-1992 2 Ilves 88 14 22 36 38 - - - - -
Vladimir Svitek  Tšekkoslovakia 1990-1991 1 HPK 42 9 11 20 20 8 1 3 4 0
Andrei Piatanov  Neuvostoliitto 1990-1991 1 Ässät 40 5 12 17 68 - - - - -
Drahomír Kadlec  Tšekki 1990-1993, 1999-2000 4 HIFK/Tappara 137 18 50 68 105 16 3 7 10 32
Mojmir Bozik  Tšekkoslovakia 1990-1992 2 Jokerit 78 5 20 25 84 - - - - -
Jevgeni Shtepa  Neuvostoliitto 1990-1991 1 TPS 12 8 4 12 0 9 1 5 6 0
František Procházka  Tšekkoslovakia 1990-1991 1 Jokerit 32 6 4 10 38 - - - - -
Tomáš Jelínek  Tšekkoslovakia 1991-1992 1 HPK 41 24 23 47 98 - - - - -
Radek Ťoupal  Tšekki 1991-1993 2 HPK 92 33 66 99 24 12 4 5 9 2
Vjatsheslav Lavrov  Venäjä 1991-1992 1 Ilves 44 17 26 43 34 - - - - -
Andrejs Maticins  Latvia 1991-1992 1 Ässät 41 4 17 21 32 8 0 2 2 8
Antonín Stavjaňa  Tšekkoslovakia 1991-1992 1 Jokipojat 44 9 11 20 24 - - - - -
Rotislav Vlach  Tšekkoslovakia 1991-1992 1 Jokipojat 37 9 9 18 70 - - - - -
Richard Žemlička  Tšekkoslovakia 1991-1992 1 TPS 15 5 9 14 6 3 2 1 3 0
Bedřich Ščerban  Tšekkoslovakia 1991-1992 1 Tappara 43 4 3 7 18 - - - - -
Ladislav Lubina  Tšekkoslovakia 1991-1992 1 Hockey-Reipas 2 1 0 1 2 - - - - -
Tomáš Kapusta  Tšekki 1992-1996, 1998-1999 5 HPK/Ässät/Lukko/Blues 186 77 73 150 176 19 6 4 10 18
German Titov  Venäjä 1992-1993, 1994-1995 2 TPS 61 31 25 56 69 12 5 12 17 10
Vjačeslavs Fanduļs  Latvia 1992-1999, 2000-2001, 2002-2004 10 Ässät/HPK/TPS/Kärpät 479 148 212 360 557 44 16 15 31 53
Jiri Sejba  Tšekki 1992-1993 1 Jokerit 46 16 10 26 40 3 1 1 2 0
Jiří Látal  Tšekki 1992-1993 1 Reipas Lahti 41 5 20 25 18 - - - - -
Brian Tutt  Kanada 1992-1993, 1994-1995 2 Ilves 71 6 21 27 190 3 1 1 2 0
Stanislav Meciar  Tšekki 1992-1994 2 Ässät 82 8 23 31 38 13 0 2 2 6
Brad Jones  Yhdysvallat 1992-1993 1 Ilves 26 10 7 17 62 4 0 1 1 4
Jiri Jonak  Tšekki 1992-1993 1 JyP HT 48 2 12 14 36 10 0 1 1 4
Dušan Pašek  Slovakia 1992-1993 1 KalPa 10 2 4 6 16 - - - - -
Michael Lappin  Yhdysvallat 1992-1993 1 Ilves 10 2 2 4 4 - - - - -
Igor Boldin  Venäjä 1993-1996 3 HPK/TuTo 96 32 52 84 18 - - - - -
Petr Korinek  Tšekki 1993-1996, 1997-1998 4 Lukko/KalPa/Ässät 163 55 82 137 255 14 2 5 7 8
Pavel Torgajev  Venäjä 1993-1995 2 TPS/JyP HT 93 32 29 61 104 7 0 2 2 0
Ľubomír Kolník  Slovakia 1993-1994, 1995-1996 2 Lukko/Kiekko-Espoo 72 23 22 45 53 9 4 0 4 2
Dmitri Zinin  Venäjä 1993-1994 1 KalPa 44 11 8 19 14 - - - - -
Derek Laxdal  Kanada 1993-1994 1 Ilves 17 6 5 11 20 3 1 0 1 4
Kamil Kašťák  Tšekki 1993-1994 1 Lukko 19 4 7 11 2 - - - - -
Dan Lambert  Kanada 1993-1994 1 HIFK 13 1 2 3 8 - - - - -
Ján Jaško  Slovakia 1993-1994 1 KalPa 1 1 1 2 2 - - - - -
Robert Pukalovic  Slovakia 1993-1995 2 KalPa 13 3 3 6 0 - - - - -
Sergei Martinjuk  Tšekki 1993-1994 1 KalPa 3 0 1 1 2 - - - - -
Sergei Ivanov  Venäjä 1993-1994 1 KalPa 5 0 0 0 2 - - - - -
Aleksandr Smirnov  Venäjä 1993-1995 2 TPS 51 3 13 16 34 35 5 9 14 57
Petr Gorjunov  Venäjä 1993-1994 1 KalPa 3 0 0 0 - - - - -
Vjatsheslav Kulpin  Viro 1993-1994 1 Reipas Lahti 4 0 0 0 0 - - - - -
Aleksandr Barkov  Venäjä 1994-2004 10 Tappara 518 135 281 416 329 48 10 25 35 16
Sergei Prjahin  Venäjä 1994-1998 4 Kiekko-Espoo 195 48 93 141 179 15 4 7 11 2
Jaroslav Otevřel  Tšekki 1994-1996 2 Ässät 93 23 44 67 70 7 1 4 5 2
Michael Nylander  Ruotsi 1994-1995, 2004-2005, 2009-2010 3 JyP HT/Kärpät/Jokerit 53 19 38 57 143 3 2 1 3 0
Juri Kuznetsov  Venäjä 1995-2002 8 HIFK/SaiPa 388 53 119 172 305 16 2 3 5 4
Theoren Fleury  Kanada 1994-1995 1 Tappara 10 8 9 17 22 - - - - -
Aljaksandr Andryjeuski  Valko-Venäjä 1994-1998 4 HPK 127 50 61 111 141 19 9 5 14 6
Konstantin Astrahantsev  Venäjä 1994-1995 1 KalPa 32 9 6 15 20 - - - - -
Mariusz Czerkawski  Puola 1994-1995 1 Kiekko-Espoo 7 9 3 12 10 - - - - -
Brad Turner  Kanada 1994-1995 1 TuTo 43 3 9 12 114 - - - - -
Geoff Sanderson  Kanada 1994-1995 1 HPK 12 6 4 10 25 - - - - -
Ted Donato  Yhdysvallat 1994-1995 1 TuTo 14 5 5 10 47 - - - - -
Josef Reznicek  Tšekki 1994-1995 1 HPK 7 1 6 7 6 - - - - -
Petr Pavlas  Tšekki 1994-1995 1 Tappara 18 1 4 5 6 - - - - -
Jiri Veber  Tšekki 1994-1995, 1999-2000 2 Tappara/Ässät/Blues 89 3 11 14 120 3 0 0 0 0
Shawn McEachern  Yhdysvallat 1994-1995 1 Kiekko-Espoo 8 1 3 4 6 - - - - -
Glenn Anderson  Kanada 1994-1995 1 Lukko 4 1 1 2 0 - - - - -
Vadim Shaidullin  Venäjä 1994-1995 1 Kiekko-Espoo 10 1 0 1 2 - - - - -
Justin Duberman  Yhdysvallat 1994-1995 1 JyP HT 2 0 0 0 4 - - - - -
Craig Woodcroft  Kanada 1994-1995 1 TuTo 12 0 0 0 6 - - - - -
Thomas Sjögren  Ruotsi 1995-1997, 2003-2004 3 JyP HT/Jokerit 108 54 47 101 60 4 1 1 2 0
Robert Nordmark  Ruotsi 1995-1996 1 Lukko 43 16 13 29 58 8 2 4 6 6
Derek Mayer  Kanada 1995-1996 1 Tappara 50 17 8 25 96 4 3 4 7 18
Vitali Karamnov  Venäjä 1995-1996 1 JyP HT 24 8 7 15 36 - - - - -
Kārlis Skrastiņš  Latvia 1995-1998 3 TPS 148 10 34 44 119 27 2 6 8 12
Ivan Vlcek  Tšekki 1995-1996 1 KalPa 50 6 7 13 52 - - - - -
Jason Miller  Kanada 1995-1996 1 HPK 22 4 6 10 10 - - - - -
Aleksei Putilin  Venäjä 1995-1996 1 TuTo 15 2 4 6 6 - - - - -
Dan O'Connell  Yhdysvallat 1995-1996 1 Ässät 20 0 6 6 34 3 0 0 0 18
Aleksandr Havanov  Venäjä 1995-1996 1 HPK 16 0 2 2 4 9 0 0 0 0
Vladimír Vůjtek  Tšekki 1996-1997, 2001-2002, 2003-2004 3 Ässät/HPK 125 55 86 141 172 12 5 9 14 8
Peter Larsson  Ruotsi 1996-1999 3 JYP/Ilves 152 52 106 158 40 17 6 5 11 2
Nils Ekman  Ruotsi 1996-1999 3 Blues 145 58 47 105 244 14 5 3 8 37
Marcus Thuresson  Ruotsi 1996-1997 1 TPS 44 14 25 39 44 12 1 1 2 8
Peter Berndtsson  Ruotsi 1996-1997 1 JYP 50 14 24 38 22 4 1 2 3 6
Niklas Sundblad  Ruotsi 1996-1998 2 TPS 97 32 37 69 161 15 2 2 4 30
Brian Rafalski  Yhdysvallat 1996-1999 3 HPK/HIFK 142 43 68 111 4 30 16 20 36 8
Michael Johansson  Ruotsi 1996-1998, 1999-2000 3 SaiPa/Pelicans 88 16 38 54 36 3 0 0 0 0
Hans Huczkowski  Ruotsi 1996-1997 1 Tappara 50 10 15 25 22 3 0 0 0 2
Jan Alinc  Tšekki 1996-1998 2 Ässät 62 11 24 35 26 - - - - -
Mikael Wahlberg  Ruotsi 1996-1997 1 HIFK 46 7 18 25 77 - - - - -
Tom Bissett  Yhdysvallat 1996-1997, 2002-2003 2 HIFK/Tappara 95 25 22 47 34 15 4 0 4 4
Aleksandr Tsherbajev  Venäjä 1996-1997 1 KalPa 45 12 11 23 113 - - - - -
Kevin Wortman  Yhdysvallat 1996-1999 3 JYP 150 31 44 75 119 7 2 2 4 8
Jeff Bes  Kanada 1996-1997, 1999-2000 2 SaiPa/Blues 46 10 12 22 158 - - - - -
Igor Vjazmikin  Venäjä 1996-1997 1 Ilves 36 8 13 21 76 3 0 0 0 2
Oscar Ackeström  Ruotsi 1996-2000 4 Lukko/Ilves/HPK 202 38 68 106 228 9 0 4 4 12
Toivo Suursoo  Viro 1996-1998 2 TPS 88 28 13 41 112 16 4 4 8 6
Niklas Eriksson  Ruotsi 1996-1997 1 HIFK 48 8 11 19 37 - - - - -
Anatoli Fedotov  Venäjä 1996-1997 1 Tappara 44 9 9 18 62 3 0 0 0 4
Ulf Sandström  Ruotsi 1996-1997 1 Tappara/KalPa 82 15 24 39 20 3 0 0 0 0
Patrik Aronsson  Ruotsi 1996-1997 1 SaiPa 42 4 14 18 72 - - - - -
Scott Humeniuk  Kanada 1996-1997 1 Lukko 42 6 11 17 108 - - - - -
Peter Nylander  Ruotsi 1996-1997, 2005-2006 2 JYP/SaiPa 103 11 20 31 62 12 2 3 5 8
Ove Molin  Ruotsi 1996-1997 1 HIFK 40 5 9 14 40 - - - - -
Chris Felix  Kanada 1996-1997 1 Ilves 49 2 12 14 50 8 0 1 1 22
Mattias Lööf  Ruotsi 1996-1997 1 Lukko 36 6 7 13 26 - - - - -
Igor Malyhin  Venäjä 1996-1997 1 KalPa 46 4 9 13 89 - - - - -
Patrik Ross  Ruotsi 1996-1997 1 Lukko 19 7 5 12 12 - - - - -
Patrik Höglund  Ruotsi 1996-1997 1 Tappara 43 3 9 12 6 3 0 0 0 0
Trevor Gallant  Yhdysvallat 1996-1997 1 Tappara 31 4 7 11 36 3 0 1 1 2
Stefan Nyman  Ruotsi 1996-1997 1 KalPa 44 4 7 11 53 - - - - -
Daniel Tjärnqvist  Ruotsi 1996-1997 1 Jokerit 44 3 8 11 4 9 0 3 3 4
Joakim Musakka  Ruotsi 1996-1997 1 Ässät 47 1 10 11 42 4 0 0 0 6
Aleksei Tkatshuk  Venäjä 1996-1997 1 Tappara 18 3 7 10 12 - - - - -
Andrei Skopintsev  Venäjä 1996-1998 2 TPS 94 5 15 20 88 14 1 2 3 8
Per Wallin  Ruotsi 1996-1997 1 KalPa/Blues 68 1 16 17 42 4 0 2 2 4
Sergei Makarov  Venäjä 1996-1997 1 Lukko/Blues 73 6 11 17 66 - - - - -
Mathias Svedberg  Ruotsi 1996-1998 2 Ässät 79 6 11 17 52 3 0 1 1 0
Eric Murano  Kanada 1996-1997 1 HIFK 12 4 3 7 28 - - - - -
Vadim Galihmanov  Venäjä 1996-1997 1 Blues 49 1 5 6 67 4 0 0 0 0
Dmitri Filimonov  Venäjä 1996-1997 1 KalPa 27 2 1 3 12 - - - - -
Mattias Olsson  Ruotsi 1996-1997 1 Lukko 24 0 3 3 18 - - - - -
Peter Högardh  Ruotsi 1996-1998 2 Lukko/Blues 99 18 19 37 58 12 4 3 7 4
Patrick Thompson  Kanada 1996-1997 1 Lukko 26 0 1 1 20 - - - - -
Alex Weinrich  Yhdysvallat 1996-1997 1 Ässät 7 0 1 1 4 - - - - -
Jan Čaloun  Tšekki 1997-2004 7 HIFK/Blues 298 145 230 375 395 36 23 28 51 74
Dale McTavish  Kanada 1997-2000, 2010-2011 4 SaiPa/Blues 182 95 60 155 324 14 5 8 13 18
Johan Davidsson  Ruotsi 1997-1998, 2000-2001 2 HIFK/Blues 78 22 47 69 42 9 3 10 13 0
Aleksei Kudashov  Venäjä 1997-1998 1 TPS 48 8 31 39 34 4 0 0 0 0
Aigars Cipruss  Latvia 1997-2003 6 Lukko/Pelicans/Jokerit/HIFK/SaiPa 314 74 114 188 104 5 1 1 2 0
Aleksanders Kercs  Latvia 1997-1998 1 Tappara 46 14 17 31 57 4 1 0 1 0
Pavel Kostitshkin  Venäjä 1997-1998 1 Blues 48 10 20 30 44 7 0 3 3 12
Patrik Juhlin  Ruotsi 1997-2000 3 Jokerit 111 36 21 57 52 10 5 0 5 6
Håkan Åhlund  Ruotsi 1997-1998 1 JYP/Ilves 49 11 20 31 22 9 0 3 3 4
Aleksandr Kuzminski  Kanada 1997-1998 1 KalPa 45 11 16 27 53 - - - - -
Aleksandr Matsijevski  Latvia 1997-1999 2 SaiPa 97 12 21 33 44 10 0 0 0 0
Andrei Potaitšuk  Venäjä 1997-2003 6 Ässät/HPK/Kärpät 344 102 160 262 215 31 8 9 17 10
Leonid Tambijev  Latvia 1997-2000, 2003-2004 4 Lukko/Tappara 142 61 53 114 171 4 0 0 0 1
Robert Burakovsky  Kanada 1997-1998 1 JYP 14 14 7 21 16 3 0 0 0 0
Oleg Shagorodski  Venäjä 1997-1998 1 HPK 47 7 14 21 134 - - - - -
Oto Haščák  Slovakia 1997-1998 1 Ässät 27 6 11 17 24 - - - - -
Sergei Butko  Venäjä 1997-1998 1 Ässät 43 6 8 14 12 3 0 1 1 4
Jan Kaminski  Venäjä 1997-1998 1 Lukko 38 5 8 13 33 - - - - -
Oleg Jashin  Venäjä 1997-1998 1 Tappara 30 4 8 12 28 4 0 1 1 0
Reid Simenton  Kanada 1997-1998 1 Tappara 48 3 9 12 102 4 0 1 1 0
Brian Loney  Kanada 1997-1998 1 Lukko 12 5 2 7 47 - - - - -
Bob Halkidis  Kanada 1997-1998 1 HIFK 29 1 6 7 133 9 0 2 2 14
Petr Ton  Tšekki 1997-2003 6 Jokerit/Blues/JYP/Kärpät 273 106 115 221 105 27 5 8 13 6
Brian Mueller  Yhdysvallat 1997-1998 1 HPK 27 2 4 6 26 - - - - -
Lars Ivarsson  Ruotsi 1997-1998 1 KalPa 12 0 4 4 8 - - - - -
Dean Grillo  Yhdysvallat 1997-1998 1 JYP 15 3 0 3 14 - - - - -
Tim Bergland  Yhdysvallat 1997-1998 1 HIFK 7 2 1 3 16 - - - - -
Jan Lipiansky  Slovakia 1997-1998, 2001-2002 2 Tappara/Ässät 69 9 18 27 14 - - - - -
Petr Fabian  Tšekki 1997-1998 1 KalPa 12 1 2 3 8 - - - - -
Michael Legg  Kanada 1997-1998 1 HIFK/KalPa 83 13 13 26 56 - - - - -
Ryan Duthie  Kanada 1997-1998 1 Tappara 41 6 6 12 36 - - - - -
Bogdan Savenko  Ukraina 1997-1998 1 Lukko 26 5 3 8 40 4 1 1 2 0
Chad Holloway  Yhdysvallat 1997-1998 1 KalPa 25 1 1 2 50 - - - - -
Denis Tshervjakov  Venäjä 1997-1998 1 Tappara/Lukko/Ässät 66 0 2 2 132 - - - - -
François Bouchard  Kanada 1997-1998 1 HPK 10 1 0 1 20 - - - - -
Dean Seymour  Kanada 1997-1998 1 KalPa 4 1 0 1 4 - - - - -
Darren Stolk  Kanada 1997-1998 1 Jokerit 34 0 1 1 61 - - - - -
Fredrik Svensson  Ruotsi 1997-1998, 2006-2007, 2010-2011 3 Blues/HPK/Ilves 31 0 4 4 24 - - - - -
Olle Sildre  Viro 1997-1998 1 Tappara 1 0 0 0 0 - - - - -
Ryan Savoia  Kanada 1997-1998 1 HIFK 1 0 0 0 0 - - - - -
Xavier Majic  Kanada 1997-1998 1 SaiPa 4 0 0 0 4 - - - - -
Tomáš Vlasák  Tšekki 1998-2001 3 HPK 129 58 80 138 109 16 5 13 18 6
Roman Šimíček  Tšekki 1998-2000, 2002-2003 3 HPK/HIFK 102 38 55 93 174 16 4 9 13 28
Jan Benda  Saksa 1998-2001 3 Ässät/Jokerit 156 58 76 134 294 16 2 5 7 22
Jonas Esbjörs  Ruotsi 1998-1999 1 Ässät 54 15 13 28 26 - - - - -
Yves Racine  Kanada 1998-1999 1 Jokerit 52 8 18 26 108 3 1 0 1 6
Fredrik Nilsson  Ruotsi 1998-2000 2 Jokerit 58 13 14 27 42 1 0 0 0 0
Jaroslav Nedved  Tšekki 1998-1999 1 HPK 53 5 20 25 64 8 0 2 2 14
Jiří Vykoukal  Tšekki 1998-2005 7 Blues/TPS 309 52 131 183 220 37 6 10 16 46
Stefan Örnskog  Ruotsi 1998-2000 2 JYP 49 9 16 25 8 - - - - -
Luboš Rob  Tšekki 1998-1999 1 KalPa 19 5 8 13 12 - - - - -
Atvars Tribuncovs  Latvia 1998-1999, 2006-2007 2 Lukko/Kärpät 88 6 26 32 126 - - - - -
Zdeněk Nedvěd  Tšekki 1998-2002, 2004-2005 5 Lukko/HPK/Kärpät 194 67 54 121 148 13 4 3 7 2
Jonas Andersson-Junkka  Ruotsi 1998-2000, 2001-2002 3 HPK/Blues/HIFK 156 24 34 58 144 16 4 5 9 8
Scott Malone  Yhdysvallat 1998-1999 1 HIFK/Blues 29 4 5 9 52 4 0 1 1 16
Doug Derraugh  Kanada 1998-1999 1 SaiPa 29 2 6 8 16 - - - - -
Robert Nordberg  Ruotsi 1998-1999 1 JYP 22 1 7 8 6 - - - - -
Patrik Wallenberg  Ruotsi 1998-1999 1 Lukko 19 5 2 7 4 - - - - -
Roman Oksjuta  Venäjä 1998-1999 1 Lukko/KalPa 36 8 11 19 191 - - - - -
Jamie Baker  Kanada 1998-1999 1 HIFK 11 1 5 6 22 6 0 3 3 35
Joacim Esbjörs  Ruotsi 1998-1999 1 Ässät 52 0 6 6 42 - - - - -
Mikael Tjällden  Ruotsi 1998-1999 1 Lukko 18 0 4 4 26 - - - - -
Derry Menard  Kanada 1998-1999 1 KalPa 24 2 1 3 10 - - - - -
Joe Frederick  Yhdysvallat 1998-1999 1 HIFK 7 1 2 3 6 - - - - -
Eric Veilleux  Kanada 1998-1999 1 SaiPa 9 1 2 3 14 - - - - -
Rodrigo Laviņš  Latvia 1998-2000 2 Jokerit/Ilves/HPK 63 7 14 21 95 8 1 1 2 10
Jaroslav Buchal  Tšekki 1998-1999 1 Tappara 2 0 1 1 0 - - - - -
Mareks Jass  Latvia 1998-1999 1 KalPa 4 0 0 0 4 - - - - -
Trevor Doyle  Kanada 1998-1999 1 HIFK 3 0 0 0 31 - - - - -
Topias Åblad  Ruotsi 1998-1999 1 KalPa 15 0 0 0 18 - - - - -
Jaroslav Buchal  Tšekki 1999-2000 1 KalPa 2 0 1 1 0 - - - - -
Jaroslav Bednář  Tšekki 1999-2001 2 JYP/HIFK 109 66 56 122 107 5 3 1 4 0
Roman Meluzin  Tšekki 1999-2001 2 Tappara 70 30 30 60 12 14 4 0 4 4
Ondrej Steiner  Tšekki 1999-2001, 2005-2006 3 Ässät/HPK/Lukko/Pelicans 84 24 42 66 80 - - - - -
Vladimír Machulda  Tšekki 1999-2004 5 SaiPa/Jokerit/Kärpät 307 141 139 280 108 22 12 5 7 29
Ales Kratoska  Tšekki 1999-2001 2 Ässät/Pelicans 104 34 35 69 155 3 0 0 0 8
Nik Zupančič  Slovenia 1999-2000 1 JYP 52 12 18 30 12 - - - - -
Per Löfström  Ruotsi 1999-2000 1 Tappara 48 11 11 22 38 4 0 0 0 6
Petr Tenkrát  Tšekki 1999-2000, 2002-2006, 2010-2011 6 Ilves/HPK/Kärpät 305 143 113 256 370 58 22 20 42 91
Peter Kuchyna  Tšekki 1999-2001 2 Ässät/Ilves 78 9 15 24 96 - - - - -
Brett Lievers  Yhdysvallat 1999-2004 5 Pelicans/Kärpät 243 79 98 177 193 42 12 13 25 12
Marek Židlický  Tšekki 1999-2003, 2004-2005 5 HIFK 257 48 127 175 489 23 3 6 9 48
Dmitri Kvartalnov  Venäjä 1999-2000 1 Jokerit 27 9 8 17 10 11 4 4 8 4
Mikael Holmqvist  Ruotsi 1999-2003 4 TPS 212 40 46 86 74 36 4 6 10 22
Martin Štěpánek  Tšekki 1999-2001, 2003-2004 3 Lukko/HIFK/KalPa 164 7 31 38 85 24 1 2 3 18
Mattias Bosson  Ruotsi 1999-2000 1 Pelicans 53 6 9 15 18 - - - - -
Miroslav Hlinka  Slovakia 1999-2000 1 Jokerit 26 5 10 15 24 11 2 5 7 8
Daniel Johansson  Ruotsi 1999-2000 1 Pelicans 43 5 7 12 28 - - - - -
Markus Kristoffersson  Ruotsi 1999-2001 2 Blues/Ässät 38 8 4 12 58 1 1 0 1 0
Sean Gagnon  Kanada 1999-2000 1 Jokerit 42 3 5 8 183 11 4 1 5 22
David MacIntyre  Kanada 1999-2000 1 JYP 31 2 6 8 70 - - - - -
Daniel Marois  Kanada 1999-2000 1 Ilves 13 4 2 6 16 - - - - -
Martin Richter  Tšekki 1999-2001 2 SaiPa 67 5 8 13 134 - - - - -
Dan Gravelle  Kanada 1999-2000 1 Pelicans 17 1 3 4 28 - - - - -
Mika Gaffney  Kanada 1999-2000 1 HIFK/Ilves 73 3 19 22 46 3 0 0 0 0
Eduard Zankavets  Venäjä 1999-2000 1 HIFK/SaiPa 34 11 2 13 24 - - - - -
Todd Nelson  Kanada 1999-2000 1 HIFK 4 1 1 2 2 - - - - -
Aleksei Lozhkin  Valko-Venäjä 1999-2000 1 Pelicans 3 0 2 2 2 - - - - -
Jan Peterek  Tšekki 1999-2000 1 Ässät 6 0 1 1 0 - - - - -
Ivo Jan  Slovenia 1999-2000 1 JYP 10 0 1 1 18 - - - - -
Dan Focht  Kanada 1999-2000 1 Jokerit 2 0 0 0 0 - - - - -
Oliver Setzinger  Itävalta 1999-2005 6 Ilves/Pelicans/HPK 188 29 43 72 191 - - - - -
Robert Tomik  Slovakia 1999-2000, 2004-2005 2 Pelicans/Tappara 15 1 4 5 6 - - - - -
Vitezslav Skuta  Tšekki 1999-2000 1 JYP 4 0 0 0 4 - - - - -
Frank Banham  Kanada 2000-2003, 2004-2005 4 Blues/Jokerit/SaiPa 181 73 72 145 190 12 8 1 9 22
Jiri Burger  Tšekki 2000-2001 1 Blues 25 5 10 15 32 - - - - -
Zdenek Sedlak  Tšekki 2000-2001 1 JYP/Blues 54 15 14 29 91 - - - - -
Shayne Toporowski  Kanada 2000-2001, 2003-2011 9 Blues/Ilves/Pelicans/Lukko/SaiPa/Tappara 464 135 185 320 938 20 8 4 12 83
Raymond Giroux  Kanada 2000-2001 1 HIFK/Jokerit 68 10 27 37 84 5 0 0 0 0
Patrik Hucko  Tšekki 2000-2001 1 HIFK 45 3 6 9 62 4 1 0 1 4
Dan Ratushny  Kanada 2000-2001 1 HPK 42 4 6 10 62 - - - - -
Pavel Rosa  Tšekki 2000-2002, 2009-2011, 2013-2014 5 HPK/Jokerit/Kärpät/Pelicans 202 77 108 185 124 32 8 12 20 65
Darcy Werenka  Kanada 2000-2001 1 Jokerit/HPK 65 8 13 21 50 - - - - -
Marian Kacir  Tšekki 2000-2001 1 Ilves 27 8 9 17 4 - - - - -
Ivan Majeský  Slovakia 2000-2002, 2006-2009, 2012-2013 6 Ilves/Kärpät/HIFK/Jokerit 145 12 30 42 231 15 0 2 2 14
Matt Smith Iso-Britannia 2000-2002 2 Ilves 105 7 12 19 266 12 0 0 0 14
Aaron Boh  Kanada 2000-2001 1 Jokerit 7 0 0 0 22 - - - - -
Thomas Johansson  Ruotsi 2000-2001 1 Jokerit 26 1 2 3 12 - - - - -
Rastislav Pavlikovský  Slovakia 2000-2001, 2013-2014 2 Jokerit/KalPa 22 0 3 3 8 - - - - -
Eric Perrin  Kanada 2000-2003, 2010-2019 12 Jokerit/Ässät/HPK/JYP/TPS 643 189 343 532 327 96 28 47 75 46
Lee Sorochan  Kanada 2000-2001 1 Jokerit 16 0 0 0 18 - - - - -
Radoslav Kropac  Slovakia 2000-2001 1 JYP 54 13 8 21 32 - - - - -
Chris MacKenzie  Kanada 2000-2001 1 JYP 56 2 5 7 55 - - - - -
Carl Steen  Ruotsi 2000-2001 1 JYP 5 0 0 0 0 - - - - -
David Ytfeldt  Ruotsi 2000-2001 1 JYP 11 0 4 4 26 - - - - -
Oleg Romanov  Venäjä 2000-2001 1 SaiPa/Kärpät 61 5 11 16 56 - - - - -
Steve Shirreffs  Yhdysvallat 2000-2001, 2002-2004 3 Kärpät/Ässät 125 14 31 45 136 9 0 1 1 20
Jim Provencher  Kanada 2000-2001 1 Lukko 24 3 0 3 4 - - - - -
Jānis Sprukts  Latvia 2000-2001, 2005-2006, 2007-2008 3 Lukko/HPK 97 30 27 57 36 16 3 5 8 14
Garry Toor  Kanada 2000-2001 1 Pelicans 28 1 2 3 28 3 0 0 0 4
Roman Vopat  Tšekki 2000-2006 6 Pelicans/Ilves/HIFK/Jokerit 283 60 58 118 811 20 2 2 4 40
Ludek Krayzel  Tšekki 2000-2001 1 SaiPa 30 6 11 17 38 - - - - -
Alain Cote  Kanada 2000-2001 1 Tappara 44 9 15 24 111 5 0 1 1 27
Sean O'Brien  Yhdysvallat 2000-2001 1 Tappara 23 1 5 6 82 10 0 0 0 2
Jonas Elofsson  Ruotsi 2000-2001 1 TPS 10 0 0 0 0 - - - - -
Henrik Tallinder  Ruotsi 2000-2001, 2015-2018 4 TPS 215 25 61 86 292 29 6 7 13 32
Roman Horák  Tšekki 2000-2001 1 Ässät 34 7 9 16 8 - - - - -
Gabriel Karlsson  Ruotsi 2000-2001 1 Ässät 17 2 2 4 6 - - - - -
Tomáš Kucharčík  Tšekki 2000-2004, 2005-2006 5 Ässät/HPK/Lukko 230 69 91 160 218 29 5 12 17 36
Curtis Sheptak  Kanada 2000-2002 2 Ässät 105 14 17 31 271 - - - - -
Ladislav Kohn  Tšekki 2001-2002, 2003-2007 5 Blues 254 100 93 193 353 30 8 9 17 75
Cory Murphy  Kanada 2001-2005, 2006-2007 5 Blues/Ilves/HPK 248 63 105 168 191 29 3 7 10 26
Mike Stapleton  Kanada 2001-2004 3 Blues/Tappara 92 31 52 83 123 13 2 3 5 16
Filip Turek  Tšekki 2001-2002 1 Blues 13 0 1 1 4 - - - - -
Jiri Zelenka  Tšekki 2001-2002 1 Blues 13 3 2 5 4 - - - - -
Lukáš Zíb  Tšekki 2001-2002 1 Blues 5 0 0 0 2 - - - - -
Robert Kántor  Tšekki 2001-2003, 2004-2005, 2007-2008 4 HIFK/Tappara/Jokerit 192 25 33 58 328 20 2 1 3 26
Jan Kobezda  Slovakia 2001-2002 1 Ilves 5 0 0 0 12 - - - - -
Alexander Moger  Kanada 2001-2002 1 HIFK/Ässät 84 28 24 52 172 - - - - -
Andrej Podkonicky  Slovakia 2001-2002 1 HIFK 23 3 6 9 41 - - - - -
Jeff Scissons  Kanada 2001-2002 1 HIFK 11 2 0 2 4 - - - - -
Mike Harder  Kanada 2001-2002 1 HPK 4 0 0 0 2 - - - - -
Vladimír Sičák  Tšekki 2001-2007, 2010-2011 7 HPK/TPS/Kärpät 332 54 63 117 279 44 4 6 10 43
David Nemirovsky  Kanada 2001-2003 2 Ilves/Jokerit 96 39 49 88 96 12 2 2 4 14
Alex Brooks  Yhdysvallat 2001-2002, 2009-2010 2 Jokerit 78 3 6 9 162 13 0 0 0 11
Rob Cowie  Kanada 2001-2002 1 Jokerit 41 11 10 21 74 - - - - -
Martin Čech  Tšekki 2001-2004 3 JYP/Pelicans 114 12 22 34 153 - - - - -
Tomas Chlubna  Tšekki 2001-2003, 2004-2005 3 JYP/Tappara 128 60 18 78 184 7 4 1 5 24
Angel Nikolov  Tšekki 2001-2003 2 JYP 99 6 27 33 110 7 0 3 3 6
Jozef Voskar  Slovakia 2001-2002 1 JYP 7 1 0 1 2 - - - - -
Pavel Vostřák  Tšekki 2001-2003 2 JYP/Jokerit 112 27 24 51 38 4 0 0 0 0
Jevgeni Davydov  Venäjä 2001-2002 1 Kärpät 7 2 1 3 4 - - - - -
Jeff Hamilton  Yhdysvallat 2001-2002, 2010-2011 2 Kärpät/HIFK 72 32 34 66 54 3 0 0 0 0
Michal Hreus  Slovakia 2001-2002 1 Lukko 23 2 5 7 22 - - - - -
Dan Smith  Kanada 2001-2002 1 Lukko 32 1 2 3 18 - - - - -
Igor Bondarev  Latvia 2001-2002 1 SaiPa 10 0 3 3 6 - - - - -
Paul Brousseau  Kanada 2001-2002 1 SaiPa 39 15 11 26 24 - - - - -
Miha Rebolj  Slovenia 2001-2002 1 SaiPa 12 0 1 1 8 - - - - -
Ľubomír Vaic  Slovakia 2001-2003 2 SaiPa 78 23 27 50 58 - - - - -
Christian Sjögren  Ruotsi 2001-2002 1 Tappara 21 0 2 2 20 - - - - -
Jeff Williams  Kanada 2001-2002 1 Tappara 14 0 3 3 14 - - - - -
Chris Joseph  Kanada 2001-2002 1 TPS 32 6 9 15 105 8 1 1 2 31
Peter Schaefer  Kanada 2001-2002 1 TPS 33 16 15 31 93 8 1 2 3 2
Robert Shearer  Kanada 2001-2002 1 TPS 56 24 16 40 56 8 1 2 3 10
Stanislav Janecko  Slovakia 2001-2002 1 Ässät 41 8 11 19 30 - - - - -
Peter Sarno  Kanada 2002-2003 1 Blues 45 17 23 40 34 7 2 1 3 2
Frantisek Mrazek  Tšekki 2002-2003 1 HIFK 27 7 5 12 16 4 0 0 0 0
Yorick Treille  Ranska 2002-2003 1 HIFK 5 0 1 1 4 - - - - -
Jaroslav Balaštík  Tšekki 2002-2003 1 HPK 13 5 7 12 2 13 4 3 7 6
Mike Harder  Kanada 2002-2003 1 HPK 4 0 0 0 2 - - - - -
Jan Pardavy  Slovakia 2002-2003 1 HPK 52 17 27 44 69 13 1 1 2 12
David Printz  Ruotsi 2002-2003, 2013-2014 2 Ilves/HPK/KalPa 64 3 2 5 34 - - - - -
Martin Štrbák  Slovakia 2002-2003 1 HPK 20 4 9 13 68 13 2 3 5 8
Lubomir Korhon  Tšekki 2002-2003 1 Ilves 29 4 4 8 18 - - - - -
Bert Robertsson  Ruotsi 2002-2003 1 Ilves 54 1 4 5 111 - - - - -
Petr Vala  Tšekki 2002-2003 1 Ilves 31 5 7 12 10 - - - - -
Terran Sandwith  Kanada 2002-2003 1 Jokerit 31 0 1 1 69 - - - - -
Jamie Mattie  Kanada 2002-2003 1 JYP 2 0 0 0 0 - - - - -
Drew Bannister  Kanada 2002-2004 2 Kärpät/Blues 77 4 20 24 123 23 2 3 5 68
Jason Cipolla  Kanada 2002-2003 1 Lukko 29 4 1 5 16 - - - - -
Marian Cisar  Slovakia 2002-2003 1 Lukko 26 6 8 14 6 - - - - -
Quinn Hancock  Kanada 2002-2009 7 Lukko/Jokerit/Tappara 321 63 127 190 288 30 3 5 8 49
Robert Kron  Tšekki 2002-2003 1 Lukko 23 4 8 12 6 - - - - -
David Schneider  Yhdysvallat 2002-2007, 2008-2009 6 Lukko/TPS/HPK/Tappara 205 27 54 81 354 41 6 9 15 77
Jason Ulmer  Kanada 2002-2003 1 Lukko 56 12 17 29 34 - - - - -
Grigorijs Panteļejevs  Latvia 2002-2003 1 Pelicans 40 4 9 13 65 - - - - -
Frantisek Bombic  Tšekki 2002-2003 1 SaiPa 41 2 3 5 63 - - - - -
Jiri Marusak  Tšekki 2002-2003 1 Tappara 12 0 1 1 2 15 3 3 6 14
Sergei Jerkovitsh  Valko-Venäjä 2002-2003 1 TPS 40 2 1 3 61 2 0 0 0 12
Richard Rochefort  Kanada 2002-2003 1 Ässät 33 5 6 11 36 - - - - -
Petr Šachl  Tšekki 2002-2005 3 Ässät/SaiPa 107 30 40 70 112 - - - - -
Oļegs Sorokins  Latvia 2002-2005 3 Ässät 126 14 33 47 92 2 0 0 0 0
Bruce Gardiner  Kanada 2003-2004 1 Blues 22 6 5 11 60 - - - - -
Mike Lephart  Yhdysvallat 2003-2004 1 Pelicans/Blues 42 4 5 9 20 9 1 0 1 0
Radek Philipp  Tšekki 2003-2004 1 Pelicans/Blues 52 1 5 6 63 8 0 1 1 2
Rod Sarich  Tšekki 2003-2004 1 Blues 20 0 1 1 4 - - - - -
Ladislav Benýšek  Tšekki 2003-2006 3 HIFK 53 2 3 5 20 13 0 0 0 2
Brett Harkins  Yhdysvallat 2003-2006 3 HIFK/Jokerit 114 15 81 96 150 18 4 9 13 16
Lubomir Hurtaj  Slovakia 2003-2004 1 HIFK 10 2 2 4 2 7 0 0 0 4
Martin Spanhel  Tšekki 2003-2004 1 HIFK 36 2 11 13 22 - - - - -
Anders Burström  Ruotsi 2003-2004 1 HPK/Jokerit 57 3 7 10 40 8 2 0 2 2
Kaspars Astašenko  Latvia 2003-2004, 2005-2006 2 Ilves/HPK 51 4 6 10 172 17 0 2 2 57
Martin Hlavacka  Tšekki 2003-2004 1 Ilves 26 1 3 4 40 - - - - -
Radim Kucharczyk  Tšekki 2003-2004 1 Ilves 31 4 5 9 4 - - - - -
Marek Vorel  Tšekki 2003-2004 1 Ilves 56 3 7 10 18 7 1 0 1 6
Pierre Claude Drouin  Kanada 2003-2004 1 Jokerit/JYP 57 11 15 26 82 8 2 2 4 8
Glen Metropolit  Kanada 2003-2005 2 Jokerit 106 31 66 97 119 19 11 7 18 53
Todd Warriner  Kanada 2003-2004 1 Jokerit 13 5 1 6 8 8 0 2 2 29
Alexandre Tremblay  Kanada 2003-2004 1 JYP 32 10 1 11 8 2 0 0 0 0
Jason Dawe  Kanada 2003-2004 1 Kärpät 15 0 1 1 8 - - - - -
Brad Smyth  Kanada 2003-2004 1 Kärpät 48 20 18 38 85 15 3 5 8 4
Daniel Tkaczuk  Kanada 2003-2004 1 Lukko 36 7 11 18 16 4 0 0 0 18
Jeff Ulmer  Kanada 2003-2004, 2012-2013 2 Lukko/Tappara 40 15 11 26 71 4 0 0 0 2
Daniel Widing  Ruotsi 2003-2006, 2013-2014 4 Pelicans/TPS/Blues 203 34 36 70 187 7 1 0 1 2
Dale Clarke  Kanada 2003-2004, 2006-2010, 2011-2013 7 Tappara/Blues/HIFK 282 38 79 117 260 54 3 12 15 46
Matthieu Descoteaux  Kanada 2003-2004 1 Tappara 6 0 0 0 4 - - - - -
Dylan Gyori  Kanada 2003-2004 1 Tappara 8 0 1 1 31 - - - - -
Stefan Öhman  Ruotsi 2003-2011 8 Tappara/Blues 419 104 160 264 221 61 8 18 26 16
Harlan Pratt  Kanada 2003-2004 1 TPS 3 0 0 0 0 - - - - -
Martin Bergeron  Kanada 2003-2004 1 Ässät 55 17 21 38 64 - - - - -
Krystofer Kolanos  Kanada 2004-2005 1 Blues 15 7 9 16 40 - - - - -
Donald MacLean  Kanada 2004-2005 1 Blues 51 22 21 43 46 - - - - -
Bryan Muir  Kanada 2004-2005 1 Blues 11 1 0 1 30 - - - - -
Mike Ribeiro  Kanada 2004-2005 1 Blues 17 8 9 17 4 - - - - -
Landon Wilson  Yhdysvallat 2004-2005 1 Blues 37 8 11 19 80 - - - - -
John Madden  Kanada 2004-2005 1 HIFK 3 0 0 0 0 - - - - -
Josh Holden  Kanada 2004-2005 1 HPK 51 21 15 36 94 10 6 1 7 12
Rostislav Klesla  Tšekki 2004-2005 1 HPK 9 1 2 3 12 10 0 2 2 12
Steve Kariya  Kanada 2004-2006, 2008-2010 4 Ilves/Blues/HPK/JYP 215 83 107 190 139 35 8 8 16 28
Peter Messa  Ruotsi 2004-2005 1 Ilves 14 0 1 1 6 - - - - -
Patrik Štefan  Tšekki 2004-2005 1 Ilves 37 13 28 41 47 7 1 6 7 4
Brian Campbell  Kanada 2004-2005 1 Jokerit 44 12 13 25 12 12 3 4 7 6
Steve Martins  Kanada 2004-2005 1 JYP 54 13 12 25 66 3 0 0 0 4
Jody Shelley  Kanada 2004-2005 1 JYP 11 0 1 1 20 3 0 0 0 25
Duvie Westcott  Kanada 2004-2005 1 JYP 46 11 7 18 106 1 2 0 2 25
Viktor Ujčík  Tšekki 2004-2007 3 Kärpät 128 39 44 83 132 33 6 10 16 28
Martin Bartek  Slovakia 2004-2005 1 Lukko 17 5 6 11 8 - - - - -
Hal Gill  Yhdysvallat 2004-2005 1 Lukko 31 2 8 10 110 8 0 0 0 57
Steve Larouche  Kanada 2004-2005 1 Lukko 56 9 30 39 48 9 2 5 7 12
Sean Avery  Kanada 2004-2005 1 Pelicans 2 3 0 3 26 - - - - -
Zdeněk Blatný  Tšekki 2004-2005 1 Pelicans 9 1 1 2 32 - - - - -
Peter Zingoni  Yhdysvallat 2004-2005 1 Pelicans/TPS 5 0 0 0 2 - - - - -
Justin Forrest  Yhdysvallat 2004-2006, 2008-2011 5 SaiPa/Ässät/Kärpät/Jokerit 206 23 70 93 215 36 3 8 11 28
Mike Gabinet  Kanada 2004-2005 1 SaiPa 52 2 1 3 46 - - - - -
Tyler Bouck  Kanada 2004-2005 1 TPS 40 3 7 10 100 6 1 0 1 12
Craig Rivet  Kanada 2004-2005 1 TPS 18 3 1 4 28 6 0 0 0 39
Bob Valicevic  Yhdysvallat 2004-2005 1 TPS 10 1 1 2 29 - - - - -
Jason Williams  Kanada 2004-2005 1 Ässät 43 26 17 43 52 2 1 1 2 4
Greg Classen  Kanada 2004-2005 1 Ässät 42 8 10 18 74 2 0 0 0 0
Joakim Eriksson  Ruotsi 2005-2006, 2011-2013 3 Blues/HIFK 163 42 81 123 94 33 4 11 15 61
Peter White  Kanada 2005-2006 1 Blues 49 4 10 14 20 11 0 1 1 8
Robert Schnábel  Tšekki 2005-2007 2 HIFK/Jokerit 95 4 16 20 301 20 0 0 0 83
Mark Murphy  Yhdysvallat 2005-2006 1 HIFK 21 4 3 7 32 - - - - -
Brad Parsons  Yhdysvallat 2005-2006 1 HIFK 12 2 4 6 8 12 1 2 3 6
Jonathan Zion  Kanada 2005-2006 1 HIFK 17 1 2 3 28 12 3 3 6 10
Petr Freiberg  Tšekki 2005-2006 1 HIFK 2 0 0 0 2 - - - - -
Eric Beaudoin  Kanada 2005-2006 1 HPK/Jokerit 13 1 3 4 18 - - - - -
Jason Guerriero  Yhdysvallat 2005-2006 1 Ilves 53 10 19 29 12 4 0 0 0 4
Jonas Andersson  Ruotsi 2005-2009 4 Ilves/HPK/Kärpät 182 50 70 120 146 38 11 12 23 22
Mike Wilson  Kanada 2005-2006 1 Ilves 22 2 1 3 68 3 0 0 0 10
Mike Bolibruck  Kanada 2005-2006 1 Ilves 11 0 2 2 10 - - - - -
Jason Bonsignore  Yhdysvallat 2005-2006 1 Ilves/Pelicans 11 4 2 6 14 - - - - -
Brad Norton  Yhdysvallat 2005-2006 1 Jokerit 20 2 2 4 91 - - - - -
Lucas Lawson  Kanada 2005-2006 1 JYP 24 1 9 10 20 - - - - -
Eerikki Koivu  Norja 2004-2007 3 JYP 102 1 7 8 155 3 0 0 0 2
Laurent Müller  Sveitsi 2005-2006 1 JYP 10 2 1 3 10 - - - - -
Mike Wirll  Kanada 2005-2006 1 JYP 10 0 1 1 20 2 0 0 0 0
Tomáš Kůrka  Tšekki 2005-2007 2 KalPa/Ilves 94 28 21 49 34 - - - - -
Kyle Rossiter  Kanada 2005-2006 1 KalPa 35 1 6 7 187 - - - - -
Terry Harrison  Kanada 2005-2006 1 KalPa 9 2 2 4 2 - - - - -
Nikos Tselios  Yhdysvallat 2005-2006 1 KalPa 21 0 3 3 67 - - - - -
Michal Broš  Tšekki 2005-2008 3 Kärpät 150 61 70 131 96 34 14 15 29 20
Vitezslav Bilek  Tšekki 2005-2006 1 Kärpät 13 6 4 10 2 5 0 0 0 0
Jamie Wright  Kanada 2005-2006 1 Lukko 44 12 18 30 73 - - - - -
Michal Straka  Tšekki 2005-2006 1 Lukko 13 1 4 5 2 - - - - -
Marcus Paulsson  Ruotsi 2005-2006 1 Pelicans/TPS 55 16 7 23 90 2 1 1 2 4
Kristián Kudroč  Slovakia 2005-2007, 2009-2012 5 SaiPa/Ilves/Ässät 210 29 53 82 609 20 3 3 6 53
Morten Ask  Norja 2005-2006 1 SaiPa 23 2 2 4 39 8 2 2 4 6
Mike Stutzel  Kanada 2005-2006 1 Tappara 13 3 1 4 8 6 0 1 1 8
Greg Hawgood  Kanada 2005-2006 1 Tappara/TPS 39 1 5 6 106 2 0 1 1 2
Brian White  Yhdysvallat 2005-2006 1 Tappara 54 0 0 0 84 6 0 0 0 2
Andreas Jämtin  Ruotsi 2005-2006 1 TPS 37 8 7 15 81 - - - - -
Ivan Huml  Tšekki 2005-2007, 2010- 8 TPS/Kärpät 325 79 169 248 378 60 9 18 27 88
Rob Hisey  Kanada 2005-2006, 2007-2008 2 Ässät 60 14 17 31 117 14 4 2 6 40
Matt Nickerson  Yhdysvallat 2005-2006, 2007-2009 3 Ässät/Ilves 114 10 18 28 537 26 2 2 4 74
Mike Ramsay  Kanada 2005-2006 1 Ässät 20 4 1 5 4 14 3 3 6 6
Martin Kariya  Kanada 2006-2007 1 Blues 51 18 43 61 58 9 0 5 5 4
Kent Manderville  Kanada 2006-2007 1 Blues 45 19 17 36 86 8 1 3 4 20
Patrik Valcak  Tšekki 2006-2007 1 TPS/Blues 10 0 1 1 10 - - - - -
Steve Guolla  Kanada 2006-2008, 2009-2011 4 HIFK/Tappara 136 34 89 123 116 12 1 1 2 33
Rem Murray  Kanada 2006-2008 2 HIFK 108 37 44 81 100 12 7 2 9 8
Billy Tibbetts  Yhdysvallat 2006-2007 1 HIFK/HPK 19 7 12 19 28 5 1 1 2 10
Jan Hrdina  Tšekki 2006-2008 2 HIFK/TPS 14 2 7 9 24 - - - - -
David Moravec  Tšekki 2006-2007 1 HPK 22 7 10 17 2 8 1 5 6 6
Fredrik Svensson  Ruotsi 2006-2007, 2010-2011 2 HPK/Ilves 31 0 4 4 24 - - - - -
Philippe Deydoux  Sveitsi 2006-2007 1 HPK 6 0 0 0 4 - - - - -
Radek Duda  Tšekki 2006-2007 1 Ilves 34 8 20 28 72 6 0 0 0 8
Tomas Slovak  Slovakia 2006-2007 1 Ilves/SaiPa 19 1 6 7 16 7 0 1 1 18
Lauris Dārziņš  Latvia 2006-2007 1 Ilves 13 1 1 2 6 - - - - -
David Bararuk  Kanada 2006-2007 1 Ilves/Ässät 6 0 1 1 6 - - - - -
Aleksandrs Jerofejevs  Latvia 2006-2007 1 Ilves 6 0 0 0 14 - - - - -
Tim Stapleton  Yhdysvallat 2006-2008 2 Jokerit 111 48 62 110 62 24 15 12 27 16
Clarke Wilm  Kanada 2006-2008 2 Jokerit 95 22 38 60 140 - - - - -
Pierre Dagenais  Kanada 2006-2007 1 Jokerit 16 2 7 9 12 - - - - -
Ryan Vandenbussche  Kanada 2006-2007 1 Jokerit 15 0 0 0 39 - - - - -
Martin Sonnenberg  Kanada 2006-2007 1 KalPa 56 19 17 36 76 - - - - -
Matt Davidson  Kanada 2006-2007 1 KalPa 55 16 9 25 44 - - - - -
Mats Hansson  Ruotsi 2006-2007 1 KalPa 51 4 7 11 48 - - - - -
Kyle Peto  Kanada 2006-2007 1 KalPa 19 0 3 3 22 - - - - -
Ross Lupaschuk  Kanada 2006-2007, 2009-2010, 2011-2012 3 Kärpät/HIFK/Jokerit 75 11 23 34 134 16 1 13 14 24
Josef Boumedienne  Ruotsi 2004-2005, 2006-2007, 2008-2009, 2011-2013 5 Kärpät/Jokerit 198 25 59 84 437 54 7 24 31 92
Josef Straka  Tšekki 2006-2007, 2012-2013 2 Lukko 71 29 38 67 70 14 4 4 8 2
Jan Platil  Tšekki 2006-2007, 2011-2012 2 Lukko/Tappara/Pelicans 44 1 9 10 78 - - - - -
Jiří Hunkes  Tšekki 2006-2007 1 Lukko/Pelicans 46 6 5 11 44 6 0 0 0 2
Chris Hajt  Kanada 2006-2007 1 Lukko 10 1 0 1 82 - - - - -
Patrick Yetman  Kanada 2006-2007, 2010-2012 3 Pelicans/Ässät 127 33 27 60 77 11 2 1 3 16
Emil Lundberg  Ruotsi 2006-2008 2 SaiPa/HPK 93 20 30 50 115 - - - - -
Henrik Petre  Ruotsi 2006-2010 4 SaiPa/Ässät/Tappara/Ilves 126 14 34 48 143 - - - - -
Pat Kavanagh  Kanada 2006-2007 1 SaiPa 23 3 5 8 24 - - - - -
Jens Bergernström  Ruotsi 2006-2007 1 SaiPa 21 2 3 5 16 - - - - -
Burke Henry  Kanada 2006-2007 1 Tappara 52 1 3 4 151 5 0 1 1 6
Layne Ulmer  Kanada 2006-2007 1 TPS 54 17 29 46 34 2 0 0 0 0
Kent McDonell  Kanada 2006-2007 1 TPS 45 14 30 44 75 - - - - -
Nathan Barrett  Kanada 2006-2007 1 TPS 16 7 5 12 12 1 0 0 0 2
Brandon Crombeen  Yhdysvallat 2006-2007 1 Ässät 55 13 9 22 152 - - - - -
Tom Wandell  Ruotsi 2006-2007 1 Ässät 50 6 6 12 20 - - - - -
Paul Healey  Kanada 2006-2007 1 Ässät 25 3 2 5 39 - - - - -
Peter Aston  Kanada 2006-2007 1 Ässät 21 2 1 3 14 - - - - -
Alexander Naurov  Venäjä 2006-2007 1 Ässät 11 0 2 2 8 - - - - -
Johan Fransson  Ruotsi 2006-2007 1 Ässät 6 0 1 1 2 - - - - -
Ryan Keller  Kanada 2007-2008 1 Blues 101 43 56 99 62 31 12 13 25 26
Ben Eaves  Kanada 2007-2009, 2010-2013 5 Blues/Jokerit 129 30 58 88 78 42 13 33 46 28
Jeffrey Szwez  Kanada 2007-2008 1 Blues 10 2 3 5 25 5 0 0 0 4
Ryan Vesce  Yhdysvallat 2007-2008, 2012-2013 2 HIFK/Blues 70 28 22 50 52 7 1 2 3 2
Charlie Cook  Yhdysvallat 2007-2010 3 HIFK/Tappara/Lukko 151 21 42 63 284 4 0 0 0 6
Libor Ustrnul  Tšekki 2007-2008 1 HIFK 8 0 2 2 31 3 0 0 0 4
Cole Jarrett  Kanada 2007-2008 1 Jokerit/HPK 33 2 4 6 98 - - - - -
Tyler Hirsch  Yhdysvallat 2007-2008 1 HPK 3 0 0 0 12 - - - - -
Mike Bishai  Kanada 2007-2009 2 Ilves/Jokerit 67 17 35 52 22 8 1 3 4 39
Cameron Mann  Kanada 2007-2008 1 Ilves 34 11 8 19 26 9 0 2 2 20
Eric Werner  Yhdysvallat 2007-2008 1 Ilves 28 3 7 10 18 - - - - -
Jakub Koreis  Tšekki 2007-2008 1 Ilves 10 3 2 5 5 - - - - -
Tony Voce  Yhdysvallat 2007-2008 1 Ilves 5 0 2 2 6 - - - - -
Henrik Malmström  Ruotsi 2007-2008 1 Ilves 15 0 1 1 6 - - - - -
Matt Hussey  Yhdysvallat 2007-2008 1 Jokerit 11 0 3 3 4 11 0 0 0 2
Dwight Helminen  Yhdysvallat 2007-2008, 2010-2011 2 JYP/Pelicans 112 32 41 73 50 6 3 3 6 0
Lars Helminen  Yhdysvallat 2007-2008 1 JYP 43 9 7 16 8 6 0 0 0 0
Jiří Bicek  Tšekki 2007-2009 2 KalPa/JYP 68 20 22 42 50 - - - - -
Jeremy Stevenson  Yhdysvallat 2007-2008 1 KalPa 46 4 2 6 113 - - - - -
Mattias Remstam  Ruotsi 2007-2008 1 KalPa 15 0 3 3 39 - - - - -
Bryan Lundbohm  Yhdysvallat 2007-2008 1 KalPa 5 0 1 1 0 - - - - -
Ondřej Kratěna  Tšekki 2007-2008 1 Kärpät 46 14 17 31 12 13 2 4 6 0
Jan Novák  Tšekki 2007-2008 1 Kärpät 19 0 2 2 18 - - - - -
Mike Siklenka  Kanada 2007-2008 1 Lukko 43 9 14 23 182 3 0 1 1 6
Justin Morrison  Yhdysvallat 2007-2008, 2009-2011 3 TPS/Lukko 122 44 60 104 116 11 2 2 4 10
Doug O'Brien  Kanada 2007-2008 1 Lukko 39 5 4 9 51 - - - - -
Evan Schwabe  Kanada 2007-2008 1 Pelicans 56 11 15 26 32 6 0 0 0 2
Robert Guillet  Kanada 2007-2008 1 Pelicans 9 0 2 2 4 1 0 0 0 2
Alex Nikiforuk  Kanada 2007-2008 1 SaiPa 29 5 13 18 16 - - - - -
Dan Hacker  Yhdysvallat 2007-2009 2 SaiPa/Ilves/HIFK 87 10 23 33 108 - - - - -
Henrik Höglund  Ruotsi 2007-2008 1 SaiPa 15 2 5 7 8 - - - - -
Artūras Katulis  Liettua 2007-2008 1 SaiPa 44 0 5 5 26 - - - - -
Dan Iliakis  Kanada 2007-2010 3 SaiPa/Ässät/Blues 138 5 11 16 134 3 0 0 0 4
Gregg Johnson  Yhdysvallat 2007-2008 1 SaiPa 9 1 0 1 2 - - - - -
Andre Benoit  Kanada 2007-2008 1 Tappara 54 12 26 38 96 11 2 3 5 10
Steve Saviano  Yhdysvallat 2007-2009 2 Tappara 113 13 31 44 28 11 5 4 9 4
Nichlas Hardt  Tanska 2007-2008, 2011-2014 4 Tappara/Jokerit 148 39 48 87 76 28 9 9 18 35
Nick Angell  Yhdysvallat 2007-2008 1 Tappara 13 0 1 1 22 - - - - -
Lee Sweatt  Yhdysvallat 2007-2008, 2009-2010 2 TPS 77 24 25 49 50 17 7 6 13 10
David Lundbohm  Yhdysvallat 2007-2008 1 TPS 45 11 14 25 28 2 0 0 0 0
Eric Johansson  Ruotsi 2007-2008 1 TPS 8 2 1 3 0 - - - - -
Nick Kuiper  Kanada 2007-2008 1 Ässät 45 3 7 10 73 - - - - -
John Lammers  Kanada 2007-2008 1 Ässät 23 0 4 4 24 - - - - -
Shawn Bates  Yhdysvallat 2008-2009 1 HIFK 20 5 16 21 20 - - - - -
Tom Walsh  Yhdysvallat 2008-2009 1 HIFK 30 0 4 4 18 - - - - -
Kip Brennan  Kanada 2008-2009 1 HIFK 22 0 3 3 118 - - - - -
Joe Rullier  Kanada 2008-2010 2 HPK/Jokerit 17 1 2 3 75 - - - - -
Geoff Platt  Valko-Venäjä 2008-2009 1 Ilves 45 19 18 37 56 3 1 0 1 4
Troy Milam  Yhdysvallat 2008-2010 2 Ilves/Ässät 80 7 19 26 82 - - - - -
Colby Genoway  Kanada 2008-2010 2 Ilves 43 11 31 42 54 - - - - -
Joey Tenute  Kanada 2008-2009, 2011-2012 2 Jokerit/Tappara 74 19 26 45 68 5 2 1 3 4
David Ling  Kanada 2008-2009 1 Jokerit 23 3 10 13 72 5 1 2 3 27
Vince Bellissimo  Kanada 2008-2009 1 KalPa 15 2 4 6 12 - - - - -
Peter Öberg  Ruotsi 2008-2009 1 KalPa 5 1 0 1 6 - - - - -
Daniel Corso  Kanada 2008-2009, 2013-2014 2 Kärpät/Ilves 64 28 35 63 93 13 2 5 7 16
Jeff Jillson  Yhdysvallat 2008-2009 1 Lukko 29 2 7 9 20 - - - - -
Noah Clarke  Yhdysvallat 2008-2009 1 Lukko 25 2 7 9 10 - - - - -
Mark Ardelan  Kanada 2008-2009 1 Lukko 22 1 7 8 16 - - - - -
Greg Jacina  Kanada 2008-2009 1 Tappara/Lukko 26 3 4 7 59 - - - - -
Chris Collins  Yhdysvallat 2008-2009 1 Lukko 19 3 2 5 10 - - - - -
Douglas Nolan  Yhdysvallat 2008-2009 1 Lukko 3 0 1 1 0 - - - - -
Jakub Šindel  Tšekki 2008-2009, 2010-2012 3 Pelicans/Kärpät/Ässät 102 22 29 51 34 9 2 2 4 8
Michal Birner  Tšekki 2008-2013, 2014-2015 6 Pelicans/TPS/KalPa 242 49 83 132 154 23 8 7 15 24
Dmitri Nabokov  Venäjä 2008-2009 1 SaiPa 58 7 25 32 42 - - - - -
Tomáš Jaško  Slovakia 2008-2011 3 SaiPa 92 15 22 37 46 - - - - -
Duane Harmer  Kanada 2008-2009 1 Tappara 42 1 5 6 30 - - - - -
Jamie Johnson  Kanada 2008-2009 1 TPS 42 8 20 28 24 6 0 3 3 2
Kyle Klubertanz  Yhdysvallat 2008-2009, 2012-2013 2 TPS/HIFK 92 10 27 37 92 15 4 2 6 28
Derek Damon  Yhdysvallat 2008-2009 1 Ässät 55 13 18 31 50 - - - - -
Erik Rasmussen  Yhdysvallat 2008-2009 1 Ässät 31 1 8 9 60 - - - - -
Preston Callander  Kanada 2008-2009 1 Ässät 4 0 1 1 2 - - - - -
Aleksandr Plushev  Venäjä 2008-2009 1 Ässät 1 0 0 0 0 - - - - -
Branislav Mezei  Slovakia 2009-2010 1 Blues 38 0 4 4 120 3 1 2 3 4
Gabriel Spilar  Slovakia 2009-2010, 2015-2016 2 Blues/Sport 21 2 4 6 6 - - - - -
Ryan Murphy  Yhdysvallat 2009-2010 1 Blues 3 0 1 1 0 - - - - -
Ryan Glenn  Kanada 2009- 7 Ilves/KalPa/SaiPa/Kärpät/JYP 262 32 65 97 259 52 3 11 14 32
Junior Lessard  Kanada 2009-2010 1 Ilves 4 0 1 1 2 - - - - -
Vjatšeslav Soloduhin  Venäjä 2009-2010 1 Ilves 3 0 0 0 0 - - - - -
Dustin Johner  Kanada 2009-2010 1 Ilves 2 0 0 0 2 - - - - -
Fredrik Bremberg  Ruotsi 2009-2010 1 Jokerit 45 13 26 39 6 3 5 2 7 2
Bates Battaglia  Yhdysvallat 2009-2010 1 Jokerit 17 1 0 1 12 2 1 0 1 0
Adam Masuhr  Ruotsi 2009- 7 KalPa/Kärpät 377 63 91 154 202 74 9 15 24 44
Daniel Charleston  Yhdysvallat 2009-2010 1 KalPa 4 0 0 0 4 - - - - -
Lukáš Kašpar  Tšekki 2009-2010, 2014-2015 2 Kärpät 51 18 18 36 20 24 3 5 8 20
Dmitri Juškevitš  Venäjä 2009-2010 1 Kärpät 41 4 14 18 20 8 0 4 4 10
Denis Švidki  Venäjä 2009-2010 1 Kärpät 4 0 2 2 2 - - - - -
Kurtis McLean  Kanada 2009-2011 2 Lukko 102 34 64 98 52 17 6 5 11 14
Jakub Petružálek  Tšekki 2009-2011 2 Lukko 114 37 47 84 106 17 9 6 15 26
Carl Corazzini  Yhdysvallat 2009-2010 1 Pelicans 5 0 1 1 0 - - - - -
Tyler Redenbach  Kanada 2009-2015, 2017-2018 7 SaiPa/HIFK/Pelicans/Tappara 267 39 153 192 144 12 1 4 5 4
Scott Barney  Kanada 2009-2012 3 SaiPa/HPK 102 32 27 59 116 2 0 0 0 2
Daniel Sondell  Ruotsi 2009-2011 2 SaiPa 34 1 21 22 12 - - - - -
Petr Pohl  Tšekki 2009-2010 1 SaiPa 36 4 7 11 8 - - - - -
Lee Goren  Kanada 2009-2010, 2012-2013 2 Tappara/Pelicans 25 7 16 23 72 - - - - -
Scott Matzka  Yhdysvallat 2009-2010 1 Tappara 2 1 0 1 0 - - - - -
John Hughes  Kanada 2009-2010 1 Tappara 6 0 1 1 2 - - - - -
Tomáš Plíhal  Tšekki 2009-2014 5 TPS/Kärpät/Tappara 250 56 58 114 252 28 5 9 14 54
Jens Skålberg  Ruotsi 2009-2011 2 TPS 80 3 11 14 32 15 3 2 5 8
Darcy Campbell  Kanada 2009-2010 1 TPS 33 2 9 11 38 - - - - -
Mike Radja  Yhdysvallat 2009-2010 1 TPS 25 6 3 9 12 - - - - -
Per Johnsson  Ruotsi 2009-2010 1 TPS 7 0 2 2 2 - - - - -
Tomáš Záborský  Slovakia 2009-2012, 2014-2016, 2017- 5 Ässät/HIFK/Tappara/SaiPa 362 136 134 270 215 58 13 20 33 52
Kamil Piroš  Tšekki 2009-2010 1 Ässät 22 2 3 5 16 - - - - -
Nathan Robinson  Kanada 2010-2011 1 Blues 14 4 5 9 2 5 1 2 3 8
Stephane Veilleux  Kanada 2010-2011 1 Blues 25 1 6 7 18 - - - - -
Tyler Arnason  Yhdysvallat 2010-2011 1 Blues 8 0 4 4 0 - - - - -
Eddie DelGrosso  Yhdysvallat 2010-2011 1 HIFK/HPK 8 1 0 1 4 - - - - -
Mathias Porseland  Ruotsi 2010-2012, 2016-2018 4 HPK 179 25 62 87 123 9 1 1 2 2
Kaspars Saulietis  Latvia 2010-2011 1 HPK 56 4 15 19 96 1 0 0 0 0
Armands Bērziņš  Latvia 2010-2011 1 HPK 55 11 7 18 38 2 0 1 1 2
Josh MacNevin  Kanada 2010-2013 3 HPK/SaiPa/TPS 26 2 5 7 32 - - - - -
Aleksei Švalev  Venäjä 2010-2011 1 HPK 12 0 1 1 14 - - - - -
Mark Lee  Kanada 2010-2013 3 Ilves/Ässät/SaiPa/Blues 144 25 55 80 147 10 4 3 7 8
Nils Bäckström  Ruotsi 2010-2012 2 Ilves 105 6 9 15 131 6 0 0 0 14
Jeremy Dehner  Yhdysvallat 2010-2014 4 Jokerit 213 14 50 64 56 24 1 5 6 4
Yohann Auvitu  Ranska 2010- 6 JYP/HIFK 216 19 38 57 50 53 13 11 24 32
Pavel Brendl  Tšekki 2010-2011 1 KalPa 16 7 8 15 8 - - - - -
Peter Ölvecký  Slovakia 2010-2011 1 KalPa 15 5 5 10 4 3 0 0 0 0
Róbert Petrovický  Slovakia 2010-2011 1 KalPa 13 2 5 7 4 - - - - -
Mathias Månsson  Ruotsi 2010-2011 1 KalPa 18 1 3 4 32 - - - - -
Ryan Lannon  Yhdysvallat 2010-2012 2 KalPa 43 1 6 7 14 7 0 0 0 4
Kamil Kreps  Tšekki 2010-2011, 2013-2014 2 Kärpät/Ässät 94 19 26 45 63 3 1 1 2 0
Martin St. Pierre  Kanada 2010-2011 1 Kärpät 27 8 6 14 6 - - - - -
Jonathan Hedström  Ruotsi 2010-2011 1 Kärpät 18 2 4 6 6 - - - - -
Timo Helbling  Sveitsi 2010-2011 1 Kärpät 39 2 3 5 46 3 0 0 0 6
Jan Snopek  Tšekki 2010-2012 2 Kärpät 75 3 11 14 78 7 1 0 1 8
Aaron Brocklehurst  Kanada 2010-2012 2 Lukko/Pelicans 97 14 29 43 138 17 0 5 5 2
Nolan Pratt  Kanada 2010-2011 1 Lukko 27 1 1 2 20 12 0 0 0 18
Aleksejs Širokovs  Latvia 2010-2011 1 Lukko 12 0 1 1 8 - - - - -
Mike York  Yhdysvallat 2010-2011 1 Pelicans 52 4 23 27 18 - - - - -
Lou Dickenson  Kanada 2010-2011 1 Pelicans 28 3 1 4 32 - - - - -
Henrik Blomqvist  Ruotsi 2010-2011 1 Pelicans 19 0 2 2 41 - - - - -
Richard Lintner  Slovakia 2010-2012 2 SaiPa/Lukko 76 17 32 49 93 3 0 1 1 14
Per Savilahti-Nagander  Ruotsi 2010-2014, 2015-2018 7 SaiPa/TPS 339 24 59 83 354 36 5 4 9 32
Brian Salcido  Yhdysvallat 2010-2015 5 SaiPa/JYP 181 28 82 110 206 17 1 7 8 12
Kevin Doell  Kanada 2010-2011 1 Tappara 58 18 20 38 105 - - - - -
David Dvořáček  Tšekki 2010-2011 1 Tappara 2 0 0 0 0 - - - - -
Mario Valery-Trabucco  Kanada 2010-2011 1 TPS 58 16 3 19 46 - - - - -
Garrett Raboin  Yhdysvallat 2010-2012 2 TPS 43 6 6 12 24 - - - - -
Tomáš Kudělka  Tšekki 2010-2011, 2014-2015 2 TPS/Pelicans 72 1 8 9 79 - - - - -
Jean-Luc Grand-Pierre  Kanada 2010-2011 1 TPS 16 0 1 1 61 - - - - -
Steve McCarthy  Kanada 2010-2011 1 TPS 32 0 0 0 81 - - - - -
Robin Bergman  Ruotsi 2010-2011 1 TPS 14 0 0 0 2 - - - - -
Ryan Caldwell  Kanada 2010-2013 3 Ässät/Lukko 107 10 41 51 139 9 0 5 5 10
Patrick Yetman  Kanada 2010-2012 2 Ässät 127 33 27 60 77 5 1 0 1 2
Adam Miller  Yhdysvallat 2010-2011 1 Ässät 5 0 1 1 0 - - - - -
Mika Hannula  Ruotsi 2011-2013 2 Blues/HIFK 49 13 15 28 26 22 6 8 14 22
Robert Rooba  Viro 2011- 8 Blues/JYP 251 37 21 58 56 18 0 3 3 4
Daniel Fernholm  Ruotsi 2011-2012, 2013-2014 2 HIFK 76 5 18 23 68 6 0 0 0 2
Alex Leavitt  Kanada 2011-2012 1 HPK 57 8 24 32 62 - - - - -
Marek Zagrapan  Slovakia 2011-2012 1 HPK 24 2 4 6 10 - - - - -
Milan Kytnár  Slovakia 2011-2012 1 HPK 16 0 3 3 12 - - - - -
John Klingberg  Ruotsi 2011-2012 1 Jokerit 20 1 2 3 8 - - - - -
Petr Hubáček  Tšekki 2011- 5 JYP 226 32 59 91 54 57 11 18 29 16
Pavel Skrbek  Tšekki 2011-2012 1 JYP 17 0 3 3 12 - - - - -
Simon Kostner  Italia 2011-2012 1 JYP 4 0 0 0 0 - - - - -
Oscar Eklund  Ruotsi 2011-2014, 2015-2017 5 Kärpät/HIFK/KooKoo 185 7 48 55 81 14 1 7 8 8
Jozef Stümpel  Slovakia 2011-2012 1 Kärpät 18 1 8 9 2 9 2 5 7 6
Michal Vondrka  Tšekki 2011-2012 1 Kärpät 21 3 3 6 14 - - - - -
Kris Beech  Kanada 2011-2012 1 Lukko 59 15 20 35 79 3 0 0 0 4
Mark Bomersback  Kanada 2011-2012 1 Lukko 60 15 13 28 46 3 0 2 2 4
Björn Melin  Ruotsi 2011-2012 1 Lukko 42 9 15 24 6 3 3 0 3 0
Charles Bertrand  Ranska 2010-2018, 2019-2020 8 Lukko/TPS/Sport/Ässät/Kärpät/Tappara 359 95 91 186 104 41 7 6 13 30
Matt Generous  Yhdysvallat 2011-2017, 2018-2019 8 Lukko/Sport/HIFK/Ilves 347 11 39 50 559 71 3 5 8 110
Johan Björk  Ruotsi 2011-2012 1 Lukko 12 0 0 0 2 - - - - -
Mitja Robar  Slovenia 2011-2012 1 Lukko 11 0 0 0 8 - - - - -
Ryan Lasch  Yhdysvallat 2011-2012, 2014-2015 2 Pelicans/TPS 102 36 62 98 48 17 5 11 16 29
Justin Hodgman  Kanada 2011-2012, 2016-2017 2 Pelicans 85 24 49 73 203 21 4 9 13 46
Radek Smoleňák  Tšekki 2011-2015 4 Ässät/Pelicans/TPS 141 64 43 107 117 17 8 3 11 14
Roberts Jekimovs  Latvia 2011-2014 3 SaiPa/Ilves 136 28 30 58 57 1 0 0 0 0
Riley Armstrong  Kanada 2011-2012 1 SaiPa 12 3 2 5 32 - - - - -
Viktor Ekbom  Ruotsi 2011-2012 1 Tappara 44 1 3 4 44 - - - - -
Brett Skinner  Kanada 2011-2012 1 Tappara 7 0 3 3 6 - - - - -
Jacob Cepis  Tšekki 2011-2012 1 Tappara 3 0 0 0 0 - - - - -
Tomáš Mojžíš  Tšekki 2011-2012, 2014- 3 TPS 125 8 32 40 76 - - - - -
Mario Scalzo  Kanada 2011-2012 1 TPS 39 5 10 15 50 2 0 0 0 2
Ryan Stone  Kanada 2011-2012 1 TPS 25 6 4 10 99 - - - - -
Juraj Mikúš  Slovakia 2011-2012 1 TPS 17 5 5 10 0 2 0 1 1 0
Jakub Černý  Tšekki 2011-2012 1 TPS 30 1 3 4 35 - - - - -
Stephen Dixon  Kanada 2011-2013, 2014- 4 Ässät/Tappara 188 31 96 127 142 39 4 5 9 97
Borna Rendulić  Kroatia 2011-2014, 2017-2018 4 Ässät/HPK/Pelicans 111 24 28 52 52 11 3 1 4 2
Marco Rosa  Kanada 2012-2013 1 Blues 43 9 9 18 36 - - - - -
Vladimir Dravecky  Slovakia 2012-2013 1 Blues 13 4 4 8 2 - - - - -
Jens Westin  Ruotsi 2012-2013 1 Blues 50 3 5 8 14 - - - - -
Joel Perrault  Kanada 2012-2013 1 HIFK 20 4 5 9 28 5 0 1 1 16
Mathieu Perreault  Kanada 2012-2013 1 HIFK 7 1 6 7 6 - - - - -
Corey Elkins  Yhdysvallat 2012-2017 5 HIFK 223 42 87 129 125 43 12 12 24 18
Stephane Robidas  Kanada 2012-2013 1 HIFK 15 2 3 5 22 - - - - -
Patrick O'Sullivan  Yhdysvallat 2012-2013 1 HIFK 8 1 3 4 4 - - - - -
Eric Fehr  Kanada 2012-2013 1 HPK 21 13 12 25 22 - - - - -
Johan Larsson  Ruotsi 2012- 4 HPK/Tappara/SaiPa 163 18 33 51 117 31 2 3 5 43
Dan Spang  Yhdysvallat 2012-2015 3 HPK/SaiPa/Kärpät 128 8 30 38 60 27 1 11 12 8
Jordan Henry  Kanada 2012-2013 1 HPK 9 1 1 2 10 4 1 0 1 6
Maxime Talbot  Kanada 2012-2013 1 Ilves 12 3 3 6 34 - - - - -
Daniel Paille  Kanada 2012-2013 1 Ilves 9 2 4 6 6 - - - - -
Danny Dries  Yhdysvallat 2012-2013 1 Ilves 13 0 1 1 10 - - - - -
Aivaras Bendžius  Liettua 2012-2013 1 Ilves 1 0 0 0 0 - - - - -
Steve Moses  Yhdysvallat 2012-2014 2 Jokerit 97 34 27 61 38 3 0 0 0 4
Erik Karlsson  Ruotsi 2012-2013 1 Jokerit 30 9 25 34 24 - - - - -
Jesse Winchester  Kanada 2012-2013 1 Jokerit 5 0 3 3 2 - - - - -
Ramzi Abid  Kanada 2012-2014 2 JYP 77 25 25 50 111 11 0 3 3 32
Rich Peverley  Kanada 2012-2013 1 JYP 29 9 14 23 47 - - - - -
Lars Eller  Tanska 2012-2013 1 JYP 15 5 10 15 18 - - - - -
Cory Quirk  Yhdysvallat 2012-2013 1 JYP 25 1 6 7 8 - - - - -
Darryl Boyce  Kanada 2012-2013, 2014-2016 3 JYP 103 12 23 35 120 33 6 6 12 45
Jason Lepine  Kanada 2012-2013 1 JYP 10 0 1 1 8 - - - - -
Craig Smith  Yhdysvallat 2012-2013 1 KalPa 8 4 4 8 20 - - - - -
Derek Stepan  Yhdysvallat 2012-2013 1 KalPa 12 2 2 4 0 - - - - -
Jason Demers  Kanada 2012-2013 1 Kärpät 30 5 16 21 18 - - - - -
Kyle Turris  Kanada 2012-2013 1 Kärpät 21 7 12 19 24 - - - - -
John Norman  Ruotsi 2012-2013 1 Kärpät 28 2 6 8 8 3 0 1 1 0
Vladimír Eminger  Tšekki 2012-2015 3 Kärpät 100 6 11 17 32 11 0 1 1 4
Justin Azevedo  Kanada 2012-2013 1 Lukko 58 20 38 58 88 14 10 8 18 6
Mikkel Bødker  Tanska 2012-2013 1 Lukko 29 21 12 33 10 - - - - -
Frans Nielsen  Tanska 2012-2013 1 Lukko 27 4 20 24 10 - - - - -
Philip Larsen  Tanska 2012-2013 1 Lukko 27 5 10 15 24 - - - - -
Milan Jurčina  Slovakia 2012-2014 2 Lukko/TPS 35 6 7 13 44 13 1 6 7 20
David Stach  Tšekki 2012-2013 1 Lukko 3 0 0 0 0 - - - - -
Danny Richmond  Yhdysvallat 2012-2013 1 Pelicans 39 4 14 18 34 - - - - -
Angelo Esposito  Kanada 2012-2013 1 Pelicans 29 3 4 7 10 - - - - -
Jonas Junland  Ruotsi 2012-2013 1 Pelicans 6 1 1 2 6 - - - - -
Ryan O'Marra  Kanada 2012-2013 1 Pelicans 8 0 1 1 8 - - - - -
Jamie McBain  Yhdysvallat 2012-2013 1 Pelicans 7 0 1 1 6 - - - - -
Stefano Giliati  Kanada 2012-2015 3 SaiPa/Blues 144 39 55 94 264 20 2 7 9 20
Brad Moran  Kanada 2012-2013 1 SaiPa 14 5 10 15 8 3 0 2 2 0
Richard Demén Willaume  Ruotsi 2012-2013 1 SaiPa 14 1 1 2 12 - - - - -
Cory Emmerton  Kanada 2012-2013 1 SaiPa 1 0 0 0 0 - - - - -
Chris Connolly  Yhdysvallat 2012-2014 2 Tappara 76 21 26 47 26 5 1 2 3 4
Jannik Hansen  Tanska 2012-2013 1 Tappara 20 7 10 17 43 - - - - -
Dragan Umicevic  Ruotsi 2012-2014 2 Tappara/Ässät 73 9 43 52 22 15 0 9 9 33
Kurtis Foster  Kanada 2012-2013 1 Tappara 13 3 3 6 78 - - - - -
Justin Braun  Yhdysvallat 2012-2013 1 Tappara 6 0 3 3 2 - - - - -
Brian Willsie  Kanada 2012-2014 2 TPS 81 35 25 60 193 - - - - -
Corey Locke  Kanada 2012-2013 1 TPS 37 5 12 17 22 - - - - -
Kris Russell  Kanada 2012-2013 1 TPS 15 2 12 14 8 - - - - -
Tom Preissing  Yhdysvallat 2012-2013 1 TPS 20 3 5 8 16 - - - - -
Kevin Shattenkirk  Yhdysvallat 2012-2013 1 TPS 12 2 4 6 22 - - - - -
Alec Martinez  Yhdysvallat 2012-2013 1 TPS 11 1 1 2 8 - - - - -
Travis Ehrhardt  Kanada 2012-2013 1 TPS 17 0 0 0 16 - - - - -
Michael Ryan  Yhdysvallat 2012-2013, 2014-2016 3 Ässät 63 21 21 42 64 13 5 4 9 16
Shaun Heshka  Kanada 2012-2013, 2016- 4 Ässät/Kärpät 222 34 85 119 127 40 6 13 19 20
Daniel Brodin  Ruotsi 2012-2013 1 Ässät 60 10 8 18 73 16 6 2 8 18
Philip McRae  Yhdysvallat 2013-2014, 2017-2018 2 Tappara/Blues/Ässät 95 13 29 42 57 8 3 1 4 2
Justin DiBenedetto  Kanada 2013-2014 1 Blues 21 2 3 5 20 7 0 1 1 0
János Hári  Unkari 2013-2014, 2019-2020 1 HIFK/Pelicans 44 8 11 19 12 1 0 0 0 0
Jason DeSantis  Yhdysvallat 2013-2014 1 HIFK 50 5 9 14 16 - - - - -
Ryan Thang  Yhdysvallat 2013-2014 1 HIFK 28 3 4 7 20 - - - - -
Rico Fata  Kanada 2013-2014 1 HIFK 10 2 1 3 2 - - - - -
Austin Block  Yhdysvallat 2013-2014 1 HIFK 21 0 3 3 8 - - - - -
Braden Birch  Kanada 2013-2014 1 HIFK 17 0 1 1 14 - - - - -
Tommy Wargh  Ruotsi 2013-2014 1 HIFK 7 0 0 0 2 - - - - -
Petr Stloukal  Tšekki 2013-2014 1 HIFK 6 0 0 0 2 - - - - -
Trevor Gillies  Kanada 2013-2014 1 HIFK 3 0 0 0 54 - - - - -
Craig Schira  Kanada 2013-2015 2 HPK 109 14 39 53 64 - - - - -
Simon Gysbers  Kanada 2013-2015 2 Ilves/TPS 102 9 32 41 115 - - - - -
Niko Dimitrakos  Yhdysvallat 2013-2014 1 Ilves 9 2 5 7 31 - - - - -
Ryan Flynn  Yhdysvallat 2013-2014 1 Ilves 13 0 1 1 20 - - - - -
Ladislav Nagy  Slovakia 2013-2014 1 Jokerit 34 12 20 32 16 2 0 0 0 29
Ben Walter  Kanada 2013-2014 1 Jokerit 23 2 5 7 4 1 0 1 1 0
Broc Little  Yhdysvallat 2013-2014 1 Jokerit 15 2 3 5 4 1 0 0 0 0
Phil DeSimone  Yhdysvallat 2013-2014 1 Jokerit 8 1 2 3 6 - - - - -
Luke Pither  Kanada 2013-2014 1 KalPa 20 5 2 7 26 - - - - -
Jeff Foss  Yhdysvallat 2013-2014 1 KalPa 58 0 2 2 75 - - - - -
Ben Maxwell  Kanada 2013-2015 2 Kärpät 61 19 29 48 64 35 10 9 19 14
David Květoň  Tšekki 2013-2014 1 Kärpät 5 0 1 1 0 - - - - -
Aaron Gagnon  Kanada 2013-2017 4 Lukko 198 67 73 140 108 34 8 16 24 22
Steven Zalewski  Yhdysvallat 2013-2015 2 Lukko/Ilves 77 11 16 27 73 17 2 5 7 4
Jamie Arniel  Kanada 2013-2014 1 Lukko 3 0 0 0 0 - - - - -
Patrick Davis  Yhdysvallat 2013-2016 3 SaiPa/Kärpät/KalPa 160 42 29 71 166 21 3 6 9 12
Dave Spina  Yhdysvallat 2013-2017 4 SaiPa/TPS 166 45 77 122 193 14 3 3 6 0
Jakub Čutta  Tšekki 2013-2014 1 SaiPa 10 0 1 1 12 - - - - -
Nick Bailen  Yhdysvallat 2013-2014 1 Tappara 54 11 21 32 26 17 4 8 12 49
Josh Green  Kanada 2013-2017 4 Tappara/KooKoo 188 60 55 115 239 40 11 10 21 87
Raymond Sawada  Kanada 2013-2014 1 Tappara 29 3 5 8 10 1 0 0 0 2
Ján Tabaček  Slovakia 2013-2014 1 Tappara 39 1 6 7 18 - - - - -
Dan Sexton  Yhdysvallat 2013-2014 1 TPS 39 16 21 37 16 - - - - -
Francis Paré  Kanada 2013-2014, 2015- 2 TPS 48 23 19 42 22 8 2 2 4 26
Shaone Morrisonn  Kanada 2013-2014 1 TPS 54 4 12 16 83 - - - - -
Steven Seigo  Kanada 2013-2015, 2016-2017 3 TPS/Lukko 171 16 35 51 110 - - - - -
Tadas Kumeliauskas  Liettua 2013- 3 TPS 85 20 25 45 73 - - - - -
Jeff Halpern  Yhdysvallat 2013-2014 1 TPS 8 4 0 4 30 - - - - -
Derek Famulare  Kanada 2013-2014 1 TPS 35 1 2 3 37 - - - - -
Austin Smith  Yhdysvallat 2013-2015 2 Ässät 38 8 8 16 28 - - - - -
Žiga Jeglič  Slovenia 2013-2014 1 Ässät 32 2 2 4 18 - - - - -
Danny Groulx  Kanada 2013-2014 1 Ässät 14 1 1 2 12 - - - - -
Christian Söderström  Ruotsi 2013-2014 1 Ässät 11 0 2 2 4 - - - - -
Colby Cohen  Yhdysvallat 2013-2014 1 Ässät 5 0 1 1 2 - - - - -
Alexander Ribbenstrand  Ruotsi 2013-2014 1 Ässät 9 0 0 0 4 - - - - -
Bracken Kearns  Kanada 2014-2015 1 Blues 45 10 10 20 38 4 0 0 0 0
Ryan O'Connor  Kanada 2014- 5 Blues/KooKoo/HIFK 266 28 75 103 102 40 3 6 9 4
Petr Zámorský  Tšekki 2014-2015 1 Blues 25 3 3 6 18 - - - - -
Antonín Honejsek  Tšekki 2014-2015 1 Blues 2 1 0 1 2 - - - - -
Nikolai Goldobin  Venäjä 2014-2015 1 HIFK 38 11 10 21 12 8 1 5 6 2
Daniel Grillfors  Ruotsi 2014-2017 3 HIFK 139 5 43 48 67 23 1 4 5 2
Zach Hamill  Kanada 2014-2015 1 HPK 58 16 19 35 67 - - - - -
Marek Viedenský  Slovakia 2014-2015 1 HPK 56 11 21 32 12 - - - - -
Nicolas Ritz  Ranska 2014-2015 1 HPK 10 0 0 0 0 - - - - -
Vojtěch Polák  Tšekki 2014- 2 Ilves/HPK/SaiPa 105 28 42 70 44 5 0 1 1 4
Blake Kessel  Yhdysvallat 2014-2016 2 Ilves 51 6 9 15 12 2 0 0 0 2
Mark Hurtubise  Kanada 2014-2015 1 Ilves 9 2 0 2 2 - - - - -
Tomas Kubalik  Tšekki 2014-2015, 2016-2017 2 KalPa/Sport 67 5 20 25 36 6 0 2 2 2
Nicolas Deschamps  Kanada 2014-2015 1 Kärpät 8 1 0 1 20 - - - - -
Michal Repik  Tšekki 2014-2015 1 Pelicans 48 9 22 31 18 - - - - -
Jordan Smotherman  Yhdysvallat 2014-2015 1 Pelicans 38 11 9 20 45 - - - - -
Teddy Da Costa  Ranska 2014- 2 Tappara/Pelicans/Sport 87 10 23 33 66 1 1 1 2 4
Josef Hrabal  Tšekki 2014-2015 1 Pelicans 18 0 1 1 10 - - - - -
David McIntyre  Kanada 2014- 2 SaiPa 106 28 60 88 103 13 1 8 9 8
Sam Lofquist  Yhdysvallat 2014- 2 SaiPa 117 19 36 55 116 12 3 1 4 6
Chad Rau  Yhdysvallat 2014- 2 SaiPa 86 37 23 60 0 - - - - -
Patrick Bjorkstrand  Tanska 2014-2015, 2017-2019 3 SaiPa/KooKoo/TPS 122 26 33 59 38 12 2 3 5 2
Damien Fleury  Ranska 2014-2015, 2017-2018 2 Sport/Lukko 59 17 15 32 65 - - - - -
Mike Brennan  Yhdysvallat 2014- 1 Sport 97 9 10 19 169 - - - - -
Ivan Rachůnek  Tšekki 2014-2015 1 Sport 6 0 2 2 0 - - - - -
Kelsey Tessier  Kanada 2014-2015 1 Sport 5 0 0 0 4 - - - - -
Michal Kristof  Tšekki 2014-2015, 2018-2019 2 Sport/Kärpät 60 9 30 39 12
David Kolomatis  Yhdysvallat 2014-2015 1 Tappara 45 1 11 12 22 - - - - -
Henrik Tömmernes  Ruotsi 2014-2015 1 Tappara 22 2 8 10 18 20 2 5 7 8
Alexander Bonsaksen  Norja 2014-2017, 2018-2019 4 Tappara/KooKoo 196 7 36 43 140 53 1 4 5 34
Jakub Nakladal  Tšekki 2014-2015 1 TPS 50 3 12 15 63 - - - - -
Juraj Šimek  Sveitsi 2014-2015 1 TPS 15 2 4 6 10 - - - - -
David Němeček  Tšekki 2014-2015 1 TPS/Lukko 4 0 0 0 0 - - - - -
Mike Hedden  Kanada 2014-2015 1 Ässät 39 10 9 19 51 - - - - -
Jake Hansen  Yhdysvallat 2014- 2 Ässät 90 8 22 30 89 2 0 0 0 6
Garrett Stafford  Yhdysvallat 2014-2015 1 Ässät 36 2 10 12 75 - - - - -
Samson Mahbod  Kanada 2015- 1 Blues 57 8 14 22 55 - - - - -
Keith Aulie  Kanada 2015- 1 HIFK 23 1 4 5 12 17 1 1 2 4
Peter LeBlanc  Kanada 2015- 1 HPK 46 2 8 10 4 - - - - -
Patrick Holland  Kanada 2015- 1 HPK 20 4 5 9 8 - - - - -
Dane Byers  Kanada 2015- 1 Ilves/Pelicans 47 10 5 15 152 7 0 1 1 8
Nolan Yonkman  Kanada 2015-2019 4 JYP 198 3 19 22 302 34 0 7 7 28
Robert Carlsson  Ruotsi 2015- 1 JYP 9 0 3 3 0 - - - - -
Mathias Tjärnqvist  Ruotsi 2015-2016 1 JYP 11 1 0 1 0 - - - - -
Balázs Sebők  Unkari 2015- 4 KalPa 173 20 50 70 72 25 0 12 12 10
Sebastian Lauritzen  Ruotsi 2015- 1 KalPa 41 5 6 11 10 3 2 0 2 2
Christopher Bengtsson  Ruotsi 2015- 1 KalPa 59 3 7 10 16 3 0 0 0 0
Radek Koblížek  Tšekki 2015- 1 Kärpät 1 0 0 0 0 - - - - -
Matt Watkins  Kanada 2015- 1 KooKoo 58 2 10 12 57 - - - - -
Anthony Guttig  Ranska 2015- 1 KooKoo 36 3 5 8 10 - - - - -
Kelly Zajac  Kanada 2015- 1 Lukko 11 2 2 4 0 - - - - -
Sheldon Brookbank  Kanada 2015- 1 Lukko 38 1 3 4 65 4 0 0 0 4
Ryan Potulny  Yhdysvallat 2015- 1 Pelicans 60 13 23 36 30 9 2 2 4 4
Stefan Lassen  Tanska 2015-2018 3 Pelicans 137 5 25 30 135 16 1 2 3 26
Ben Blood  Yhdysvallat 2015- 4 Pelicans/Ässät/Tappara 181 10 36 46 555 23 1 0 1 16
Brett Carson  Kanada 2015- 4 SaiPa/KooKoo 179 11 21 32 95 7 1 1 2 0
Kevin Henderson  Kanada 2015- 1 SaiPa 6 2 1 3 2 4 0 0 0 4
Adam Zboril  Tšekki 2015- 1 SaiPa 1 0 0 0 2 - - - - -
Jake Newton  Yhdysvallat 2015- 3 Sport/KooKoo/JYP 140 29 41 70 38 9 1 3 4 2
Nick Plastino  Italia 2015-2016 1 Tappara 55 8 14 22 20 18 2 9 11 33
Pat Mullane  Yhdysvallat 2015-2016 1 Ässät 56 10 15 25 18 - - - - -
Troy Vance  Yhdysvallat 2015-2016 1 Ässät 59 3 16 19 36 - - - - -
Josh Gratton  Kanada 2015-2016 1 Ässät 37 3 3 6 81 - - - - -
Kristian Afanasyev  Venäjä 2016-2017 1 SaiPa 8 0 0 0 8 - - - - -
John Albert  Yhdysvallat 2016-2017 1 Kärpät 42 12 12 24 16 2 1 1 2 0
Martin Bodak  Slovakia 2016-2017 1 Tappara 4 0 0 0 0 - - - - -
Terry Broadhurst  Yhdysvallat 2016-2017 1 KooKoo 37 3 3 6 81 - - - - -
Nicolai Bryhnisveen  Norja 2016-2017 1 Kärpät 9 0 0 0 0 - - - - -
Zach Budish  Yhdysvallat 2016- 3 Jukurit/TPS 176 55 60 115 182 16 2 5 7 12
Brett Bulmer  Kanada 2016-2017 1 Ilves 23 2 3 5 57
Valentin Claireaux  Ranska 2016-2019 3 Lukko/Sport 145 14 23 37 112 2 0 0 0 2
Philippe Cornet  Kanada 2016-2017, 2018-2019 2 HPK 74 24 16 40 55 4 0 1 1 2
Jerry D'Amigo  Yhdysvallat 2016-2018 2 Ilves/KalPa 86 19 31 50 67 16 2 2 4 27
Keaton Ellerby  Kanada 2016-2017 1 Lukko 43 3 9 12 12 - - - - -
Joe Finley  Yhdysvallat 2016-2019 3 HIFK 74 3 5 8 178 15 0 2 2 80
Curtis Hamilton  Kanada 2016-2018 2 SaiPa/TPS/Tappara 66 18 18 36 20 9 2 3 5 4
Jan Hruska  Tšekki 2016-2017 1 Kärpät 22 0 5 5 2 - - - - -
Marcus Högström  Ruotsi 2016-2017 1 HIFK 11 0 2 2 8 - - - - -
Robin Jacobsson  Ruotsi 2016-2018 2 KooKoo 67 6 16 22 64 - - - - -
Mikael Johansson  Ruotsi 2016-2017 1 HIFK 37 8 11 19 14 6 0 2 2 0
Radek Koblizek  Tšekki 2015- 4 Kärpät 68 12 18 30 8 12 0 3 3 2
Charles Linglet  Valko-Venäjä 2016-2017 1 Tappara 11 2 3 5 4 - - - - -
Maksim Matushkin  Ruotsi 2016-2018 2 Ässät 73 16 30 46 80 10 1 3 4 16
John McFarland  Kanada 2016-2017 1 SaiPa 21 3 6 9 4 - - - - -
Michel Miklik  Slovakia 2016-2018 2 JYP 28 8 7 15 10 15 6 3 9 16
Viktor Nestrasil  Tšekki 2016-2017 1 Tappara 2 0 0 0 0 - - - - -
Shane O'Brien  Kanada 2016-2017 1 HPK 18 1 3 4 14 7 0 1 1 4
Niklas Olausson  Ruotsi 2016-2017 1 Kärpät 26 3 15 18 18 - - - - -
Blake Parlett  Kanada 2016-2017 1 Tappara 10 0 0 0 2 18 5 3 8 18
Morten H. Poulsen  Tanska 2016-2017 1 Pelicans 49 8 7 15 2 5 0 0 0 2
Martin Røymark  Norja 2016-2017 1 Tappara 56 8 7 15 6 18 1 1 2 2
Erik Thorell  Ruotsi 2016- 3 TPS/HIFK 163 65 74 139 34 32 6 12 18 2
Richard Stehlik  Slovakia 2016-2017 1 HPK 5 0 0 0 0 - - - - -
Ivan Svarny  Slovakia 2016-2017 1 Kärpät 10 0 1 1 2 - - - - -
Jiri Tlusty  Tšekki 2016-2017 1 Kärpät 14 1 4 5 4 - - - - -
Brock Trotter  Kanada 2016-2017 1 SaiPa/Kärpät 42 12 19 31 16 2 1 1 2 0
Kirill Tulupov  Venäjä 2016-2017 1 HPK 7 0 1 1 2 - - - - -
Mitch Wahl  Yhdysvallat 2016-2017 1 Ilves 16 1 3 4 10 - - - - -
Victor Backman  Ruotsi 2017-2018 1 HPK 9 1 0 1 0 - - - - -
Patrik Carlsson  Ruotsi 2017-2018 1 HIFK 53 7 21 28 10 14 5 5 10 2
Vladimir Denisov  Valko-Venäjä 2017-2019 2 SaiPa 47 1 7 8 102 9 0 1 1 16
Lukas Ekeståhl Jonsson  Ruotsi 2017- 2 TPS 116 12 39 51 48 15 1 2 3 2
Stefan Espeland  Norja 2017-2018 1 Ilves 19 2 2 4 10 - - - - -
Mark Flood  Kanada 2017-2019 2 Ilves 98 4 13 17 64 7 2 2 4 6
Mark Fraser  Kanada 2017-2018 1 TPS 32 0 5 5 64 11 0 0 0 8
David Goodwin  Yhdysvallat 2017- 2 SaiPa 118 23 34 57 34 12 2 2 4 2
Joakim Hillding  Ruotsi 2017-2018 1 Lukko 34 4 4 8 12 - - - - -
Marco Insam  Italia 2017-2018 1 Ässät 59 8 12 20 12 7 1 1 2 4
Teemu Kivihalme  Yhdysvallat 2017-2019 2 Kärpät 104 13 37 50 36
Emil L. Kristensen  Tanska 2017- 2 KooKoo 58 7 11 18 40 - - - - -
Filip Krivosik  Slovakia 2017-2019 2 HPK 30 2 2 4 10 5 1 0 1 4
Andrew Kozek  Kanada 2017-2018 1 Sport 7 2 0 2 4 - - - - -
Cody Kunyk  Kanada 2017- 2 SaiPa/HPK 106 26 41 67 69 12 2 7 9 41
Antoine Laganiere  Kanada 2017-2018 1 Ässät 57 17 18 35 73 7 1 3 4 12
Nicklas Lasu  Ruotsi 2017- 2 Kärpät 118 20 46 66 60 22 2 5 7 14
Alex Lavoie  Kanada 2017-2018 1 KalPa 16 3 3 6 6 - - - - -
Jesper Lindgren  Ruotsi 2017-2019 2 HPK 88 4 23 27 18 5 1 1 2 0
Bastien Maïa  Ranska 2017-2019 2 SaiPa 30 1 4 5 27 - - - - -
Mathew Maione  Kanada 2017-2018 1 KalPa 60 15 24 39 34 6 2 4 6 2
Jeremy Morin  Yhdysvallat 2017-2018 1 HPK 7 1 3 4 2 - - - - -
Johan Motin  Ruotsi 2017-2019 2 Lukko/HIFK 119 3 24 27 70 15 0 1 1 18
Erik Nyström  Ruotsi 2017-2018 1 TPS 18 3 8 11 0 - - - - -
Michael Parks  Yhdysvallat 2017-2018 1 Sport 46 11 9 20 45 - - - - -
Vadim Pereskokov  Venäjä 2017-2019 2 Pelicans/Jukurit 70 17 15 32 45 - - - - -
Joe Piskula  Yhdysvallat 2017- 2 Ilves/TPS 98 3 15 18 97 - - - - -
Sam Povorozniouk  Yhdysvallat 2017-2018 1 Sport 31 4 8 12 66 - - - - -
Peter Quenneville  Kanada 2017-2018 1 SaiPa 9 3 1 4 2 - - - - -
Roy Radke  Yhdysvallat 2017-2019 2 SaiPa 47 7 6 13 34 7 0 0 0 4
Jordan Rowley  Kanada 2017- 2 Pelicans 60 3 12 15 38 8 1 1 2 8
Malte Strömwall  Ruotsi 2017-2019 2 KooKoo 89 44 33 77 78 - - - - -
Libor Sulak  Tšekki 2017-2018, 2019-2020 1 Pelicans/KooKoo 42 9 23 32 66 3 0 0 0 4
Alexandre Texier  Ranska 2017-2019 2 KalPa 108 27 36 63 74 6 1 1 2 25
Bill Thomas  Yhdysvallat 2017-2018 1 Ilves 6 2 1 3 0 - - - - -
Chris VandeVelde  Yhdysvallat 2017-2018 1 Lukko 27 6 10 16 10 - - - - -
Miha Verlic  Slovenia 2017-2018 1 JYP 3 1 1 2 2 - - - - -
Ryan Wilson  Kanada 2017- 2 KalPa 93 2 24 26 92 6 0 0 0 12
William Wrenn  Yhdysvallat 2017-2018 1 Sport/Lukko 30 3 6 9 41 2 0 1 1 0
Hynek Zohorna  Tšekki 2017-2018 1 Pelicans 48 14 25 39 14 6 2 0 2 0
Mark Auk  Yhdysvallat 2018-2019 1 Lukko 47 1 9 10 12 2 0 0 0 0
Ján Brejčák  Slovakia 2018-2019 1 HPK 39 0 4 4 30
Justin Danforth  Kanada 2018-2019 1 Lukko 59 18 34 52 73 7 2 2 4 0
Brandon DeFazio  Kanada 2018-2019 1 Lukko 59 19 21 40 78 5 2 0 2 8
Cade Fairchild  Yhdysvallat 2018-2019 1 KalPa 41 3 10 13 18 - - - - -
Elias Fälth  Ruotsi 2018-2019 1 Tappara 36 2 5 7 10 11 0 2 2 0
Manuel Ganahl  Itävalta 2018-2019 1 Pelicans/Lukko 47 0 8 8 34 5 0 0 2 0
Mike Halmo  Kanada 2018-2019 1 Ilves 52 5 11 16 111 6 1 0 1 4
Erik Karlsson  Ruotsi 2018-2019 1 KooKoo 51 3 20 23 26 - - - - -
Jakub Krejčík  Tšekki 2018-2019 1 Lukko 55 5 19 24 32 7 0 2 2 6
Tyler Morley  Kanada 2018- 1 SaiPa/Tappara 57 17 24 41 79 3 0 2 2 2
Henrik Nilsson  Ruotsi 2018-2019 1 Pelicans 49 2 6 8 26 6 0 1 1 6
Logan Pyett  Kanada 2018-2019 1 KooKoo 21 0 1 1 12 - - - - -
Kyle Quincey  Kanada 2018-2019 1 HIFK 35 5 8 13 58 12 1 6 7 12
William Rapuzzi  Yhdysvallat 2018-2019 1 Sport 58 13 7 20 8 - - - - -
Colby Robak  Kanada 2018-2019 1 Sport 29 0 9 9 41 - - - - -
Aleksandr Shtshemerov  Venäjä 2018-2019 1 Pelicans 32 1 4 5 2 6 0 1 1 2
Brody Sutter  Kanada 2018-2019 1 Sport 45 9 12 21 10 - - - - -
David Tomášek  Tšekki 2018-2019 1 JYP 56 11 22 33 36 2 1 0 1 2
Gustav Willman Borvik  Norja 2018-2019 1 Sport 11 0 2 2 4 - - - - -
Ed Wittchow  Yhdysvallat 2018-2019 1 KooKoo 47 9 9 18 65 - - - - -
Matt Caito  Yhdysvallat 2019-2020 1 KooKoo
Chris DeSousa  Kanada 2019-2020 1 Sport
Sebastian Dyk  Ruotsi 2019-2020 1 HIFK
Martins Dzierkals  Latvia 2019-2020 1 Jukurit
Vilmos Galló  Unkari 2019-2020 1 KalPa
Jakub Galvas  Tšekki 2019-2020 1 Jukurit
 Kanada 2019-2020 1 Sport
Jesse Graham  Kanada 2019-2020 1 KalPa
Mario Grman  Slovakia 2019-2020 1 SaiPa
Hugo Has  Tšekki 2019-2020 1 Tappara
Edvin Hedberg  Ruotsi 2019-2020 1 Ässät
Anton Holm  Ruotsi 2019-2020 1 TPS
Lukas Klok  Tšekki 2019-2020 1 Lukko
Kristjan Kombe  Viro 2019-2020 1 HIFK
Henrik Larsson  Ruotsi 2019-2020 1 TPS
Trevor Mingoia  Yhdysvallat 2019-2020 1 KooKoo
Christoffer Persson  Ruotsi 2019-2020 1 TPS
John Persson  Ruotsi 2019-2020 1 SaiPa
Matteo Pietroniro  Yhdysvallat/ Kanada 2019-2020 1 Pelicans
Kyle Platzer  Kanada 2019-2020 1 KooKoo
Kristian Pospisil  Slovakia 2019-2020 1 Lukko
Robin Press  Ruotsi 2019-2020 1 Lukko
Charlie Sarault  Kanada 2019-2020 1 Jukurit
Alexander Shchemerov  Venäjä 2019-2020 1 Pelicans
Tylor Spink  Kanada 2019-2020 1 Ässät
Tyson Spink  Kanada 2019-2020 1 Ässät
Greg Squires  Yhdysvallat/ Kiina 2019-2020 1 TPS
Jakob Stenqvist  Ruotsi 2019-2020 1 Ässät
Pathrik Westerholm  Ruotsi 2019-2020 1 Lukko
 Ruotsi 2019-2020 1 Lukko
Jared Wilson  Kanada 2019-2020 1 Sport
Filip Windlert  Ruotsi 2019-2020 1 TPS
Alexander Yakovenko  Kazakstan/ Venäjä 2019-2020 1 Jukurit
Alexander Ytterell  Ruotsi 2019-2020 1 Tappara
Simon Åkerström  Ruotsi 2019-2020 1 Ässät

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]