Luettelo Oasiksen levyttämistä kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Yhtyeen pääasiallinen säveltäjä-sanoittaja oli Noel Gallagher.

Oasis oli englantilainen rock-yhtye, joka perustettiin Manchesterissa vuonna 1991. Yhtyeen alkuperäisen kokoonpanon muodostivat laulaja Liam Gallagher, kitaristit Noel Gallagher ja Paul ”Bonehead” Arthurs, basisti Paul ”Guigsy” McGuigan ja rumpali Tony McCarroll. Oasis julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa nimeltään Definitely Maybe vuonna 1994, jonka kappaleet Noel Gallagher kirjoitti yksin. Albumi nousi Britannian albumilistan kärkeen ja siltä julkaistiin neljä kappaletta singlenä: ”Supersonic”, ”Shakermaker”, ”Live Forever” ja ”Cigarettes & Alcohol”. ”Rock ’n’ Roll Star” julkaistiin Yhdysvalloissa radiosinglenä.

Vuonna 1995 yhtye levytti toisen albuminsa nimeltään (What’s the Story) Morning Glory?, joka ylsi listäykköseksi useissa eri maissa. Albumilta julkaistiin kuusi singleä, joista ”Some Might Say” ja ”Don’t Look Back in Anger” nousivat Britannian singlelistan kärkeen. Vuonna 1997 julkaistiin Be Here Now, josta tuli yhtyeen kolmas perättäinen listaykkönen Britanniassa. Noel Gallagher sävelsi ja sanoitti jälleen kaikki kappaleet.

Vuonna 2000 julkaistiin neljäs albumi Standing on the Shoulder of Giants. Se oli yhtyeen ensimmäinen albumi, joka sisälsi Liam Gallagherin kirjoittaman kappaleen (”Little James”). Albumi ja single ”Go Let It Out” ylsivät listakärkeen. Oasis julkaisi vielä kolme studioalbumia, Heathen Chemistry (2002), Don’t Believe the Truth (2005) ja Dig Out Your Soul (2008), ennen hajoamistaan vuonna 2009.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ohessa luettelo yhtyeen levyttämistä kappaleista. Luettelo on aakkosjärjestyksessä.

Selite
Singlejulkaisu
Kappaleen kirjoittanut yksin Noel Gallagher
Nimi Kirjoittaja Päälaulu Julkaisu Vuosi Lähde
”(As Long As They’ve Got) Cigarettes in Hell” Noel Gallagher Noel Gallagher Go Let It Out 2000 [1]
”(Get Off Your) High Horse Lady” Noel Gallagher Noel Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”(I Got) The Fever” Noel Gallagher Liam Gallagher Stand by Me 1997 [3]
”(It’s Good) To Be Free” Noel Gallagher Liam Gallagher Whatever 1994 [4]
”(Probably) All in the Mind” Noel Gallagher Liam Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
”(You’ve Got) The Heart of a Star” Noel Gallagher Noel Gallagher Songbird 2003 [6]
”A Bell Will Ring” Gem Archer Liam Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
”A Quick Peep” Andy Bell instrumentaali Heathen Chemistry 2002 [5]
Acquiesce” † Noel Gallagher Liam Gallagher
Noel Gallagher
Some Might Say 1995 [8]
”Ain’t Got Nothin’” Liam Gallagher Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”Alive” Noel Gallagher Liam Gallagher Shakermaker 1994 [9]
All Around the World” † Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
All Around the World (Reprise)” Noel Gallagher instrumentaali Be Here Now 1997 [10]
”Angel Child” Noel Gallagher Noel Gallagher D’You Know What I Mean? 1997 [11]
”Bag It Up” Noel Gallagher Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”Be Here Now” Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
”Better Man” Liam Gallagher Liam Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
”Bonehead’s Bank Holiday” Noel Gallagher Noel Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
”Born on a Different Cloud” Liam Gallagher Liam Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
Boy with the Blues Liam Gallagher Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”Bring It on Down” Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
”Can Y’See It Now? (I Can See It Now!!)” Noel Gallagher Noel Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
”Carry Us All” Noel Gallagher Noel Gallagher Sunday Morning Call 2000 [14]
”Cast No Shadow” Noel Gallagher Liam Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
Champagne Supernova” † Noel Gallagher Liam Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
Cigarettes & Alcohol” † Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
”Cloudburst" Noel Gallagher Liam Gallagher Live Forever 1994 [15]
”Columbia” Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
Cum On Feel the Noize Noddy Holder
Jim Lea
Liam Gallagher Don’t Look Back in Anger 1996 [16]
”D’Yer Wanna Be a Spaceman?” Noel Gallagher Noel Gallagher Shakermaker 1994 [9]
D’You Know What I Mean?” † Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
”Digsy’s Dinner” Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
Don’t Go Away” † Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
Don’t Look Back in Anger” † Noel Gallagher Noel Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
”Eyeball Tickler” Gem Archer Liam Gallagher Lyla 2005 [17]
”Fade Away” Noel Gallagher Liam Gallagher Cigarettes & Alcohol 1994 [18]
”Fade In-Out” Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
Falling Down” † Noel Gallagher Noel Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”Flashbax” Noel Gallagher Noel Gallagher All Around the World 1998 [19]
”Force of Nature” Noel Gallagher Noel Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
”Fuckin’ in the Bushes” Noel Gallagher instrumentaali Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
”Full On” Noel Gallagher Noel Gallagher Sunday Morning Call 2000 [14]
”Gas Panic!” Noel Gallagher Liam Gallagher Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
Go Let It Out” † Noel Gallagher Liam Gallagher Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
”Going Nowhere” Noel Gallagher Noel Gallagher Stand by Me 1997 [3]
”Guess God Thinks I’m Abel” Liam Gallagher Liam Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
Half the World Away Noel Gallagher Noel Gallagher Whatever 1994 [4]
”Headshrinker” Noel Gallagher Liam Gallagher Some Might Say 1995 [8]
”Hello” Noel Gallagher
Gary Glitter
Mike Leander
Liam Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
Helter Skelter John Lennon
Paul McCartney
Noel Gallagher Who Feels Love? 2000 [21]
Heroes David Bowie
Brian Eno
Noel Gallagher D’You Know What I Mean? 1997 [11]
”Hey Now!” Noel Gallagher Liam Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
”Hung in a Bad Place” Gem Archer Liam Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
”I Believe in All” Liam Gallagher Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”I Can See a Liar” Noel Gallagher Liam Gallagher Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
”I Hope, I Think, I Know” Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
I’m Outta Time” † Liam Gallagher Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”Idler’s Dream” Noel Gallagher Noel Gallagher The Hindu Times 2002 [22]
”It’s Better People” Noel Gallagher Noel Gallagher Roll with It 1995 [23]
”It’s Gettin’ Better (Man!!)” Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
”Just Getting Older” Noel Gallagher Noel Gallagher The Hindu Times 2002 [22]
”Keep the Dream Alive” Andy Bell Liam Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
Let There Be Love” † Noel Gallagher Liam Gallagher
Noel Gallagher
Don’t Believe the Truth 2005 [7]
”Let’s All Make Believe” Noel Gallagher Liam Gallagher Go Let It Out 2000 [1]
”Listen Up” Noel Gallagher Liam Gallagher Cigarettes & Alcohol 1994 [18]
Little by Little” † Noel Gallagher Noel Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
”Little James” Liam Gallagher Liam Gallagher Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
Live Forever” † Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
Lord Don’t Slow Me Down” † Noel Gallagher Noel Gallagher Lord Don’t Slow Me Down 2007 [24]
”Love Like a Bomb” Liam Gallagher
Gem Archer
Liam Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
Lyla” † Noel Gallagher Liam Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
”Magic Pie” Noel Gallagher Noel Gallagher Be Here Now 1997 [10]
”Married with Children” Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
Merry Xmas Everybody Noddy Holder
Jim Lea
Noel Gallagher 1 Love 2002 [25]
Morning Glory” † Noel Gallagher Liam Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
Mucky Fingers Noel Gallagher Noel Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
”My Big Mouth” Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
My Generation Pete Townshend Liam Gallagher Little by Little / She Is Love 2002 [26]
”My Sister Lover” Noel Gallagher Liam Gallagher Stand by Me 1997 [3]
”One Way Road” Noel Gallagher Noel Gallagher Who Feels Love? 2000 [21]
”Part of the Queue” Noel Gallagher Noel Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
”Pass Me Down the Wine” Liam Gallagher Liam Gallagher The Importance of Being Idle 2005 [27]
”Put Yer Money Where Yer Mouth Is” Noel Gallagher Liam Gallagher Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
Rock ’n’ Roll Star” † Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
”Rockin’ Chair” Noel Gallagher Liam Gallagher Roll with It 1995 [23]
”Roll It Over” Noel Gallagher Liam Gallagher Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
Roll with It” † Noel Gallagher Liam Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
”Round Are Way” Noel Gallagher Liam Gallagher Wonderwall 1995 [28]
”Sad Song” Noel Gallagher Noel Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
Shakermaker” † Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
She Is Love” † Noel Gallagher Noel Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
”She’s Electric” Noel Gallagher Liam Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
”Shout It Out Loud” Noel Gallagher Noel Gallagher Stop Crying Your Heart Out 2002 [29]
”Sittin’ Here in Silence (On My Own)” Noel Gallagher Noel Gallagher Let There Be Love 2005 [30]
Slide Away Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
”Soldier On” Liam Gallagher Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
Some Might Say” † Noel Gallagher Liam Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
Songbird” † Liam Gallagher Liam Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
Stand by Me” † Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
”Stay Young” Noel Gallagher Liam Gallagher D’You Know What I Mean? 1997 [11]
”Step Out” Noel Gallagher
Stevie Wonder
Henry Cosby
Sylvia Moy
Noel Gallagher Don’t Look Back in Anger 1996 [16]
Stop Crying Your Heart Out” † Noel Gallagher Liam Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
”Strange Thing” Noel Gallagher Liam Gallagher Live Demonstration 1993 [31]
Street Fighting Man Mick Jagger
Keith Richards
Liam Gallagher All Around the World 1998 [19]
Sunday Morning Call” † Noel Gallagher Noel Gallagher Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
Supersonic” † Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
”Take Me Away” Noel Gallagher Noel Gallagher Supersonic 1994 [32]
Talk Tonight Noel Gallagher Noel Gallagher Some Might Say 1995 [8]
”Thank You for the Good Times” Andy Bell Liam Gallagher Stop Crying Your Heart Out 2002 [29]
”The Cage” Noel Gallagher instrumentaali Heathen Chemistry 2002 [5]
”The Fame” Noel Gallagher Noel Gallagher "All Around the World" 1998 [19]
”The Girl in the Dirty Shirt” Noel Gallagher Liam Gallagher Be Here Now 1997 [10]
The Hindu Times” † Noel Gallagher Liam Gallagher Heathen Chemistry 2002 [5]
The Importance of Being Idle” † Noel Gallagher Noel Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
The Masterplan Noel Gallagher Noel Gallagher Wonderwall 1995 [28]
”The Meaning of Soul” Liam Gallagher Liam Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
”The Nature of Reality” Andy Bell Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”The Quiet Ones” Gem Archer Liam Gallagher The Importance of Being Idle 2005 [27]
The Shock of the Lightning” † Noel Gallagher Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”The Swamp Song” Noel Gallagher instrumentaali Wonderwall 1995 [28]
”The Turning” Noel Gallagher Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”Those Swollen Hand Blues” Noel Gallagher Noel Gallagher Falling Down 2009 [33]
”To Be Where There’s Life” Gem Archer Liam Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
”Turn Up the Sun” Andy Bell Liam Gallagher Don’t Believe the Truth 2005 [7]
”Underneath the Sky” Noel Gallagher Liam Gallagher Don’t Look Back in Anger 1996 [16]
”Up in the Sky” Noel Gallagher Liam Gallagher Definitely Maybe 1994 [13]
”Waiting for the Rapture” Noel Gallagher Noel Gallagher Dig Out Your Soul 2008 [2]
Whatever” † Noel Gallagher
Neil Innes
Liam Gallagher Whatever 1994 [4]
Where Did It All Go Wrong?" Noel Gallagher Noel Gallagher Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
Who Feels Love?” † Noel Gallagher Liam Gallagher Standing on the Shoulder of Giants 2000 [20]
”Who Put the Weight of the World on My Shoulders?” Noel Gallagher Noel Gallagher Goal!: Music from the Motion Picture 2005 [34]
”Won’t Let You Down” Liam Gallagher Liam Gallagher Lyla 2005 [17]
Wonderwall” † Noel Gallagher Liam Gallagher (What’s the Story) Morning Glory? 1995 [12]
You’ve Got to Hide Your Love Away John Lennon
Paul McCartney
Noel Gallagher Some Might Say 1995 [8]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b ”Go Let It Out”. Oasis. Big Brother Recordings. 2000.
  2. a b c d e f g h i j k l m Dig Out Your Soul. Oasis. Big Brother Recordings. 2008.
  3. a b c ”Stand by Me”. Oasis. Creation Records. 1997.
  4. a b c ”Whatever”. Oasis. Creation Records. 1995.
  5. a b c d e f g h i j k l Heathen Chemistry. Oasis. Big Brother Recordings. 2002.
  6. ”Songbird”. Oasis. Big Brother Recordings. 2003.
  7. a b c d e f g h i j k l Don’t Believe the Truth. Oasis. Big Brother Recordings. 2005.
  8. a b c d ”Some Might Say”. Oasis. Creation Records. 1995.
  9. a b ”Shakermaker”. Oasis. Creation Records. 1994.
  10. a b c d e f g h i j k l Be Here Now. Oasis. Creation Records. 1997.
  11. a b c ”D’You Know What I Mean?”. Oasis. Creation Records. 1997.
  12. a b c d e f g h i j k (What’s the Story) Morning Glory?. Oasis. Creation Records. 1995.
  13. a b c d e f g h i j k l Definitely Maybe. Oasis. Creation Records. 1994.
  14. a b ”Sunday Morning Call”. Oasis. Big Brother Recordings 2000.
  15. ”Live Forever”. Oasis. Creation Records. 1994.
  16. a b c ”Don’t Look Back in Anger”. Oasis. Creation Records. 1996.
  17. a b ”Lyla”. Oasis. Big Brother Recordings. 2005.
  18. a b ”Cigarettes & Alcohol. Oasis. Creation Records. 1994.
  19. a b c ”All Around the World”. Oasis. Creation Records. 1997.
  20. a b c d e f g h i j Standing on the Shoulder of Giants. Oasis. Big Brother Recordings. 2000.
  21. a b ”Who Feels Love?”. Oasis. Big Brother Recordings. 2000.
  22. a b ”The Hindu Times”. Oasis. Big Brother Recordings. 2000.
  23. a b ”Roll with It”. Oasis. Creation Records. 1995.
  24. ”Lord Don’t Slow Me Down”. Oasis. Big Brother Recordings. 2007.
  25. NME in Association with War Child Presents 1 Love. V/A. B-Unique Records. 2002.
  26. ”Little by Little / She Is Love”. Oasis. Big Brother Recordings. 2002.
  27. a b ”The Importance of Being Idle”. Oasis. Big Brother Recordings. 2005.
  28. a b c ”Wonderwall”. Oasis. Creation Records. 1995.
  29. a b ”Stop Crying Your Heart Out”. Oasis. Big Brother Recordings. 2002.
  30. ”Let There Be Love”. Oasis. Big Brother Recordings. 2005.
  31. Live Demonstration. Oasis. 1993.
  32. ”Supersonic”. Oasis. Creation Records. 1994.
  33. ”Falling Down”. Oasis. Big Brother Recordings. 2009.
  34. Goal!: Music from the Motion Picture. V/A. Big Brother Recordings. 2005.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]