Luettelo Juice Leskisen sävellyksistä ja sanoituksista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo kaikista Juice Leskisen säveltämistä, sanoittamista sekä suomentamista kappaleista aakkosjärjestyksessä. Luettelosta löytyvät kaikki hänen itse levyttämänsä sekä muille tekemänsä kappaleet. Luetteloon merkittyjä tietoja ovat kappaleen nimi, Leskisen rooli kappaleessa, miltä äänitteeltä kappale löytyy sekä kappaleen julkaisuvuosi. Muille tehtyjen kappaleiden kohdalta löytyy ensin artisti tai yhtye, joka toimi kappaleen ensiesittäjänä, ja seuraavaksi kappaleen alkuperäinen julkaisu. Leskisen omissa kappaleissa on mainittu ensin hänen silloinen yhtyeensä ja sen jälkeen kappaleen äänite. Leskisen suomentamissa kappaleissa on mainittu alkuperäisen kappaleen nimi.

#[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
15th Night sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Deep Sea Diver 1983
3.30 sävellys ja sanoitus Juice ja Mikko: Juice ja Mikko 1975

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Aamu alkaa A:lla sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Aamun maa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Action!!! sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Afroditen poika sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Aila bailaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Ajan henki sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Ajatus elää sanoitus Petri Pettersson: Ajatus elää 2013
Alabama, Arizona, Alaska ja Utah sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Alfaromeo & Julia sävellys ja sanoitus Juice: Keskitysleirin ruokavalio 1976
Aloin unohtaa sanoitus Maarit Hurmerinta: Tuuli ja taivas 1986
Alright alright sävellys ja sanoitus Juice: Erkki twistaa-single 1976
Andy McCoy sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Ankeriaat sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1994
Anna lapsille aikaa suomennos kappaleesta Take Good Care of Your Children Raya: Suosikit soimaan 1984
Anna miehen murjottaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Anne ja Jacques sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Anne ja Jacques-single 1977
Anne on kaunein suomennos kappaleesta Baby I Love You Välikausitakki: Välikausitakki 1978
Anni Domini sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Antaa soittaa sanoitus Yö: Antaa soittaa 1991
Arkadianmäen ongelmajätelaitos sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Matka Suomeen 1984
Asema-aukion öinen blues sanoitus Maarit Hurmerinta: Tuuli ja taivas 1986
Atomisuoja sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Au Revoir (to Leena) sävellys ja sanoitus Max Möllerin kanssa ei julkaistu äänilevyllä 1970
Auringon haalistamaa sanoitus Ilona: Ilotulitus 1989
Aurinko on typerä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Autoon autoon sanoitus Mekka: Tankkilaivan kapteeni-single 1981

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Babyface sanoitus Mikko Alatalo: Maalaispoika oon 1974
Balladi elokuvasta Klaani sanoitus Päivi Portaankorva: Balladi elokuvasta Klaani-single 1984
Balladi siveysvyöstä sanoitus Jaana & Kai: Kumisaappaat 1980
Beibi sanoitus Mikko Alatalon ja Harri Rinteen kanssa Juice ja Mikko: Juice ja Mikko 1975
Black Jack sanoitus Jaana & Kai: Kumisaappaat 1980
Blues for Greed sanoitus Anssi Tikanmäki Orchestra: Greed 1987
Bluesia kävellen suomennos kappaleesta Walkin' Blues Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Bluesia Pieksämäen asemalla sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Blues n:o 13 sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Boogieteorian alkeet sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Burn out sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Bussilla Turkuun sanoitus Tinni Kuusisto: Lentoon 1979

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Canjoniin suomennos kappaleesta City Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Daisarit sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Dance Allergo sävellys ja sanoitus Juice: Keskitysleirin ruokavalio 1976
Deep Sea Diver sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Deep Sea Diver 1983
Diogenes sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Dokumentti sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Do the Stönö sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Do the Stönö-single 1982

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Easy Beasy sävellys ja sanoitus Juice: Easy Beasy-single 1977
Edestakaisin (Laihia-Heinäpää) sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Eesti (on my mind) sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Eevertin äänilevy sävellys Veikko Lavi: Monta ovea olen avannut 1983
Ei, ei millään suomennos kappaleesta Wild Rover Kati Pellinen: Ei, ei millään-single 2000
Ei elämästä selviä hengissä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Ei, en voi sanoitus Yö: Kuljettaa keväinen tie-single 1999
Ei ketään kotona sävellys ja sanoitus Pauli Virta: En ole ainut-single 1991
Eilen hän kertoi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Einarin polkupyörä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Marilyn-single 1974
Ei toivetta sen kummempaa sanoitus Juha Vainion kanssa Kari Tapio: Sinitaikaa 1993
Eksä pese sitä koskaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Hauho-single 1979
Ekumeeninen jenkka sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Elokuun viimeinen päivä suomennos kappaleesta When My Blue Moon Turns to Gold Again Topi Sorsakoski ja Reijo Taipale: Kulkukoirat 1992
Elämänura sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Elämä olla voi valoisampaa suomennos kappaleesta Always Look of the Bright Side of Life Mikko Alatalo & Sulo Aittoniemi: Harmaa Ferguson 2006
Elämässä pitää olla runkkua sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Elämässä pitää olla runkkua sävellys ja eri sanoitus Pate Mustajärvi: Elämässä pitää olla runkkua-single 1983
Elämää sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Kaksoiselämää-single 1986
Enkelten tanssi suomennos kappaleesta To kotoki Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
En koskaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Ennen vanhaan Ikurissa sanoitus Pate Mustajärvi: Ollaan ihmisiksi 2009
Eno-Elmerin nuoruusmuistoja sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1994
Eno-Elmerin vesistövalssi sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1994
En oo käyny Irlannissa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
En ole ainut sävellys ja sanoitus Pauli Virta: En ole ainut-single 1991
En ole rakastunut sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Juice & Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Ensi suudelmain sanoitus Freeman: Freeman 2 1977
En tahtoisi lähtee sävellys ja sanoitus Syksyn sävel -kaikki singlet 1978
Entisestä pois suomennos kappaleesta Get out of Denver Popeda: Just! 2001
Entäs sen jälkeen sanoitus Freeman: Freeman 2 1977
Epäile vain sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Erggae reggae sävellys ja sanoitus Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1977
Erkki twistaa sävellys ja sanoitus Juice: Erkki twistaa-single 1976
Eroottinen latinki sävellys ja sanoitus Mikä ny! (c-kasetti samannimisestä revyystä) 1990
Espooseen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko I 1978
Espoosta, päivää sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Etiopiumia kansalle sävellys ja sanoitus Apua!Orkesteri: Maksamme velkaa 1985
Et ole liian villi oppimaan sanoitus Olli Lindholmin kanssa Yö: Äänet 1986
Että mitenkä? sävellys ja sanoitus Juice Leskinen ETC: Simsalabim Jim 1992
Etusivulle Suosikkiin suomennos kappaleesta Cover of the Rolling Stones Eri esittäjiä: Provinssirock '80 1980
Et väittää voi suomennos kappaleesta You ain't Got the Right Rauli Badding Somerjoki: Sydän lämpöä täys 1975
Etäisyyden äänet sanoitus Tinni Kuusisto: Lentoon 1979
Eurooppaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen ETC: Simsalabim Jim 1992
Ex-vainajan muistelmat sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Fillarikisat sanoitus Eric Lars Four: Ydinenergiaa-single 1980
Filosofi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Glensheen tyttö sanoitus Kati Pellinen: Aura 2003
Graniitti hikoilee sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Haaveilen sanoitus Toni Lähteenmäen kanssa Toni Lähteenmäki: Haaveilen 1990
Haetarirock sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Haitaribussi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Hakaniemeen tanssimaan suomennos kappaleesta Dancing in the Street Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Halintamyymälän aamutoimet sävellys Anssi Tikanmäen kanssa, sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Haluan hukkua musiikkiin sanoitus Sakari Kuosmanen: Sakari Kuosmanen 1985
Hannu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Happy End sanoitus Mikko Alatalo: Kaikki tekevät sitä mielellään! -Kantri 2 2008
Hattulan pappilassa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Hauho sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Hauho-single 1979
Heavydiggarin vuorisaarna sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Hei, leikitäänkö? sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Heinolassa jyrää sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Heitän hetulaa sävellys ja sanoitus Muska: Löysä nainen-single 1975
Hellahuoneessa suomennos kappaleesta One Room Little Cabin Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Hellurei ja hellät tunteet sävellys ja sanoitus Eino Valtanen: On syytä elää-single 1979
Hellurei ja Onni Gideon suomennos kappaleesta Giddy Up a Ding Dong Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Helmiä sioille sukeltain suomennos kappaleesta Fattening Frogs for Snakes Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Hepo tallissaan suomennos kappaleesta Monkey on a Limb Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Herbaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen ETC: Sietämätön mies-single 1992
Herttakuningas ja patarouva sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Hetki kahden sanoitus Yö: Pirstaleet 1996
Hieno nainen sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Hikiset henget suomennos kappaleesta Dog Breath Maarit Hurmerinta: Viis pientä 1975
Hilarius Hentomielinen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Laulu-single 1988
Hittejä ja idoleita sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Hoida itses kuntoon suomennos kappaleesta Do Yourself A Favor Maarit Hurmerinta: Viis pientä 1975
Honolulun likoilla on leipää sävellys ja sanoitus Pekka Hartonen: Joutomies 1993
Hui hai sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Hullu koira sanoitus Kepa Salmirinteen kanssa Kepa Salmirinne: Kepa Salmirinne 1993
Huomenna en sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Hypätään koskeen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Häkki heilahtaa suomennos kappaleesta Folsom Prison Blues Pate Mustajärvi: Ukkometso 2000
Hämeentietä koilliseen suomennos kappaleesta Old Manhattans Melodies Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Hänen silmissään sanoitus Riki Sorsa: Riki Sorsa & Leirinuotio-orkesteri 1993
Hänet synnytettiin sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Hän sammuu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Hörppää ydinvoimaa sanoitus Kojo: Bee tai pop 1985

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Iaeae sävellys ja sanoitus Juice: Keskitysleirin ruokavalio 1976
I Depend on You sävellys ja sanoitus Masters 1979-1986 1983
Idoli sävellys ja sanoitus Beat the Meat 1977
’Ihanaa’ rakkautta sanoitus Jaana & Kai: Kumisaappaat 1980
Ihmisen poika sanoitus Yö: Hyviä vuosia 1994
Ihmiskunnan jatkot sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Iisalmen diskossa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Iisalmen diskossa-single 1978
Ii (siellä on se joki) sävellys ja sanoitus Frederik: Tshingis Khan 1979
Ikuinen rakkaus sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Ikävää ei kiitos sanoitus Vesa Kietäväinen: Vesa Kietäväinen 1990
Ilomantsi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slamfonia: Ilomantsi-single 1981
Ilotulitus sanoitus Ilona: Ilotulitus 1989
I love you sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Ilta lähiössä sanoitus Maarit Hurmerinta: Tuskan tanssi 1988
Ilta pressiklubilla sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
I'm a woman, you're a woman sävellys ja sanoitus Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1977
Imeläkivi sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Inferno sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyhä toimitus-single 1985
Isadora Duncan sävellys ja sanoitus Juice: Easy Beasy-single 1977
Iso Gee sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Isoisän hinttipussi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Isäpuolet sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Itäisten maiden viisaat miehet sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Kuusessa ollaan 1980

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Jalkahiki-Viki sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Nenästä verta, sielusta kultaa-single 1983
Ja taas ja taas sanoitus Heikki Hela: Kaikista kaikkein 1994
Jeesuksen mummu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Jeesus pelastaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Jenkka poo sanoitus Reetta Jakkula: Meille kaikille käy häijysti 1994
Jenkka uskonpuhdistamisesta (twist) sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Johnny B. Goethe sävellys Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Jokivarsi suomennos kappaleesta Big River Jokivarsi Band: Jokivarsi 2007
Joonatan sanoitus Jussi Hakulinen: Vaaleanpunainen majatalo 1985
Jos joskus suomennos kappaleesta Silencio e tanta gente Anneli Saaristo: Elän hetkessä 1984
Jos minua vaille jäät suomennos kappaleesta You’ve Always Been Needin’ Me Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Jossain kaukana sävellys ja sanoitus Anneli Saaristo: Appelsiinipuita aavikkoon 1992
Jos sinulle sopii sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Jos tahtoo aamuun sanoitus Carita Holström: Toinen levy 1974
Joulupukkivukki sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Jouluvirsi-single 1985
Jouluvirsi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Jouluvirsi-single 1985
Joulu yksin sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Kuusessa ollaan 1980
Joutavat tunteet suomennos kappaleesta Is Your Love in Vain Pate Mustajärvi: Ikurin turbiini 1995
Juankoski, here I come sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Julkiset asiat sanoitus Maarit Hurmerinta: Tuuli ja taivas 1986
Jumala sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Jumalaut mä oon out sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Juokse kadoksiin suomennos kappaleesta Keep on Running Maarit Hurmerinta: Jotain mulla on mielessäin 1990
Juupajoen juppi sävellys ja sanoitus Mikä ny! (c-kasetti samannimisestä revyystä) 1990
Juuret sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Jyrki boy sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Jyrki boy-single 1974
Jytä-urpo suomennos kappaleesta Coming Into Los Angeles Muska: Tää se päivä on 1977
Jäminkipohja boogie sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Jänis meni lankaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Järkytyin suomennos kappaleesta All Shook Up Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Kaavilainen countrytähti sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Kahden hengen jano sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 2011
Kahden miehen nainen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Kaksi kynttilää sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Mikko Alatalo: Taksimiehen poika 1999
Kaksi vanhaa pierua sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Kaksoiselämää sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Kaktusheinää vain sanoitus Seppo Alajoki: Kaktusheinää vain-single 1978
Kalevalan kankahilla sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Kalevi ja Reiska, Orimattila sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Kalpeaakin kalpeempaa suomennos kappaleesta A Whiter Shade of Pale Harri Marstio: Elämän viemää 2002
Kanavanvartija sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1994
Kannukseen suomennos kappaleesta Country Boy Topi Sorsakoski ja Reijo Taipale: Kulkukoirat 1992
Kannu vaakunaa suomennos kappaleesta Whiskey in the Jar Pate Mustajärvi: Ukkometso 2000
Kansanedustajien joulu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Kantreista paras sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Kappale historiaa sanoitus A.Aallon rytmiorkesteri: Satelliittitaivas 1996
Karaoke, daisarit ja koppa keppanaa sävellys ja sanoitus Eija Vilpas: Eija Vilpas 1993
Karelia blues sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Karkkipäivä sanoitus Maarit Hurmerinta: Jotain mulla on mielessäin 1990
Karthago sanoitus Kirka: Karthago-single 1980
Kauanko kestää? sanoitus Carita Holmström: Toinen levy 1974
Kaukorakastuja sanoitus Tommy Huovinen: Omissa käsissä 2007
Kauniita miehiä, helliä öitä sävellys ja sanoitus Kiti Neuvonen: Nuoruustango 1988
Kaunis aivopesijätär sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Kaupungin yöt sanoitus Mikko Alatalo: Maalaispoika oon 1974
Kehtolaulu hirtetylle sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko I 1978
Keke Rosberg formula rock sävellys ja sanoitus Matti Pellonpää: Jurtzantaa 1985
Kertakäyttömies sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Keski-ikäisyystango sanoitus Kiti Neuvonen: Nainen ja ääni 1991
Keskitysleiriin! sävellys ja sanoitus Juice: Keskitysleirin ruokavalio 1976
Keskitysleirin ruokavalio sävellys ja sanoitus Juice: Keskitysleirin ruokavalio 1976
Keskiyön erikoinen suomennos kappaleesta Midnight Special Juice ja Mikko: Juice ja Mikko 1975
Kesä on kesä sanoitus Eija Ahvo: Kirpparilla 1995
Kettusen Pekka ja Happosen Marja sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Kettusen Pekka ja Happosen Marja-single 1981
Kielipää sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Kielon jäähyväiset sanoitus Maarit Hurmerinta: Viis pientä 1975
Kiire kesään sanoitus Kojo: Bee tai pop 1985
Kiitollinen suomennos kappaleesta A Satisfied Mind Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Kiitos vaan sävellys ja sanoitus Tommy Huovinen: Eteläranta 2005
Kiitti mulle riitti sanoitus Annika: Itseteossa 1978
Kirje suomennos kappaleesta The Letter Popeda: Svoboda 1992
Kiskoilla maaten sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Kiss Me Quick suomennos kappaleesta Kiss Me Quick Mikä ny! (c-kasetti samannimisestä revyystä) 1990
Kitaranoita sanoitus Kepa Salmirinteen kanssa Kepa Salmirinne: Kepa Salmirinne 1993
Kiveä ja sämpylää sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
KK sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Klovni heittää veivin sanoitus Juice ja Mikko: Juice ja Mikko 1975
Kolme hanhea matkalla pohjoiseen sävellys ei julkaistu äänilevyllä 1985
Kone sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Korjaa blues sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Kortti Dublinista sanoitus Hannu Tervaharjun kanssa Riki Sorsa: Suolaista ja makeaa 1996
Koskipuiston kuu suomennos kappaleesta Moon Over Bourbon Pate Mustajärvi: Lago Nero 1988
Kotimaani ompi Suomi sävellys Nolo & Rähjä: Kotimaani ompi Suomi 1977
Kuinka jumalaa pilkataan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Kuinka nyt käännyt pois suomennos kappaleesta How Can You Say Goodbye Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Kuiskaan hyvän huomenen sanoitus Carita Holmström: Toinen levy 1974
Kuivin jaloin sanoitus Riki Sorsa: Silmiis sun 1992
Kuka meistä uskaltaa? sävellys ja sanoitus Grand Slam: Kuka meistä uskaltaa? 2009
Kulkee suomennos kappaleesta Groovin’ Riki Sorsa: Kellot ja peilit 1984
Kulttuuri saapui Ähtäriin sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Do the Stönö-single 1982
Kumma juttu -loppulaulu sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1989
Kumma juttu -Ukon laulu sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1989
Kun Allah saapuu kaupunkiin sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kun Allah saapuu kaupunkiin-single 1996
Kun katse eksyy hämärään suomennos kappaleesta Gonia gonia Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Kunnon töihin sanoitus Popeda: 500 cc 1997
Kun pelkkä ajatus etoo sävellys ja sanoitus Juice Leskien Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Kun rumba loppuu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Kuolemankurvaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen ETC: Simsalabim Jim 1992
Kuolevat lehdet sanoitus Maarit Hurmerinta: Viis pientä 1975
Kuollut mies sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Kuopio tanssii ja soi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Kuu suomennos kappaleesta What A Little Moonlight Can Do Harri Marstio: Sametinpehmeä yö 1991
Kuumaa tuhkaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Kuubalainen serenadi Juice Leskinen: Syksyn sävel CD3 2007
Kuumat kivet sävellys ja sanoitus Kiti Neuvonen: Nuoruustango 1988
Kuusessa ollaan sävellys ja sanoitus Juice Leskien Slam: Kuusessa ollaan 1980
Kvartetti sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Kymmenen minuutin rakkaustarina sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Kynttilöitä suomennos kappaleesta Sixteen Candels Annika: Itseteossa 1978
Kysyjä suomennos kappaleesta Questions Freeman: Freeman 2 1977
Kädet sävellys Anssi Tikanmäen kanssa, sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Kööpenhaminen Musti sävellys ja sanoitus Matti Pellonpää: Jurtzantaa 1985

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Labradorinnoutajan vapaapäivä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Lady of Pain sävellys ja sanoitus Juice: Keskitysleirin ruokavalio 1976
Lahti sävellys ja sanoitus Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1977
Lamminpää sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Puhemies-single 1987
Lantis (det är jag) sanoitus Mikko Alatalon kanssa Mikko Alatalo: En lantis är jag 1984
Lantteja vain suomennos kappaleesta Nickels and Dimes Katri Helena: Sydämeni tänne jää 1980
Lapinniemen äidin kehtolaulu sävellys ja sanoitus Mikä ny! (c-kasetti samannimisestä revyystä) 1990
Lapset sanoitus Carita Holmström: Toinen levy 1974
Lasisilmä sanoitus Olli Lindholmin kanssa Yö: Äänet 1986
Lasteni isä ja lasteni äiti sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1985
Lauantain toivottu sanoitus Toni Lähteenmäki: Haaveilen 1990
Lauloin miehen maisemaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Laulu sävellys Juice Leskinen: Minä 1987
Laulu liikuttaa sanoitus M.A.R.S.: M.A.R.S. 1995
Laulun sanat sanoitus Kepa Salmirinne: Kepa Salmirinne 1993
Laulu vain sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Lauri Viidan muistomerkki sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Lauseet sanoitus Tao tao: Kaunotar ja kulkuri 1988
Latotanssit sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Leidi leidi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Lemmikkigallup sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Lenny Bruce sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Lentää sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Leppävirran kansainvälinen kaatopaikka sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Liekehtivä alapää suomennos kappaleesta Fire Down Below Kapteeni Nemo: Kapteeni Nemo 1986
Lisäaineromantiikkaa sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1985
Lohi nousee sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Los Siete Hermanos sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Luonas kai olla saan sävellys ja sanoitus Juice: Keskitysleirin ruokavalio 1976
Luonnonlaki sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Luonnostaan suomennos kappaleesta Nature Boy Harri Marstio: Sametinpehmeä yö 1991
Luumupuu suomennos kappaleesta Peach Tree Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Lyyli lyyli sävellys ja sanoitus Beat the Meat 1977
Lähdetään sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Lähimmäiset sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Läpi marrasvyöhykkeen sanoitus Kepa Salmirinteen kanssa Kepa Salmirinne: Kepa Salmirinne 1993
Lääket. lis. Jortikan maineikas terapia suomennos kappaleesta Dr. Browns Famous Cure Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Lääninmurhaaja sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Löyly löi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Löyly löi-single 1975
Löysä nainen suomennos kappaleesta A Honky Woman Muska: Löysä nainen-single 1975

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Maailma hengittää sanoitus Vesa Kietäväinen: Vesa Kietäväinen 1990
Maailma ja me sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Maailmanmies suomennos kappaleesta Man of the World Heikki Hela: Kaikista kaikkein 1994
Maailman ääriin sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Maailma yllättää sävellys ja sanoitus Syksyn sävel -kaikki singlet 1982
Maalaispoika oon sanoitus Mikko Alatalon kanssa Mikko Alatalo: Maalaispoika oon 1974
Maalaistie sanoitus Riki Sorsa: Pieniä asioita 1994
Maan halki suomennos kappaleesta Cross Country Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Made! Lohi! Kuha! Neulamuikku! sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1994
Madonnan uni sanoitus Juice ja Mikko: Juice ja Mikko 1975
Maksamme velkaa sävellys ja sanoitus Apua!Orkesteri: Maksamme velkaa 1985
Maljan pohjaan juon suomennos kappaleesta Drink the Wine Maarit Hurmerinta: Tuuli ja taivas 1986
Manserock sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Mansikoita Suonenjoella suomennos kappaleesta Watermelon Time in Georgia Kapteeni Nemo: Kapteeni Nemo 1986
Margarita Margaro suomennos kappaleesta Margarita Margaro Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Marika sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Marilyn sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Marilyn-single 1974
Marilyn (eng.) sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Deep Sea Diver 1983
Mari (savun kuningatar) sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Mary Ann suomennos kappaleesta Mary Ann Seppo Närhi: Vieraat huoneet 1979
Matkalaukku sanoitus Maarit Hurmerinta: Tuskan tanssi 1988
Matkalla San Franciscoon sanoitus Petterssonit: Ollaan aivan hiljaa 1982
Matkasoittajat suomennos kappaleesta Travelin’ Band Juice ja Mikko: Juice ja Mikko 1975
Matteus, Markus, Luukas ja mä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
MCMLXXXIV sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Kuopio-Iisalmi-Nivala 1984
Meidän jälkeemme suomennos kappaleesta Afti Pou Tharthum Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Meidän kesken vain suomennos kappaleesta Keep it Yourself Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Meidän äiti imppaa suomennos kappaleesta Mother’s Little Helper Pate Mustajärvi & Sielun veljet: Meidän äiti imppaa-single 1989
Meisseli sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Pieni euroiskelmäsarja 1998
Mela Sulkavalla sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Mene kotiin sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: XV yö (Tauko III) 1980
Mene mäkeen sävellys ja sanoitus Eri esittäjiä: Sporttihitit 1990
Meni bänks, Many Thanks sävellys ja sanoitus Nolo & rähjä: Maanantai nainen 2002
Mennään pois sanoitus Hector: Linnut, linnut 1980
Mennään riennetään suomennos kappaleesta Soleil et le temps le ur Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Metsästys ja kalastus sanoitus Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Midas sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Mies joka rakastaa itseään sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Mies menneisyydestä sävellys Mikko Alatalon kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Mika Hakkinen sanoitus Mika Sundqvist ja T.H.Aho: Häkkisen Mika-single 1998
Miksi satamaan mennään alamäkeä? sävellys ja sanoitus Karvakuonot: Luusoppaa 1993
Mikä hätänä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Mikä mies sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Mikä ny! sävellys ja sanoitus Mikä ny! (c-kasetti samannimisestä revyystä) 1990
Mikä sitä myllyä pyörittää? sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1994
Mimosan hipiä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Minea sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko I 1978
Minttusuklaa-aika suomennos kappaleesta Marguerita Time Jam Jam: Jam Jam 1987
Minulla on oikeus sävellys ja sanoitus Eri esittäjiä: Värillä ei ole väliä 1990
Minä juon nyt kahvia suomennos kappaleesta Java Jive Werner Bros.: Untolan jukeboksi 1990
Minä olen Pauli suomennos kappaleesta Boris the Spider Pate Mustajärvi: Ikurin turbiini 1995
Minä (sunnuntailapsi) sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Minä uskon... suomennos kappaleesta I Believe in You Topi Sorsakoski ja Reijo Taipale: Kulkukoirat 1992
Mirabilis Jalapa sävellys ja sanoitus Juice: Keskitysleirin ruokavalio 1976
Missä rakastetaan sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1985
Mitä minä Egyptissä teen sävellys ja sanoitus Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1977
Molla sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Moni sekoo muotiin sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Monopoli sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 2000
Mr. Finland sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Muistot joutaa albumiin suomennos kappaleesta Memories Are Made for This Werner Bros.: Untolan jukeboksi 1990
Mummon sekomehu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Norjalainen villapaita-single 1991
Munasillaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ollaan ihmisiksi-single 1981
Mun nivusiin saat sä liikettä niin suomennos kappaleesta You Made My Pants Up And Dance Eric Lars Four: Tarantella-Joe 1979
Mun tuttava Jutta sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Pieni euroiskelmäsarja 1998
Murha IV Avenuella sävellys Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1977
Mus. Proff. Grigori Ripoff sanoitus Vesa Kietäväinen: Vesa Kietäväinen 1990
Mussolini perusdiini sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Musta aurinko nousee sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Mutta onko siinä sanoma? sävellys ja sanoitus Välikausitakki: Välikausitakki 1978
Muutos sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1985
Mykkä fiilis sanoitus (salanimellä E. Jytänder) Alwari Tuohitorvi: Asia on ananas 1975
Myrkytyksen oireet sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Mä en jaksa enää tanssia sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon ja Harri Rinteen kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Mä lähden maalle sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Mä tuskin muistan eilisen sanoitus Petterssonit: Ollaan aivan hiljaa 1982
Mää ja Tapparan mies suomennos kappaleesta Tomahawk Kid Popeda: Svoboda 1992

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Naaras sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Nainen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Nainen kaataa suomennos kappaleesta Hard Luck Woman Tries: Hold on honey 1979
Naisellinen nainen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Naisen pimeä puoli sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Napa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Napoleonin mopo sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Jyrki boy-single 1974
Neito Länsi-Irlannin sanoitus Kati Pellinen: Aura 2003
Neito Suomen suomennos kappaleesta Sweet and Lovely Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Ne jyrää meitin sävellys ja sanoitus Mikä ny! (c-kasetti samannimisestä revyystä) 1990
Nenästä verta, sielusta kultaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Nenästä verta, sielusta kultaa-single 1983
Ne tekee teistä rehua sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon, Harri Rinteen ja Veltto Virtasen kanssa Välikausitakki: Välikausitakki 1978
Nimetön unelma sanoitus M.A.R.S.: M.A.R.S. 1995
Nolojen tilanteiden chachacha sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Nonamen laulu sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Noppamies suomennos kappaleesta Thumblin’ Dice Annika: Itseteossa 1978
Norjalainen villapaita sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Nousevaan aurinkoon sanoitus Petterssonit: Ollaan aivan hiljaa 1982
Nuku sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Nukuin kaksi päivää sävellys ja sanoitus Kiti Neuvonen: Nuoruustango 1988
Nuku pommiin sanoitus Kojo: Nuku pommiin-single 1982
Nuoren tytön valssi sanoitus Johanna Iivanainen ja Eero Koivistoisen yhtye: Suomalainen 2003
Nuoruus ja turhuus sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Nuotiopiiri suomennos kappaleesta Ring of Fire Topi Sorsakoski ja Reijo Taipale: Kulkukoirat 1992
Nyt suomennos kappaleesta Next Pate Mustajärvi: Nyt 1984
Nyt ollaan näin sanoitus Tommi Läntinen: Punainen graniitti 1997
Nyt se hetki on suomennos kappaleesta This Time Topi Sorsakoski ja Reijo Taipale: Kulkukoirat 1992
Nähdään taas kaivotiellä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Näin ne soittavat pelimannit sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Näytelmä loppuu sävellys ja sanoitus Kiti Neuvonen: Nuoruustango 1988
Nääthän unta puolestain suomennos kappaleesta Dream A Little Dream of Me Seija Simola: Jos katsot silmiini 1980
Näät vain silmin sanoitus Carita Holmström: Toinen levy 1974

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Odotan sinua kotiin suomennos kappaleesta Bring It on Home to Me Kirka: Tie huomiseen 1996
Odysseus sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Oikeista oikein sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon ja Harri Rinteen kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Ole mulle kaveri sanoitus Karvakuonot: Luusoppaa 1993
Olipa kerran sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Ollaan aivan hiljaa sanoitus Petterssonit: Ollaan aivan hiljaa 1982
Ollaan ihmisiksi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ollaan ihmisiksi-single 1981
Olla vain sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon ja Harri Rinteen kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Oma vaarini oon suomennos kappaleesta I’m My Own Granpa Jussi Raittinen: Hirvi älä tule tielle 1984
Omia aikojaan sanoitus Maarit Hurmerinta: Jotain mulla on mielessäin 1990
Omppuviini suomennos kappaleesta Poison Ivy Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Onnellinen mies sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
On se kyllä hyvä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
On se niin sanoitus Riki Sorsa: Silmiis sun 1992
On se sentään mies sanoitus Popeda: H.Ö.N.Ö. 1994
On syytä elää sävellys ja sanoitus Eino Valtanen: On syytä elää-single 1979
Oon aivan hiljaa sanoitus Carita Holmström: Toinen levy 1974
Oo! Raili sanoitus Harri Rinteen kanssa, sävellys Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Osapäivänatsi sävellys ja sanoitus Juice: Keskitysleirin ruokavalio 1976
Ota munat mukaan sävellys ja sanoitus Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1976
Ottaa päähän sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Oulunkylä/Åggelby sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Outoon valoon sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Paijaa mua suomennos kappaleesta Pania Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Pannaan menemään sanoitus Tiz: Pannaan menemään-single 1984
Panomies sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Paperitähdet suomennos kappaleesta Celluloid Heroes Juice Leskinen Slam: Tauko I 1978
Pappi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Tuomaksen evankeliumi 2003
Parveke suomennos kappaleesta Sto palconi Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Paskaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Patoutunut kaipuu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Pedro sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Anne ja Jacques-single 1977
Peluri suomennos kappaleesta Gambler Katri Helena: Sydämeni tänne jää 1980
Per Vers, runoilija sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Peräkammarin poika sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Peukaloinen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Matti Pellonpää: Satuinen musiikkituokio 1987
Pidä vakan alla kynttilää sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Pienestä pitäen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Pieni nainen sanoitus Ilona: Ilotulitus 1989
Pikkuneiti ja vaari sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Pikku nilkki sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Pilvee pilvee sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko I 1978
Pilven veikot suomennos kappaleesta Hathikane Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Piru vie sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Pitäis päästä telkkariin sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon, Harri Rinteen ja Veltto Virtasen kanssa Välikausitakki: Välikausitakki 1978
Pois mennyt oot Buddy Holly sanoitus Eini: Laululintunen 1979
Poliisikouluun sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Pom pom pom sanoitus Jaana & Kai: Kumisaappaat 1980
Poppeli on puu sävellys ja sanoitus Matti Pellonpää: Jurtzantaa 1985
Portugalileo Portugalilei sävellys ja sanoitus Karvakuonot: Luusoppaa 1993
Puhelinpylvään henkinen elämä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Puhemies suomennos kappaleesta Missionary Man Juice Leskinen Grand Slam: Puhemies-single 1987
Pyhäkoulu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen : Haitaribussi 1993
Pyhä toimitus sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Pälkäneeltä päin sanoitus Heikki Hela: Kaikista kaikkein 1994
Pää asiallisesti sävellys ja sanoitus Juice Leskinen ETC: Simsalabim Jim 1992
Päästä pois suomennos kappaleesta One Way Out Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Raavas mies sanoitus Yö: Pirstaleet 1997
Radioaktiivisten marssi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam Open: Yksinäiset sydämet-single 1990
Rakas sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko I 1978
Rakastaa suomennos kappaleesta Agapi mou Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Rakastatko vielä kun on ilta? sanoitus Tabula Rasa: Ekkedien tanssi 1977
Rakastellaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko I 1978
Rakkaat sukulaiset suomennos kappaleesta Long Lost Cousin Harri Marstio: 10 2006
Rakkauden ammattilainen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Rakkauden haudalla sävellys ja sanoitus Sakari Kuosmanen: Rakkauden haudalla-single 1984
Rakkauden yöt sanoitus Petterssonit: Ollaan aivan hiljaa 1982
Rakkaus ja minä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Rakkaus on hedelmä suomennos kappaleesta Tsifteteli Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Rakkaus on ikuinen sanoitus Marion: Moni-ilmeinen Marion 1980
Rampojen valssi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Rauhaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Retkelle sanoitus Toni Aare: Retkelle-single 1991
Rikkumaton kondomi sanoitus Jaana & Kai: Kumisaappaat 1980
Ringo ja Aku sävellys ja sanoitus Aku Syrjä: Ringo ja Aku-single 1980
Risainen elämä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Rock loppuu kuin seinään sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Rock n:o 50000/248 sävellys ja sanoitus Juice ja Mikko: Juice ja Mikko 1975
Rock'n'roll-itsemurha suomennos kappaleesta Rock’n’roll Suicide Pate Mustajärvi: Lago Nero 1988
Rock'n'roll'n'blues'n'jazz sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Rock'n'roll'n'blues'n'jazz (eng.) sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Deep Sea Diver 1983
Rokkaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Rokkivaris suomennos kappaleesta Rockin’ Robin Jam Jam: Jam Jam 1987
Roomalaiset portaat sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Ruisrock sävellys ja sanoitus Juice ja Mikko: Juice ja Mikko 1975
Runt och runt (omkring) sävellys ja sanoitus Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1977
Rutiinijuttu sanoitus Tapio Selin: Luokses sun 1995
Ruumishuone goodbye sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Ryvetetty kyyhkynen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Saab 900 turbo blues suomennos kappaleesta Pontiac blues Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Saako olla sanoitus Ilona: Pojat/Saako olla-single 1989
Sademetsän asukas sanoitus Maarit Hurmerinta: Tuskan tanssi 1988
Sademies sanoitus Toni Lähteenmäen kanssa Toni Lähteenmäki: Haaveilen 1990
Saimaata näkyvissä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Saivaara, Saivaara suomennos kappaleesta Africa, Africa Eric Lars Four: Tarantella-Joe 1979
Samapa tuo suomennos kappaleesta Promises Seppo Närhi: Vieraat huoneet 1979
Sankarit villissä lännessä sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Sanonkoma sävellys ja sanoitus Eri esittäjiä: Hyvät, pahat ja hitit 1994
Santiago suomennos kappaleesta Santiago Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Sateenkaaren laakso sanoitus Tao Tao: Kaunotar ja kulkuri 1988
Sateenkaaren pää sanoitus Yö: Pirstaleet 1997
Sateinen iltapäivä maailmassa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Satiainen sävellys ja sanoitus Nolo & rähjä: Maanantai nainen 2002
Seisovaa ilmaa sanoitus Hectorin kanssa Hector: Yhtenä iltana 1990
Sekatyömies sanoitus Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Semifinale sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Juice ja Mikko: Juice ja Mikko 1975
Seminoloogie boogie woogie sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Löyly löi-single 1975
Senorita de Colombo sanoitus (salanimellä E. Jytänder) Alwari Tuohitorvi: Asia on ananas 1975
Se oli jautaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Se oli jautaa-single 1975
Se on niin komee sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Se toimii sävellys ja sanoitus Juice Leskinen ETC: Simsalabim Jim 1992
Siat vatukossa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Siellä mistä minä olen kotoisin sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon ja Harri Rinteen kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Sielu itkee sanoitus Masi Luoma ja Luojanluomat 1984
Sietämätön mies sävellys ja sanoitus Juice Leskinen ETC: Sietämätön mies-single 1992
Siintävään aamuun sanoitus Ikaros: Siintävään aamuun-single 1979
Sika sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Kuusessa ollaan 1980
Simsalabim Jim sävellys ja sanoitus Juice Leskinen ETC: Simsalabim Jim 1992
Siniristiloppumme sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Taivaan kappaleita 1991
Sinisen yöpöydän laatikko sanoitus Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Sinun laulusi suomennos kappaleesta Your Song Pate Mustajärvi: Lago Nero 1988
Sinä (yönä lähtivät jäät) sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Skitsofrenia sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko I 1978
Skitta pussiin suomennos kappaleesta My Cheque Book Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Skorpioninainen sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Iisalmen diskossa-single 1978
Slam slam slam sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Small talk suomennos kappaleesta Gambling Bar Room Blues Pate Mustajärvi: Ikurin turbiini 1995
Snadisti sadisti sävellys ja sanoitus Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1977
Suihke kainaloon sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Suzie yksinäinen sanoitus Riki Sorsa: Riki Sorsa & Leirinuotio-orkesteri 1993
Soikoon sanoitus Johanna Iivanainen ja Eero Koivistoisen yhtye: Suomalainen 2003
Soitan vain suomennos kappaleesta I Came to Dance Freeman: Freeman 2 1977
Soitin vain kun taas sua kaipaan suomennos kappaleesta I Just Called to Say I Love You Kirka: Kuumat hitit 1984
Soittajan vaimo suomennos kappaleesta A Goodheart Woman Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Sotilaspoika sävellys Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Stockholm blues sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1976
Sulle vaan sanoitus Kojo: Bee tai pop 1985
Suloista ja haikeaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Suomi on liian pieni kansa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Suoraan Helsingistä sävellys ja sanoitus Eri esittäjiä: Suoraan Helsingistä ja 20 muuta kappaletta Stadia 1998
Susannalle sanoitus Freeman: Freeman 2 1977
Suutarinverstaassa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Suutele, Juudas sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Suzie yksinäinen sanoitus Riki Sorsa: Riki Sorsa & Leirinuotio-orkesteri 1993
Svengaa kuin hirviö sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam 1981
Sydämeni tyhjää lyö sanoitus Maarit Hurmerinta: Tuuli ja taivas 1986
Sydän syrjällään suomennos kappaleesta Something’s Gotten Hold of My Heart Pate Mustajärvi: Ikurin turbiini 1995
Syksyn sävel sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Syksyn sävel-single 1975
Symptoms of Poisoning sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Deep Sea Diver 1983
Synnyimme lähtemään suomennos kappaleesta Born to Run Pate Mustajärvi: Synnyimme lähtemään-single 1986
Syvänmerensukeltaja sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Syys sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Syytän itseäin suomennos kappaleesta Put the Blame on Me Helin: Mä sorry sano en-single 1979
Sä olet kaunis sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sä olet kaunis-single 2003
Sä vain sanoitus M.A.R.S.: M.A.R.S. 1995

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Tahitille uiden sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Taivaan lintu suomennos kappaleesta Free Bird Pate Mustajärvi: Kannu vaakunaa-single 2000
Taivaan tuuliin sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Ajan henki 1981
Takerruin sinuun suomennos kappaleesta Jas äslkar dej ändå Kapteeni Nemo: Kapteeni Nemo 1986
Talo lehmusten alla sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Tampere by Night sävellys ja sanoitus Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1977
Tampereen aamu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Tango Iloharjulla soi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Tankkilaivan kapteeni sanoitus Mekka: Tankkilaivan kapteeni-single 1981
Tanssimaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko II 1979
Tanssivat porot sanoitus Johanna Iivanainen ja Eero Koivistoisen yhtye: Suomalainen 2003
Tarantella-Joe sanoitus Eric Lars Four: Tarantella-Joe 1979
Tarzanin kalsarit sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Se oli jautaa-single 1975
Tauko sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: Tauko I 1978
Teen kuolemaa sanoitus Tinni Kuusisto: Lentoon 1979
Telaketjun päällä sanoitus Maarit Hurmerinta: Jotain mulla on mielessäin 1990
Tenerife sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Terva ja höyhenet sanoitus Pate Mustajärvi: Ollaan ihmisiksi 2009
Terveisiä Norjasta sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Tia-Maria sanoitus Yö: Lanka palaa 1987
Tiedän paikan armahan sanoitus Carita Holmström: Toinen levy 1974
Tietoyhteiskunta sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1985
Tietymättömiin suomennos kappaleesta Lost Without A Trace Riki Sorsa: Myrskyn silmä 1986
Tihkusateen masentama puisto sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Tittelintuure sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Matti Pellonpää: Satuinen musiikkituokio 1987
Toisinajattelija sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Toissa yönä sanoitus Yö: Pirstaleet 1997
Toista linjaa suomennos kappaleesta Don’t Ever Change Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Toivomuslähteeseen suomennos kappaleesta Wishing Well Popeda: Vieraissa 1999
Tropicana suomennos kappaleesta Tropicana Kiti Neuvonen: Nainen ja ääni 1991
Trubaduuri poraa sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Tule vastaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Tulppaani sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973
Tunteeton suomennos kappaleesta Without Love Eero ja Jussi: Hämeentie 38 1980
Tuomari-Tatu ja viemäri-Ville sävellys ja sanoitus Matti Pellonpää: Jurtzantaa 1985
Tuo on se mies sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Turnauskestävyyttä sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon ja Harri Rinteen kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Turvallisuus & yhteistyö sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Pyromaani palaa rikospaikalle 1985
Tuuli ja taivas sanoitus Maarit Hurmerinta: Tuuli ja taivas 1986
Twistin ylivoimaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Täyttymys sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Uhanalaiset matelijat sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Uimakoulun priimus sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Uneni on minun sävellys ja sanoitus Mikä ny! (c-kasetti samannimisestä revyystä) 1990
Usko sinä vaan sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Uupuneet sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Uupuneet-single 1999

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Vaasankin veri vapisee sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Vahdinvaihto suomennos kappaleesta Changing of the Guards Juice Leskinen: L 2000
Vaikka kesä on poissa sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon kanssa Juice ja Mikko: Senaattori ja boheemi 2004
Vaimoni on Frankenstein sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Syksyn sävel-single 1975
Vain öisin suomennos kappaleesta Round Midnight Maarit Hurmerinta: Tuskan tanssi 1988
Vaiti, aivan hiljaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Valmiusjoukkojen marssi sanoitus Juice Leskinen: Kiveä ja sämpylää 1996
Valomerkki sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Valssaaja konepajalla sävellys ja sanoitus Juice: (We want) Lasse Vehviläinen-single 1976
Valtatie 9 sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Per Vers, runoilija 1974
Valvojain kerho sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Vanha kapinen huora sävellys ja sanoitus Juice: Lahtikaupungin rullaluistelijat 1977
Vanhat tiet suomennos kappaleesta Dromi Pali Arja Saijonmaa: Paijaa mua 1993
Vasemman jalan rullaluistin sanoitus Rokka Brothers: Ripa repi ripaa-single 1981
Vastuu sanoitus Heidi Lintinen: Vastuu-single 1991
Vauhtikone sävellys ja sanoitus Juice: Vauhtikone-single 1976
Veden viemät kukat sanoitus Maria Lund: Äänet hämärässä 2005
Vie minut paratiisiin sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Sinä 1990
Vierihoitoa sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1985
Viiden minuutin rakkaus suomennos kappaleesta Five-minute Love Affair Eero ja Jussi: 3 kitaraa 1991
Viidestoista yö sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Slam: XV yö (Tauko III) 1980
Viileä Veronan viini sävellys ja sanoitus Kiti Neuvonen: Nainen ja ääni 1991
Viimeinen kultahammas suomennos kappaleesta Last of the Teenage Idols Pate Mustajärvi: Ikurin turbiini 1995
Viimeinen kylähullu sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981
Viimein on yö suomennos kappaleesta Because the Night Nuket: On maantiellä mittaa (uudelleenjulkaisu) 1987
Viimeiset kaupungit sanoitus Popeda: Svoboda 1992
Viime yönä ennen kahta sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Boogieteorian alkeet 1983
Viipuri sanoitus Justament: Kuld 1999
Viisas ihminen sanoitus Popeda: Kans’an Popeda 1990
Viivy vielä hetki sanoitus Finlanders: Haave nainen 1986
Villi länsi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Sivilisaatio 1982
Virsi sävellys ja sanoitus Juice Leskinen ETC: Simsalabim Jim 1992
Virtaavaa vettä sanoitus Topi Sorsakoski: Luotu lähtemään 2002
Voi, jospa jostain sanoitus Juice Leskinen: Vaiti, aivan hiljaa 2002
Vuodet vie sanoitus M.A.R.S.: M.A.R.S. 1995
Vänrikki Skool sävellys ja sanoitus Frederik: Vänrikki Skool 1986
Värinää, värinää suomennos kappaleesta Colours Eric Lars Four: Tarantella-Joe 1979
Värisilmä-Valtonen sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1984

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Walkman...kaik män... sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Pieni euroiskelmäsarja 1998
(We want) Lasse Vehviläinen sävellys ja sanoitus Juice: (We want) Lasse Vehviläinen-single 1976
Why On Earth? sanoitus Maarit: Good Days, Bad Days 2004

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Ydinenergiaa suomennos kappaleesta Hurricane Love Eric Lars Four: Ydinenergiaa-single 1980
Yhdessä itkien sävellys ja sanoitus Pate Mustajärvi: Elämässä pitää olla runkkua-single 1983
Yksinäinen cowboy sanoitus Juice ja Mikko: Mä en jaksa enää tanssia-single 2004
Yksinäisen bensa-aseman blues sanoitus Hojas Bluesband: Sekatyömies 1983
Yksinäiset sydämet sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam Open: Yksinäiset sydämet-single 1990
Ylösnousemus sävellys ja sanoitus ei julkaistu äänilevyllä 1985
You Never Get Out of This Life Alive sävellys ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Deep Sea Diver 1983
Yöhön jouduin lähtemään sanoitus Seppo Alajoki: Kaktusheinää vain-single 1978
Yö ja usva sanoitus Tapio Selin: Luokses sun 1995
Yölamppu palaa sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Minä 1987
Yölento sävelly ja sanoitus Juice Leskinen Grand Slam: Yölento 1986
Yö on onnellisin sanoitus Kojo: Bee tai pop 1985

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Zeppeliini sävellys ja sanoitus Juice Leskinen & Coitus Int: Juice Leskinen & Coitus Int 1973

Å[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Å, Å, Å, Åström sävellys ja sanoitus Mikko Alatalon ja Harri Rinteen kanssa Välikausitakki: Välikausitakki 1978

Ä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Ämpärillä hilloo sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: L 2000
Ängängäng sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Haitaribussi 1993
Äänet hämärässä sanoitus Maria Lund: Äänet hämärässä 2005

Ö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Juice Leskisen rooli kappaleessa Kappaleen esittäjä ja alkuperäinen julkaisu Ilmestymisvuosi
Öljyshake sävellys ja sanoitus Juice Leskinen: Dokumentti 1981