Luettelo Aku Ankan taskukirjoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451-475
Erikoisnumerot Teemanumerot 1–25
Teemanumerot 26–50 Teemanumerot 51–75
Mini-taskarit Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjoista, erikois- ja teemanumeroista sekä mini-taskareista. Vuosiluku ilmoittaa kunkin vuoden ensimmäisen taskukirjan. Aluksi taskukirjoissa joka toinen aukeama oli mustavalkoinen, kokonaan värillisiä taskukirjat olivat vuodesta 1993 ja taskukirjasta 154 alkaen.

Vuonna 2010 ilmestyi Aku Ankan taskukirjan 40-vuotissynttäreiden kunniaksi neliosainen sarja Taskarin parhaat. Seuraavana vuonna "Taskarin sankarit" ja vuonna 2012 "Taskarin tähtihetket"

Aku Ankan taskukirjat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

№. Nimi Vuosi
1 Mikki kiipelissä 1970
2 Aku Ankka ja Karhukopla
3 Mikki ja viidakon vaarat
4 Älä hermoile, Roope-setä
5 Mikki ja Hessu timanttien jäljillä 1971
6 Aku Baba ja viisi rosvoa
7 Mikki Hiiren kuuma kesä
8 Aku ja Amerikan keisari
9 Ota rennosti, Aku 1972
10 Roope näkee punaista
11 Roope Suuri
12 Tervetuloa Ankkalinnaan
13 Ritari Peloton 1973
14 Perhonen sentään
15 Varsinainen välkky
16 Voimakolmikko
17 Roopen joulutervehdys
18 Aku urhokas 1974
19 Roope-sedän miljoonat
20 Aku, Villin lännen kuningas
21 Roope-setä voittaa pelin
22 Aku Ankka pinteessä
23 Mikki kuulee kummia 1975
24 Roope-sedän maailmanmatkat
25 Mikki vauhdissa
26 Aku ei anna periksi
27 Mikki on suurin
28 Rohkea rokan syö 1976
29 Lännen sankarit
30 Ympäri mennään, yhteen tullaan
31 Aku on yliveto
32 Onnenpoika Aku Ankka
33 Roopen rahahuolet 1977
34 Supermikki
35 Aku Ankan muistelmat
36 Aku kuumilla jäljillä
37 Roope ja Kroisos kilpasilla
38 Varo velhoja, Roope-setä 1978
39 Heipparallaa, Aku Ankka
40 Täyttä vauhtia, Mikki Hiiri
41 Aku Taikaviitta
42 Mikki johtaa joukkoa
43 Ruorimies Roope 1979
44 Täältä tulee Aku
45 Mikin napakymppi
46 Roopen kolikkokierre
47 Rosvojen jäljillä
48 Taikaviitta taas vauhdissa
49 Mikki ja Aku 1980
50 Rahamies Roope
51 Pää pystyyn, Aku Ankka
52 Jos kultaa kaivanet
53 Mikki panee tuulemaan
54 Selvät sävelet
55 Mikki kummitusjahdissa 1981
56 Taikaviitta saa vastustajan
57 Akun onnenpäivät
58 Aku pitää pintansa
59 Mikki menopäällä
60 Akua aina tarvitaan
61 Roopen unelmaretket 1982
62 Puuhapari Mikki ja Minni
63 Aku maankiertäjä
64 Mikki Perushiiri
65 Jäitä hattuun, Aku
66 Voittamaton Roope-setä
67 Mikki Hiiri ja Musta Pekka 1983
68 Roopen kootut rikkaudet
69 Paljon melua Akusta
70 Mikki puuttuu peliin
71 Aku, perheen ylpeys
72 Taikaviitan tempaukset
73 Mikin hurjat jutut 1984
74 Anteeksi, nimeni on Ankka
75 Akun banaanipotku
76 Roope-sedän onnenrahat
77 Mikki historian pyörteissä
78 Aku parrasvaloissa
79 Roope-sedän rahasafari 1985
80 Taikaviitan tanssiinkutsu
81 Järki käteen, Aku Ankka
82 Mikki Hiiri junailee
83 Rahat tai henki!
84 Mikki taas kuvassa
85 Aku maailman melskeissä
86 Minä olen pomo
87 Mikki esiin! 1986
88 Aku menestyksen polulla
89 Aku monessa mukana
90 Kullan mahti
91 Mikin kuulento
92 Roopen rikas elämä
93 Jääräpää Aku
94 Mikki ja Eka Vekara 1987
95 Roope ui rahoissa
96 Rahanero Roope
97 Ankkain sankka suku
98 Taikaviitan tähtihetket
99 Älä hellitä, Aku
100 Juhlakalu Aku
101 Maailman rikkain ankka
102 Riemua riittää 1988
103 Preerian laulu
104 Aku saa aikaan
105 Menestyksen maku
106 Iines tykkää Akusta
107 Olympialaisten aika
108 Touhua ja tohinaa!
109 Tietä Akulle!
110 Roope ajaa täysillä 1989
111 Ankkalinnan ralli
112 Toivekonsertti
113 Loikkien lomalle
114 Akun viemää
115 Akun nuorallatanssi
116 Aku kaukomailla
117 Juhlaparaati
118 Yli kivien ja kantojen 1990
119 Taikaviitalle tapahtuu
120 Roope Ankka lennossa
121 Tietä Taikaviitalle
122 Aku kohtalon kolhuissa
123 Ankat oikopolulla
124 Rahasade ei kastele
125 Taikaviittaa ei petetä
126 Mikistä on moneksi
127 Tähtien takana
128 Roopen päätä ei palele
129 Joron jäljillä
130 Tarua vai totta? 1991
131 Pahemmassa kuin pulassa
132 Sulaa kultaa
133 Rahatynnyri
134 Akun lokoisa loma
135 Roope menee lujaa
136 Ikuinen kakkonen
137 Masalian tiikeri
138 Salaperäiset kyntteliköt
139 Taikaviitta ja Kumi-Kalle
140 Roope ja rahahirviö
141 Roopen unelmat
142 Antiikin ihmeet
143 Avaruuden armoilla 1992
144 Joka tietoa lisää...
145 Räpylät rannalle, Aku
146 Luonnon helmassa
147 Vauhdilla vaaroihin
148 Nyt tarkkana!
149 Lassoleikit
150 Runsauden sarvi
151 Konstit on monet
152 Tämäkin vielä!
153 Akun lomamuistot
154 Nyt nappaa! 1993
155 Mutkat suoriksi!
156 Kaidalla tiellä
157 Sydän paikallaan
158 Yli esteiden
159 Haavi auki!
160 Monta rautaa tulessa
161 Ruuvit löysällä
162 Koira vieköön!
163 Siipiveikkojen suosikki
164 Luonnon ihmeitä
165 Yökyöpeli
166 Tuulta purjeisiin 1994
167 Talttumaton Taikaviitta
168 Lähdetään lätkimään
169 Törmäyskurssilla
170 Vahvan markan mies
171 Kovaa ja korkealta
172 Operaatio Kaktus
173 Säästölinjalla
174 Taikaviitan talouskriisi
175 Juhlan paikka
176 Ankallissankari
177 Helppo nakki
178 Joku odottaa soittoasi 1995
179 Villaa ylle
180 Kova luu
181 Aina jaloissa
182 Rantaleijona
183 Hetki lyö
184 Aallokko kutsuu
185 Neljännesvuosisadan kakku
186 Oppia ikä kaikki
187 Vedet silmissä
188 Ankkaenergiaa
189 Eväät levällään
190 Päin seiniä 1996
191 Kielletty hedelmä
192 Täältä pesee!
193 Kuumat paikat
194 Linssilude
195 Liimanäppi
196 Voitto kotiin!
197 Filmi poikki
198 Kylmä kylpy
199 Hirvibongari
200 Näköispatsas
201 Salaiset kansiot
202 Yövartija 1997
203 Läpilasku
204 Tähtitakuu
205 Ykkösketju
206 Älä jännitä, Aku!
207 Listaykkönen
208 Rantaremmi
209 Tuplatällit
210 Ykköset yllä
211 Käry kävi!
212 Synttäriyllätys
213 Juhlaraha
214 Hiihtopummi 1998
215 Pöytä koreaksi
216 Soita minulle, Aku!
217 Seuraa johtajaa
218 Älä tykkää kyttyrää
219 Nokkamies
220 Letkujenkka
221 Kyllä leikkaa!
222 Kauniita unia
223 Paalupaikka
224 Kevyellä linjalla
225 Kuokkavieras
226 Löysät pois 1999
227 Suksi kuuseen!
228 Hurja joukko
229 Sakkorysä
230 Pellit auki
231 Kesätoimittaja
232 Pokkana vaan
233 Oksat pois
234 Intiaanikesä
235 Taidepaukku
236 Taivaan täydeltä
237 Ammattiauttaja
238 Se siitä!
239 Palo hallussa 2000
240 Viime tipassa
241 Nokkakoriste
242 Äimän käkenä
243 Viimeinen pisara
244 Turistiluokka
245 Terävä veto
246 Veskarille kenkää
247 Hopeinen kuu
248 Räjähtävä tempaus
249 Salaliitto
250 Varttitonni
251 Kolmiodraama
252 Hammaspeikko lannistuu 2001
253 Lintubongari
254 Varavarjo
255 Tyyris tyyli
256 Laivastovierailu
257 Täyttä elämää
258 Yhtä kyytiä
259 Taikaviitta kuilun partaalla
260 Pohjakosketus
261 Kapteeni käskee
262 Kauniit ja vihreät
263 Oloneuvos
264 Käteinen kiertoon
265 Isojalan jäljillä 2002
266 Kalliovuorten kauhu
267 Räyhä maassa
268 Julma huvi
269 Matkaeväs
270 Pistämätön piilokärki
271 Kovaa valuuttaa
272 Vesiliirto
273 Henki korkealla
274 Polttava ongelma
275 Luunelonen
276 Virusvaroitus
277 Harmaan talouden harmit 2003
278 Kauhukabiini
279 Rottasota
280 Mustan kuulan maa
281 Kerran kuussa
282 Nuukalaislegioona
283 Uhmaikä
284 Pikkujättiläinen
285 Hui hai!
286 Merten kauhu
287 Totta vai tarua
288 Kiinalainen juttu
289 Poikki ja pinoon 2004
290 Oikotie onneen
291 Pahanilmanlinnut
292 Palvelu pelaa
293 Epäilyksen varjo
294 Konille kyytiä
295 Maanalainen mullistus
296 Melkein mestari
297 Tähtikaksikko
298 Venyy ja paukkuu
299 Uutispommi
300 Kolmesataa
301 Lupa livistää 2005
302 Haamulinnan pamaus
303 Ääni ja vimma
304 Meksikon multakurkku
305 Tuulihattu
306 Ilmojen halki
307 Kova pala purtavaksi
308 Kaksin aina kaunihimpi
309 Tähtien setä
310 Silmät selässä
311 Tuhannen taalan paikka
312 Kaikilla mausteilla
313 Kaikki tiet vievät Ankkalinnaan 2006
314 Likaista peliä
315 Asu vapaa
316 Tuli ja leimaus!
317 Terveisiä Ankkalinnasta
318 Mars kentälle!
319 Miljoonakaappaus
320 Raha rauhoittaa
321 Noitakonsti
322 Jaettu ilo
323 Yövuoro
324 Kalmanlehdon kartano
325 Turistirysäys 2007
326 Vanha uskollinen
327 Menneisyyden vanki
328 Nokkapokka
329 Roope-sedän rahanippu
330 Kesä kaikilla
331 Piraattipuisto
332 Ihan tavallinen sankari
333 Kolmoset
334 Kylmää kyytiä
335 Kuutamokeikka
336 Kultakuorrutus
337 Onni potkii 2008
338 Oma maa mansikka
339 Hetki lyö
340 Äkkilähtö
341 Läpimurto
342 Saksipotku
343 Pintaa syvemmälle
344 Samassa veneessä
345 Tähtihetki
346 Lantti lainassa
347 Sankariainesta
348 Paluu Karhuvuorelle
349 Kassavirta 2009
350 Vuosisadan rakkaustarina
351 Tuplanolla ja petosten kehä
352 Velvollisuus kutsuu
353 Onnenonkija
354 Pallo hallussa
355 Paikka auringossa
356 Operaatio Lepo
357 Varjo yössä
358 Tuplanolla ja kohtalokas ensi-ilta
359 Täyttä rautaa
360 Painovirhe
361 Salattu elämä 2010
362 Haluatko triljonääriksi?
363 Kultaa ja kunniaa
364 Merkkimies
365 Tuplanolla ja syvyyden saalistajat
366 Kaikki pelissä
367 Ankkurit ylös!
368 Kuutamolla
369 Tripla
370 Tukka hyvin
371 Kaikki likoon
372 Kuuhullut
373 Umpijäässä 2011
374 Valiojoukko
375 Tuplanolla ja armoton ajojahti
376 Aikahyppy
377 Seitsemän meren kauhu
378 Muistin varassa
379 Rantakirppu
380 Jättiyllätys
381 Kolmoiselämää
382 Näköalapaikka
383 Tuplanolla ja Amorin nuolet
384 Rahat mielessä
385 Hyvä tuli! 2012
386 Tuplanolla ja pelin säännöt
387 Taidenautinto
388 Kultakypärä
389 Vahtivuoro
390 Outo lintu
391 Kaikki kannelle!
392 Tuplanolla ja Olympoksen arvoitus
393 Kultaharkko
394 Kansikuvapoika
395 Lorun loppu
396 Jäljillä
397 Perhosvaikutus 2013
398 Veden varassa
399 Pelin henki
400 Neljäsataa
401 Tuplanolla ja uhka taivaalta
402 Fantom Ankan salaisuus
403 Kesän lapsi
404 Tuulitakki
405 Onni yksillä
406 Maltan ankka
407 Yön yrmy
408 Rahavirta ratkaisee
409 Sormuksen narrit 2014
410 Muodin huipulla
411 Täyskaato
412 Juhlapäivä
413 Tähtien setä: Vastaisku
414 Kitupiikin kesätyö
415 Kipparitrio
416 Vaivan palkka
417 Pikavuoro
418 Hyvällä tuulella
419 Piirun verran parempi
420 Nokittaja
421 Tuhotrio
422 Sankarparvi 2015
423 Viekasten kivi
424 Taustavoima
425 Kisaturisti
426 Aina tiellä
427 Tulilinjalla
428 Täyspakkaus
429 Myrskyvaroitus
430 Loma paketissa
431 Voimakaksikko
432 Kreivin aikaan
433 Valomerkki
434 Viitan mahti
435 Takaisku 2016
436 Viikinkien valtias
437 Kultakylpy
438 Polttopiste
439 Kovin kolikko
440 Uimamaisteri
441 Kesärenkaat
442 Paljunvartijat
443 Rio, ohoi!
444 Tuima tuimille
445 Ajokortti
446 Ihan hilkulla
447 Pärstäpankkiiri
448 Napamies 2017
449 Homma hanskassa
450 Kauhukaksikko
451 Kova koville
452 Metsän poika
453 Grillihullut
454 Menolippu
455 Puolisukeltaja
456 Reissumies
457 Ihan ässä
458 Perhonen vieköön
459 Juhlahetki
460 Uhka ulapalta 2018
461 Kadonneen suunnan metsästäjä
462 Kuppi kummaa
463 Täällä vartioin minä!
464 Valekyttä
465 Torjuntavoitto
466 Kuha on hai
467 Hellehullu
468 Muumion kosto
469 768 karaattia
470 Laboratorion noutaja
471 Mokia 471
472 Onnen lantit 2019
473 Astu harhaan

Liitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 100: 32 lisäsivua
  • 165: Dekkarisetti
  • 169: Tarra-arkki
  • 177: Kalenteri 1995
  • 181: Vitsikirja
  • 186: Kalenteri syyskuu 1995 - elokuu 1996
  • 201: Juliste
  • 212: Juliste
  • 255: Hulvaton Taskari-trivia
  • 363: 40 lisäsivua

Aku Ankan taskukirjan erikoisnumerot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Onneksi olkoon Aku Ankka (1984)
  2. Vanha kunnon Mikki-Hiiri (1988)
  3. Jose Carioca (1989)
  4. Karhukopla vaarallisilla vesillä (1990)
  5. Tupu, Hupu, Lupu – Hiljaa mäessä! (1991)
  6. Olympiakuume (1992)
  7. Kesäleski (1993)
  8. Vanhassa vara parempi (1994)
  9. Kalin kynsi (1998)
  10. Viitan varjo (1999)
  11. Ruotsalaiset tulitikut (2000)

Liitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 5: Tarra-arkki
  • 7: 3D-sarjakuva Hyppypapujen hyökyaalto ja 3D-lasit
  • 8: Aku-tarra
  • 9: Kalin kynsi-juliste ja postikortteja
  • 10: Taikaviitta-postikortteja
  • 11: Postikortteja

Aku Ankan taskukirjan teemanumerot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

№. Nimi Vuosi Teema
1 Pala kakkua 2001 Karhukopla
2 Tutkivaa journalismia Sanomalehti
3 Hattutemppu – Jalkapalloa Ankkalinnassa 2002 Jalkapallo
4 Munaaja – Kauhua Ankkalinnassa Kauhu
5 Velhojen valtakunta – Fantasiaseikkailuja Ankkalinnasta 2003 Fantasia
6 Rekiretki Joulu
7 Kääk! – Aku Ankan monet kasvot 2004 Aku Ankka
8 Kultainen joulu Joulu (2)
9 Valkokankaan sankarit – Ankkalinnan elokuvajuhlat 2005 Elokuvat
10 Pakettimatka Joulu (3)
11 Banzai 2006 Aasia
12 Lahjajahti Joulu (4)
13 Nimeni on Ankka. Aku Ankka. – Agenttiseikkailuja Ankkalinnasta 2007 Salainen palvelu
14 Laki ja järjestys Sankarit
15 Puhu pukille Joulu (5)
16 Munaajan paluu 2008 Kauhu (2)
17 Kelmien kerho Konnat
18 Lahjaunelmia Joulu (6)
19 Kaksoiselämää 2009 Taikaviitta
20 Tuhat ja yksi työtä Akun työt
21 Todellisia tonttuja Joulu (7)
22 Sohvaperuna 2010 TV
23 Ultrasankarit vs. Paha Seiska Supersankarit
24 Joulun taikaa Joulu (8)
25 Munaajan veljenpoika 2011 Kauhu (3)
26 Kultakuume Kulta
27 Pehmeä paketti Joulu (9)
28 Urku auki! 2012 Autoilu
29 Kymppipaikka Jalkapallo (2)
30 Joulun tähdet Joulu (10)
31 Salaiset aseet 2013 Taikaviitta (2)
32 Ensilantti Roopen ensilantti
33 Tuutin täydeltä Kesä
34 Tunteiden tulkki Romantiikka
35 Pukin pallopoika Joulu (11)
36 Minä, robotti Koneet ja robotit
37 Täyttä timanttia 2014 Aarteet
38 Älypeli Jalkapallo (3)
39 Pim! Hypnoosi
40 Kuusijuhlan tähti Joulu (12)
41 Piraatteja ja pikipöksyjä 2015 Merirosvot
42 Köyhät ritarit Keskiaika
43 Pieni askel ankalle Scifi
44 Tähtituisku Joulu (13)
45 Antiikin sankari 2016 Antiikki
46 Maalitykki Jalkapallo (4)
47 Inkojen suursaituri Inkat
48 Aaton sankari Joulu (14)
49 Juhlakattaus 2017 Romano Scarpa
50 Piraatin palkkapäivä Merirosvot (2)
51 Pääoma Kulta (2) / Roope Ankka
52 Joulun valot Joulu (15)
53 Luola-ankkojen klaani 2018 Esihistoria
54 Don Zorro Zorro


Liitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 1: Konnasanomat
  • 3: Taskukino
  • 4: Kauhutatuointeja
  • 5: Jätinlinnan ryöstö -lautapeli

Mini-taskarit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mini-taskarit ovat tavallisia taskukirjoja pienempiä kooltaan, mutta niissä on enemmän sivuja. Ensimmäinen Mini-taskari ilmestyi vuonna 2007. Mini-taskareiden loppusivuilla on Ankkalinnan henkilöistä tietoja. Viimeinen Mini-taskari ilmestyi vuonna 2011.

№. Nimi Vuosi
1 Aku on ykkönen 2007
2 Rikkaista rikkain 2008
3 Kolmen kopla
4 Kuvassa Aku
5 Eläköön Mikki
6 Rinta rottingilla 2009
7 Aina valmiina
8 Taikaisku
9 Viittasankari
10 Valvova silmä 2010
11 Kolme iloista rosvoa
12 Akussa riittää virtaa
13 Pörssihai
14 Onni hymyilee 2011
15 Mahtimies Roope
16 Nasta lautaan
17 Raha ratkaisee

In English[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

In English -taskukirjat ovat elokuusta 2011 alkaen ilmestyneitä taskukirjoja. Jokaisessa kirjassa on mukana sanasto, jonka avulla puhekuplien tekstit on helpompi ymmärtää.

  1. Aku Ankan taskukirja In English 1 (2011)
  2. Aku Ankan taskukirja In English 2 (2012)
  3. Aku Ankan taskukirja In English 3 (2012)
  4. Aku Ankan taskukirja In English 4 (2013)
  5. Aku Ankan taskukirja In English 5 (2013)

Muut Aku Ankan taskukirjat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Taskarin parhaat (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Taskarin parhaat 1970-1979
  2. Taskarin parhaat 1980-1989
  3. Taskarin parhaat 1990-1999
  4. Taskarin parhaat 2000-2009

Liitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Taskarin parhaat -sarjan säilytyskotelo

Taskarin sankarit (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Taskarin sankarit: Agentit asialla
  2. Taskarin sankarit: Oikeuden puolustajat (+ säilytyskotelo)
  3. Taskarin sankarit: Etsivä löytää
  4. Taskarin sankarit: Kaukana kotoa

Liitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Taskarin sankarit -sarjan säilytyskotelo

Taskarin tähtihetket (2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Taskarin tähtihetket: Viihteen mestari
  2. Taskarin tähtihetket: Pörssihai (+säilytyskotelo)
  3. Taskarin tähtihetket: Kilpakenttien kuningas
  4. Taskarin tähtihetket: Arjen sankari

Liitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Taskarin tähtihetket -sarjan säilytyskotelo

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]