Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (226–250)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451-475 476-500
Erikoisnumerot Teemanumerot 1–25
Teemanumerot 26–50 Teemanumerot 51–75
Mini-taskarit Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 226–250. Ne ilmestyivät alun perin vuosina 1999–2000.

Sisällysluettelo

1999[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
226: Löysät pois 1999 256 ISBN 951-32-0681-5 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daan Jippes.
227: Suksi kuuseen! 1999 256 ISBN 951-32-0682-3 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daniel Branca.
228: Hurja joukko 1999 256 ISBN 951-32-0683-1 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daan Jippes.
229: Sakkorysä 1999 256 ISBN 951-32-0684-X Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
230: Pellit auki 1999 256 ISBN 951-32-0685-8 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
231: Kesätoimittaja 1999 512 ISBN 951-32-0686-6 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Mau Heymans.
232: Pokkana vaan 1999 256 ISBN 951-32-0687-4 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Hans van Oudenaarden.
233: Oksat pois 1999 256 ISBN 951-32-0688-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Jan Kruse.
234: Intiaanikesä 1999 256 ISBN 951-32-0689-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daan Jippes.
235: Taidepaukku 1999 256 ISBN 951-32-0690-4 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daan Jippes, Wilma van den Bosch ja Guido Matena.
236: Taivaan täydeltä 1999 256 ISBN 951-32-0691-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
237: Ammattiauttaja 1999 512 ISBN 951-32-0692-0 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daan Jippes ja Michel Nadorp.
238: Se siitä! 1999 256 ISBN 951-32-0693-9 Inducks
Ei muita painoksia.

2000[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Ed van Schuijlenburg ja Jaap Stavenuiter.
239: Palo hallussa 2000 256 ISBN 951-32-0892-3 Inducks
Nimi valittiin kilpailulla uuden vuosituhannen kunniaksi, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Daan Jippes.
240: Viime tipassa 2000 256 ISBN 951-32-0893-1 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
241: Nokkakoriste 2000 256 ISBN 951-32-0894-X Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
242: Äimän käkenä 2000 256 ISBN 951-32-0895-8 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
243: Viimeinen pisara 2000 256 ISBN 951-32-0896-6 Inducks
Tekstin fontti vaihtui, tikkukirjainten tilalle isot ja pienet kirjaimet, lisäksi kannen sisäsivuilla oleva vanhojen taskukirjojen nimiluettelo uudistui. Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
244: Turistiluokka 2000 512 ISBN 951-32-0897-4 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
245: Terävä veto 2000 256 ISBN 951-32-0898-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
246: Veskarille kenkää 2000 256 ISBN 951-32-0899-0 Inducks
Ei muita painoksia.
247.jpg
Kannen piirtäjä Giuseppe Perego.
247: Hopeinen kuu 2000 256 ISBN 951-32-0900-8 Inducks
Ei muita painoksia.
Räjähtävän tempauksen kansikuva.jpg
Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
248: Räjähtävä tempaus 2000 256 ISBN 951-32-0901-6 Inducks
Ei muita painoksia.
Tk249.jpg
Kannen piirtäjä Daan Jippes.
249: Salaliitto 2000 256 ISBN 951-32-0902-4 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
250: Varttitonni 2000 512 ISBN 951-32-0903-2 Inducks
Onnittelunumero 250. taskukirjalle, tuplapaksu, ei muita painoksia.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]