Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (201–225)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 201–225. Ne ilmestyivät alun perin vuosina 1996–1998.

1996[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
201: Salaiset kansiot 1996 256 ISBN 951-32-0083-3 Inducks
Ei muita painoksia.

1997[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Tello-Team.
202: Yövartija 1997 256 ISBN 951-32-0185-6 Inducks
Ei muita painoksia.
Tk203.jpg
Kannen piirtäjä Tello-Team.
203: Läpilasku 1997 256 ISBN 951-32-0186-4 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
204: Tähtitakuu 1997 256 ISBN 951-32-0187-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
205: Ykkösketju 1997 256 ISBN 951-32-0188-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
206: Älä jännitä, Aku! 1997 256 ISBN 951-32-0189-9 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
207: Listaykkönen 1997 512 ISBN 951-32-0190-2 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
208: Rantaremmi 1997 256 ISBN 951-32-0191-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
209: Tuplatällit 1997 256 ISBN 951-32-0192-9 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
210: Ykköset yllä 1997 256 ISBN 951-32-0193-7 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
211: Käry kävi! 1997 256 ISBN 951-32-0194-5 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
212: Synttäriyllätys 1997 256 ISBN 951-32-0195-3 Inducks
Ei muita painoksia. Mukana juliste Roope Ankka – 50 vuotta oman pääoman puolesta.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
213: Juhlaraha 1997 512 ISBN 951-32-0196-1 Inducks
Onnittelunumero Roope Ankalle, tuplapaksu, ei muita painoksia.

1998[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Tello-Team.
214: Hiihtopummi 1998 256 ISBN 951-32-0400-6 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
215: Pöytä koreaksi 1998 256 ISBN 951-32-0401-4 Inducks
Ensimmäinen taskukirja, jossa on näytetty tarinoiden aloitussivulla käsikirjoittajan ja piirtäjän nimet. Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
216: Soita minulle, Aku! 1998 256 ISBN 951-32-0402-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
217: Seuraa johtajaa 1998 256 ISBN 951-32-0403-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
218: Älä tykkää kyttyrää 1998 256 ISBN 951-32-0404-9 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
219: Nokkamies 1998 512 ISBN 951-32-0405-7 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
220: Letkujenkka 1998 256 ISBN 951-32-0406-5 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
221: Kyllä leikkaa! 1998 256 ISBN 951-32-0407-3 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
222: Kauniita unia 1998 256 ISBN 951-32-0408-1 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
223: Paalupaikka 1998 256 ISBN 951-32-0409-X Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Tello-Team.
224: Kevyellä linjalla 1998 256 ISBN http://coa.inducks.org/issue.php?c=fi/AATK224 [951-32-0410-3 Inducks]
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
225: Kuokkavieras 1998 512 ISBN 951-32-0411-1 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]