Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (351–375)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 351-375. Ne ilmestyivät alun perin vuosina 2009-2011.

2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
AATK 351.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
351: Tuplanolla ja petosten kehä 2009 256 ISBN 978-951-32-2636-7 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 352.jpg
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
352: Velvollisuus kutsuu 2009 256 ISBN 978-951-32-2639-8 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 353.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
353: Onnenonkija 2009 512 ISBN 978-951-32-2640-4 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
AATK 354.jpg
Kannen piirtäjä Francisco Rodriguez Peinado, Enriqueta Perea.
354: Pallo hallussa 2009 256 ISBN 978-951-32-2641-1 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 355.jpg
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
355: Paikka auringossa 2009 256 ISBN 978-951-32-2642-8 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 356.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
356: Operaatio Lepo 2009 256 ISBN 978-951-32-2643-5 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 357.jpg
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
357: Varjo yössä 2009 512 ISBN 978-951-32-2644-2 Inducks
Toinen taskukirja, jonka sivuilla on teemaväri (musta), tuplapaksu, ei muita painoksia.
AATK 358.jpg
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
358: Tuplanolla ja kohtalokas ensi-ilta 2009 256 ISBN 978-951-32-2645-9 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 359.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
359: Täyttä rautaa 2009 256 ISBN 978-951-32-2646-6 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 360.jpg
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
360: Painovirhe 2009 256 ISBN 978-951-32-2635-0 Inducks
Ei muita painoksia.

2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
AATK 361.jpg
Kannen piirtäjä Marco Gervasio.
361: Salattu elämä 2009 256 ISBN 978-951-32-2913-9 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 362.jpg
Kannen piirtäjä Corrado Mastantuono.
362: Haluatko triljonääriksi? 2009 256 ISBN 978-951-32-2914-6 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 363.jpg
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
363: Kultaa ja kunniaa 2009 296 ISBN 978-951-32-2915-3 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 364.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
364: Merkkimies 2009 256 ISBN 978-951-32-2916-0 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 365.jpg
Kannen piirtäjä Corrado Mastantuono.
365: Tuplanolla ja syvyyden saalistajat 2009 512 ISBN 978-951-32-2917-7 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
AATK 366.jpg
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
366: Kaikki pelissä 2009 256 ISBN 978-3951-32-2918-4 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 367.jpg
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
367: Ankkurit ylös! 2009 256 ISBN 978-951-32-2919-1 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 368.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
368: Kuutamolla 2009 256 ISBN 978-951-32-2920-7 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 369.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
369: Tripla 2009 768 ISBN 978-951-32-2921-4 Inducks
Ensimmäinen triplapaksu Aku Ankan taskukirja, ei muita painoksia.
AATK 370.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
370: Tukka hyvin 2009 256 ISBN 978-951-32-2922-1 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 371.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
371: Kaikki likoon 2009 256 ISBN 978-951-32-2930-6 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 372.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
372: Kuuhullut 2009 256 ISBN 978-951-32-2931-3 Inducks
Ei muita painoksia.

2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
AATK 373.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
373: Umpijäässä 2011 512 ISBN 978-951-32-3095-1 Inducks
Kolmas taskukirja, jonka sivuilla on teemaväri (sininen), tuplapaksu, ei muita painoksia.
AATK 374.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
374: Valiojoukko 2011 256 ISBN 978-951-32-3096-8 Inducks
Ei muita painoksia.
AATK 375.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
375: Tuplanolla ja armoton ajojahti 2011 256 ISBN 978-951-32-3097-5 Inducks
Ei muita painoksia.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]