Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (401–425)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 401–425.

2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
AATK 401.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
401: Tuplanolla ja uhka taivaalta 2013 512 ISBN 978-951-32-3591-8 Inducks
  • Tuplanolla 00: Uhka taivaalta, osa 1
  • Varjojen trubaduuri
  • Reportterimme kentällä
  • Kullanarvoinen huivi
  • Hiljaa hyvä tulee
  • Tuplanolla 00: Uhka taivaalta, osa 2
  • Äärimmäisen jääräpäinen
  • Ajokortti ja rekisteriote
  • Hulvaton homma
  • Lännen sankarit
  • Fossiilin arvoitus
  • Tuplanolla 00: Uhka taivaalta, osa 3
  • Rikkiviisas ratkaisee
  • Mestarista mallia
  • Ryöstö
  • Lännen sankarit
  • Muikea muotokuva
  • Herkullinen huijaus
  • Tuplanolla 00: Uhka taivaalta, osa 4
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
AATK 402.jpg
Kannen piirtäjä Marco Gervasio.
402: Fantom Ankan salaisuus 2013 256 ISBN 978-951-32-3592-5 Inducks
  • Fantom Ankka: Herrasmiesvaras vailla vertaa
  • Mikki Hiiri Ei-Ei-saarella
  • Hansu: Haukku ja herkkusuut
  • Aku Ankka: Kadonnut muisti
  • Touho Ankka: Kappas, keksintö!
  • Aku Ankka: Kallis halpamatka
  • Mikki Hiiri: Tanssin tahtiin
  • Riitta ja Kuuno: Putiikkien puolesta
  • Touho Ankka: Kunnian taakka
Ei muita painoksia.
AATK 403.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
403: Kesän lapsi 2013 256 ISBN 978-951-32-3593-2 Inducks
  • Kultainen ananas
  • Komisario Miquet ja Kultaisen lukin kadonneet
  • Jaguaarikuningatar
  • Aku etsii kotia
  • Paluu entisaikaan
  • Päivä pohattana
  • Suorassa lähetyksessä
  • Seriffin säiliö
  • Rahtisukellusveneet
Ei muita painoksia.
AATK 404.jpg
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
404: Tuulitakki 2013 256 ISBN 978-951-32-3594-9 Inducks
  • Kiinalainen juttu
  • Salainen Alue 52
  • Keltaisten silmien salaisuus
  • Paluu koulunpenkille
  • Paras lajissaan
  • Pyöräilymestari
  • Riippumaton tarina
  • Vieras tulevaisuudesta
  • Mahdoton pako
Ei muita painoksia.
AATK 405.jpg
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
405: Onni yksillä 2013 256 ISBN 978-951-32-3595-6 Inducks
  • Lättäpäät lainehilla
  • Vanha Rämington
  • Pysäköintipulma
  • Heimovaltikka
  • Ritari Hancelot ja päättymätön pitopöytä
  • Onnenpäivä
  • Ainoa perillinen
  • Leimuavasilmäinen tiikeri
  • Keksijä korpilakossa
  • Toivomuskaivo
Ei muita painoksia.
AATK 406.jpg
Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
406: Maltan ankka 2013 512 ISBN 978-951-32-3596-3 Inducks
  • Aku Ankka ja Maltan ankka
  • Uljas, uljaampi maailma
  • Jaettu ilo on kyseenalainen ilo
  • Kaupunki nimeltä Ankkalinna
  • Kivikasvojen kirous
  • Tarkkaa työtä
  • Rakas vanha ystävä
  • Salaperäinen naapuri
  • Koiran virka
  • Likaista peliä
  • Umpijäässä
  • Mustan Pekan nukkekaupat
  • 00 Tuplanolla: Paalupaikka
  • Pitelemätön haukotus
  • Kaikkien aikojen kakku
  • Isojen projektien kuningas
  • Kultainen naamio
  • Mysteeri merellä
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
AATK 407.jpg
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
407: Yön yrmy 2013 256 ISBN 978-951-32-3597-0 Inducks
  • Tohtori Pahamielen paluu
  • Riemukupla
  • Kaaliyliannostus
  • N.A.M. saa kilpailijan
  • Kotiloma
  • Vihreiden rullien arvoitus
  • Roope-setä ja Kroisoksen kolikot
  • Sankariteko
Ei muita painoksia.
AATK 408.jpg
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
408: Rahavirta ratkaisee 2013 256 ISBN 978-951-32-3598-7 Inducks
  • Kadonneen Roopen metsästäjät
  • Kirjavat karavaanit
  • Aikamme gladiaattorit
  • Pulfagor
  • Oikukkaat onnentoivotukset
  • Kultamehiläiset
  • Onnellista uutta vuotta
  • Indiana Hopo ja salaperäinen Stonehenge
  • Täsmäkierrätyspaperi
  • Avaruuden areenoilla
Ei muita painoksia.

2014[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
AATK 409.jpg
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
409: Sormuksen narrit 2014 512 ISBN 978-951-32-3818-6 Inducks
  • Kelmejä ja kammotuksia
  • Ultrajää
  • Erehdys
  • Kovan onnen kolikko
  • Autosilittäjä
  • Perin Avuliasta Metsänväkeä
  • Katakurbitanian korennot
  • Vaarallinen sumu
  • Varastovaras
  • Metallia meren pohjasta
  • Vaaran mahdollisuus
  • Keilailu kannattaa aina
  • Timanttitähti
  • Mummo Ankka ja salaperäinen muukalainen
  • Uraohjus
  • Takaikkuna
  • Tietäjä Andeilta
  • Joki, jolta ei ole paluuta
Tuplapaksu, ei muita painoksia
AATK 410.png
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
410: Muodin huipulla 2014 256 ISBN 978-951-32-3819-3 Inducks
  • Kumipuiden arvoitus
  • Mikki Hiiri ja Aleksandrian kirjakääröt
  • Taikapadat
  • Hirviöitä, onko heitä?
  • Vastaisku penkkiurheilulle
  • Taikaviitta ja analoginen aave
  • Kartta hukassa
  • Salamaiskut
  • Elämä ilman rahaa
Ei muita painoksia
AATK 411.png
Kannen piirtäjä Enrico Faccini.
411: Täyskaato 2014 256 ISBN 978-951-32-3820-9 Inducks
  • Roope-setä ja kymmenen pientä miljonääriä
  • Hessun kissanpäivät
  • Unettomien yö
  • Piinkova perintämies
  • Kolmen kertojan tarina
  • Lentävät punajuuret
  • Ali Ahmatin tapaus
  • Viimeinen pisara
  • Naapurimysteeri
  • Mikrosäiliöt
Ei muita painoksia
AATK 412.png
Kannen piirtäjä Giorgio Cavazzano.
412: Juhlapäivä 2014 400 ISBN 978-951-32-3821-6 Inducks
  • KimPAMieli
  • Lainvalvojat
  • Idän ihmeitä ja onnen oikkuja
  • Ankkansasin pyörremyrsky
  • Elektroninen talo
  • Suosion salaisuus
  • Anteliaisuusseerumi
  • Yritys ja erehdys
  • Epäonnen kurimus
  • Voitto kotiin
  • Suklaavakoojan jäljillä
  • Miljardöörin tärkein varuste
  • Auringonsirpale
  • Mallikkaat muuttomiehet
  • Menneisyys vailla tulevaisuutta
Ei muita painoksia
AATK 413.png
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
413: Tähtien setä: Vastaisku 2014 768 ISBN 978-951-32-3822-3 Inducks
  • Kosminen kiertotie
  • Kaivossolan kultalasti
  • Kauniita unia
  • Kavaljeereja kerrakseen
  • Puuttuva palanen
  • Ajan salaisuudet
  • Makea mysteeri
  • Tyrkkytyräkki
  • Stukoloksen pilarit
  • Kolme paikkaa auringossa
  • Roope-setä joutuu vankilaan
  • Mahdoton kaappaus
  • Kolikkomeren kapteeni
  • Asunnonvaihto
  • Kello kaiken vartijana
  • Sanan mahti
  • Erään hiiren tutkimuksia
  • Kovan onnen keikka
  • Kohtalokas 13
  • Viidennen asteen yhteys
  • Varjo menneisyydestä
  • Etsivä Aku ja hiusvarkaiden tapaus
Triplapaksu, ei muita painoksia
AATK 414.png
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
414: Kitupiikin kesätyö 2014 256 ISBN 978-951-32-3823-0 Inducks
  • Maailman kitsain ankka 3D
  • Jättiläispähkinät
  • Vaaralliset kaksoisolennot
  • Muodin huipulla
  • Rautaroistot
  • Kohtalokas diagnoosi
  • Kuka sammutti valot?
  • Radio Taikaviitta
Ei muita painoksia
AATK 415.png
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
415: Kipparitrio 2014 256 ISBN 978-951-32-3824-7 Inducks
  • Riemuloma Syrjäsaarilla
  • Idän ritarien aarre
  • Merirosvojen ajassa
  • Tanssii keksijän kanssa
  • Tehtävä Meksikossa
  • Ruokaremontti
  • Kadonneiden tiedemiesten arvoitus
  • Universumi talkkunasta!
  • Vanhanaikainen kepponen
Ei muita painoksia
AATK 416.png
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
416: Vaivan palkka 2014 256 ISBN 978-951-32-3825-4 Inducks
  • Puutarha Antiikin Mailta
  • Unisiepparit
  • Säiliöestejuoksu
  • 00 Tuplanolla: Mnemon
  • Taivaallinen Torttu
  • Planeettojen käsikirja
  • Mustakaapu ja vastentahtoinen rikoskumppani
  • Näkemyseroja
  • Hyvän mielen pannukakut
Ei muita painoksia
AATK 417.png
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
417: Pikavuoro 2014 256 ISBN 978-951-32-3826-1 Inducks
  • Intiaanien papyruskäärö
  • Unelmalmikaivokset
  • Vihreää magiaa
  • Keitettyjen päärynöiden temppeli
  • Sano se kukkasin
  • Lintukuiskaaja
  • Shakkiloma
  • Muuntautumiskykyinen ajoneuvo
  • Karhukopla ja veli 176-RA
  • Virkistävää vaihtelua vesileirillä
Ei muita painoksia
AATK 418.png
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
418: Hyvällä tuulella 2014 256 ISBN 978-951-32-3827-8 Inducks
  • Korpisoturi kaalimaalla
  • Tekstilaatikkojen kapina
  • Kallis aarre
  • Mieletön multimonistaja
  • Hansu hukkaa kukkaron
  • Kautta rantain
  • Pulmallinen veronpalautus
  • Käännekohdassa
  • Keräilymerkki-intoilu
  • Hiljaisuus salissa
Ei muita painoksia
AATK 419.png
Kannen piirtäjä Alessandro Perina.
419: Piirun verran parempi 2014 512 ISBN 978-951-32-3828-5 Inducks
  • Viimeinen seikkailu
  • Mikki Hiiri ja varjonautit
  • Taikaviitta ja Millan metkut
  • Korpijäärän kurpitsaralli
  • Tanssii kotkien kanssa
  • Radiojännäri
  • Mummo Ankka ja uusi naapuri
  • Kotini, laiskanlinnani
  • Kummitusten kortteli
  • Sulosointuja ja ultraääniä
  • Hylättyjen puolustaja
  • Arvaamaton antiikkiase
  • AaPAMysteeri
Tuplapaksu, ei muita painoksia
AATK 420.png
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
420: Nokittaja 2014 256 ISBN 978-951-32-3829-2 Inducks
  • Hullut hövelit
  • Kyltymätön kostonjano
  • Hovimestarien haaste
  • Muoto(puoli)kuva
  • Tohtori Pahamielen kosto
  • Kylmiä väreitä kuumalla hiekalla
  • Selviytyjät
  • Tehoherätys
  • Aavikkoralli
  • Maalaiset metrossa
  • Totuus televisio-ohjelmista
Ei muita painoksia
AATK 421.png
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
421: Tuhotrio 2014 256 ISBN 978-951-32-3830-8 Inducks
  • Sulasta suku tunnetaan
  • Kreivin kruunu
  • Kilpajuoksu keräilijän kintereillä
  • Kultakurkku ja herkkusuu
  • Onnettaren vapaapäivä
  • Harvinaista herkkua
  • Pakkasherran kukkarossa
  • Vihollisen leivissä
  • Hyvät, pahat ja hapPAMat
Ei muita painoksia

2015[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
AATK 422.png
Kannen piirtäjä Alessio Coppola.
422: Sankarparvi 2015 512 ISBN 978-951-32-4026-4 Inducks
  • Talvipäivän tarina
  • Yksinäinen ratsastaja
  • Kykloopin silmä
  • Pitkäsäärisaari
  • Lätynlokaajavuori
  • Päivä pankkiirina
  • Tyylikkäästi tyylitön
  • Elävien dublonien yö
  • Jäävuoren arvoitus
  • Vain muutaman marakassin tähden
  • Kaivossolan seriffi
  • Tee-se-itse-ravintola
  • Kaupunkiviljelijät
  • Puolihimmeä maalikeikka
  • Markkinoiden mestarit
  • Yllätysvarkaiden arvoitus
  • Lanttiarkkitehtuuria
  • Nestemäinen kaivos
Tuplapaksu, ei muita painoksia
AATK 423.png
Kannen piirtäjä Carlo Limido.
423: Viekasten kivi 2015 256 ISBN 978-951-32-4027-1 Inducks
  • Antiikin voimat
  • Yksi meistä
  • Touho Ankka ja kilpahevonen
  • Pahanilmanlintu
  • Arkandian mustat lampaat
  • Päivän erikoinen
  • Taikaviitta ja Kaitaviitta vastaan Tohtori Pahamieli
  • Noita naapurissa
  • Virta päälle
  • Rubljankan ruhtinatar
Ei muita painoksia
AATK 424.png
Kannen piirtäjä Andrea Freccero.
424: Taustavoima 2015 256 ISBN 978-951-32-4028-8 Inducks
  • Mahdoton tehtävä
  • Kaupungin valot
  • Luonnon helmassa
  • Teräsankat
  • Hiskin bosoni
  • Yksinkertaista!
  • Valheiden verkossa
  • Karhuvaarin rikosapatia
  • Kivikova kirjakiristys
  • Mustan kissan saari
  • Suku säkkipilliä myöten
Ei muita painoksia
AATK 425.png
Kannen piirtäjä Alessandro Perina.
425: Kisaturisti 2015 400 ISBN 978-951-32-4029-5 Inducks
  • Kaappaus kaukalossa
  • Viattomat vorolaiset
  • Viitatar iskee jälleen
  • Hallitsematon hyperonni
  • Herätys
  • Puhuvat pakkaukset
  • Valheiden verkko
  • Uuvuttava urakka
  • Ahneet automaatit
  • Kurittomat kuvanjahtaajat
  • Täydellinen konekopio
  • Kadonneen klinkkerin metsästys
  • Aarre aavikolla
  • Takaperoista toimintaa
  • Pankkiherran paratiisisaari
  • Supersankarit sairaslomalla
Ei muita painoksia

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]