Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (76–100)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451–475 476–500
Teemanumerot 1–25 Teemanumerot 26–54
Erikoisnumerot Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
Mini-taskarit In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 76–100. Ne ilmestyivät alun perin vuosina 1984–1987.

1984[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
Roope-sedän onnenrahat.jpg
Kannen piirtäjä Giancarlo Gatti.
76: Roope-sedän onnenrahat 1984 256 ISBN 951-32-0707-2 Inducks
Toinen painos 1999.
Mikki historian pyörteissä.jpg
Kannen piirtäjä Giancarlo Gatti (?).
77: Mikki historian pyörteissä 1984 256 ISBN 951-32-0708-0 Inducks
  • Harmia esi-isistä, s. 5, tarina Guido Martina, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 1209-BP.
  • Minni vaarojen tiellä, s. 67, tarina Del Connell, piirrokset Manuel Gonzales. Tarinakoodi ZM 69-12-28.
  • Ankkalinnan kuningas, s. 69, tarina Anne-Marie Dester, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 1247-BP.
  • Mikki ja pienempi paha, s. 147, tarina Del Connell, piirrokset Manuel Gonzales. Tarinakoodi ZM 73-07-08.
  • Mikki ja mahdottomat ryöstöt, s. 149, tarina Bruno Concina, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 1302-AP.
  • Mikki ja kenraaliharjoitus, s. 212, tarina Giorgio Pezzin, piirrokset José Ferrér, tussaus Studio Recreo. Tarinakoodi I TL 1313-B.
  • Mikki pyöräkilpailuissa, s. 246, piirrokset Tony Strobl. Tarinakoodi S 73206.
  • Kuljetuspulma, s. 254, tarina Hubie Karp, piirrokset Bill Wright. Tarinakoodi ZM 43-06-13.
Toinen painos 1999.
Aku parrasvaloissa.jpg
Kannen piirtäjä Giuseppe Perego.
78: Aku parrasvaloissa 1984 256 ISBN 951-32-0709-9 Inducks
Toinen painos 1999.

1985[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
Tk079.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
79: Roope-sedän rahasafari 1985 256 ISBN 951-32-0710-2 Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CD 52-A.
  • Suuri aarrejahti, s. 9, tarina Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi S 71123, S 71141, S 71160, S 71206.
  • Päiväntasaajalla paleltaa, s. 113, tarina Elisa Penna, Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 283-A.
  • Keittotaidon varjopuolet, s. 157, tarina Tony Strobl, tussaus John Liggera. Tarinakoodi W DG 33-01.
  • Viimeinen kulu-kulu, s. 181, tarina ja piirrokset Romano Scarpa, tussaus Rodolfo Cimino. Tarinakoodi I TL 243-A.
  • Riitta Hanhi rikkana rokassa, s. 221, tarina ja piirrokset Romano Scarpa, tussaus Rodolfo Cimino. Tarinakoodi I TL 272-A.
  • (Watering The Garden), s. 254, tarina Jim Kenner, piirrokset Stig Bramsen. Tarinakoodi D 3853.
Toinen painos 1999.
Taikaviitan tanssiinkutsu.jpg
Kannen piirtäjä Walter Neugebauer (?).
80: Taikaviitan tanssiinkutsu 1985 256 ISBN 951-32-0711-0 Inducks
  • Taikaviitta kohtaa Mustan naamion, s. 5, tarina Giorgio Pezzin, piirrokset José Colomer Fonts. Tarinakoodi I TL 1319-BP.
  • Jäljittelemätön merkki, s. 66, piirrokset Tony Strobl. Tarinakoodi S 72435.
  • Turvapaikka avaruudessa, s. 69, tarina Guido Martina, piirrokset Guido Scala. Tarinakoodi I TL 1297-AP.
  • Aku ja lintujen kylpyallas, s. 135, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro, tussaus George Waiss. Tarinakoodi ZD 45-10-21.
  • Vetiset vainiot, s. 137, tarina Giorgio Pezzin, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 1313-AP.
  • Aku varmuusketju, s. 199, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro. Tarinakoodi ZD 64-01-26.
  • Roope-setä ja juonittelijat, s. 201, tarina Massimo Marconi, piirrokset Guido Scala. Tarinakoodi I TL 984-B.
  • Aku pörssikeinottelijana, s. 244, piirrokset Tony Strobl. Tarinakoodi S 72059.
Ensimmäinen taskukirja, jossa ei ollut esinäytöstä lainkaan. Toinen painos 1999.
Järki käteen, Aku Ankka.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
81: Järki käteen, Aku Ankka 1985 256 ISBN 951-32-0943-1 Inducks
  • Kykloopinsilmä, s. 5, tarina George Waiss, piirrokset Tony Strobl. Tarinakoodi S 79005.
  • Sopiva kodinhoitajaksi, s. 27, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro, tussaus Frank Grundeen. Tarinakoodi YD 68-12-07.
  • Taikametsä, s. 28, tarina Jerry Siegel, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 896-A.
  • Mitalin kääntöpuoli, s. 60, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 500-A.
  • Kamppailu satasesta, s. 88, tarina ja piirrokset Romano Scarpa, tussaus Rodolfo Cimino. Tarinakoodi I TL 299-A.
  • Aku ja taikavyö, s. 120, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 793-A.
  • Neropatti, s. 147, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro, tussaus George Waiss. Tarinakoodi ZD 45-11-25.
  • Hannun väärä horoskooppi, s. 149, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 543-B.
  • Kauppa on kauppaa, s. 180, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 590-A.
  • Pellen tehohansikas, s. 209, tarina Osvaldo Pavese, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 593-B.
  • Koirankasvattaja Aku, s. 239, tarina Bob Karp, piirrokset Frank Grundeen. Tarinakoodi YD 69-02-01 .
  • Roope ostaa saaren, s. 240, piirrokset Kay Wright. Tarinakoodi W BB 29-01.
Toinen painos 2000.
082.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
82: Mikki Hiiri junailee 1985 256 ISBN 951-32-0944-X Inducks
Toinen painos 2000.
Rahat tai henki!.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
83: Rahat tai henki! 1985 256 ISBN 951-32-0945-8 Inducks
Toinen painos 2000.
Mikki taas kuvassa.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
84: Mikki taas kuvassa 1985 256 ISBN 951-32-0946-6 Inducks
Toinen painos 2000.
Aku maailman melskeissä.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
85: Aku maailman melskeissä 1985 256 ISBN 951-32-0947-4 Inducks
  • (Esinäytös), s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I CD 28-A.
  • Uni mustasta merirosvosta, s. 12, tarina ja piirrokset Luciano Bottaro. Tarinakoodi I TL 1140-AP.
  • Vanha rakkaus ei ruostu, s. 72, tarina Edoardo Segantini ja Giulio Chierchini, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 1086-AP.
  • Carmen, olé!, s. 146, tarina Guido Martina, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 1253-B.
  • Ihana Aida, s. 162, tarina Guido Martina, piirrokset Pier Lorenzo De Vita. Tarinakoodi I TL 1254-B.
  • Kaunis Francesca, s. 178, tarina Guido Martina, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 1261-B.
  • Lapuanin helmi, s. 194, tarina Giovan Battista Carpi ja Michele Gazzarri, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 1096-AP.
Toinen painos 2000.
Minä olen pomo.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
86: Minä olen pomo 1985 256 ISBN 951-32-1163-0 Inducks
Toinen painos 2001.

1986[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
Mikki esiin!.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
87: Mikki esiin! 1986 256 ISBN 951-32-1164-9 Inducks
Toinen painos 2001.
Aku menestyksen polulla.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
88: Aku menestyksen polulla 1986 256 ISBN 951-32-1165-7 Inducks
  • Laulupaalu, s. 5, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Massimo De Vita. Tarinakoodi I TL 731-A.
  • Onnenrahan havittelijat, s. 33, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 607-A.
  • Roope-setä torjuu raharisan, s. 61, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 708-C.
  • Leijan lennätys, s. 90, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro. Tarinakoodi ZD 59-04-26.
  • Kovaksikeitetty juttu, s. 92, tarina Guido Martina, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 657-A.
  • Huoneentaulu, s. 122, tarina Román Arámbula, tussaus Steve Steere. Tarinakoodi S 71272.
  • Aku innostuu arkeologiasta, s. 125, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 609-B.
  • Pikaruokaa, s. 153, tarina Osvaldo Pavese, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 580-B.
  • Onnenpuu, s. 169, tarina Ennio Missaglia, piirrokset Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 440-B.
  • Tuoksua merenpohjasta, s. 185, tarina Guido Martina, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 642-A.
  • Niin naisellista!, s. 215, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro, tussaus Frank Grundeen. Tarinakoodi YD 69-01-07.
  • Kolmastoista ritari, s. 216, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 592-A.
  • Luonnoton luontofilmi, s. 247, piirrokset Bob Gregory. Tarinakoodi W DAD 49-02.
Toinen painos 2001.
Aku monessa mukana.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
89: Aku monessa mukana 1986 256 ISBN 951-32-1166-5 Inducks
Toinen painos 2001.
Kullan mahti.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
90: Kullan mahti 1986 256 ISBN 951-32-1167-3 Inducks
  • Ankkojen maine ja kunnia: Roopen matka kuuhun, s. 5, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 749-A.
  • Hutihamonin papyruskääröt, s. 47, tarina Guido Martina, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 750-A.
  • Pennius Polonius ja roomalaiset rahat, s. 82, tarina Guido Martina, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 751-A.
  • Arenan kuningas, s. 112, tarina Guido Martina, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 753-A.
  • Merirosvoelämää, s. 141, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 754-A.
  • Kanuunanjylyä Mississipillä, s. 172, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 755-A.
  • Alaskan kultakuume, s. 210, tarina Guido Martina, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano. Tarinakoodi I TL 756-A.
  • Onni onnettomuudessa, s. 249, piirrokset Bob Gregory. Tarinakoodi W DAD 31-04.
Toinen painos 2001.
Mikin kuulento.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
91: Mikin kuulento 1986 256 ISBN 951-32-1311-0 Inducks
  • Mikki pelastaa maan, s. 5, tarina Franco Asteriti, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 1001-A.
  • Mikki ja kevättunteet, s. 35, tarina Del Connell, piirrokset Manuel Gonzales. Tarinakoodi ZM 69-12-07.
  • Mikki ja "Tahtojen sota", s. 37, tarina Osvaldo Pavese, piirrokset Giorgio Rebuffi ja Luciano Bottaro, tussaus Luciano Bottaro. Tarinakoodi TL 648-A.
  • Ei viisas kala käy pyydykseen, s. 67, tarina Del Connell, piirrokset Manuel Gonzales. Tarinakoodi ZM 76-06-13.
  • Myöhästynyt pääsiäismuna, s. 69, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 672-B.
  • Kilpa-ajot lännen malliin, s. 100, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 630-A.
  • Hessun kummallinen maailma, s. 129, tarina Guido Martina, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 699-A.
  • Mikki ja lentävä arkku, s. 161, tarina Carlo Chendi, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 669-C.
  • Varastettu saari, s. 188, tarina Andrea Fanton, piirrokset Sergio Asteriti. Tarinakoodi I TL 980-B.
  • Hessu ja satula, s. 218, tekijää ei tunneta. Tarinakoodi S 72256.
  • Mikki tekee elokuvaa, s. 220, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 646-B.
  • Päivälliskutsu, s. 247, tarina D. Stone, piirrokset Jaime Diaz Studio. Tarinakoodi S 76029.
Toinen painos 2002.
Roopen rikas elämä.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
92: Roopen rikas elämä 1986 256 ISBN 951-32-1312-9 Inducks
  • Puhuva taikavuori, s. 5, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Giorgio Cavazzano ja Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 695-A.
  • Viisaiden koulu, s. 36, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 640-B.
  • Kuin kastanjat pannulla, s. 64, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 700-A.
  • Kadonnutta aikaa etsimässä, s. 92, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi TL 610-B.
  • Aprillia, aprillia!, s. 120, tarina Osvaldo Pavese, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 695-C.
  • Takaisin kivikauteen, s. 149, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 725-A.
  • Päivä siinä kuin muutkin, s. 180, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 481-B.
  • Kosto suloinen, s. 196, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 914-B.
  • Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, s. 226, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 716-A.
Toinen painos 2002.
Jääräpää Aku.jpg
Kannen piirtäjä Daniel Branca.
93: Jääräpää Aku 1986 256 ISBN 951-32-1313-7 Inducks
  • Mursusaaren mötkäle, s. 5, tarina Gian Giacomo Dalmasso, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 929-B.
  • Keinu keinuni korkealle, s. 35, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro, tussaus George Waiss. Tarinakoodi ZD 45-11-11.
  • Akun onkiloma, s. 37, tarina Iain MacDonald, piirrokset Sandro Del Conte. Tarinakoodi I TL 1123-A.
  • Ankan paras ystävä, s. 63, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro. Tarinakoodi ZD 63-06-30.
  • Suuri aarteenetsintäleikki, s. 65, tarina Guido Martina, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 646-A.
  • Metsän rauha ja hiljaisuus, s. 96, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 1035-A.
  • Aku poliisipäällikkönä, s. 129, tarina Jerry Siegel, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 1075-B.
  • Aku postimiehenä, s. 155, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro, tussaus Frank Grundeen. Tarinakoodi ZD 69-01-05.
  • Olympoksen öljy, s. 157, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Franco Lostaffa. Tarinakoodi I TL 988-A.
  • Naiset puhelimessa, s. 186, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro, tussaus Frank Grundeen. Tarinakoodi ZD 69-02-09.
  • Seikkailu Palavan Kaktuksen laaksossa, s. 188, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Giuseppe Perego. Tarinakoodi I TL 655-B.
  • Akun painajainen, s. 217, tarina Jerry Siegel, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Sandro Del Conte. Tarinakoodi I TL 996-A.
  • Uusinta muotia, s. 247, piirrokset Carlos Edgard Herrero. Tarinakoodi S 71395.
Toinen painos 2002.

1987[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks
Mikki ja Eka Vekara.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota (?).
94: Mikki ja Eka Vekara 1987 256 ISBN 951-32-1314-5 Inducks
Toinen painos 2002.
Roope ui rahoissa.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
95: Roope ui rahoissa 1987 256 ISBN 951-32-1315-3 Inducks
  • Miljoonamoka, s. 5, tarina Guido Martina, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 715-B.
  • Öljy on vettä sakeampaa, s. 36, tarina Osvaldo Pavese, piirrokset Giulio Chierchini. Tarinakoodi I TL 779-A.
  • Kuoriaisten viesti, s. 65, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 655-A.
  • Mustan helmen kirous, s. 96, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Romano Scarpa, tussaus Luciano Gatto. Tarinakoodi I TL 686-A.
  • Tyhjästä nyhjäistyä, s. 124, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 690-B.
  • Säteilyä, s. 153, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 691-C.
  • Rikkauden rypäleet, s. 180, tarina Rodolfo Cimino, piirrokset Luciano Capitanio. Tarinakoodi I TL 698-A.
  • Hurja kilpa kotiloista, s. 205, juoni Abramo Barosso, käsikirjoitus Giampaolo Barosso, piirrokset Giorgio Bordini. Tarinakoodi I TL 727-E.
  • Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee, s. 235, tarina Bob Karp, piirrokset Al Taliaferro. Tarinakoodi ZD 64-10-04.
  • Vuoroin vieraissa, s. 237, tarina Carlo Chendi, piirrokset Giovan Battista Carpi. Tarinakoodi I TL 538-B.
  • Pitkästyttävä päivä, s. 253, tarina Bob Karp, piirrokset Frank Grundeen. Tarinakoodi ZD 69-03-09.
Toinen painos 2002.
AATK 96.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
96: Rahanero Roope 1987 256 ISBN 951-32-1495-8 Inducks
Toinen painos 2003.
AATK 97.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
97: Ankkain sankka suku 1987 256 ISBN 951-32-1496-6 Inducks
Toinen painos 2003.
AATK 98.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
98: Taikaviitan tähtihetket 1987 256 ISBN 951-32-1497-4 Inducks
Toinen painos 2003.
AATK 99.jpg
Kannen piirtäjä Marco Rota.
99: Älä hellitä, Aku! 1987 256 ISBN 951-32-1498-2 Inducks
Toinen painos 2003
AATK 100.jpg
Kannen piirtäjä Carl Barks.
100: Juhlakalu Aku 1987 288 ISBN 951-32-1499-0 Inducks
Onnittelunumero sadannelle taskukirjalle, muut painokset 1987 ja 2003 (tässä painoksessa Kari Korhonen piirsi uuden kansikuvan).

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]