Luettelo Aku Ankan taskukirjoista (276–300)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aku Ankan taskukirja -luettelot
1–25 26–50 51–75 76–100
101–125 126–150 151–175 176–200
201–225 226–250 251–275 276–300
301–325 326–350 351–375 376–400
401–425 426–450 451-475 476-500
Erikoisnumerot Teemanumerot 1–25
Teemanumerot 26–50 Teemanumerot 51–75
Mini-taskarit Taskarin parhaat
Taskarin sankarit Taskarin tähtihetket
In English

Tämä on luettelo Aku Ankan taskukirjojen numeroista 276–300. Ne ilmestyivät alun perin vuosina 2002–2004.

Sisällysluettelo

2002[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Tello-Team.
276: Virusvaroitus 2002 256 ISBN 951-32-1310-2 Inducks
Ei muita painoksia.

2003[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
277: Harmaan talouden harmit 2003 256 ISBN 951-32-1483-4 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
278: Kauhukabiini 2003 256 ISBN 951-32-1484-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
279: Rottasota 2003 256 ISBN 951-32-1485-0 Inducks
Ei muita painoksia.
Mustankuulanmaa.jpg
Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
280: Mustan kuulan maa 2003 256 ISBN 951-32-1486-9 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
281: Kerran kuussa 2003 512 ISBN 951-32-1487-7 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
282: Nuukalaislegioona 2003 256 ISBN 951-32-1488-5 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
283: Uhmaikä 2003 256 ISBN 951-32-1489-3 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
284: Pikkujättiläinen 2003 256 ISBN 951-32-1490-7 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Kari Korhonen.
285: Hui hai! 2003 512 ISBN 951-32-1490-5 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
286: Merten kauhu 2003 256 ISBN 951-32-1492-3 Inducks
Ei muita painoksia.
Taskukirja287.jpg
Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
287: Totta vai tarua 2003 256 ISBN 951-32-1493-1 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
288: Kiinalainen juttu 2003 256 ISBN 91 7269 342 8 Inducks
Ei muita painoksia.

2004[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansi Numero Ilmestynyt Sivuja Tunniste Inducks

Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
289: Poikki ja pinoon 2004 256 ISBN 951-32-1658-6 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
290: Oikotie onneen 2004 256 ISBN 951-32-1659-4 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
291: Pahanilmanlinnut 2004 256 ISBN 951-32-1660-8 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
292: Palvelu pelaa 2004 256 ISBN 951-32-1661-6 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Massimo Fecchi (?).
293: Epäilyksen varjo 2004 512 ISBN 951-32-1662-4 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.
Konillekyytiä.JPG
Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
294: Konille kyytiä 2004 256 ISBN 951-32-1663-2 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
295: Maanalainen mullistus 2004 256 ISBN 951-32-1664-0 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Michel Nadorp.
296: Melkein mestari 2004 256 ISBN 951-32-1665-9 Inducks
Ei muita painoksia.
Save0007.JPG
Kannen piirtäjä ei tiedossa.
297: Tähtikaksikko 2004 512 ISBN 951-32-1666-7 Inducks
Tuplapaksu, ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
298: Venyy ja paukkuu 2004 256 ISBN 951-32-1667-5 Inducks
Ei muita painoksia.

Kannen piirtäjä Massimo Fecchi.
299: Uutispommi 2004 256 ISBN 951-32-1668-3 Inducks
Ei muita painoksia.
Atk300.jpg
Kannen piirtäjä ei tiedossa.
300: Kolmesataa 2004 300 ISBN 951-32-1669-1 Inducks
Onnittelunumero 300. taskukirjalle, ei muita painoksia.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]