DC Showcase: The Spectre

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
DC Showcase: The Spectre
Dcshowcaseaave.jpg
Ohjaaja Joaquim Dos Santos
Käsikirjoittaja Steve Niles
Tuottaja Bobbie Page
Joaquim Dos Santos
Säveltäjä Benjamin Wynn
Jeremy Zuckerman
Leikkaaja Margaret Hou
Pääosat Gary Cole
Alyssa Milano
Valmistustiedot
Valmistusmaa  Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Warner Bros. Animation
Ensi-ilta 23. helmikuuta 2010
Kesto 12 min
Alkuperäiskieli Englanti
Aiheesta muualla
IMDb

DC Showcase: The Spectre on helmikuussa 2010 suoraan DVD:lle julkaistu lyhyt animaatioelokuva. Se perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmo Aaveeseen. Elokuvan käsikirjoitti Steve Niles ja ohjasi Joaquim Dos Santos.

Elokuva on ensimmäinen DC Entertainmentin ja Warner Bros. Animationin tuottamista DC Showcase projektin lyhytelokuvista. Se julkaistiin Justice League: Crisis on Two Earths elokuvan DVD:n bonusmateriaalina.[1]

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Aimee Brennerin isä Foster Brenner murhataan kotonaan aikapommin seurauksena. Poliisi Jim Corrigan päättää tutkia tapausta vaikka hänen ei kuuluisi osallistua murhatutkimuksiin. Tutkimusten aikana Corrigan selvittää yhden murhaan osallistuneista olevan erikoistehosteiden parissa työskentelevä mies. Toinen epäillynkohde on stunttimies Peter McCoy, joka on pakenemassa rahojen kanssa. Molemmille rikollisille Aaveena esiintyvä Corrigan tappaa molemmat miehet ja saa samalla selville johtolangan myötä kolmannen osallisen Foster Brennerin murhaan. Saavuttuaan Aimee Brennerin luokse nainen yrittää houkutella entisen rakastajansa Corriganin rahojen kera lähtemään muualle. Corrigan ei kuitenkaan suostu ja kertoo tietävänsä naisen osallistuneen isänsä murhaan. Aimee yrittää ampua Corriganin, mutta kauhistuu huomatessaan etteivät luodit tehoa mieheen. Loppujen lopuksi Corrigan muuttuu Aaveeksi ja tapattaa Aimeen tämän rahoilla, jotka viiltelevät naisen.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Äänirooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Gary Cole  Jim Corrigan / Aave  
 Alyssa Milano  Aimee Brenner  
 Jeff Bennett  Foster Brenner, Peter McCoy, Flemming  
 Rob Paulsen  Drew Flynn, luutnantti Brice, Deandre  
 Jon Polito  poliisikapteeni  

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Warner Home Video Releases New Details, Images From "The Spectre" Animated Short 13.1.2010 Worldsfinestonline.com Viitattu 23.6.2010 (englanniksi)