Call of Duty: Roads to Victory

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Call of Duty: Roads to Victory
Kehittäjä Amaze Entertainment
Julkaisija Activision
Pelisarja Call of Duty
Julkaistu
  • NA 13. maaliskuuta 2007
  • EU 30. maaliskuuta 2007
  • AUS 30. maaliskuuta 2007
Lajityyppi ensimmäisen persoonan ammuntapeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Alusta PlayStation Portable
Jakelumuoto Universal Media Disc
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Call of Duty: Roads to Victory on Amaze Entertainmentin kehittämä ja Activisionin julkaisema Call of Duty -pelisarjaan kuuluva ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Peli perustuu toiseen maailmansotaan. Peli julkaistiin PlayStation Portablelle maaliskuussa 2007.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kampanja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on kolme eri kampanjaa: Yhdysvaltain, Kanadan ja Yhdistyneen kuningaskunnan kampanjat. Kampanja sisältää 14 tasoa, jotka sijoittuvat toiseen maailmansotaan. Yhdysvaltain tehtävät ovat operaatio Market Garden, operaatio Avalanche ja operaatio Detroit. Kanadalaisten tehtäviä ovat taistelu Scheldessä, operaatio Infatuate ja operaatio Blockbuster. Brittiläisten tehtävät ovat operaatio Market Garden ja operaatio Varsity.

Moninpeli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin moninpelissä kuusi pelaajaa voivat pelata yhdeksässä eri kentässä. Pelissä on kuusi eri pelimuotoa, jotka ovat Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Hold the Flag ja King of the Hill.

Kehitys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Roads to Victory on ensimmäinen ja ainoa Call of Duty -peli, joka on kehitetty PlayStation Portablelle. Käsikonsoleille on tehty Roads to Victoryn lisäksi Call of Duty: Black Ops Declassifield, joka kehitettiin PlayStation Vitalle.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Roads to Victory sai ristiriitaisen vastaanoton. IGN antoi sille arvosanaksi 6,6/10 ja GameSpot 6,2/10. Gamespy totesi, että pelin tekoäly oli naurettavaa ja vaatimatonta, vaikka peli tuntui aluksi erittäin hyvältä. GameSpy antoi pelille 2,5/5.

Peliä on kritisoitu muun muassa siitä, että siinä on paljon virheitä, jotka pilaavat pelikokemuksen. Pelin ohjausjärjestelmää on myös kritisoitu Sunday Mailissa siitä, että siinä on kömpelö valvontajärjestelmä.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Call of Duty: Roads to Victory