Counter-Strike: Condition Zero

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Counter-Strike: Condition Zero
Condition Zero kansi.jpg
Kehittäjä Valve Corporation
Gearbox Software
Ritual Entertainment
Turtle Rock Studios
Julkaisija Vivendi Universal (Sierra)
Pelimoottori GoldSrc
Julkaisupäivä 21. maaliskuuta 2004
Lajityyppi First person shooter
Pelimuoto Yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus 16+
Alusta Windows, Linux
Jakelualusta CD, Steam-lataus
Laitevaatimukset Intel Pentium III
96 MB RAM
16 MB VRAM
500 MB vapaata kovalevytilaa
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Counter-Strike: Condition Zero, tunnetaan myös nimellä CZ, on muokattu versio suositusta Counter-Strike -verkkopelistä. Aseiden ulkonäköä on paranneltu ja kenttiä muokattu, muuten peli on samanlainen kuin alkuperäinen Counter-Strike. Condition Zero -pelissä on ns. bottipeli eli yksinpeli, jossa pelataan tietokoneen ohjaamia vastustajia vastaan. Yksinpeli muodossa pelataan erikoisjoukoilla, jotka pyrkivät pysäyttämään terroristit. Yksinpelissä on neljä eri vaikeusastetta, easy, normal, hard ja expert.

Tämän lisäksi on myös olemassa Condition Zero: Deleted Scenes, joka eroaa ulkonäöltään myös vähän CZ:stä tai alkuperäisestä CS:stä.

CZ:n moninpeli on samantapainen kuin alkuperäinen CS. Terroristit yrittävät asettaa pommin pommipaikalle A tai B ja erikoisjoukot yrittävät estää pommin asettamisen tai purkaa pommin, jos se on jo asetettu. Toinen pelimuoto on panttivankien pelastaminen. Siinä erikoisjoukot yrittävät saattaa panttivangit turva-alueelle ja terroristit yrittävät estää sen. Kolmas pelimuoto on VIP-henkilön pelastaminen tai tappaminen, jossa kierroksen alussa yksi erikoisjoukon jäsenistä on VIP-henkilö, jota muiden joukon jäsenten tulee suojella ja saattaa turva-alueelle. Terroristien tehtävä taas on eliminoida VIP-henkilö.

Deleted Scenes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Condition Zero: Deleted Scenes on Counter-Strike: Condition Zeron mukana tuleva yksinpeli. Tässä pelissä pelataan ympäri maailmaa erilaisissa paikoissa muun muassa Venäjällä, Japanissa, Lähi-idässä, Pohjois-Irlannissa jne. Aseet ovat täysin samat kuin pelin verkkoversiossa, mutta joissakin saattaa olla eroavaisuuksia, kuten USP-pistoolissa. Äänet ovat joissakin aseissa hieman erilaiset.