Counter-Strike: Condition Zero

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Counter-Strike: Condition Zero
Pelin kansi vuodelta 2004.
Pelin kansi vuodelta 2004.
Kehittäjä Valve Corporation
Gearbox Software
Ritual Entertainment
Turtle Rock Studios
Julkaisija Sierra Entertainment
Jakelija Sierra On-Line
Steam
Pelimoottori GoldSrc
Julkaisupäivä 21. maaliskuuta 2004
Lajityyppi ensimmäisen persoonan ammuntapeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: 17+, PEGI: 16+
Alusta Windows, OS X, Linux
Jakelualusta CD, Steam-lataus
Laitevaatimukset Minimi: 500 Mhz. prosessori, 96 Mt. muistia, 16. Mt näytönohjain, Windows XP, hiiri, näppäimistö, Internet-yhteys
Suositus: 800 Mhz. prosessori, 128 Mt. muistia, 32 Mt. näytönohjain, Windows XP, hiiri, näppäimistö, Internet-yhteys
Resoluutio 1920x1080
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Counter-Strike: Condition Zero (CS:CZ tai CZ) on uudistettu versio suositusta Counter-Strike -verkkopelistä. Aseiden ulkonäköä ja ääniä paranneltu ja kenttiä muokaattu mutta muuten peli on lähes identtinen Counter-Striken kanssa. CS:CZ ei kuitenkaan menestynyt kaupallisesti sillä uutta sisältöä oli vähän ja moottori oli erittäin vanha. Graafisestikin peli oli aikaansa jäljessä.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

CZ:n moninpeli on samantapainen kuin alkuperäinen CS:n. Terroristit pyrkivät tuhoamaan kemikaalisia asevarastoja sekä eliminoimaan VIP-henkilöitä.

Pelimuodot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tehtävän tyyppi riippuu pelattavasta kentästä. Peliä pelataan tietyn mittaisissa erissä, missä ajassa toisen osapuolen on onnistuttava päämäärässään.

  • Counter-Strike (CS)
    Pelin itsensä mukaan nimetty, pelin alkuperäinen pelimuoto on Counter-Strike (lyhennys on cs_). Terroristien tavoite on pitää panttivangit (Hostages, H) itsellään ja estää heidän pelastus. Erikoisjoukot taas yrittävät pelastaa panttivangit kuljettamalla heidät Erikoisjoukkojen aloitusalueelle. Cs kartoissa oletusvoittajat ovat Terroristit.
  • Assasination (AS)
    Pelimuodossa Terroristit yrittävät eliminoida VIP-henkilön joka on "vuosisadan rikostodistaja". Erikoisjoukkojen tulee saattaa ja suojella VIP-henkilöä hinnalla millä hyvänsä. VIP-henkilöllä on käytössää 100 Hp:n luotiliivin sijaan 200 Hp:n liivi. Lisäksi VIP:llä on yhden lippaan (12) USP-pistooli.

Deleted Scenes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alunperin Condition Zeron lisäosaksi tarkoitettu Deleted Scenes sijoittuu eri puolille maapalloa. Deleted Scenesin saa pelin Steam-version mukana. Condition Zero: Deleted Scenes eroaa ulkonäöltään myös CZ:stä sekä alkuperäisestä CS:stä. Aseet ovat täysin samat kuin pelin verkkoversiossa, mutta joissakin saattaa olla eroavaisuuksia, kuten USP-pistoolissa. Äänet ovat joissakin aseissa hieman erilaiset.