Ero sivun ”Gunnar Mustavaara” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
105 merkkiä lisätty ,  1 vuosi sitten
ei muokkausyhteenvetoa
p
}}
 
'''Gunnar Valdemar Mustavaara'''<ref name = "gunnar">Selviää jaksossa 3301: ''Suitsait sukkelaan, Kalle Laitela'' (18.1.2018)</ref> (s. [[29. kesäkuuta]] [[1947]]<ref name = "gunnar"/>,) es.on [[AnttiRaimo SeppäGrönberg]],in 2016–2017,esittämä [[Raimokuvitteellinen Grönberghahmo]] [[saippuasarja]]ssa ''[[Salatut elämät]]''. Häntä näytteli alunperin eläkkeelle jäänyt [[Antti Seppä]].<ref>{{Verkkoviite | Osoite = https://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/salatut-elamat/uutiset/artikkeli/han-on-salkkareiden-uusi-nayttelija-gunnarin-alkuperaisnayttelija-jaa-elakkeelle/6576272 | Nimeke = Hän on Salkkareiden uusi näyttelijä – Gunnarin alkuperäisnäyttelijä jää eläkkeelle | Julkaisu = MTV.fi | Ajankohta = 7.11.2017 | Viitattu = 21.11.2017}}</ref>, 2017–) on [[Camilla Axelsson]]in adoptioisä sekä Monica ja Sabrina Mustavaaran isä ja [[Dahlia Mustavaara]]n entinen aviomies. Gunnar on aiemmin seurustellut [[Ulla Taalasmaa]]n kanssa. Gunnar Mustavaara on aikoinaan työskennellyt [[diplomaatti]]na [[Pretoria]]ssa<ref>Selviää jaksossa 526: ''Karin koulutus johtaa suudelmaan'' (18.12.2001)</ref> ja myös muualla päin maailmaa.
 
==Perhe==
[[Camilla Mustavaara|Camillan]] adoptioisä sekä [[Monica Mustavaara|Monica]] ja [[Sabrina Mustavaara]]n isä ja [[Dahlia Mustavaara]]n entinen aviomies. Gunnar on aikoinaan työskennellyt [[diplomaatti]]na [[Pretoria]]ssa<ref>Selviää jaksossa 526: ''Karin koulutus johtaa suudelmaan'' (18.12.2001)</ref> ja myös muualla päin maailmaa. Vuonna 2020 paljastui Gunnarilla olevan veli, Ingvar Mustavaara, jonka tytär Sabrina kaappasi aikaisemmin Mustavaara-yhtiöt itsensä ja Ingvarin omistukseen. Pian kuitenkin paljastui, ettei Sabrina olekaan Ingvarin vaan Gunnarin tytär. Gunnarilla ja Sabrinan äidillä Ulrikalla oli ollut suhde, jonka päätyttyä Ulrika teki itsemurhan. Ingvar tiesi tämän, mutta pystyi lopulta antamaan Gunnarille anteeksi.
 
==Tapahtumat sarjassa==
Gunnar oli ainoa, joka tuli Ullan kauppakeskuksessa järjestämään senioreiden juttupiiriin. Sittemmin Ulla ja Gunnar tutustuivat toisiinsa lisää illallisella, mutta Gunnarin vahingossa antaman väärän puhelinnumeron vuoksi pari menetti toistaiseksi yhteyden toisiinsa. Molemmat kuitenkin yrittivät löytää toisiaan kauppakeskuksesta. Myöhemmin selvisi, että Gunnar on Ullan kanssa samassa talossa asuvien Mustavaaran siskosten, Camillan ja Monican, isä. Lisäksi syksyllä 2016 kävi ilmi, että Gunnar sairastaa [[Alzheimerin tauti]]a. Gunnarin oli tarkoitus pitää asia salaisuutena, mutta monien käänteiden jälkeen useat Pihlajakadun asukkaat saivat tietää siitä. Gunnarin oireet pahenivat syksyn 2016 aikana. Myöhemmin Gunnar kosi Ullaa ja keväällä 2017 pari alkoi suunnitella häitä. Gunnarin entinen vaimo Dahlia kuitenkin yritti sabotoida häiden järjestymistä esimerkiksi vaihtamalla Gunnarin muistilääkkeet toisiin. Päätösjaksossa 2017 selvisi, että Gunnar lopulta meni naimisiin häntä huijanneen Alissa Nikkisen kanssa, mutta Gunnar halusi miltei heti ottaa avioeron ja heidän avioeronsa astui voimaan tammikuussa 2018.
 
 
Gunnar ja Ulla erosivat vuonna 2019. Gunnarilla ja Dahlialla oli jonkin aikaa säätöä, joka ei lopulta edennyt mihinkään.
 
Vuonna 2020 paljastui Gunnarilla olevan veli, Ingvar Mustavaara, jonka tytär Sabrina kaappasi aikaisemmin Mustavaara-yhtiöt itsensä ja Ingvarin omistukseen. Pian kuitenkin paljastui, ettei Sabrina olekaan Ingvarin vaan Gunnarin tytär. Gunnarilla ja Sabrinan äidillä Ulrikalla oli ollut suhde, jonka päätyttyä Ulrika teki itsemurhan. Ingvar tiesi tämän, mutta pystyi lopulta antamaan Gunnarille anteeksi.
 
==Lähteet==

Navigointivalikko