Ero sivun ”Wikipedia:Kahvihuone (tekniikka)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
:::Joo, tuo tuli itsellänikin mieleen, siksi tarkistin sattumanvaraisesti Austinin ja Houstonin (osavaltion artikkelinimessä ei määritettä) ja ne olivat kunnossa. Nyt kun katsoin lähdekoodia, niin siellähän oli ne hakasulkeet jo valmiiksi... En tiedä monessako artikkelissa näin on - en ole näköjään ainoa joka automaattisesti lykkää hakasulkeet tietolaatikkoon. Eli nyt pitää ratkaista tehdäänkö muutos nyt tai ei koskaan - artikkelien määrähän lisääntyy koko ajan ja myöhemmin siinä on vielä isompi homma. En tiedä jos joku botti pystyy siihen? Sen jälkeen pitäisi manuaalisesti tarkistaa "vain" lisukkeellisten osavaltioiden kaupungit. Tekemäni muutos on helposti kumottavissa mutta silloin ongelma ei katoa.--[[Käyttäjä:Nedergard|Nedergard]] 11. elokuuta 2011 kello 12.24 (EEST)
:::: Hmm, voin pistää siihen jonkun switch case härpäkkeen käsittelemään nuo poikkeukset jahka kerkeän (joskus illalla todennäköisesti). Joku muukin varmaan voi, mutta se on huomattavasti pienempi homma kuin muutella artikkeleita. --[[Käyttäjä:Zache|Zache]] 11. elokuuta 2011 kello 13.36 (EEST)
 
== Template similar as the "Wikiversity/Wikiopisto"? ==
 
Hello. Sorry for English. Is there template similar as the "Wikiversity/Wikiopisto"? If no please create it. Examples see on my page - [[Käyttäjä:Averaver]]. --[[Käyttäjä:Averaver|Averaver]] 11. elokuuta 2011 kello 18.40 (EEST)
95

muokkausta

Navigointivalikko