Quinn Fabray

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Quinn Fabray
Dianna Agron hahmonaan Quinn Fabrayna Gleen livekonsertissa.
Dianna Agron hahmonaan Quinn Fabrayna Gleen livekonsertissa.
Luoja(t) Ryan Murphy
Brad Falchuk
Ian Brennan
Näyttelijä(t) Dianna Agron
Ensi-
esiintyminen
"Uuteen nousuun"
Viimeinen
esiintyminen
"Dreams Come True"
Henkilötiedot
Koko nimi Lucy Quinn Fabray
Suhteet
Vanhemmat Russell Fabray (isä)
Judy Fabray (äiti)
Lapset Beth
Tutut Puck
Finn Hudson (ex-poikaystävä)
Sam Evans (ex-poikaystävä)
Joe Hart (ex-poikaystävä)

Quinn Fabray (oik. Lucy Quinn Fabray) on kuvitteellinen televisiohahmo amerikkalaisessa sarjassa Glee (20092015), joka yhdistelee draamaa, komediaa ja musikaalia. Sarjaa esitti Yhdysvalloissa televisiokanava FOX ja Suomessa AVA. Hahmoa näyttelee Dianna Agron, joka on esiintynyt sarjassa sen pilottijaksosta lähtien. Quinnin hahmon kehittivät Gleen luojat Ryan Murphy, Brad Falchuk ja Ian Brennan. Hän on valmistunut William McKinley -koulusta ja yksi Uusien Tuulien entisistä jäsenistä.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Quinn esitellään William McKinley -koulun cheerleding-kerhon "Cheerios" kapteenina. Kerhoa valmentaa Sue Sylvester (Jane Lynch). Quinn tulee konservatiivisesta kristittyjen perheestä, ja on selibaatti-kerhon puheenjohtaja. Kun hänen poikaystävänsä Finn Hudson (Cory Monteith) liittyy koulun glee-klubiin Uudet Tuulet, Quinn on huolissaan siitä, että Finn viettäisi liikaa aikaa kerhossa, Rachel Berryn (Lea Michele) kanssa. Hän liittyy Uusiin Tuuliin yhdessä cheerleading-kerhon jäsenten Santanan (Naya Rivera) ja Brittanyn (Heather Morris) kanssa, pitääkseen silmällä poikaystäväänsä ja auttaakseen Suea tuhoamaan klubin sisältä päin.

Quinn huomaa olevansa raskaana, ja vakuuttaa Finnille, että hän on lapsen isä, vaikka he eivät ole harrastaneet seksiä. Vauvan oikea isä on Finnin paras ystävä Puck (Mark Salling), joka tarjoutuu tukemaan Quinniä ja vauvaa, mutta joutuu torjutuksi vastuuttomuutensa vuoksi. Quinn päättää antaa vauvan adoptoitavaksi, ja suostuu antamaan sen Terrille (Jessalyn Gilsig), joka teeskentelee olevansa raskaana Will Schuesterille (Matthew Morrison). Kun uutiset hänen raskaudestaan paljastuvat koulussa, Quinn erotetaan cheerleding-kerhosta ja hänen suosionsa laskee. Hänen vanhempansa häätävät hänet kotoaan, ja Quinn muuttaa Finnin luo. Hän alkaa uudelleen epäröidä vauvansa antamista adoptoitavaksi, ja antaa Puckille mahdollisuuden todistaa olevansa kelpo isä, mutta hän epäonnistuu ja Quinn palaa suunnitelmaansa antaa vauvansa Terrille. Quinn kiristää Suea palauttamaan hänet takaisin cheerleading-kerhoon, mutta päättää lopulta pysyä mieluummin glee-kerhossa, missä hän tuntee itsensä hyväksytyksi. Finn saa selville totuuden lapsen isyydestä Rachelilta, ja eroaa Quinnistä. Puck tarjoaa uudelleen tukeaan, mutta Quinn torjuu hänet, koska haluaa käsitellä raskautensa yksin. Hän muuttaa Puckin perheen luo, mutta muodostettuaan ystävyyssuhteen glee-klubin jäsenen Mercedes Jonesin (Amber Riley) kanssa, Quinn muuttaa hänen luokseen. Quinn synnyttää tytön, Beth, jonka lopulta adoptoi Shelby Corcoran (Idina Menzel), kilpailevan showkuoron Vocal Adrenalinen valmentaja ja Rachelin biologinen äiti.

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Uuden kouluvuoden alussa, Quinn on palannut cheerleding-kerhon kapteeniksi. Hän alkaa seurustella uuden glee-klubin jäsenen Sam Evansin (Chord Overstreet) kanssa, ja hyväksyy häneltä lupaussormuksen. Sue pakottaa Quinnin, Santanan ja Brittanyn valitsemaan cheerleding- ja glee-kerhon välillä. Kaikki heistä valitsevat cheerleading-kerhon säilyttääkseen suosionsa, mutta vakuuttuvat myöhemmin Finnin puheesta ja palaavat Uusiin Tuuliin. Quinn ja Finn suutelevat, ja Sam eroaa Quinnistä saatuaan selville siitä. Quinn ja Finn jatkavat seurusteluaan, ja Quinn aloittaa kampanjoinnin saadakseen hänet ja Finnin tanssiaisten kuninkaaksi ja kuningattareksi. Lauren Zizes (Ashely Fink), huomaa, että ennen siirtymistään McKinleyyn, Quinn tunnettiin etunimellä Lucy. Hän oli ylipainoinen ja epäsuosittu, ja vaihtoi laihtumisensa ja nenäleikkauksensa jälkeen etunimensä Quinniksi. Tanssiaisissa, Finn heitetään ulos tapeltuaan Rachelin seuralaisen, Jesse St. Jamesin (Jonathan Groff) kanssa. Quinniä ei nimetä tanssiaisten kuningattareksi, ja hän syyttää siitä Rachelia. Hän läimäyttää häntä ja pyytää heti anteeksi. Finn ja Quinn eroavat, kun Finn tajuaa, että hän on vielä rakastunut Racheliin.

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viimeisen lukuvuotensa alussa, Quinn on muuttanut asenteensa ja lopettanut glee-klubin. Kun Shelby palaa takaisin Ohioon Beth-vauvansa kanssa, hän tarjoaa Quinnille ja Puckille mahdollisuutta olla osana Bethin elämää, jos he alkavat toimia vastuullisemmin. Quinn palaa vanhaan asenteeseensa ja liittyy glee-klubiin, mutta vain saadakseen Bethin huoltajuuden itselleen. Hän pitää aikeensa ja sijoittaa sopimattomia esineitä Shelbyn kotiin ollessaan lapsenvahtina, ja soittaa lastensuojeluun. Puck kuitenkin poistaa esineet kertomatta Quinnille, koska hän rakastaa Shelbyä. Puck kertoo Shelbylle esineistä ja ilmoittaa ettei halua Quinniä Bethin elämään. Quinn kutsuu Puckin kylään, jotta he voisivat saada toisen lapsen. Puck kieltäytyy ja lohduttaessaan Quinniä, hän kertoo hänelle Shelbyn ja hänen suhteesta. Quinn loukkaantuu ja päättää kertoa rehtori Figginsille saadakseen Shelbyn erotetuksi. Quinn päättää olla paljastamatta Shelbyn toimia Bethin tähden ja päättää hakea Yalen yliopistoon; hänet myöhemmin hyväksytään sinne.

Quinn neuvoo Rachelia kieltäytymään, kun Finn kosii häntä. Quinn pyytää Suea palauttamaan hänet takaisin cheerleading-joukkueeseen, mutta Sue kieltäytyy. Sue muuttaa kuitenkin mielensä kuorokisojen jälkeen. Myös Quinn muuttaa mielensä Rachelin ja Finnin naimisiinmenosta ja kannustaa päätöstä. Rachel on haluton aloittamaan häitä ilman Quinniä, joka on hakemassa morsiusneitojen mekkoaan, ja lähettää hänelle tekstiviestin. Vastatessaan Rachelin tekstiviestiin, rekka törmää hänen autoonsa kuljettajan puolelle.

Quinn selviää onnettomuudesta, mutta palaa kouluun pyörätuolissa. Jaksoon "Hipat hirmuliskojen tapaan" mennessä, hän pystyy seistä ja kävellä muutaman askeleen terapiassa. Kun Quinn on ehdolla tanssiaisten kuningattareksi, Finn suostuu kampanjoimaan hänen kanssaan. Finn kauhistuu kuullessaan, että Quinn voi seistä, mutta salaa asian jotta saisi kilpailussa sympatiaääniä. Kun Quinn ja Santana laskevat äänet, paljastuu, että Finn ja Quinn ovat voittaneet. Quinn tajuaa, että voitto ei merkitse mitään, ja hän ja Santana ilmoittavat valheellisesti tanssiaisten kuningattareksi Rachelin. Quinnin toipuminen on tarpeeksi nopeaa, että hän pystyy tanssia valtakunnallisissa kuorokilpailuissa, jonka Uudet Tuulet voittavat. Quinn auttaa Puckia opiskelemaan kokeisiin, jotta hän voisi valmistua. Quinn kertoo myöhemmin hänelle, että he kuuluvat yhteen ja he suutelevat. Myöhemmin, Quinn palauttaa cheerleding-univormunsa Suelle, ja heillä on itkuiset jäähyväiset.

Neljäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Quinn palaa Limaan kiitospäiväksi, ja auttaa ohjaamaan uusia glee-klubin jäseniä, kun he valmistautuvat kuorokisoihin. Quinn tiimiytyy Kittyn (Becca Tobin) kanssa. Kitty vakuuttaa Quinnille, että Puckin velipuoli Jake (Jacob Artist), painostaa Marleya (Melissa Benoist) harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Quinn tulee vihamieliseksi Jakea kohtaan, osittain hänen edellisten kokemustensa takia Puckin kanssa. Santana kohtaa Quinnin, kun Kitty on antanut Marleylle laksatiiveja edistääkseen Marleyn bulimiaa. Quinn, joka tapailee Yalen opettajaa, syyttää Santanaa kateellisuudesta ja he tappelevat. Quinn matkustaa New Yorkiin antaakseen Rachelille hyödyllisen neuvon siitä, pitäisikö hänen esiintyä lyhytelokuvan alastonkohtauksessa. Quinn palaa Limaan Willin ja Emman (Jayma Mays) häihin, ja ollessaan taas sinkkuna, kertoo hermostuneisuudestaan miehiä kohtaan. Hän ja Santana humaltuvat ja lyöttäytyvät yhteen, ja sopivat sen olleen hauska yhden yön kokemus Quinnille.

Viides tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Quinn palaa Limaan uuden poikaystävänsä, Biffin (Chace Crawford) kanssa. Puck on kateellinen heidän suhteestaan, koska hän yhä rakastaa Quinniä. Quinn valehtelee Biffille menneisyydestään, sillä ei halua hänen tietävän siitä vielä. Puck vakuuttaa hänet kertomaan Biffille totuuden. Biff reagoi epäoikeudenmukaisesti ja loukkaa häntä, mikä aiheuttaa tappelun Puckin ja Biffin välillä. Myöhemmin he eroavat. Puck ja Quinn puhuvat Finnistä ja suhteestaan, ja Quinn huomaa rakastavansa vielä Puckia. He alkavat myöhemmin seurustella.

Kuudes tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Quinn palaa McKinleyyn yhdessä muiden entisten jäsenten kanssa auttaakseen Rachelia ja Kurtia jälleenrakentamaan Uudet Tuulet. Quinn, Santana ja Brittany yrittävät värvätä uusia jäseniä esiintymällä cheerleading-univormuissaan. He onnistuvat saada vain kaksi jäsentä, kun glee-klubin entinen jäsen Kitty ilmoittaa, että ei palaa Artien (Kevin McHale) käytöksen takia. Puck on edelleen hänen poikaystävänsä. Quinn esiintyy jaksossa "Vahvat naiset" yhdessä Tinan (Jenna Ushkowitz) kanssa, auttaakseen Beckyä (Lauren Potter) vakuuttamaan uuden poikaystävänsä. Hänet nähdään sarjassa viimeisen kerran esittämässä kappaletta "I Lived" yhdessä muiden entisten glee-klubin jäsenten kanssa auditoriossa.

Kehitys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Roolijako ja luominen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Dianna Agron (kuvassa) näyttelee Quinniä ohjelmassa Glee.

Quinnin hahmoa näyttelee näyttelijä Dianna Agron. Gleen roolihaussa, sarjan luoja Ryan Murphy etsi näyttelijöitä, jotka voisivat samaistua pääroolin tuomaan kiireiseen aikatauluun. Perinteisten roolihakujen sijasta, hän vietti kolme kuukautta Broadwayllä etsien tuntemattomia näyttelijöitä. Agron oli viimeinen sarjaan valittu näyttelijä, saatuaan roolin vain päiviä ennen pilottijakson kuvaamista. Agron koe-esiintyi Gleehen tanssi- ja näyttelykokemustensa kautta. Hän on käynyt tanssitunneilla kolmevuotiaasta asti, esiintynyt monissa musiikkituotannoissa sekä näytellyt lukuisia televisiorooleja. Agron sanoi vuoden 2009 haastattelussa: "Minä melkein poistuin sarjan koe-esiintymisistä. Olin niin hermostunut". Hyvännäköisyytensä takia Agron varmisti osan itselleen, mutta tuottajat miettivät, oliko hän liian viattoman näköinen. Agron sanoi haastattelussa: "He kehottivat minua tulemaan myöhemmin takaisin suorissa hiuksissa ja seksikkäämmässä asussa. Myöhemmin samalla viikolla, aloitin työt". Agron koe-esiintyi Frank Sinatran kappaleella "Fly Me to the Moon". Gleen tuottajat kertoivat, että "meitä todella onnisti, kun löysimme Agronin näyttelemään Quinniä".

Joulukuussa 2010, Ryan Murphy ilmoitti, että Gleen näyttelijät korvattaisiin kolmannen tuotantokauden lopussa hahmojen valmistumisen takia. Murphy sanoi: "Joka vuosi tulemme täyttämään uuden ryhmän. Ei ole mitään niin masentavaa, kuin lukiolainen paljaassa osassa". Hän paljasti myös, että osa alkuperäisistä näyttelijöistä lähtisi jo vuonna 2012: "Täytyy uskoa sitä, että tässä on ryhmä ihmisiä, jotka tulevat ja menevät näiden opettajien elämissä". Toukokuussa 2012, Murphy ilmoitti, että kaikki valmistuneet opiskelijat tulevat takaisin neljännelle tuotantokaudelle, mutta kaikki eivät esiinny kaikissa kauden jaksoissa.

Luonnehtiminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Agron on kuvaillut Quinniä Rachel Berryn (Lea Michele) vihollisena, ja koulun ilkeänä tyttönä. Agron sanoi, että hänen suosikkiosansa hahmostaan on se, että "hän on älykäs. Mutta hän on myös ihminen, ja kovan ulkokuorensa läpi, hän on usein 'hukassa oleva pieni tyttö'". Interviewmagazine.com:in Lauren Waterman on kuvannut häntä "rakastettavana, mutta joskus syrjättyjä manipuloivana mehiläiskuningattarena". Agron kommentoi: "Kyllä, näiden hahmojen kanssa on stereotypioita ja se ei olisi reilua, jos ne eivät olisi hiukan totta. Mutta Ryan Murphyllä on tapa ottaa kaikki ja kääntää ne ylösalaisin. Se on tämän sarjan ja näiden hahmojen hyvä puoli". Quinn suunniteltiin alun perin vihamielisenä mehiläiskuningattarena ja cheerleading-kapteenina, mikä poikkesi Agronin omasta lukiokokemuksesta. Agron sanoi HitFixin haastattelussa: "En todellakaan ollut siisti lukiossa. Minä kuuluin kyllä moniin kerhoihin ja olin vuosikirjan johtajana ja mukana musiikkiteatterissa, joten minulla oli ystäviä kaikilta alueilta, mutta en tiennyt mitä piti pukea ja miten laittaa hiukset". Hän lisäsi: "Mielestäni se osoittaa, että riippumatta siitä kuka olet ja mihin ryhmään kuulut, jokaisen lukiolaisen takana on niin paljon tunteita. Joskus teini-ikäisten kanssa, kirjoittajat tai ohjaajat pettävät heidät ja tekevät heistä yksinkertaisia, olet joko urheilija, suosittu tai nörtti. He eivät näytä varjoja. Tämä sarja todella antaa kuvan haavoittuvuudesta, jännityksestä ja vihasta, joita luultavasti koetaan lukioaikana".

Quinnin roolissa cheerleading-kapteenina täytyy ymmärtää hahmoa. Agron sanoi, että hänellä ei ollut minkäänlaista cheerleading-taustaa ennen pilottijaksoa. "Jos olisin ollut cheerleader, olisin päätynyt kainalosauvoihin", hän kertoi Emmy-lehdelle. HitFixin haastattelussa hän sanoi: "Minulla on uutta kunnioitusta ammattikunnalle, kun loukkaannuin pilottijaksoa kuvattaessa tullessani alas yhdestä tempusta. Se on parempi nyt. En murtanut polveani, mutta se rasittui. Olen oppinut, että polvet ovat hyvin herkkiä. Se on hullua, koska olen tanssinut kolmevuotiaasta asti varpaillani. Koskaan ei pitäisi sanoa tätä, mutta en ole loukkaantunut aiemmin. Olin nähnyt loukkaantumisia tanssissa. Ei pitäisi sanoa noin, koska jokaisena päivänä on mahdollisuus pudota, satuttaa itsensä, joten se oli minun kokemukseni".

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kriittinen vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Quinn on saanut positiivisia arvioita kriitikoilta. Agron sai roolistaan ehdokkuuden Teen Choice Award -palkintogaalassa vuonna 2009. Hän ja muut sarjan näyttelijät voittivat Screen Actors Guild Award -palkintogaalassa "Paras näyttelijäkokoonpano komediasarjassa" -palkinnon vuonna 2010, ja olivat ehdolla samassa kategoriassa seuraavana vuonna.

Juoni hahmon vahinkoraskaudesta sai ristiriitaisia arvosteluja kriitikoilta. Entertainment WeeklynTim Stack arveli sen hyväksi draamakäänteeksi, mutta toivoi, että se ei olisi pitkäkestoinen juoni. Hahmon juonen arvostelut muuttuivat negatiivisemmiksi, vaikka Agronia ylistettiin hänen dramaattisesta näyttelemisestään kohtauksessa Quinnin vanhempien kanssa jaksossa "Balladi". Los Angeles TimesinGerrick D. Kennedy kritisoi meneillään olevan raskauden juonta jaksossa "Lettigrafiaa", ja totesi, että hän kavahti joka kerta, kun Quinn ilmestyi ruudulle. Houston Chroniclen Bobby Hankinson päinvastoin nautti Quinnin esiintymisestä jaksossa, ja kirjoitti: "Rakastan sitä, että hän pystyy pitämään Mean Girls -kanttinsa, ollen samalla sydäntäsärkevän surullinen tai niin iloinen, kuin hän oli "Papa Don't Preach" esityksen aikana". Entertainment Weeklyn Darren Franich arvosteli jakson "Matkalla", kutsuen Quinnin synnytyskohtauksia sekä loistaviksi että kauheiksi. Hän kirjoitti: "Jos ei mitään muuta, niin se oli ehdottomasti kaikkein visuaalisin tapa esittää synnytys, minkä olen koskaan nähnyt Miracle of Lifen lisäksi. Mutta minä oikeastaan pidin siitä".

Vanity Fairin Brett Berk oli positiivinen Quinnin hahmon käsikirjoituksesta toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa, kun raskaus-juoni oli ohi, ja oli iloinen nähdessään "pahis Quinnin" paluun. TV Squadin Joel Kelly kritisoi päätöstä parittaa Quinn uudestaan Finnin kanssa ystävänpäiväjaksossa. Hän näki sen hahmojen taantumisena ja kommentoi: "Kyllä, se tuntuu Glee-klassikolta, koska sarja alkoi heidän olessa yhdessä. Mutta molemmat heistä ovat muuttuneet—Quinn enemmän kuin Finn—ja heidän seurustelunsa näyttää kuin palattaisiin päiviin, jolloin Quinn oli jäinen cheerleading-kerhon kapteeni ja Finn oli mukava mutta tyhmä pelinrakentajatähti.

Quinnin kolmannen tuotantokauden muodonmuutos herätti vaihtelevia arvosteluja. The Hollywood Reporterin Lesley Goldberg listasi muodonmuutoksen jakson kohokohdaksi, ja toivoi näkevänsä enemmän hänen uutta asennettaan. The Atlanticin Kevin Fallon kutsui sitä "mielenkiintoisimmaksi asiaksi, mitä Quinn on tehnyt vauvansa synnytyksen jälkeen", mutta VanDerWerff esitti, että tapahtuma johtui faktasta, etteivät tuottajat enää tienneet, miten hyödyntää Agronia.

Hän sijoittui 13. sijalle AfterEllen.com:in listalle suosituimmista TV-naishahmoista.

Musiikkiesitykset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Quinn (Dianna Agron) on laulanut useita duettoja sarjassa.

Agron on esiintynyt lukuisissa kappaleissa, jotka on julkaistu singleinä, digitaalisina latauksina ja ne ovat myös sarjan soundtrack-albumeilla. Agron teki musiikkidebyyttinsä jaksossa "Pelisilmää", missä hän esitti Dionne Warwickin "I Say a Little Prayer". Quinnin seuraava soolo oli jaksossa "Kaksintaistelu", missä hän esitti The Supremesin "You Keep Me Hangin' On". Kappale julkaistiin albumilla Glee: The Music, Volume 1. Flandez oli kriittinen cover-versiosta, mitä hän kutsui "veteläksi ja rämäkäksi". MTV:n Aly Semigran totesi, että Quinnin spontaani lauluesitys toi Gleen "vaarallisen lähelle High School Musicalia". Agron esitti soolon jaksossa "Lettigrafiaa", laulaen Madonnan "Papa Don't Preach", kun hänen isänsä saa selville raskaudestaan. Hän esitti James Brownin kappaleen "It's a Man's Man's Man's World" jaksossa "Funk". CNN:än Lisa Respers France oli hieman järkyttynyt Quinnin oudosta esityksestä kyseisessä kappaleessa, koska siinä käytettiin raskaana olevia teinejä taustatanssijoina.

Toisella tuotantokaudella, Quinn esittää kappaleen "Lucky" Sam Evansin kanssa jaksossa "Duettoja". Osa kriitikoista nimesi kappaleen vaikuttavimmaksi jakson kappaleeksi, ja toiset kutsuivat sitä fantastiseksi, varsinkin Agronin osalta. "Lucky" sijoittui 27. sijalle Billboard Hot 100 -listalla, ja 17. sijalle Billboard Canadian Hot 100 -listalla. Quinnin duetto "I Feel Pretty/Unpretty" Rachelin kanssa sijoittui korkeimmalle jakson "Born this Way" kappaleiden keskuudessa. Se sijoittui 22. sijalle Billboardin listalla ja sitä ostettiin jopa 112,000 kappaletta digitaalisena latauksena ensimmäisellä viikollaan. Quinn lauloi myös kappaleet "I Don't Want to Know" Finnin kanssa ja kappaleen "(I've Had) The Time of My Life", joka sijoittui 38. sijalle.

Kolmannella tuotantokaudella, Quinn laulaa ensimmäisen soolonsa "Never Can Say Goodbye", joka sai enimmäkseen positiivisia arvosteluita. The Washington Postin Jen Chaney antoi kappaleelle arvosanan "B−", ja sanoi, että se "toimi paljon paremmin, kuin jokainen sitä edeltävä kappale". Entertainment Weeklyn Joseph Brannigan Lynch kutsui sitä mukavaksi lisäykseksi hänen hahmonsa matkaan, mutta ei vokaalisesti vaikuttavaksi, jotta sitä voisi kuunnella jakson ulkopuolella, ja antoi sille arvosanaksi "B". HuffPost TV:n Crystal Bell kuvaili sitä mielenkiinnottomaksi esitykseksi, mutta TV Guiden Kate Stanhope sanoi, että se oli "suloinen ja mietteliäs". Rolling Stonen Erica Futterman kirjoitti, että se oli "melodiallisesti hyvin sovitettu Quinnin sensuellille äänelle ja kappaleen sanat toimivat hyvin merkityksellisesti", ja TVLinen Michael Slezakilla oli samanlainen mielipide: hän antoi sille arvosanan "A" ja kutsui sitä hyvin kauniiksi sovitukseksi hänen äänelleen.

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Quinn Fabray