Luettelo Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen miesten nelinpelin voittajista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen miesten nelinpelin voittajista.

Vuosi Mestarit Loppuottelijat Tulos
1881 Yhdysvallat Clarence Clark
Yhdysvallat Frederick Winslow Taylor
Yhdysvallat Arthur Newbold
Yhdysvallat Alexander Van Rensselaer
6–5, 6–4, 6–5
1882 Yhdysvallat James Dwight
Yhdysvallat Richard Sears
Yhdysvallat Crawford Nightingale
Yhdysvallat George Smith
6–2, 6–4, 6–4
1883 Yhdysvallat James Dwight
Yhdysvallat Richard Sears
Yhdysvallat Arthur Newbold
Yhdysvallat Alexander Van Rensselaer
6–0, 6–2, 6–2
1884 Yhdysvallat James Dwight
Yhdysvallat Richard Sears
Yhdysvallat Alexander Van Rensselaer
Yhdysvallat Walter Van Rensselaer Berry
6–4, 6–1, 8–10, 6–4
1885 Yhdysvallat Joseph Clark
Yhdysvallat Richard Sears
Yhdysvallat Percy Knapp
Yhdysvallat Henry Slocum
6–3, 6–0, 6–2
1886 Yhdysvallat James Dwight
Yhdysvallat Richard Sears
Yhdysvallat Godfrey Brinley
Yhdysvallat Howard Taylor
7–5, 5–7, 7–5, 6–4
1887 Yhdysvallat James Dwight
Yhdysvallat Richard Sears
Yhdysvallat Henry Slocum
Yhdysvallat Howard Taylor
6–4, 3–6, 2–6, 6–3, 6–3
1888 Yhdysvallat Oliver Campbell
Yhdysvallat Valentine Hall
Yhdysvallat Clarence Hobart
Yhdysvallat Edward MacMullen
6–4, 6–2, 6–2
1889 Yhdysvallat Henry Slocum
Yhdysvallat Howard Taylor
Yhdysvallat Oliver Campbell
Yhdysvallat Valentine Hall
6–1, 6–3, 6–2
1890 Yhdysvallat Valentine Hall
Yhdysvallat Clarence Hobart
Yhdysvallat Charles Carver
Yhdysvallat John Ryerson
6–3, 4–6, 6–2, 2–6, 6–3
1891 Yhdysvallat Oliver Campbell
Yhdysvallat Bob Huntington
Yhdysvallat Valentine Hall
Yhdysvallat Clarence Hobart
6–3, 6–4, 8–6
1892 Yhdysvallat Oliver Campbell
Yhdysvallat Bob Huntington
Yhdysvallat Edward T. Hall
Yhdysvallat Valentine Hall
6–4, 6–2, 4–6, 6–3
1893 Yhdysvallat Clarence Hobart
Yhdysvallat Fred Hovey
Yhdysvallat Oliver Campbell
Yhdysvallat Bob Huntington
6–3, 6–4, 4–6, 6–2
1894 Yhdysvallat Clarence Hobart
Yhdysvallat Fred Hovey
Yhdysvallat Carr Neel
Yhdysvallat Sam Neel
6–3, 8–6, 6–1
1895 Yhdysvallat Malcolm Chace
Yhdysvallat Robert Wrenn
Yhdysvallat Clarence Hobart
Yhdysvallat Fred Hovey
7–5, 6–1, 8–6
1896 Yhdysvallat Carr Neel
Yhdysvallat Sam Neel
Yhdysvallat Malcolm Chace
Yhdysvallat Robert Wrenn
6–3, 1–6, 6–1, 3–6, 6–1
1897 Yhdysvallat George Sheldon
Yhdysvallat Leo Ware
Iso-Britannia Harold Mahony
Iso-Britannia Harold Nisbet
11–13, 6–2, 9–7, 1–6, 6–1
1898 Yhdysvallat George Sheldon
Yhdysvallat Leo Ware
Yhdysvallat Dwight F. Davis
Yhdysvallat Holcombe Ward
1–6, 7–5, 6–4, 4–6, 7–5
1899 Yhdysvallat Dwight F. Davis
Yhdysvallat Holcombe Ward
Yhdysvallat George Sheldon
Yhdysvallat Leo Ware
6–4, 6–4, 6–3
1900 Yhdysvallat Dwight F. Davis
Yhdysvallat Holcombe Ward
Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Raymond Little
6–4, 9–7, 12–10
1901 Yhdysvallat Dwight F. Davis
Yhdysvallat Holcombe Ward
Yhdysvallat Leo Ware
Yhdysvallat Beals Wright
6–3, 9–7, 6–1
1902 Iso-Britannia Lawrence Doherty
Iso-Britannia Reginald Doherty
Yhdysvallat Dwight F. Davis
Yhdysvallat Holcombe Ward
11–9, 12–10, 6–4
1903 Iso-Britannia Lawrence Doherty
Iso-Britannia Reginald Doherty
Yhdysvallat Kreigh Collins
Yhdysvallat L. Harry Waidner
7–5, 6–3, 6–3
1904 Yhdysvallat Holcombe Ward
Yhdysvallat Beals Wright
Yhdysvallat Kreigh Collins
Yhdysvallat Raymond Little
1–6, 6–2, 3–6, 6–4, 6–1
1905 Yhdysvallat Holcombe Ward
Yhdysvallat Beals Wright
Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Harold Hackett
6–4, 6–4, 6–1
1906 Yhdysvallat Holcombe Ward
Yhdysvallat Beals Wright
Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Harold Hackett
6–3, 3–6, 6–3, 6–3
1907 Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Harold Hackett
Yhdysvallat Bryan Grant
Yhdysvallat Nat Thornton
6–2, 6–1, 6–1
1908 Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Harold Hackett
Yhdysvallat Raymond Little
Yhdysvallat Beals Wright
6–1, 7–5, 6–2
1909 Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Harold Hackett
Yhdysvallat George Janes
Yhdysvallat Maurice McLoughlin
6–4, 6–4, 6–0
1910 Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Harold Hackett
Yhdysvallat Tom Bundy
Yhdysvallat Trowbridge Hendrick
6–1, 8–6, 6–3
1911 Yhdysvallat Raymond Little
Yhdysvallat Gus Touchard
Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Harold Hackett
7–5, 13–15, 6–2, 6–4
1912 Yhdysvallat Tom Bundy
Yhdysvallat Maurice McLoughlin
Yhdysvallat Raymond Little
Yhdysvallat Gus Touchard
3–6, 6–2, 6–1, 7–5
1913 Yhdysvallat Tom Bundy
Yhdysvallat Maurice McLoughlin
Yhdysvallat Clarence Griffin
Yhdysvallat John Strachan
6–4, 7–5, 6–1
1914 Yhdysvallat Tom Bundy
Yhdysvallat Maurice McLoughlin
Yhdysvallat George Church
Yhdysvallat Dean Mathey
6–4, 6–2, 6–4
1915 Yhdysvallat Clarence Griffin
Yhdysvallat Bill Johnston
Yhdysvallat Tom Bundy
Yhdysvallat Maurice McLoughlin
2–6, 6–3, 6–4, 3–6, 6–3
1916 Yhdysvallat Clarence Griffin
Yhdysvallat Bill Johnston
Yhdysvallat Ward Dawson
Yhdysvallat Maurice McLoughlin
6–4, 6–3, 5–7, 6–3
1917 Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Harold Throckmorton
Yhdysvallat Harry Johnson
Yhdysvallat Irving Wright
11–9, 6–4, 6–4
1918 Yhdysvallat Vincent Richards
Yhdysvallat Bill Tilden
Yhdysvallat Fred Alexander
Yhdysvallat Beals Wright
6–3, 6–4, 3–6, 2–6, 6–2
1919 Australia Norman Brookes
Australia Gerald Patterson
Yhdysvallat Vincent Richards
Yhdysvallat Bill Tilden
8–6, 6–3, 4–6, 4–6, 6–2
1920 Yhdysvallat Clarence Griffin
Yhdysvallat Bill Johnston
Yhdysvallat Willis E. Davis
Yhdysvallat Roland Roberts
6–2, 6–2, 6–3
1921 Yhdysvallat Vincent Richards
Yhdysvallat Bill Tilden
Yhdysvallat Watson Washburn
Yhdysvallat Richard Norris Williams
13–11, 12–10, 6–1
1922 Yhdysvallat Vincent Richards
Yhdysvallat Bill Tilden
Australia Pat O’Hara Wood
Australia Gerald Patterson
4–6, 6–1, 6–3, 6–4
1923 Etelä-Afrikka Brian Norton
Yhdysvallat Bill Tilden
Yhdysvallat Watson Washburn
Yhdysvallat Richard Norris Williams
3–6, 6–2, 6–3, 5–7, 6–2
1924 Yhdysvallat Howard Kinsey
Yhdysvallat Robert Kinsey
Australia Pat O’Hara Wood
Australia Gerald Patterson
7–5, 5–7, 7–9, 6–3, 6–4
1925 Yhdysvallat Vincent Richards
Yhdysvallat Richard Norris Williams
Australia John Hawkes
Australia Gerald Patterson
6–2, 8–10, 6–4, 11–9
1926 Yhdysvallat Vincent Richards
Yhdysvallat Richard Norris Williams
Yhdysvallat Alfred Chapin
Yhdysvallat Bill Tilden
6–4, 6–8, 11–9, 6–3
1927 Yhdysvallat Francis Hunter
Yhdysvallat Bill Tilden
Yhdysvallat Bill Johnston
Yhdysvallat Richard Norris Williams
10–8, 6–3, 6–3
1928 Yhdysvallat John F. Hennessey
Yhdysvallat George Lott
Australia John Hawkes
Australia Gerald Patterson
6–2, 6–1, 6–2
1929 Yhdysvallat John Doeg
Yhdysvallat George Lott
Yhdysvallat Berkeley Bell
Yhdysvallat Lewis White
10–8, 1–6, 6–4, 6–1
1930 Yhdysvallat John Doeg
Yhdysvallat George Lott
Yhdysvallat Wilmer Allison
Yhdysvallat John Van Ryn
8–6, 6–3, 3–6, 13–15, 6–4
1931 Yhdysvallat Wilmer Allison
Yhdysvallat John Van Ryn
Yhdysvallat Berkeley Bell
Yhdysvallat Gregory Mangin
6–4, 6–3, 6–2
1932 Yhdysvallat Keith Gledhill
Yhdysvallat Ellsworth Vines
Yhdysvallat Wilmer Allison
Yhdysvallat John Van Ryn
6–4, 6–3, 6–2
1933 Yhdysvallat George Lott
Yhdysvallat Lester Stoefen
Yhdysvallat Frank Parker
Yhdysvallat Frank Shields
11–13, 9–7, 9–7, 6–3
1934 Yhdysvallat George Lott
Yhdysvallat Lester Stoefen
Yhdysvallat Wilmer Allison
Yhdysvallat John Van Ryn
6–4, 9–7, 3–6, 6–4
1935 Yhdysvallat Wilmer Allison
Yhdysvallat John Van Ryn
Yhdysvallat Don Budge
Yhdysvallat Gene Mako
6–2, 6–3, 2–6, 3–6, 6–1
1936 Yhdysvallat Don Budge
Yhdysvallat Gene Mako
Yhdysvallat Wilmer Allison
Yhdysvallat John Van Ryn
6–4, 6–2, 6–4
1937 Saksa Henner Henkel
Saksa Gottfried von Cramm
Yhdysvallat Don Budge
Yhdysvallat Gene Mako
6–4, 7–5, 6–4
1938 Yhdysvallat Don Budge
Yhdysvallat Gene Mako
Australia John Bromwich
Australia Adrian Quist
6–3, 6–2, 6–1
1939 Australia John Bromwich
Australia Adrian Quist
Australia Jack Crawford
Australia Harry Hopman
8–6, 6–1, 6–4
1940 Yhdysvallat Jack Kramer
Yhdysvallat Ted Schroeder
Yhdysvallat Gardnar Mulloy
Yhdysvallat Henry Prusoff
6–4, 8–6, 9–7
1941 Yhdysvallat Jack Kramer
Yhdysvallat Ted Schroeder
Yhdysvallat Gardnar Mulloy
Yhdysvallat Wayne Sabin
9–7, 6–4, 6–2
1942 Yhdysvallat Gardnar Mulloy
Yhdysvallat Bill Talbert
Yhdysvallat Ted Schroeder
Yhdysvallat Sidney Wood
9–7, 7–5, 6–1
1943 Yhdysvallat Jack Kramer
Yhdysvallat Frank Parker
Yhdysvallat David G. Freeman
Yhdysvallat Bill Talbert
6–2, 6–4, 6–4
1944 Yhdysvallat Bob Falkenburg
Yhdysvallat Don McNeill
Yhdysvallat Pancho Segura
Yhdysvallat Bill Talbert
7–5, 6–4, 3–6, 6–1
1945 Yhdysvallat Gardnar Mulloy
Yhdysvallat Bill Talbert
Yhdysvallat Bob Falkenburg
Yhdysvallat Jack Tuero
12–10, 8–10, 12–10, 6–2
1946 Yhdysvallat Gardnar Mulloy
Yhdysvallat Bill Talbert
Yhdysvallat Frank Guernsey
Yhdysvallat Don McNeill
3–6, 6–4, 2–6, 6–3, 20–18
1947 Yhdysvallat Jack Kramer
Yhdysvallat Ted Schroeder
Australia Bill Sidwell
Yhdysvallat Bill Talbert
6–4, 7–5, 6–3
1948 Yhdysvallat Gardnar Mulloy
Yhdysvallat Bill Talbert
Yhdysvallat Frank Parker
Yhdysvallat Ted Schroeder
1–6, 9–7, 6–3, 3–6, 9–7
1949 Australia John Bromwich
Australia Bill Sidwell
Australia Frank Sedgman
Australia George Worthington
6–4, 6–0, 6–1
1950 Australia John Bromwich
Australia Frank Sedgman
Yhdysvallat Gardnar Mulloy
Yhdysvallat Bill Talbert
7–5, 8–6, 3–6, 6–1
1951 Australia Ken McGregor
Australia Frank Sedgman
Australia Don Candy
Australia Mervyn Rose
10–8, 6–4, 4–6, 7–5
1952 Australia Mervyn Rose
Yhdysvallat Vic Seixas
Australia Ken McGregor
Australia Frank Sedgman
3–6, 10–8, 10–8, 6–8, 8–6
1953 Australia Rex Hartwig
Australia Mervyn Rose
Yhdysvallat Gardnar Mulloy
Yhdysvallat Bill Talbert
6–4, 4–6, 6–2, 6–4
1954 Yhdysvallat Vic Seixas
Yhdysvallat Tony Trabert
Australia Lew Hoad
Australia Ken Rosewall
3–6, 6–4, 8–6, 6–3
1955 Japani Kōsei Kamo
Japani Atsushi Miyagi
Yhdysvallat Gerald Moss
Yhdysvallat William Quillian
6–3, 6–3, 3–6, 1–6, 6–4
1956 Australia Lew Hoad
Australia Ken Rosewall
Yhdysvallat Hamilton Richardson
Yhdysvallat Vic Seixas
6–2, 6–2, 3–6, 6–4
1957 Australia Ashley Cooper
Australia Neale Fraser
Yhdysvallat Gardnar Mulloy
Yhdysvallat Budge Patty
4–6, 6–3, 9–7, 6–3
1958 Peru Alex Olmedo
Yhdysvallat Hamilton Richardson
Yhdysvallat Sam Giammalva
Yhdysvallat Barry MacKay
3–6, 6–3, 6–4, 6–4
1959 Australia Roy Emerson
Australia Neale Fraser
Yhdysvallat Butch Buchholz
Yhdysvallat Alex Olmedo
3–6, 6–3, 5–7, 6–4, 7–5
1960 Australia Roy Emerson
Australia Neale Fraser
Australia Rod Laver
Australia Bob Mark
9–7, 6–2, 6–4
1961 Yhdysvallat Chuck McKinley
Yhdysvallat Dennis Ralston
Meksiko Rafael Osuna
Meksiko Antonio Palafox
6–3, 6–4, 2–6, 13–11
1962 Meksiko Rafael Osuna
Meksiko Antonio Palafox
Yhdysvallat Chuck McKinley
Yhdysvallat Dennis Ralston
6–4, 10–12, 1–6, 9–7, 6–3
1963 Yhdysvallat Chuck McKinley
Yhdysvallat Dennis Ralston
Meksiko Rafael Osuna
Meksiko Antonio Palafox
9–7, 4–6, 5–7, 6–3, 11–9
1964 Yhdysvallat Chuck McKinley
Yhdysvallat Dennis Ralston
Iso-Britannia Mike Sangster
Iso-Britannia Graham Stilwell
6–3, 6–2, 6–4
1965 Australia Roy Emerson
Australia Fred Stolle
Yhdysvallat Frank Froehling
Yhdysvallat Charlie Pasarell
6–4, 10–12, 7–5, 7–3
1966 Australia Roy Emerson
Australia Fred Stolle
Yhdysvallat Clark Graebner
Yhdysvallat Dennis Ralston
6–4, 6–4, 6–4
1967 Australia John Newcombe
Australia Tony Roche
Australia Bill Bowrey
Australia Owen Davidson
6–8, 9–7, 6–3, 6–3
↓ Avoin aikakausi ↓
1968 Yhdysvallat Bob Lutz
Yhdysvallat Stan Smith
Yhdysvallat Arthur Ashe
Espanja Andrés Gimeno
11–9, 6–1, 7–5
1969 Australia Ken Rosewall
Australia Fred Stolle
Yhdysvallat Charlie Pasarell
Yhdysvallat Dennis Ralston
2–6, 7–5, 13–11, 6–3
1970 Ranska Pierre Barthès
Jugoslavia Nikola Pilić
Australia Roy Emerson
Australia Rod Laver
6–3, 7–6, 4–6, 7–6
1971 Australia John Newcombe
Iso-Britannia Roger Taylor
Yhdysvallat Stan Smith
Yhdysvallat Erik van Dillen
6–7, 6–3, 7–6, 4–6, 7–6
1972 Etelä-Afrikka Cliff Drysdale
Iso-Britannia Roger Taylor
Australia Owen Davidson
Australia John Newcombe
6–4, 7–6, 6–3
1973 Australia Owen Davidson
Australia John Newcombe
Australia Rod Laver
Australia Ken Rosewall
7–5, 2–6, 7–5, 7–5
1974 Yhdysvallat Bob Lutz
Yhdysvallat Stan Smith
Chile Patricio Cornejo
Chile Jaime Fillol
6–3, 6–3
1975 Yhdysvallat Jimmy Connors
Romania Ilie Năstase
Alankomaat Tom Okker
Yhdysvallat Marty Riessen
6–4, 7–6
1976 Alankomaat Tom Okker
Yhdysvallat Marty Riessen
Australia Paul Kronk
Australia Cliff Letcher
6–4, 6–0
1977 Etelä-Afrikka Bob Hewitt
Etelä-Afrikka Frew McMillan
Yhdysvallat Brian Gottfried
Meksiko Raúl Ramírez
6–4, 6–0
1978 Yhdysvallat Bob Lutz
Yhdysvallat Stan Smith
Yhdysvallat Marty Riessen
Yhdysvallat Sherwood Stewart
1–6, 7–5, 6–3
1979 Yhdysvallat Peter Fleming
Yhdysvallat John McEnroe
Yhdysvallat Bob Lutz
Yhdysvallat Stan Smith
6–2, 6–4
1980 Yhdysvallat Bob Lutz
Yhdysvallat Stan Smith
Yhdysvallat Peter Fleming
Yhdysvallat John McEnroe
7–6, 3–6, 6–1, 3–6, 6–3
1981 Yhdysvallat Peter Fleming
Yhdysvallat John McEnroe
Sveitsi Heinz Günthardt
Australia Peter McNamara
luovutus
1982 Etelä-Afrikka Kevin Curren
Yhdysvallat Steve Denton
Yhdysvallat Victor Amaya
Yhdysvallat Hank Pfister
6–2, 6–7, 5–7, 6–2, 6–4
1983 Yhdysvallat Peter Fleming
Yhdysvallat John McEnroe
Yhdysvallat Fritz Buehning
Yhdysvallat Van Winitsky
6–3, 6–4, 6–2
1984 Australia John Fitzgerald
Tšekkoslovakia Tomáš Šmíd
Ruotsi Stefan Edberg
Ruotsi Anders Järryd
7–6, 6–3, 6–3
1985 Yhdysvallat Ken Flach
Yhdysvallat Robert Seguso
Ranska Henri Leconte
Ranska Yannick Noah
6–7, 7–6, 7–6, 6–0
1986 Ecuador Andrés Gómez
Jugoslavia Slobodan Živojinović
Ruotsi Joakim Nyström
Ruotsi Mats Wilander
4–6, 6–3, 6–3, 4–6, 6–3
1987 Ruotsi Stefan Edberg
Ruotsi Anders Järryd
Yhdysvallat Ken Flach
Yhdysvallat Robert Seguso
7–6, 6–2, 4–6, 5–7, 7–6
1988 Espanja Sergio Casal
Espanja Emilio Sánchez
Yhdysvallat Rick Leach
Yhdysvallat Jim Pugh
luovutus
1989 Yhdysvallat John McEnroe
Australia Mark Woodforde
Yhdysvallat Ken Flach
Yhdysvallat Robert Seguso
6–4, 4–6, 6–3, 6–3
1990 Etelä-Afrikka Pieter Aldrich
Etelä-Afrikka Danie Visser
Yhdysvallat Paul Annacone
Yhdysvallat David Wheaton
6–2, 7–6, 6–2
1991 Australia John Fitzgerald
Ruotsi Anders Järryd
Yhdysvallat Scott Davis
Yhdysvallat David Pate
6–3, 3–6, 6–3, 6–3
1992 Yhdysvallat Jim Grabb
Yhdysvallat Richey Reneberg
Yhdysvallat Rick Leach
Yhdysvallat Kelly Jones
3–6, 7–6, 6–3, 6–3
1993 Yhdysvallat Ken Flach
Yhdysvallat Rick Leach
Tšekki Martin Damm
Tšekki Karel Nováček
6–7, 6–4, 6–2
1994 Alankomaat Jacco Eltingh
Alankomaat Paul Haarhuis
Australia Todd Woodbridge
Australia Mark Woodforde
6–3, 8–6
1995 Australia Todd Woodbridge
Australia Mark Woodforde
Yhdysvallat Alex O’Brien
Australia Sandon Stolle
6–3, 6–3
1996 Australia Todd Woodbridge
Australia Mark Woodforde
Alankomaat Jacco Eltingh
Alankomaat Paul Haarhuis
4–6, 7–6, 7–6
1997 Venäjä Jevgeni Kafelnikov
Tšekki Daniel Vacek
Ruotsi Jonas Björkman
Ruotsi Nicklas Kulti
7–6, 6–3
1998 Australia Sandon Stolle
Tšekki Cyril Suk
Bahama Mark Knowles
Kanada Daniel Nestor
4–6, 7–6, 6–2
1999 Kanada Sébastien Lareau
Yhdysvallat Alex O’Brien
Intia Mahesh Bhupathi
Intia Leander Paes
7–6(7), 6–4
2000 Australia Lleyton Hewitt
Valko-Venäjä Maks Mirny
Etelä-Afrikka Ellis Ferreira
Yhdysvallat Rick Leach
6–4, 5–7, 7–6(5)
2001 Zimbabwe Wayne Black
Zimbabwe Kevin Ullyett
Yhdysvallat Donald Johnson
Yhdysvallat Jared Palmer
7–6(9), 2–6, 6–3
2002 Intia Mahesh Bhupathi
Valko-Venäjä Maks Mirny
Tšekki Jiří Novák
Tšekki Radek Štěpánek
6–3, 3–6, 6–4
2003 Ruotsi Jonas Björkman
Australia Todd Woodbridge
Yhdysvallat Bob Bryan
Yhdysvallat Mike Bryan
5–7, 6–0, 7–5
2004 Bahama Mark Knowles
Kanada Daniel Nestor
Intia Leander Paes
Tšekki David Rikl
6–3, 6–3
2005 Yhdysvallat Bob Bryan
Yhdysvallat Mike Bryan
Ruotsi Jonas Björkman
Valko-Venäjä Maks Mirny
6–1, 6–4
2006 Tšekki Martin Damm
Intia Leander Paes
Ruotsi Jonas Björkman
Valko-Venäjä Maks Mirny
6–7(5), 6–4, 6–3
2007 Ruotsi Simon Aspelin
Itävalta Julian Knowle
Tšekki Lukáš Dlouhý
Tšekki Pavel Vízner
7–5, 6–4
2008 Yhdysvallat Bob Bryan
Yhdysvallat Mike Bryan
Tšekki Lukáš Dlouhý
Intia Leander Paes
7–6(5), 7–6(10)
2009 Tšekki Lukáš Dlouhý
Intia Leander Paes
Intia Mahesh Bhupathi
Bahama Mark Knowles
3–6, 6–3, 6–2
2010 Yhdysvallat Bob Bryan
Yhdysvallat Mike Bryan
Intia Rohan Bopanna
Pakistan Aisam-ul-Haq Qureshi
7–6(5), 7–6(4)
2011 Itävalta Jürgen Melzer
Saksa Philipp Petzschner
Puola Mariusz Fyrstenberg
Puola Marcin Matkowski
6–2, 6–2
2012 Yhdysvallat Bob Bryan
Yhdysvallat Mike Bryan
Intia Leander Paes
Tšekki Radek Štěpánek
6–3, 6–4
2013 Intia Leander Paes
Tšekki Radek Štěpánek
Itävalta Alexander Peya
Brasilia Bruno Soares
6–1, 6–3
2014 Yhdysvallat Bob Bryan
Yhdysvallat Mike Bryan
Espanja Marcel Granollers
Espanja Marc López
6–3, 6–4
2015 Ranska Pierre-Hugues Herbert
Ranska Nicolas Mahut
Iso-Britannia Jamie Murray
Australia John Peers
6–4, 6–4
2016 Iso-Britannia Jamie Murray
Brasilia Bruno Soares
Espanja Pablo Carreño Busta
Espanja Guillermo García-López
6–2, 6–3
2017 Alankomaat Jean-Julien Rojer
Romania Horia Tecău
Espanja Feliciano López
Espanja Marc López
6–4, 6–3
2018 Yhdysvallat Mike Bryan
Yhdysvallat Jack Sock
Puola Łukasz Kubot
Brasilia Marcelo Melo
6–3, 6–1

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]