Luettelo Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen naisten nelinpelin voittajista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen naisten nelinpelin voittajista.

Vuosi Mestarit Loppuottelijat Tulos
1889 Yhdysvallat Margarette Ballard
Yhdysvallat Bertha Townsend
Yhdysvallat Laura Knight
Yhdysvallat Marian Wright
6–0, 6–2
1890 Yhdysvallat Ellen Roosevelt
Yhdysvallat Grace Roosevelt
Yhdysvallat Margarette Ballard
Yhdysvallat Bertha Townsend
6–1, 6–2
1891 Iso-Britannia Mabel Cahill
Yhdysvallat Emma Leavitt-Morgan
Yhdysvallat Ellen Roosevelt
Yhdysvallat Grace Roosevelt
2–6, 8–6, 6–4
1892 Iso-Britannia Mabel Cahill
Yhdysvallat Adeline McKinlay
Yhdysvallat Helen Day Harris
Yhdysvallat Amy Williams
6–1, 6–3
1893 Yhdysvallat Harriet Butler
Yhdysvallat Aline Terry
Yhdysvallat Augusta Schultz
Yhdysvallat Miss Stone
6–4, 6–3
1894 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Helen Hellwig
Yhdysvallat Amy Williams
Yhdysvallat Annabella Wistar
6–4, 8–6, 6–2
1895 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Helen Hellwig
Yhdysvallat Elisabeth Moore
Yhdysvallat Amy Williams
6–2, 6–2, 12–10
1896 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Elisabeth Moore
Yhdysvallat Amy Williams
Yhdysvallat Annabella Wistar
6–4, 7–5
1897 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Kathleen Atkinson
Yhdysvallat Mrs. F. Edwards
Yhdysvallat Elizabeth Rastall
6–2, 6–1, 6–1
1898 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Kathleen Atkinson
Yhdysvallat Carrie Neely
Yhdysvallat Marie Wimer
6–1, 2–6, 4–6, 6–1, 6–2
1899 Yhdysvallat Jane Craven
Yhdysvallat Myrtle McAteer
Yhdysvallat Maud Banks
Yhdysvallat Elizabeth Rastall
6–1, 6–1, 7–5
1900 Yhdysvallat Hallie Champlin
Yhdysvallat Edith Parker
Yhdysvallat Myrtle McAteer
Yhdysvallat Marie Wimer
9–7, 6–2, 6–2
1901 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Myrtle McAteer
Yhdysvallat Marion Jones
Yhdysvallat Elisabeth Moore
luovutus
1902 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Marion Jones
Yhdysvallat Maud Banks
Yhdysvallat Winona Closterman
6–2, 7–5
1903 Yhdysvallat Elisabeth Moore
Yhdysvallat Carrie Neely
Yhdysvallat Miriam Hall
Yhdysvallat Marion Jones
4–6, 6–1, 6–1
1904 Yhdysvallat Miriam Hall
Yhdysvallat May Sutton
Yhdysvallat Elisabeth Moore
Yhdysvallat Carrie Neely
3–6, 6–3, 6–3
1905 Yhdysvallat Helen Homans
Yhdysvallat Carrie Neely
Yhdysvallat Virginia Maule
Yhdysvallat Marjorie Oberteuffer
6–0, 6–1
1906 Yhdysvallat Ethel Bliss-Platt
Yhdysvallat Ann Burdette Coe
Yhdysvallat Clover Boldt
Yhdysvallat Helen Homans
6–4, 6–4
1907 Yhdysvallat Carrie Neely
Yhdysvallat Marie Wimer
Yhdysvallat Edna Wildey
Yhdysvallat Natalie Wildey
6–1, 2–6, 6–4
1908 Yhdysvallat Margaret Curtis
Yhdysvallat Evelyn Sears
Yhdysvallat Carrie Neely
Yhdysvallat Miriam Steever
6–3, 5–7, 9–7
1909 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss
Yhdysvallat Edith Rotch
Yhdysvallat Dorothy Green
Kanada Louise Moyes
6–1, 6–1
1910 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss
Yhdysvallat Edith Rotch
Yhdysvallat Adelaide Browning
Yhdysvallat Edna Wildey
6–4, 6–4
1911 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss
Yhdysvallat Eleonora Sears
Yhdysvallat Dorothy Green
Yhdysvallat Florence Sutton
6–4, 4–6, 6–2
1912 Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Dorothy Green
Yhdysvallat Maud Barger-Wallach
Iso-Britannia Mrs. Frederick Schmitz
6–2, 5–7, 6–0
1913 Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Louise Riddell-Williams
Yhdysvallat Dorothy Green
Yhdysvallat Edna Wildey
12–10, 2–6, 6–3
1914 Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Louise Riddell-Williams
Yhdysvallat Louise Hammond Raymond
Yhdysvallat Edna Wildey
10–8, 6–2
1915 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
Yhdysvallat Eleonora Sears
Yhdysvallat Mrs. G. L. Chapman
Yhdysvallat Helen Homans McLean
10–8, 6–2
1916 Norja Molla Bjurstedt
Yhdysvallat Eleonora Sears
Yhdysvallat Louise Hammond Raymond
Yhdysvallat Edna Wildey
4–6, 6–2, 10–8
1917 Norja Molla Bjurstedt
Yhdysvallat Eleonora Sears
Yhdysvallat Grace Moore LeRoy
Yhdysvallat Phyllis Walsh
6–2, 6–4
1918 Yhdysvallat Eleanor Goss
Yhdysvallat Marion Zinderstein
Norja Molla Bjurstedt
Norja Anna Rogge
7–5, 8–6
1919 Yhdysvallat Eleanor Goss
Yhdysvallat Marion Zinderstein
Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
Yhdysvallat Eleonora Sears
10–8, 9–7
1920 Yhdysvallat Eleanor Goss
Yhdysvallat Marion Zinderstein
Yhdysvallat Helen Baker
Yhdysvallat Eleanor Tennant
6–3, 6–1
1921 Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Louise Riddell-Williams
Yhdysvallat Aletta Bailey Morris
Yhdysvallat Helen Gilleaudeau
6–3, 6–2
1922 Yhdysvallat Helen Wills
Yhdysvallat Marion Zinderstein-Jessup
Yhdysvallat Molla Bjurstedt-Mallory
Yhdysvallat Edith Sigourney
6–4, 7–9, 6–3
1923 Iso-Britannia Phyllis Howkins Covell
Iso-Britannia Kathleen McKane
Yhdysvallat Eleanor Goss
Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
2–6, 6–2, 6–1
1924 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
Yhdysvallat Helen Wills
Yhdysvallat Eleanor Goss
Yhdysvallat Marion Zinderstein-Jessup
6–4, 6–3
1925 Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Helen Wills
Yhdysvallat Elizabeth Ryan
Yhdysvallat May Sutton-Bundy
6–4, 6–3
1926 Yhdysvallat Eleanor Goss
Yhdysvallat Elizabeth Ryan
Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Charlotte Chapin
3–6, 6–4, 12–10
1927 Iso-Britannia Ermyntrude Harvey
Iso-Britannia Kathleen McKane Godfree
Iso-Britannia Joan Fry
Iso-Britannia Betty Nuthall
6–1, 4–6, 6–4
1928 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
Yhdysvallat Helen Wills Moody
Yhdysvallat Edith Cross
Yhdysvallat Anna McCune-Harper
6–2, 6–2
1929 Iso-Britannia Peggy Saunders Mitchell
Iso-Britannia Phoebe Watson
Iso-Britannia Phyllis Covell
Iso-Britannia Dorothy Shepherd-Barron
2–6, 6–3, 6–4
1930 Iso-Britannia Betty Nuthall
Yhdysvallat Sarah Palfrey
Yhdysvallat Edith Cross
Yhdysvallat Anna McCune-Harper
3–6, 6–3, 7–5
1931 Iso-Britannia Eileen Bennett Whittingstall
Iso-Britannia Betty Nuthall
Yhdysvallat Helen Jacobs
Iso-Britannia Dorothy Round
6–2, 6–4
1932 Yhdysvallat Helen Jacobs
Yhdysvallat Sarah Palfrey
Yhdysvallat Edith Cross
Yhdysvallat Anna McCune-Harper
3–6, 6–3, 7–5
1933 Iso-Britannia Freda James
Iso-Britannia Betty Nuthall
Yhdysvallat Elizabeth Ryan
Yhdysvallat Helen Wills Moody
luovutus
1934 Yhdysvallat Helen Jacobs
Yhdysvallat Sarah Palfrey
Yhdysvallat Dorothy Andrus
Yhdysvallat Carolin Babcock
4–6, 6–3, 6–4
1935 Yhdysvallat Helen Jacobs
Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
Yhdysvallat Dorothy Andrus
Yhdysvallat Carolin Babcock
6–4, 6–2
1936 Yhdysvallat Carolin Babcock
Yhdysvallat Marjorie Gladman Van Ryn
Yhdysvallat Helen Jacobs
Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
9–7, 2–6, 6–4
1937 Yhdysvallat Alice Marble
Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
Yhdysvallat Carolin Babcock
Yhdysvallat Marjorie Gladman Van Ryn
7–5, 6–4
1938 Yhdysvallat Alice Marble
Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
Puola Jadwiga Jędrzejowska
Ranska Simone Mathieu
6–8, 6–4, 6–3
1939 Yhdysvallat Alice Marble
Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
Iso-Britannia Freda Hammersley
Iso-Britannia Kay Stammers
7–5, 8–6
1940 Yhdysvallat Alice Marble
Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
Yhdysvallat Dorothy Bundy
Yhdysvallat Marjorie Gladman Van Ryn
6–4, 6–3
1941 Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Sarah Palfrey Cooke
Yhdysvallat Pauline Betz
Yhdysvallat Dorothy Bundy
3–6, 6–1, 6–4
1942 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Pauline Betz
Yhdysvallat Doris Hart
2–6, 7–5, 6–0
1943 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Mary Arnold-Prentiss
Yhdysvallat Patricia Canning-Todd
6–1, 6–3
1944 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Pauline Betz
Yhdysvallat Doris Hart
4–6, 6–4, 6–3
1945 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Pauline Betz
Yhdysvallat Doris Hart
6–3, 6–3
1946 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Mary Arnold-Prentiss
Yhdysvallat Patricia Canning-Todd
6–1, 6–3
1947 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Yhdysvallat Patricia Canning-Todd
Yhdysvallat Doris Hart
5–7, 6–3, 7–5
1948 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Yhdysvallat Patricia Canning-Todd
Yhdysvallat Doris Hart
6–4, 8–10, 6–1
1949 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Yhdysvallat Shirley Fry
Yhdysvallat Doris Hart
6–4, 10–8
1950 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Yhdysvallat Shirley Fry
Yhdysvallat Doris Hart
6–2, 6–3
1951 Yhdysvallat Shirley Fry
Yhdysvallat Doris Hart
Yhdysvallat Patricia Canning-Todd
Yhdysvallat Nancy Chaffee
6–4, 6–2
1952 Yhdysvallat Shirley Fry
Yhdysvallat Doris Hart
Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Maureen Connolly
10–8, 6–4
1953 Yhdysvallat Shirley Fry
Yhdysvallat Doris Hart
Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
6–2, 7–9, 9–7
1954 Yhdysvallat Shirley Fry
Yhdysvallat Doris Hart
Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
6–4, 6–4
1955 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Yhdysvallat Shirley Fry
Yhdysvallat Doris Hart
6–3, 1–6, 6–3
1956 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Yhdysvallat Shirley Fry
Yhdysvallat Betty Rosenquest-Pratt
6–3, 6–0
1957 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Yhdysvallat Althea Gibson
Yhdysvallat Darlene Hard
6–2, 7–5
1958 Yhdysvallat Jeanne Arth
Yhdysvallat Darlene Hard
Brasilia Maria Bueno
Yhdysvallat Althea Gibson
2–6, 6–3, 6–4
1959 Yhdysvallat Jeanne Arth
Yhdysvallat Darlene Hard
Yhdysvallat Althea Gibson
Yhdysvallat Sally Moore
6–2, 6–3
1960 Brasilia Maria Bueno
Yhdysvallat Darlene Hard
Iso-Britannia Deidre Catt
Iso-Britannia Ann Haydon
6–1, 6–1
1961 Yhdysvallat Darlene Hard
Australia Lesley Turner
Länsi-Saksa Edda Buding
Meksiko Yola Ramírez
6–4, 5–7, 6–0
1962 Brasilia Maria Bueno
Yhdysvallat Darlene Hard
Yhdysvallat Karen Hantze Susman
Yhdysvallat Billie Jean Moffitt
4–6, 6–3, 6–2
1963 Australia Robyn Ebbern
Australia Margaret Smith
Brasilia Maria Bueno
Yhdysvallat Darlene Hard
4–6, 10–8, 6–3
1964 Yhdysvallat Karen Hantze Susman
Yhdysvallat Billie Jean Moffitt
Australia Margaret Smith
Australia Lesley Turner
3–6, 6–2, 6–4
1965 Yhdysvallat Carole Caldwell Graebner
Yhdysvallat Nancy Richey
Yhdysvallat Karen Hantze Susman
Yhdysvallat Billie Jean Moffitt
6–4, 6–4
1966 Brasilia Maria Bueno
Yhdysvallat Nancy Richey
Yhdysvallat Rosemary Casals
Yhdysvallat Billie Jean King
6–3, 6–4
1967 Yhdysvallat Rosemary Casals
Yhdysvallat Billie Jean King
Yhdysvallat Mary-Ann Eisel
Yhdysvallat Donna Floyd Fales
4–6, 6–3, 6–4
↓ Avoin aikakausi ↓
1968 Brasilia Maria Bueno
Australia Margaret Smith Court
Yhdysvallat Rosemary Casals
Yhdysvallat Billie Jean King
4–6, 9–7, 8–6
1969 Ranska Françoise Dürr
Yhdysvallat Darlene Hard
Australia Margaret Smith Court
Iso-Britannia Virginia Wade
0–6, 6–3, 6–4
1970 Australia Margaret Smith Court
Australia Judy Tegart Dalton
Yhdysvallat Rosemary Casals
Iso-Britannia Virginia Wade
6–3, 6–4
1971 Yhdysvallat Rosemary Casals
Australia Judy Tegart Dalton
Ranska Gail Chanfreau
Ranska Françoise Dürr
6–3, 6–3
1972 Ranska Françoise Dürr
Alankomaat Betty Stöve
Australia Margaret Smith Court
Iso-Britannia Virginia Wade
6–3, 1–6, 6–3
1973 Australia Margaret Smith Court
Iso-Britannia Virginia Wade
Yhdysvallat Rosemary Casals
Yhdysvallat Billie Jean King
3–6, 6–3, 7–5
1974 Yhdysvallat Rosemary Casals
Yhdysvallat Billie Jean King
Ranska Françoise Dürr
Alankomaat Betty Stöve
7–6, 6–7, 6–4
1975 Australia Margaret Smith Court
Iso-Britannia Virginia Wade
Yhdysvallat Rosemary Casals
Yhdysvallat Billie Jean King
7–5, 2–6, 7–6
1976 Etelä-Afrikka Linky Boshoff
Etelä-Afrikka Ilana Kloss
Neuvostoliitto Olga Morozova
Iso-Britannia Virginia Wade
6–1, 6–4
1977 Tšekkoslovakia Martina Navrátilová
Alankomaat Betty Stöve
Yhdysvallat Renée Richards
Yhdysvallat Betty-Ann Stuart
6–1, 7–6
1978 Yhdysvallat Billie Jean King
Tšekkoslovakia Martina Navrátilová
Australia Kerry Melville Reid
Australia Wendy Turnbull
7–6, 6–4
1979 Alankomaat Betty Stöve
Australia Wendy Turnbull
Yhdysvallat Billie Jean King
Tšekkoslovakia Martina Navrátilová
6–4, 6–3
1980 Yhdysvallat Billie Jean King
Tšekkoslovakia Martina Navrátilová
Yhdysvallat Pam Shriver
Alankomaat Betty Stöve
7–6, 7–5
1981 Yhdysvallat Kathy Jordan
Yhdysvallat Anne Smith
Yhdysvallat Rosemary Casals
Australia Wendy Turnbull
6–3, 6–3
1982 Yhdysvallat Rosemary Casals
Australia Wendy Turnbull
Yhdysvallat Barbara Potter
Yhdysvallat Sharon Walsh
6–4, 6–4
1983 Yhdysvallat Martina Navrátilová
Yhdysvallat Pam Shriver
Etelä-Afrikka Rosalyn Fairbank
Yhdysvallat Candy Reynolds
6–7, 6–1, 6–3
1984 Yhdysvallat Martina Navrátilová
Yhdysvallat Pam Shriver
Iso-Britannia Anne Hobbs
Australia Wendy Turnbull
6–2, 6–4
1985 Länsi-Saksa Claudia Kohde-Kilsch
Tšekkoslovakia Helena Suková
Yhdysvallat Martina Navrátilová
Yhdysvallat Pam Shriver
6–7(5), 6–2, 6–3
1986 Yhdysvallat Martina Navrátilová
Yhdysvallat Pam Shriver
Tšekkoslovakia Hana Mandlíková
Australia Wendy Turnbull
6–4, 3–6, 6–3
1987 Yhdysvallat Martina Navrátilová
Yhdysvallat Pam Shriver
Yhdysvallat Kathy Jordan
Australia Elizabeth Smylie
5–7, 6–4, 6–2
1988 Yhdysvallat Gigi Fernández
Yhdysvallat Robin White
Yhdysvallat Patty Fendick
Kanada Jill Hetherington
6–4, 6–1
1989 Australia Hana Mandlíková
Yhdysvallat Martina Navrátilová
Yhdysvallat Mary Joe Fernández
Yhdysvallat Pam Shriver
5–7, 6–4, 6–4
1990 Yhdysvallat Gigi Fernández
Yhdysvallat Martina Navrátilová
Tšekkoslovakia Jana Novotná
Tšekkoslovakia Helena Suková
6–2, 6–4
1991 Yhdysvallat Pam Shriver
Neuvostoliitto Nataša Zvereva
Neuvostoliitto Larisa Neiland
Tšekkoslovakia Jana Novotná
6–4, 4–6, 7–6(5)
1992 Yhdysvallat Gigi Fernández
Valko-Venäjä Nataša Zvereva
Latvia Larisa Neiland
Tšekkoslovakia Jana Novotná
7–6(4), 6–1
1993 Espanja Arantxa Sánchez Vicario
Tšekki Helena Suková
Etelä-Afrikka Amanda Coetzer
Argentiina Inés Gorrochategui
6–4, 6–2
1994 Tšekki Jana Novotná
Espanja Arantxa Sánchez Vicario
Bulgaria Katerina Maleeva
Yhdysvallat Robin White
6–3, 6–3
1995 Yhdysvallat Gigi Fernández
Valko-Venäjä Nataša Zvereva
Alankomaat Brenda Schultz-McCarthy
Australia Rennae Stubbs
7–5, 6–3
1996 Yhdysvallat Gigi Fernández
Valko-Venäjä Nataša Zvereva
Tšekki Jana Novotná
Espanja Arantxa Sánchez Vicario
1–6, 6–1, 6–4
1997 Yhdysvallat Lindsay Davenport
Tšekki Jana Novotná
Yhdysvallat Gigi Fernández
Valko-Venäjä Nataša Zvereva
6–3, 6–4
1998 Sveitsi Martina Hingis
Tšekki Jana Novotná
Yhdysvallat Lindsay Davenport
Valko-Venäjä Nataša Zvereva
6–3, 6–3
1999 Yhdysvallat Serena Williams
Yhdysvallat Venus Williams
Yhdysvallat Chanda Rubin
Ranska Sandrine Testud
4–6, 6–1, 6–4
2000 Ranska Julie Halard-Decugis
Japani Ai Sugiyama
Zimbabwe Cara Black
Venäjä Jelena Lihovtseva
6–0, 1–6, 6–1
2001 Yhdysvallat Lisa Raymond
Australia Rennae Stubbs
Yhdysvallat Kimberly Po-Messerli
Ranska Nathalie Tauziat
6–2, 5–7, 7–5
2002 Espanja Virginia Ruano Pascual
Argentiina Paola Suárez
Venäjä Jelena Dementjeva
Slovakia Janette Husárová
6–2, 6–1
2003 Espanja Virginia Ruano Pascual
Argentiina Paola Suárez
Venäjä Svetlana Kuznetsova
Yhdysvallat Martina Navrátilová
6–2, 6–3
2004 Espanja Virginia Ruano Pascual
Argentiina Paola Suárez
Venäjä Svetlana Kuznetsova
Venäjä Jelena Lihovtseva
6–4, 7–5
2005 Yhdysvallat Lisa Raymond
Australia Samantha Stosur
Venäjä Jelena Dementjeva
Italia Flavia Pennetta
6–2, 5–7, 6–3
2006 Ranska Nathalie Dechy
Venäjä Vera Zvonarjova
Venäjä Dinara Safina
Slovenia Katarina Srebotnik
7–6(5), 7–5
2007 Ranska Nathalie Dechy
Venäjä Dinara Safina
Kiinan Taipei Chan Yung-jan
Kiinan Taipei Chuang Chia-jung
6–4, 6–2
2008 Zimbabwe Cara Black
Yhdysvallat Liezel Huber
Yhdysvallat Lisa Raymond
Australia Samantha Stosur
6–3, 7–6(6)
2009 Yhdysvallat Serena Williams
Yhdysvallat Venus Williams
Zimbabwe Cara Black
Yhdysvallat Liezel Huber
6–2, 6–2
2010 Yhdysvallat Vania King
Kazakstan Jaroslava Švedova
Yhdysvallat Liezel Huber
Venäjä Nadja Petrova
2–6, 6–4, 7–6(4)
2011 Yhdysvallat Liezel Huber
Yhdysvallat Lisa Raymond
Yhdysvallat Vania King
Kazakstan Jaroslava Švedova
4–6, 7–6(5), 7–6(3)
2012 Italia Sara Errani
Italia Roberta Vinci
Tšekki Andrea Hlaváčková
Tšekki Lucie Hradecká
6–4, 6–2
2013 Tšekki Andrea Hlaváčková
Tšekki Lucie Hradecká
Australia Ashleigh Barty
Australia Casey Dellacqua
6–7(4), 6–1, 6–4
2014 Venäjä Jekaterina Makarova
Venäjä Jelena Vesnina
Sveitsi Martina Hingis
Italia Flavia Pennetta
2–6, 6–3, 6–2
2015 Sveitsi Martina Hingis
Intia Sania Mirza
Australia Casey Dellacqua
Kazakstan Jaroslava Švedova
6–3, 6–3
2016 Yhdysvallat Bethanie Mattek-Sands
Tšekki Lucie Šafářová
Ranska Caroline Garcia
Ranska Kristina Mladenovic
2–6, 7–6(5), 6–4
2017 Kiinan Taipei Chan Yung-jan
Sveitsi Martina Hingis
Tšekki Lucie Hradecká
Tšekki Kateřina Siniaková
6–3, 6–2
2018 Australia Ashleigh Barty
Yhdysvallat Coco Vandeweghe
Unkari Tímea Babos
Ranska Kristina Mladenovic
3–6, 7–6(2), 7–6(6)

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]