Luettelo Ranskan avointen sekanelinpelin voittajista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Ranskan avoimen tennisturnauksen sekanelinpelin voittajista.

Vuosi Mestarit Loppuottelijat Tulos
1925 Ranska Suzanne Lenglen
Ranska Jacques Brugnon
Ranska Julie Vlasto
Ranska Henri Cochet
6–2, 6–2
1926 Ranska Suzanne Lenglen
Ranska Jacques Brugnon
Ranska Suzanne Le Besnerais
Ranska Jean Borotra
6–4, 6–3
1927 Ranska Marguerite Broquedis
Ranska Jean Borotra
Espanja Lilí Álvarez
Yhdysvallat Bill Tilden
6–4, 2–6, 6–2
1928 Iso-Britannia Eileen Bennett
Ranska Henri Cochet
Yhdysvallat Helen Wills
Yhdysvallat Francis Hunter
3–6, 6–3, 6–3
1929 Iso-Britannia Eileen Bennett
Ranska Henri Cochet
Yhdysvallat Helen Wills
Yhdysvallat Francis Hunter
6–3, 6–2
1930 Saksa Cilly Aussem
Yhdysvallat Bill Tilden
Iso-Britannia Eileen Bennett
Ranska Henri Cochet
6–4, 6–4
1931 Iso-Britannia Betty Nuthall
Etelä-Afrikka Pat Spence
Iso-Britannia Dorothy Shepherd Barron
Iso-Britannia Bunny Austin
6–3, 5–7, 6–3
1932 Iso-Britannia Betty Nuthall
Iso-Britannia Fred Perry
Yhdysvallat Helen Wills Moody
Yhdysvallat Sidney Wood
6–4, 6–2
1933 Iso-Britannia Margaret Scriven
Australia Jack Crawford
Iso-Britannia Betty Nuthall
Iso-Britannia Fred Perry
6–2, 6–3
1934 Ranska Colette Rosambert
Ranska Jean Borotra
Yhdysvallat Elizabeth Ryan
Australia Adrian Quist
6–2, 6–4
1935 Sveitsi Lolette Payot
Ranska Marcel Bernard
Ranska Sylvie Jung Henrotin
Ranska André Martin-Legeay
4–6, 6–2, 6–4
1936 Iso-Britannia Billie Yorke
Ranska Marcel Bernard
Ranska Sylvie Jung Henrotin
Ranska André Martin-Legeay
7–5, 6–8, 6–3
1937 Ranska Simone Mathieu
Ranska Yvon Petra
Saksa Marie-Louise Horn
Ranska Roland Journu
7–5, 7–5
1938 Ranska Simone Mathieu
Jugoslavia Dragutin Mitić
Australia Nancye Wynne
Ranska Christian Boussus
2–6, 6–3, 6–4
1939 Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
Yhdysvallat Elwood Cooke
Ranska Simone Mathieu
Jugoslavia Franjo Kukuljević
4–6, 6–1, 7–5
1940 Ei järjestetty toisen maailmansodan vuoksi
1941
1942
1943
1944
1945
1946 Yhdysvallat Pauline Betz
Yhdysvallat Budge Patty
Yhdysvallat Dorothy Bundy Cheney
Yhdysvallat Tom Brown
7–5, 9–7
1947 Etelä-Afrikka Sheila Piercey Summers
Etelä-Afrikka Eric Sturgess
Puola Jadwiga Jędrzejowska
Romania Christian Caralulis
6–0, 6–0
1948 Yhdysvallat Patricia Canning Todd
Tšekkoslovakia Jaroslav Drobný
Yhdysvallat Doris Hart
Australia Frank Sedgman
6–3, 3–6, 6–3
1949 Etelä-Afrikka Sheila Piercey Summers
Etelä-Afrikka Eric Sturgess
Iso-Britannia Jean Quertier
Iso-Britannia Gerry Oakley
6–1, 6–1
1950 Yhdysvallat Barbara Scofield
Argentiina Enrique Morea
Yhdysvallat Patricia Canning Todd
Yhdysvallat Bill Talbert
luovutus
1951 Yhdysvallat Doris Hart
Australia Frank Sedgman
Australia Thelma Coyne Long
Australia Mervyn Rose
7–5, 6–2
1952 Yhdysvallat Doris Hart
Australia Frank Sedgman
Yhdysvallat Shirley Fry
Etelä-Afrikka Eric Sturgess
6–8, 6–3, 6–3
1953 Yhdysvallat Doris Hart
Yhdysvallat Vic Seixas
Yhdysvallat Maureen Connolly
Australia Mervyn Rose
4–6, 6–4, 6–0
1954 Yhdysvallat Maureen Connolly
Australia Lew Hoad
Ranska Jacqueline Patorni
Australia Rex Hartwig
6–4, 6–3
1955 Yhdysvallat Darlene Hard
Etelä-Afrikka Gordon Forbes
Australia Jenny Staley
Chile Luis Ayala
5–7, 6–1, 6–2
1956 Australia Thelma Coyne Long
Chile Luis Ayala
Yhdysvallat Doris Hart
Australia Robert Howe
4–6, 6–4, 6–1
1957 Tšekkoslovakia Věra Pužejová
Tšekkoslovakia Jiří Javorský
Länsi-Saksa Edda Buding
Chile Luis Ayala
6–3, 6–4
1958 Iso-Britannia Shirley Bloomer
Italia Nicola Pietrangeli
Australia Lorraine Coghlan
Australia Robert Howe
8–6, 6–2
1959 Meksiko Yola Ramírez
Iso-Britannia Billy Knight
Etelä-Afrikka Renee Schuurman
Australia Rod Laver
6–4, 6–4
1960 Brasilia Maria Bueno
Australia Robert Howe
Iso-Britannia Ann Haydon
Australia Roy Emerson
1–6, 6–1, 6–2
1961 Yhdysvallat Darlene Hard
Australia Rod Laver
Tšekkoslovakia Věra Suková
Tšekkoslovakia Jiří Javorský
6–0, 2–6, 6–3
1962 Etelä-Afrikka Renee Schuurman
Australia Robert Howe
Australia Lesley Turner
Australia Fred Stolle
3–6, 6–4, 6–4
1963 Australia Margaret Smith
Australia Ken Fletcher
Australia Lesley Turner
Australia Fred Stolle
6–1, 6–2
1964 Australia Margaret Smith
Australia Ken Fletcher
Australia Lesley Turner
Australia Fred Stolle
6–3, 4–6, 8–6
1965 Australia Margaret Smith
Australia Ken Fletcher
Brasilia Maria Bueno
Australia John Newcombe
6–4, 6–4
1966 Etelä-Afrikka Annette Van Zyl
Etelä-Afrikka Frew McMillan
Iso-Britannia Ann Haydon-Jones
Yhdysvallat Clark Graebner
1–6, 6–3, 6–2
1967 Yhdysvallat Billie Jean King
Australia Owen Davidson
Iso-Britannia Ann Haydon-Jones
Romania Ion Țiriac
6–3, 6–1
↓ Avoin aikakausi ↓
1968 Ranska Françoise Dürr
Ranska Jean-Claude Barclay
Yhdysvallat Billie Jean King
Australia Owen Davidson
6–1, 6–4
1969 Australia Margaret Smith Court
Yhdysvallat Marty Riessen
Ranska Françoise Dürr
Ranska Jean-Claude Barclay
6–3, 6–2
1970 Yhdysvallat Billie Jean King
Etelä-Afrikka Bob Hewitt
Ranska Françoise Dürr
Ranska Jean-Claude Barclay
3–6, 6–4, 6–2
1971 Ranska Françoise Dürr
Ranska Jean-Claude Barclay
Iso-Britannia Winnie Shaw
Neuvostoliitto Toomas Leius
6–2, 6–4
1972 Australia Evonne Goolagong
Australia Kim Warwick
Ranska Françoise Dürr
Ranska Jean-Claude Barclay
6–2, 6–4
1973 Ranska Françoise Dürr
Ranska Jean-Claude Barclay
Alankomaat Betty Stöve
Ranska Patrice Dominguez
6–1, 6–4
1974 Tšekkoslovakia Martina Navrátilová
Kolumbia Iván Molina
Ranska Rosie Reyes Darmon
Meksiko Marcello Lara
6–3, 6–3
1975 Uruguay Fiorella Bonicelli
Brasilia Thomaz Koch
Yhdysvallat Pam Teeguarden
Chile Jaime Fillol
6–4, 7–6
1976 Etelä-Afrikka Ilana Kloss
Australia Kim Warwick
Etelä-Afrikka Linky Boshoff
Rhodesia Colin Dowdeswell
5–7, 7–6, 6–2
1977 Yhdysvallat Mary Carillo
Yhdysvallat John McEnroe
Romania Florența Mihai
Kolumbia Iván Molina
7–6, 6–3
1978 Tšekkoslovakia Renáta Tomanová
Tšekkoslovakia Pavel Složil
Romania Virginia Ruzici
Ranska Patrice Dominguez
7–6, luov.
1979 Australia Wendy Turnbull
Etelä-Afrikka Bob Hewitt
Romania Virginia Ruzici
Romania Ion Țiriac
6–3, 2–6, 6–3
1980 Yhdysvallat Anne Smith
Yhdysvallat Billy Martin
Tšekkoslovakia Renáta Tomanová
Tšekkoslovakia Stanislav Birner
2–6, 6–4, 8–6
1981 Yhdysvallat Andrea Jaeger
Yhdysvallat Jimmy Arias
Alankomaat Betty Stöve
Yhdysvallat Fred McNair
7–6, 6–4
1982 Australia Wendy Turnbull
Iso-Britannia John Lloyd
Brasilia Cláudia Monteiro
Brasilia Cássio Motta
6–2, 7–6(10)
1983 Yhdysvallat Barbara Jordan
Yhdysvallat Eliot Teltscher
Yhdysvallat Leslie Allen
Yhdysvallat Charles Strode
6–2, 6–3
1984 Yhdysvallat Anne Smith
Yhdysvallat Dick Stockton
Australia Anne Minter
Australia Laurie Warder
6–2, 6–4
1985 Yhdysvallat Martina Navrátilová
Sveitsi Heinz Günthardt
Yhdysvallat Paula Smith
Paraguay Francisco González
2–6, 6–3, 6–2
1986 Yhdysvallat Kathy Jordan
Yhdysvallat Ken Flach
Etelä-Afrikka Rosalyn Fairbank
Australia Mark Edmondson
3–6, 7–6(3), 6–3
1987 Yhdysvallat Pam Shriver
Espanja Emilio Sánchez
Yhdysvallat Lori McNeil
Yhdysvallat Sherwood Stewart
6–3, 7–6(5)
1988 Yhdysvallat Lori McNeil
Meksiko Jorge Lozano
Alankomaat Brenda Schultz
Alankomaat Michiel Schapers
7–5, 6–2
1989 Alankomaat Manon Bollegraf
Alankomaat Tom Nijssen
Espanja Arantxa Sánchez Vicario
Argentiina Horacio de la Peña
6–3, 6–7(3), 6–2
1990 Espanja Arantxa Sánchez Vicario
Meksiko Jorge Lozano
Australia Nicole Provis
Etelä-Afrikka Danie Visser
7–6(4), 7–6(4)
1991 Tšekkoslovakia Helena Suková
Tšekkoslovakia Cyril Suk
Alankomaat Caroline Vis
Alankomaat Paul Haarhuis
3–6, 6–4, 6–1
1992 Espanja Arantxa Sánchez Vicario
Australia Todd Woodbridge
Yhdysvallat Lori McNeil
Yhdysvallat Bryan Shelton
6–2, 6–3
1993 Venäjä Jevgenija Manjukova
Venäjä Andrei Olhovski
Etelä-Afrikka Elna Reinach
Etelä-Afrikka Danie Visser
6–2, 4–6, 6–4
1994 Alankomaat Kristie Boogert
Alankomaat Menno Oosting
Latvia Larisa Savtšenko-Neiland
Venäjä Andrei Olhovski
7–5, 3–6, 7–5
1995 Latvia Larisa Savtšenko-Neiland
Australia Mark Woodforde
Kanada Jill Hetherington
Etelä-Afrikka John-Laffnie de Jager
7–6(8), 7–6(4)
1996 Argentiina Patricia Tarabini
Argentiina Javier Frana
Yhdysvallat Nicole Arendt
Yhdysvallat Luke Jensen
6–2, 6–2
1997 Japani Rika Hiraki
Intia Mahesh Bhupathi
Yhdysvallat Lisa Raymond
Yhdysvallat Patrick Galbraith
6–4, 6–1
1998 Yhdysvallat Venus Williams
Yhdysvallat Justin Gimelstob
Yhdysvallat Serena Williams
Argentiina Luis Lobo
6–4, 6–4
1999 Slovenia Katarina Srebotnik
Etelä-Afrikka Piet Norval
Latvia Larisa Savtšenko-Neiland
Yhdysvallat Rick Leach
6–3, 3–6, 6–3
2000 Etelä-Afrikka Mariaan de Swardt
Etelä-Afrikka David Adams
Australia Rennae Stubbs
Australia Todd Woodbridge
6–3, 3–6, 6–3
2001 Espanja Virginia Ruano Pascual
Espanja Tomás Carbonell
Argentiina Paola Suárez
Brasilia Jaime Oncins
7–5, 6–3
2002 Zimbabwe Cara Black
Zimbabwe Wayne Black
Venäjä Jelena Bovina
Bahama Mark Knowles
6–3, 6–3
2003 Yhdysvallat Lisa Raymond
Yhdysvallat Mike Bryan
Venäjä Jelena Lihovtseva
Intia Mahesh Bhupathi
6–3, 6–4
2004 Ranska Tatiana Golovin
Ranska Richard Gasquet
Zimbabwe Cara Black
Zimbabwe Wayne Black
6–3, 6–4
2005 Slovakia Daniela Hantuchová
Ranska Fabrice Santoro
Yhdysvallat Martina Navrátilová
Intia Leander Paes
3–6, 6–3, 6–2
2006 Slovenia Katarina Srebotnik
Serbia ja Montenegro Nenad Zimonjić
Venäjä Jelena Lihovtseva
Kanada Daniel Nestor
6–3, 6–4
2007 Ranska Nathalie Dechy
Israel Andy Ram
Slovenia Katarina Srebotnik
Serbia Nenad Zimonjić
7–5, 6–3
2008 Valko-Venäjä Viktoryja Azarenka
Yhdysvallat Bob Bryan
Slovenia Katarina Srebotnik
Serbia Nenad Zimonjić
6–2, 7–6(4)
2009 Yhdysvallat Liezel Huber
Yhdysvallat Bob Bryan
Yhdysvallat Vania King
Brasilia Marcelo Melo
5–7, 7–6(5), [10–7]
2010 Slovenia Katarina Srebotnik
Serbia Nenad Zimonjić
Kazakstan Jaroslava Švedova
Itävalta Julian Knowle
4–6, 7–6(5), [11–9]
2011 Australia Casey Dellacqua
Yhdysvallat Scott Lipsky
Slovenia Katarina Srebotnik
Serbia Nenad Zimonjić
7–6(6), 4–6, [10–7]
2012 Intia Sania Mirza
Intia Mahesh Bhupathi
Puola Klaudia Jans-Ignacik
Meksiko Santiago González
7–6(3), 6–1
2013 Tšekki Lucie Hradecká
Tšekki František Čermák
Ranska Kristina Mladenovic
Kanada Daniel Nestor
1–6, 6–4, [10–6]
2014 Saksa Anna-Lena Grönefeld
Alankomaat Jean-Julien Rojer
Saksa Julia Görges
Serbia Nenad Zimonjić
4–6, 6–2, [10–7]
2015 Yhdysvallat Bethanie Mattek-Sands
Yhdysvallat Mike Bryan
Tšekki Lucie Hradecká
Puola Marcin Matkowski
7–6(3), 6–1

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]