Luettelo Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen sekanelinpelin voittajista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen sekanelinpelin voittajista.

Vuosi Mestarit Loppuottelijat Tulos
1892 Irlanti Mabel Cahill
Yhdysvallat Clarence Hobart
Yhdysvallat Elisabeth Moore
Yhdysvallat Rodmond Beach
6–1, 6–3
1893 Yhdysvallat Ellen Roosevelt
Yhdysvallat Clarence Hobart
Yhdysvallat Ethel Bankston
Yhdysvallat Robert Willson
6–1, 4–6, 10–6
1894 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Edwin Fischer
Yhdysvallat Mrs. McFadden
Yhdysvallat Gustav Remak
6–3, 6–2, 6–1
1895 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Edwin Fischer
Yhdysvallat Amy Williams
Yhdysvallat Mantle Fielding
4–6, 8–6, 6–2
1896 Yhdysvallat Juliette Atkinson
Yhdysvallat Edwin Fischer
Yhdysvallat Amy Williams
Yhdysvallat Mantle Fielding
6–2, 6–3, 6–3
1897 Yhdysvallat Laura Henson
Yhdysvallat D. L. Magruder
Yhdysvallat Maud Banks
Yhdysvallat R. A. Griffin
6–4, 6–3, 7–5
1898 Yhdysvallat Carrie Neely
Yhdysvallat Edwin Fischer
Yhdysvallat Helen Chapman
Yhdysvallat J. A. Hill
6–2, 6–4, 8–6
1899 Yhdysvallat Elizabeth Rastall
Yhdysvallat Albert Hoskins
Yhdysvallat Jane Craven
Yhdysvallat James P. Gardner
6–4, 6–0, luov.
1900 Yhdysvallat Margaret Hunnewell
Yhdysvallat Alfred Codman
Yhdysvallat T. Shaw
Yhdysvallat George Atkinson
11–9, 6–3, 6–1
1901 Yhdysvallat Marion Jones
Yhdysvallat Raymond Little
Yhdysvallat Myrtle McAteer
Yhdysvallat Clyde Stevens
6–4, 6–4, 7–5
1902 Yhdysvallat Elisabeth Moore
Yhdysvallat Wylie Grant
Yhdysvallat Elizabeth Rastall
Yhdysvallat Albert Hoskins
6–2, 6–1
1903 Yhdysvallat Helen Chapman
Yhdysvallat Harry Allen
Yhdysvallat Carrie Neely
Yhdysvallat W. H. Rowland
6–4, 7–5
1904 Yhdysvallat Elisabeth Moore
Yhdysvallat Wylie Grant
Yhdysvallat May Sutton
Yhdysvallat F. B. Dallas
6–2, 6–1
1905 Yhdysvallat Augusta Schultz Hobart
Yhdysvallat Clarence Hobart
Yhdysvallat Elisabeth Moore
Australia Edward Dewhurst
6–2, 6–4
1906 Yhdysvallat Sarah Coffin
Australia Edward Dewhurst
Yhdysvallat Margaret Johnson
Yhdysvallat J. B. Johnson
6–3, 7–5
1907 Yhdysvallat May Sayers
Yhdysvallat Wallace F. Johnson
Yhdysvallat Natalie Wildey
Yhdysvallat Herbert Morris Tilden
6–1, 7–5
1908 Yhdysvallat Edith Rotch
Yhdysvallat Nathaniel Niles
Yhdysvallat Louise Hammond
Yhdysvallat Raymond Little
6–4, 4–6, 6–4
1909 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss
Yhdysvallat Wallace F. Johnson
Yhdysvallat Louise Hammond
Yhdysvallat Raymond Little
6–2, 6–0
1910 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss
Yhdysvallat Joseph Carpenter
Yhdysvallat Edna Wildey
Yhdysvallat Herbert Morris Tilden
6–2, 6–2
1911 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss
Yhdysvallat Wallace F. Johnson
Yhdysvallat Edna Wildey
Yhdysvallat Herbert Morris Tilden
6–4, 6–4
1912 Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Richard Norris Williams
Yhdysvallat Eleonora Sears
Yhdysvallat William Clothier
6–4, 2–6, 11–9
1913 Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Bill Tilden
Yhdysvallat Dorothy Green
Iso-Britannia C. S. Rogers
7–5, 7–5
1914 Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Bill Tilden
Yhdysvallat Margaretta Myers
Yhdysvallat J. R. Rowland
6–1, 6–4
1915 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
Yhdysvallat Harry Johnson
Norja Molla Bjurstedt
Yhdysvallat Irving Wright
6–0, 6–1
1916 Yhdysvallat Eleonora Sears
Yhdysvallat Willis Davis
Yhdysvallat Florence Ballin
Yhdysvallat Bill Tilden
6–4, 7–5
1917 Norja Molla Bjurstedt
Yhdysvallat Irving Wright
Yhdysvallat Florence Ballin
Yhdysvallat Bill Tilden
10–12, 6–1, 6–3
1918 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
Yhdysvallat Irving Wright
Norja Molla Bjurstedt
Yhdysvallat Fred Alexander
6–2, 6–3
1919 Yhdysvallat Marion Zinderstein
Yhdysvallat Vincent Richards
Yhdysvallat Florence Ballin
Yhdysvallat Bill Tilden
2–6, 11–9, 6–2
1920 Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
Yhdysvallat Wallace F. Johnson
Yhdysvallat Molla Bjurstedt-Mallory
Yhdysvallat Craig Biddle
6–4, 6–3
1921 Yhdysvallat Mary Browne
Yhdysvallat Bill Johnston
Yhdysvallat Molla Bjurstedt-Mallory
Yhdysvallat Bill Tilden
3–6, 6–4, 6–3
1922 Yhdysvallat Molla Bjurstedt-Mallory
Yhdysvallat Bill Tilden
Yhdysvallat Helen Wills
Yhdysvallat Howard Kinsey
6–4, 6–3
1923 Yhdysvallat Molla Bjurstedt-Mallory
Yhdysvallat Bill Tilden
Iso-Britannia Kathleen McKane
Australia John Hawkes
6–3, 2–6, 10–8
1924 Yhdysvallat Helen Wills
Yhdysvallat Vincent Richards
Yhdysvallat Molla Bjurstedt-Mallory
Yhdysvallat Bill Tilden
6–8, 7–5, 6–0
1925 Iso-Britannia Kathleen McKane
Australia John Hawkes
Iso-Britannia Ermyntrude Harvey
Yhdysvallat Vincent Richards
6–2, 6–4
1926 Yhdysvallat Elizabeth Ryan
Ranska Jean Borotra
Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
Ranska René Lacoste
6–4, 7–5
1927 Iso-Britannia Eileen Bennett
Ranska Henri Cochet
Yhdysvallat Hazel Hotchkiss-Wightman
Ranska René Lacoste
6–2, 6–0, 6–3
1928 Yhdysvallat Helen Wills
Australia John Hawkes
Yhdysvallat Edith Cross
Australia Edgar Moon
6–1, 6–3
1929 Iso-Britannia Betty Nuthall
Yhdysvallat George Lott
Iso-Britannia Phyllis Covell
Iso-Britannia Henry Austin
6–3, 6–3
1930 Yhdysvallat Edith Cross
Yhdysvallat Wilmer Allison
Yhdysvallat Marjorie Morrill
Yhdysvallat Frank Shields
6–4, 6–4
1931 Iso-Britannia Betty Nuthall
Yhdysvallat George Lott
Yhdysvallat Anna McCune-Harper
Yhdysvallat Wilmer Allison
6–3, 6–3
1932 Yhdysvallat Sarah Palfrey
Iso-Britannia Fred Perry
Yhdysvallat Helen Jacobs
Yhdysvallat Ellsworth Vines
6–3, 7–5
1933 Yhdysvallat Elizabeth Ryan
Yhdysvallat Ellsworth Vines
Yhdysvallat Sarah Palfrey
Yhdysvallat George Lott
11–9, 6–1
1934 Yhdysvallat Helen Jacobs
Yhdysvallat George Lott
Yhdysvallat Elizabeth Ryan
Yhdysvallat Lester Stoefen
4–6, 13–11, 6–2
1935 Yhdysvallat Sarah Palfrey
Espanja Enrique Maier
Iso-Britannia Kay Stammers
Tšekkoslovakia Roderich Menzel
6–4, 4–6, 6–3
1936 Yhdysvallat Alice Marble
Yhdysvallat Gene Mako
Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
Yhdysvallat Don Budge
6–3, 6–2
1937 Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
Yhdysvallat Don Budge
Ranska Sylvia Henrotin
Ranska Yvon Petra
6–2, 8–10, 6–0
1938 Yhdysvallat Alice Marble
Yhdysvallat Don Budge
Australia Thelma Coyne
Australia John Bromwich
6–1, 6–2
1939 Yhdysvallat Alice Marble
Australia Harry Hopman
Yhdysvallat Sarah Palfrey Fabyan
Yhdysvallat Elwood Cooke
9–7, 6–1
1940 Yhdysvallat Alice Marble
Yhdysvallat Bobby Riggs
Yhdysvallat Dorothy Bundy
Yhdysvallat Jack Kramer
9–7, 6–1
1941 Yhdysvallat Sarah Palfrey Cooke
Yhdysvallat Jack Kramer
Yhdysvallat Pauline Betz
Yhdysvallat Bobby Riggs
4–6, 6–4, 6–4
1942 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Ted Schroeder
Yhdysvallat Patricia Canning-Todd
Argentiina Alejo Russell
3–6, 6–1, 6–4
1943 Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Bill Talbert
Yhdysvallat Pauline Betz
Yhdysvallat Pancho Segura
10–6, 6–4
1944 Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Bill Talbert
Yhdysvallat Dorothy Bundy
Yhdysvallat Don McNeill
6–2, 6–3
1945 Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Bill Talbert
Yhdysvallat Doris Hart
Yhdysvallat Bob Falkenburg
6–4, 6–4
1946 Yhdysvallat Margaret Osborne
Yhdysvallat Bill Talbert
Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Robert Kimbrell
6–3, 6–4
1947 Yhdysvallat Louise Brough
Australia John Bromwich
Yhdysvallat Gussie Moran
Yhdysvallat Pancho Segura
6–3, 6–1
1948 Yhdysvallat Louise Brough
Yhdysvallat Tom Brown
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Yhdysvallat Bill Talbert
6–4, 6–4
1949 Yhdysvallat Louise Brough
Etelä-Afrikka Eric Sturgess
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Yhdysvallat Bill Talbert
4–6, 6–3, 7–5
1950 Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Australia Ken McGregor
Yhdysvallat Doris Hart
Australia Frank Sedgman
6–4, 3–6, 6–3
1951 Yhdysvallat Doris Hart
Australia Frank Sedgman
Yhdysvallat Shirley Fry
Australia Mervyn Rose
6–3, 6–2
1952 Yhdysvallat Doris Hart
Australia Frank Sedgman
Australia Thelma Coyne Long
Australia Lew Hoad
6–3, 7–5
1953 Yhdysvallat Doris Hart
Yhdysvallat Vic Seixas
Yhdysvallat Julia Sampson
Australia Rex Hartwig
6–2, 4–6, 6–4
1954 Yhdysvallat Doris Hart
Yhdysvallat Vic Seixas
Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Australia Ken Rosewall
4–6, 6–1, 6–1
1955 Yhdysvallat Doris Hart
Yhdysvallat Vic Seixas
Yhdysvallat Shirley Fry
Australia Lew Hoad
9–7, 6–1
1956 Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Australia Ken Rosewall
Yhdysvallat Darlene Hard
Australia Lew Hoad
9–7, 6–1
1957 Yhdysvallat Althea Gibson
Tanska Kurt Nielsen
Yhdysvallat Darlene Hard
Australia Robert Howe
6–3, 9–7
1958 Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Australia Neale Fraser
Brasilia Maria Bueno
Peru Alex Olmedo
6–3, 3–6, 9–7
1959 Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Australia Neale Fraser
Yhdysvallat Janet Hopps
Australia Bob Mark
7–5, 13–15, 6–2
1960 Yhdysvallat Margaret Osborne duPont
Australia Neale Fraser
Brasilia Maria Bueno
Meksiko Antonio Palafox
6–3, 6–2
1961 Australia Margaret Smith
Australia Bob Mark
Yhdysvallat Darlene Hard
Yhdysvallat Dennis Ralston
luovutus
1962 Australia Margaret Smith
Australia Fred Stolle
Australia Lesley Turner
Yhdysvallat Frank Froehling
7–5, 6–2
1963 Australia Margaret Smith
Australia Ken Fletcher
Australia Judy Tegart
Yhdysvallat Ed Rubinoff
3–6, 8–6, 6–2
1964 Australia Margaret Smith
Australia John Newcombe
Australia Judy Tegart
Yhdysvallat Ed Rubinoff
10–8, 4–6, 6–3
1965 Australia Margaret Smith
Australia Fred Stolle
Australia Judy Tegart
Yhdysvallat Frank Froehling
6–2, 6–2
1966 Yhdysvallat Donna Floyd Fales
Australia Owen Davidson
Yhdysvallat Carol Hanks Aucamp
Yhdysvallat Ed Rubinoff
6–1, 6–3
1967 Yhdysvallat Billie Jean King
Australia Owen Davidson
Yhdysvallat Rosemary Casals
Yhdysvallat Stan Smith
6–3, 6–2
↓ Avoin aikakausi ↓
1968 Yhdysvallat Mary-Ann Eisel
Iso-Britannia Peter Curtis
Yhdysvallat Tory Fretz
Yhdysvallat Gerry Perry
6–4, 7–5
1969 Australia Margaret Smith Court
Yhdysvallat Marty Riessen
Ranska Françoise Dürr
Yhdysvallat Dennis Ralston
7–5, 6–3
1970 Australia Margaret Smith Court
Yhdysvallat Marty Riessen
Australia Judy Tegart Dalton
Etelä-Afrikka Frew McMillan
6–4, 6–4
1971 Yhdysvallat Billie Jean King
Australia Owen Davidson
Alankomaat Betty Stöve
Etelä-Afrikka Bob Maud
6–3, 7–5
1972 Australia Margaret Smith Court
Yhdysvallat Marty Riessen
Yhdysvallat Rosemary Casals
Romania Ilie Năstase
6–3, 7–5
1973 Yhdysvallat Billie Jean King
Australia Owen Davidson
Australia Margaret Smith Court
Yhdysvallat Marty Riessen
6–3, 3–6, 7–6
1974 Yhdysvallat Pam Teeguarden
Australia Geoff Masters
Yhdysvallat Chris Evert
Yhdysvallat Jimmy Connors
6–1, 7–6
1975 Yhdysvallat Rosemary Casals
Yhdysvallat Dick Stockton
Yhdysvallat Billie Jean King
Australia Fred Stolle
6–3, 7–6
1976 Yhdysvallat Billie Jean King
Australia Phil Dent
Alankomaat Betty Stöve
Etelä-Afrikka Frew McMillan
3–6, 6–2, 7–5
1977 Alankomaat Betty Stöve
Etelä-Afrikka Frew McMillan
Yhdysvallat Billie Jean King
Yhdysvallat Vitas Gerulaitis
6–2, 3–6, 6–3
1978 Alankomaat Betty Stöve
Etelä-Afrikka Frew McMillan
Yhdysvallat Billie Jean King
Australia Ray Ruffels
6–3, 7–6
1979 Etelä-Afrikka Greer Stevens
Etelä-Afrikka Bob Hewitt
Alankomaat Betty Stöve
Etelä-Afrikka Frew McMillan
6–3, 7–5
1980 Australia Wendy Turnbull
Yhdysvallat Marty Riessen
Alankomaat Betty Stöve
Etelä-Afrikka Frew McMillan
7–5, 6–2
1981 Yhdysvallat Anne Smith
Etelä-Afrikka Kevin Curren
Yhdysvallat JoAnne Russell
Yhdysvallat Steve Denton
6–4, 7–6
1982 Yhdysvallat Anne Smith
Etelä-Afrikka Kevin Curren
Yhdysvallat Barbara Potter
Yhdysvallat Ferdi Taygan
6–7, 7–6, 7–6
1983 Australia Elizabeth Sayers
Australia John Fitzgerald
Yhdysvallat Barbara Potter
Yhdysvallat Ferdi Taygan
3–6, 6–3, 6–4
1984 Bulgaria Manuela Maleeva
Yhdysvallat Tom Gullikson
Australia Elizabeth Sayers
Australia John Fitzgerald
2–6, 7–5, 6–4
1985 Yhdysvallat Martina Navrátilová
Sveitsi Heinz Günthardt
Australia Elizabeth Smylie
Australia John Fitzgerald
6–3, 6–4
1986 Italia Raffaella Reggi
Espanja Sergio Casal
Yhdysvallat Martina Navrátilová
Yhdysvallat Peter Fleming
6–4, 6–4
1987 Yhdysvallat Martina Navrátilová
Espanja Emilio Sánchez
Yhdysvallat Betsy Nagelsen
Yhdysvallat Paul Annacone
6–4, 6–7, 7–6
1988 Tšekkoslovakia Jana Novotná
Yhdysvallat Jim Pugh
Australia Elizabeth Smylie
Yhdysvallat Patrick McEnroe
7–5, 6–3
1989 Yhdysvallat Robin White
Yhdysvallat Shelby Cannon
Yhdysvallat Meredith McGrath
Yhdysvallat Rick Leach
3–6, 6–2, 7–5
1990 Australia Elizabeth Smylie
Australia Todd Woodbridge
Neuvostoliitto Nataša Zvereva
Yhdysvallat Jim Pugh
6–4, 6–2
1991 Alankomaat Manon Bollegraf
Alankomaat Tom Nijssen
Espanja Arantxa Sánchez Vicario
Espanja Emilio Sánchez
6–2, 7–6(2)
1992 Australia Nicole Provis
Australia Mark Woodforde
Tšekkoslovakia Helena Suková
Alankomaat Tom Nijssen
4–6, 6–3, 6–3
1993 Tšekki Helena Suková
Australia Todd Woodbridge
Yhdysvallat Martina Navrátilová
Australia Mark Woodforde
6–3, 7–6(6)
1994 Etelä-Afrikka Elna Reinach
Yhdysvallat Patrick Galbraith
Tšekki Jana Novotná
Australia Todd Woodbridge
6–2, 6–4
1995 Yhdysvallat Meredith McGrath
Yhdysvallat Matt Lucena
Yhdysvallat Gigi Fernández
Tšekki Cyril Suk
6–4, 6–4
1996 Yhdysvallat Lisa Raymond
Yhdysvallat Patrick Galbraith
Alankomaat Manon Bollegraf
Yhdysvallat Rick Leach
7–6(6), 7–6(4)
1997 Alankomaat Manon Bollegraf
Yhdysvallat Rick Leach
Argentiina Mercedes Paz
Argentiina Pablo Albano
3–6, 7–5, 7–6(3)
1998 Yhdysvallat Serena Williams
Valko-Venäjä Maks Mirny
Yhdysvallat Lisa Raymond
Yhdysvallat Patrick Galbraith
6–2, 6–2
1999 Japani Ai Sugiyama
Intia Mahesh Bhupathi
Yhdysvallat Kimberly Po
Yhdysvallat Donald Johnson
6–4, 6–4
2000 Espanja Arantxa Sánchez Vicario
Yhdysvallat Jared Palmer
Venäjä Anna Kurnikova
Valko-Venäjä Maks Mirny
6–4, 6–3
2001 Australia Rennae Stubbs
Australia Todd Woodbridge
Yhdysvallat Lisa Raymond
Intia Leander Paes
6–4, 5–7, 7–6(9)
2002 Yhdysvallat Lisa Raymond
Yhdysvallat Mike Bryan
Slovenia Katarina Srebotnik
Yhdysvallat Bob Bryan
7–6(9), 7–6(1)
2003 Slovenia Katarina Srebotnik
Yhdysvallat Bob Bryan
Venäjä Lina Krasnorutskaja
Kanada Daniel Nestor
5–7, 7–5, [10–5]
2004 Venäjä Vera Zvonarjova
Yhdysvallat Bob Bryan
Australia Alicia Molik
Australia Todd Woodbridge
6–3, 6–4
2005 Slovakia Daniela Hantuchová
Intia Mahesh Bhupathi
Slovenia Katarina Srebotnik
Serbia ja Montenegro Nenad Zimonjić
6–4, 6–2
2006 Yhdysvallat Martina Navrátilová
Yhdysvallat Bob Bryan
Tšekki Květa Peschke
Tšekki Martin Damm
6–2, 6–3
2007 Valko-Venäjä Viktoryja Azarenka
Valko-Venäjä Maks Mirny
Yhdysvallat Meghann Shaughnessy
Intia Leander Paes
6–4, 7–6(6)
2008 Zimbabwe Cara Black
Intia Leander Paes
Yhdysvallat Liezel Huber
Iso-Britannia Jamie Murray
7–6(6), 6–4
2009 Yhdysvallat Carly Gullickson
Yhdysvallat Travis Parrott
Zimbabwe Cara Black
Intia Leander Paes
6–2, 6–4
2010 Yhdysvallat Liezel Huber
Yhdysvallat Bob Bryan
Tšekki Květa Peschke
Pakistan Aisam-ul-Haq Qureshi
6–4, 6–4
2011 Yhdysvallat Melanie Oudin
Yhdysvallat Jack Sock
Argentiina Gisela Dulko
Argentiina Eduardo Schwank
7–6(4), 4–6, [10–8]
2012 Venäjä Jekaterina Makarova
Brasilia Bruno Soares
Tšekki Květa Peschke
Puola Marcin Matkowski
6–7(8), 6–1, [12–10]
2013 Tšekki Andrea Hlaváčková
Valko-Venäjä Maks Mirny
Yhdysvallat Abigail Spears
Meksiko Santiago González
7–6(5), 6–3
2014 Intia Sania Mirza
Brasilia Bruno Soares
Yhdysvallat Abigail Spears
Meksiko Santiago González
6–1, 2–6, [11–9]
2015 Sveitsi Martina Hingis
Intia Leander Paes
Yhdysvallat Bethanie Mattek-Sands
Yhdysvallat Sam Querrey
6–4, 3–6, [10–7]
2016 Saksa Laura Siegemund
Kroatia Mate Pavić
Yhdysvallat Coco Vandeweghe
Yhdysvallat Rajeev Ram
6–4, 6–4
2017 Sveitsi Martina Hingis
Iso-Britannia Jamie Murray
Kiinan Taipei Chan Hao-ching
Uusi-Seelanti Michael Venus
6–1, 4–6, [10–8]
2018 Yhdysvallat Bethanie Mattek-Sands
Iso-Britannia Jamie Murray
Puola Alicja Rosolska
Kroatia Nikola Mektić
2–6, 6–3, [11–9]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]