Luettelo Pohjois-Amerikan maista asukasluvun mukaan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Pohjois-Amerikan maista asukasluvun mukaan.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järjestys Valtio Virallinen luku Vuosi Lähde
1 Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 329 547 000 2019 Official population clock
2 Meksikon lippu Meksiko 122 273 473 2016 Official estimate
3 Kanada 35 851 775 2017 Official estimate
4 Guatemala 16 176 133 2015 Official estimate
5 Kuuba 11 238 317 2014 Official estimate
6 Haiti 10 911 819 2015 Official estimate
7 Dominikaanisen tasavallan lippu Dominikaaninen tasavalta 9 980 243 2015 Official estimate
8 Honduras 8 576 500 2015 Official estimate
9 El Salvadorin lippu El Salvador 6 520 675 2016 Official estimate
10 Nicaraguan lippu Nicaragua 6 071 045 2012 Official estimate
11 Costa Rican lippu Costa Rica 4 832 234 2015 Official estimate
12 Panaman lippu Panama 3 764 166 2015 Official estimate
13 Puerto Ricon lippu Puerto Rico 3 548 397 2014 Official estimate
14 Jamaika 2 723 246 2014 Official estimate
15 Trinidad ja Tobagon lippu Trinidad ja Tobago 1 349 667 2015 Official estimate
16 Guadeloupen lippu Guadeloupe 403 314 2012 Official estimate
17 Martiniquen lippu Martinique 388 364 2012 Official estimate
18 Bahaman lippu Bahama 369 670 2015 Official estimate
19 Belizen lippu Belize 368 310 2015 Official estimate
20 Barbadoksen lippu Barbados 277 821 2010 2010 census result
21 Saint Lucian lippu Saint Lucia 166 526 2010 Preliminary 2010 census result
22 Saint Vincent ja Grenadiinien lippu Saint Vincent ja Grenadiinit 109 434 2014 Official estimate
23 Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu Yhdysvaltain Neitsytsaaret 106 405 2010 2010 census result
24 Grenada 103 328 2011 Preliminary 2011 census result
25 Antigua ja Barbudan lippu Antigua ja Barbuda 85 567 2011 Final 2011 census result
26 Dominican lippu Dominica 71 293 2011 Preliminary 2011 census result
27 Bermudan lippu Bermuda 64 237 2010 Final 2010 census result
28 Caymansaarten lippu Caymansaaret 58 238 2014 Official estimate
29 Grönlannin lippu Grönlanti 56 114 2015 Official estimate
30 Saint Kitts ja Nevisin lippu Saint Kitts ja Nevis 46 204 2011 2011 census result
31  Sint Maarten 37 224 2014 Official estimate
32 Turks- ja Caicossaarten lippu Turks- ja Caicossaaret 31 618 2012 Preliminary 2012 census result
33 Saint Martinin lippu Saint-Martin 35 742 2012 Official estimate
34 Brittiläisten Neitsytsaarten lippu Brittiläiset Neitsytsaaret 28 054 2010 2010 census result
35 Bonairen lippu Bonaire 24 593 2015 Official estimate
36 Alankomaiden lippu Alankomaiden Karibia 13 037 2011 Final 2011 census result
37 Saint Barthélemyn lippu Saint Barthélemy 9 131 2012 Official estimate
38 Saint Pierre ja Miquelon Saint Pierre ja Miquelon 6 069 2012 Official estimate
39 Montserratin lippu Montserrat 4 922 2011 2011 census result