Kellokosken Alku

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kellokosken Alku
Perustettu 1926
Kaupunki Suomi Tuusula, Suomi
Kotiareena Kellokosken jäähalli
Sarjataso II-divisioona
Värit          

Kellokosken Alku Ry (alk. Woimistelu ja Urheiluseura Alku) on vuonna 1926 perustettu kellokoskelainen yleisseura. Seurassa on harrastettu mm. yleisurheilua, hiihtoa, voimistelua, painia, nyrkkeilyä, pesäpalloa, pyöräilyä, jalkapalloa, lentopalloa, koripalloa, jääpalloa, pöytätennistä, uintia, suunnistusta, painonnostoa, jääkiekkoa ja salibandyä.

Seurassa on noin 400 aktiiviharrastajaa. Jalkapallopuolella toimii 7 juniorijoukkuetta, 4 miesten joukkuetta ja jalkapallokoulu. Jääkiekon puolella on 5 juniorijoukkuetta (joista 2 tyttöjoukkuetta) ja miesten edustusjoukkue sekä miesten harraste- eli Köppäkiekko. KelA on osakkaana Kellokosken jäähalliyhtiössä ja Järvenpään Fortum-hallissa. Lisäksi seuralla on talkoovoimin ylläpidettävä kesänviettopaikka Rääveli Heinolassa, mitä seuran jäsenet voivat vuokrata käyttömaksua vastaan. Kaikkien ikäryhmien joukkueissa noudatetaan lajiliittojen sääntöjä ja huomioidaan lajiliittojen antamat suositukset. KelA on jääkiekon sinettiseura.[1]

Kellokosken Alun miesten jalkapallojoukkue pelasi Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin kolmannen divisioona lohkossa kauden 2018.

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä urheiluun liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.