James Bond 007: Everything or Nothing

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
James Bond 007: Everything or Nothing
Main.jpg
Kehittäjä EA Redwood Shores
EA Canada
Griptonite Games
Julkaisija Electronic Arts
Käsikirjoittaja(t) Bruce Feirstein
Danny Bilson
Paul De Meo
Säveltäjä(t) Sean Callery
Jeff Tymoschuk
Pelisarja James Bond
Pelimoottori id Tech 3
Julkaisuaika Game Boy Advance
NA 17. helmikuuta 2004
EU 5. joulukuuta 2003
Konsolit
NA 17. helmikuuta 2004
EU 27. helmikuuta 2004
Lajityyppi kolmannen persoonan ammuntapeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Alusta PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube, Game Boy Advance
Tallennusväline CD
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

James Bond 007: Everything or Nothing on Electronic Artsin kehittämä ja vuonna 2003 julkaisema kolmannen persoonan ammuntapeli. Peli julkaistiin PlayStation 2:lle Xboxille ja Nintendo GameCubelle sekä Game Boy Advancelle, jolle pelin kehitti Griptonite Games.

Pelissä pelaaja ohjaa Ian Flemingin luomaa agentti James Bondia. Bond on mallinnettu näyttelijä Pierce Brosnanin mukaan, joka on myös ääninäytellyt Bondia pelissä. Everything or Nothing on viimeinen Bond-seikkailu, jossa Brosnan on mukana näyttelemässä Bondia. Käsikirjoituksen on laatinut Bruce Feirstein, joka osallistui käsikirjoitukseen elokuvissa 007 ja kultainen silmä, Huominen ei koskaan kuole ja Kun maailma ei riitä.

Everything or Nothing ei sisällä tavallista deathmatch-tilaa, vaan sen sijaan kahden pelaajan yhteistyöpelitilan. Pelin tehtävät sijoittuvat Moskovaan, Peruun, New Orleansiin ja Egyptiin.

Peli sai varsin hyvän vastaanoton. Jotkut kriitikot pitivät Everything or Nothingia vuoden 2004 Bond-elokuvana sen korkean budjetin takia.lähde? Electronic Arts palkkasi peliä varten maineikkaita ääninäyttelijöitä ja malleja. Pierce Brosnanin lisäksi pelissä näyttelevät muun muassa Judi Dench, John Cleese, Willem Dafoe, Richard Kiel ja Heidi Klum. Peli käyttää James Bond 007: Agent Under Firen paranneltua pelimoottoria.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.