FIFA 07

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
FIFA 07
Kansikuvassa vasemmalta Wayne Rooney ja Ronaldinho.
Kansikuvassa vasemmalta Wayne Rooney ja Ronaldinho.
Kehittäjä EA Canada
Exient Entertainment (DS/GBA)
Julkaisija Electronic Arts
Jakelija Nintendo eShop
Suunnittelija Joe Booth
Hugues Ricour
Kaz Makita
Pelisarja FIFA
Julkaistu
Lajityyppi urheilupeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus PEGI: 3
ESRB: EVirheellinen ESRB-arvo
Alusta PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo GameCube, Microsoft Windows, Game Boy Advance, Nintendo DS, Xbox, Xbox 360, Java ME
Jakelumuoto DVD, UMD, optinen levy, pelimoduuli
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

FIFA 07 (tunnetaan myös nimillä FIFA Football 07 ja FIFA Soccer 07) on EA Sportsin FIFA-pelisarjan jalkapallovideopeli. Pelin kehittäjänä toimi vancouverilainen EA Canada, ja sen julkaisi Electronic Arts. Peli julkaistiin Euroopassa 27. syyskuuta 2006 ja Yhdysvalloissa 3. marraskuuta samana vuonna. Peli julkaistiin Nintendo GameCubelle, PC:lle, PlayStation 2:lle, Game Boy Advancelle, PlayStation Portablelle, Nintendo DS:lle ja Xboxille. Pelin Xbox 360 -versio julkaistiin Euroopassa 27. marraskuuta 2006, ja Yhdysvalloissa neljä päivää myöhemmin. Pelin tunnuslause on: "This is THE season" (suom. Tämä on SE kausi).

FIFA 07 on sarjan neljästoista peli, ja yhdestoista joka sisältää 3D-grafiikat.

Electronic Arts on julkaissut useiden eri pelaajien kuvat pelin kannessa, riippuen alueesta jolla peliä myydään. Ronaldinho on joka version kannessa, seuranaan Landon Donovan ja Francisco Fonseca Pohjois-Amerikassa, Wayne Rooney Pohjoismaissa, Britanniassa, Benelux-maissa sekä Australiassa, Lukas Podolski Saksassa, David Villa Espanjassa, Kaká Italiassa ja Juninho Ranskassa.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.