FIFA 13

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
FIFA 13
Kehittäjä EA Canada
Julkaisija Electronic Arts
Jakelija Nintendo eShop ja App Store
Pelisarja FIFA
Julkaistu
  • NA 25. syyskuuta 2012
  • AUS 27. syyskuuta 2012
  • EU 28. syyskuuta 2012
Lajityyppi urheilu
Pelimuoto yksinpeli
moninpeli
Ikäluokitus ACB: G
ESRB: EVirheellinen ESRB-arvo
PEGI: 3
USK: 0
Alusta Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PlayStation 2, PlayStation Portable, PlayStation Vita, Wii, Nintendo 3DS, iOS
Jakelumuoto Blu-ray, DVD, UMD
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

FIFA 13 on EA Canadan kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema FIFA-pelisarjan kahdeskymmenes osa. Peli julkaistiin usealle alustalle syyskuussa 2012. Pelin demo julkaistiin 11.syyskuuta 2012. Demossa pelattavat joukkueet ovat: Borussia Dortmund, Manchester City, Juventus, A.C. Milan ja Arsenal.

Uudet ominaisuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

First Touch Control muovaa käsitystä miten pelaajat käsittelevät palloa. Kuoleta pallo ensimmäisellä kosketuksella tai riskeeraa pallon menetys. Tämä antaa puolustajille loistavan tilaisuuden voittaa kaksinkamppailu ja saada pallo takaisin.

Player Impact Engine laajentaa fyysisyyden pallollisesta kaksinkamppailusta aina pallottomiin kamppailuihin.

Complete Dribbling tuo täydellisen kikkailun piirteet peliisi. 360 astetta liikkumavaraa ja herkät kosketukset palloon oikeuttavat ennennäkemättömän 1vs1 luovuuden. Nyt voit haastaa 1vs1 tilanteissa monipuolisemmin kuin koskaan.

Attacking Intelligence antaa pelaajalle mahdollisuuden työskennellä yhden kehittyneimmän tekoälyn kanssa. Analysoi tilasi, työskentele kovempaa, ajattele fiksummin ja ole vastustajaa aina pari askelta edellä.

Tactical Free Kicks tarjoaa työkalut vaarallisille ja arvaamattomille vapaapotkuille. Tuo kolme pelaaja pallon taakse ja tee hämäysjuoksuja oikealle potkaisijalle. FIFA 13 tuo suurimman ja syvimmän setin mahdollisuuksia vapaapotkuille pelisarjan historiassa.

FIFA 13 tukee PlayStation Moven ja Kinectin ohjaimia.

Liigat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

FIFA 13 sisältää 31 maailman parasta liigaa. Pelissä on kaikki liigat FIFA 12:sta, lisäksi vielä ensimmäistä kertaa sarjan historiassa Saudi-Arabian valioliiga. Tummennetut liigat ovat uusia.

Rest of the World[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maajoukkueet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

FIFA 13 sisältää 46 maajoukkuetta. Tšekin ja Paraguayn maajoukkueet palaavat, myös Intian, Bolivian ja Venezuelan maajoukkueet palaavat 11 vuoden tauon jälkeen. Tummennetut joukkueet ovat uusia.

Career Mode[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Career Modea on uudistettu, pelaajat voivat manageroida seurojen lisäksi myös maajoukkueita. Pelaajien ostossa voit tarjota vasta-tarjouksen, pelaajia sekä rahaa.

Turnaukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

FIFA 13 Career Mode sisältää myös kansainvälisiä turnauksia ja niiden karsintoja.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]