Luettelo Ranskan avointen naisten kaksinpelin voittajista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Ranskan avoimen tennisturnauksen naisten kaksinpelin voittajista.

Vuosi Mestari Loppuottelija Tulos
1925 Suzanne Lenglen Kitty McKane 6–1, 6–2
1926 Suzanne Lenglen Mary Browne 6–1, 6–0
1927 Kornelia Bouman Irene Peacock 6–2, 6–4
1928 Helen Wills Eileen Bennett 6–1, 6–2
1929 Helen Wills Simone Mathieu 6–3, 6–4
1930 Helen Moody Helen Jacobs 6–2, 6–1
1931 Cilly Aussem Betty Nuthall 8–6, 6–1
1932 Helen Moody Simone Mathieu 7–5, 6–1
1933 Margaret Scriven Simone Mathieu 6–2, 4–6, 6–4
1934 Margaret Scriven Helen Jacobs 7–5, 4–6, 6–1
1935 Hilde Sperling Simone Mathieu 6–2, 6–1
1936 Hilde Sperling Simone Mathieu 6–3, 6–4
1937 Hilde Sperling Simone Mathieu 6–2, 6–4
1938 Simone Mathieu Nelly Landry 6–0, 6–3
1939 Simone Mathieu Jadwiga Jedrzejowska 6–3, 8–6
1940 Ei järjestetty toisen maailmansodan vuoksi
1941
1942
1943
1944
1945
1946 Margaret Osborne Pauline Betz 1–6, 8–6, 7–5
1947 Patricia Todd Doris Hart 6–3, 3–6, 6–4
1948 Nelly Landry Shirley Fry 6–2, 0–6, 6–0
1949 Margaret Du Pont Nelly Adamson 7–5, 6–2
1950 Doris Hart Patricia Todd 6–4, 4–6, 6–2
1951 Shirley Fry Doris Hart 6–3, 3–6, 6–3
1952 Doris Hart Shirley Fry 6–4, 6–4
1953 Maureen Connolly Doris Hart 6–2, 6–4
1954 Maureen Connolly Ginette Bucaille 6–4, 6–1
1955 Angela Mortimer Dorothy Knode 2–6, 7–5, 10–8
1956 Althea Gibson Angela Mortimer 6–0, 12–10
1957 Shirley Bloomer Dorothy Knode 6–1, 6–3
1958 Zsuzsi Kormoczy Shirley Bloomer 6–4, 1–6, 6–2
1959 Christine Truman Zsuzsi Kormoczy 6–4, 7–5
1960 Darlene Hard Yola Ramirez 6–3, 6–4
1961 Ann Haydon Yola Ramirez 6–2, 6–1
1962 Margaret Smith Lesley Turner 6–3, 3–6, 7–5
1963 Lesley Turner Ann Jones 2–6, 6–3, 7–5
1964 Margaret Smith Maria Bueno 5–7, 6–1, 6–2
1965 Lesley Turner Margaret Smith 6–3, 6–4
1966 Ann Jones Nancy Richey 6–3, 6–1
1967 Françoise Durr Lesley Turner 4–6, 6–3, 6–4
1968 Nancy Richey Ann Jones 5–7, 6–4, 6–1
1969 Margaret Court Ann Jones 6–1, 4–6, 6–3
1970 Margaret Court Helga Niessen 6–2, 6–4
1971 Evonne Goolagong Helen Gourlay 6–3, 7–5
1972 Billie Jean King Evonne Goolagong 6–3, 6–3
1973 Margaret Court Chris Evert 6–7, 7–6, 6–4
1974 Chris Evert Olga Morozova 6–1, 6–2
1975 Chris Evert Martina Navratilova 2–6, 6–2, 6–1
1976 Sue Barker Renata Tomanova 6–2, 0–6, 6–2
1977 Mima Jausovec Florenza Mihai 6–2, 6–7, 6–1
1978 Virginia Ruzici Mima Jausovec 6–2, 6–2
1979 Chris Evert-Lloyd Wendy Turnbull 6–2, 6–0
1980 Chris Evert-Lloyd Virginia Ruzici 6–0, 6–3
1981 Hana Mandlikova Sylvia Hanika 6–2, 6–4
1982 Martina Navratilova Andrea Jaeger 7–6, 6–1
1983 Chris Evert-Lloyd Mima Jausovec 6–1, 6–2
1984 Martina Navratilova Chris Evert-Lloyd 6–3, 6–1
1985 Chris Evert-Lloyd Martina Navratilova 6–3, 6–7, 7–5
1986 Chris Evert-Lloyd Martina Navratilova 2–6, 6–3, 6–3
1987 Steffi Graf Martina Navratilova 6–4, 4–6, 8–6
1988 Steffi Graf Natasha Zvereva 6–0, 6–0
1989 Arantxa Sanchez-Vicario Steffi Graf 7–6, 3–6, 7–5
1990 Monica Seles Steffi Graf 7–6, 6–4
1991 Monica Seles Arantxa Sanchez-Vicario 6–3, 6–4
1992 Monica Seles Steffi Graf 6–2, 3–6, 10–8
1993 Steffi Graf Mary-Joe Fernandez 4–6, 6–2, 6–4
1994 Arantxa Sanchez-Vicario Mary Pierce 6–4, 6–4
1995 Steffi Graf Arantxa Sanchez-Vicario 7–5, 4–6, 6–0
1996 Steffi Graf Arantxa Sanchez-Vicario 6–3, 6–7, 10–8
1997 Iva Majoli Martina Hingis 6–4, 6–2
1998 Arantxa Sanchez-Vicario Monica Seles 7–6, 0–6, 6–2
1999 Steffi Graf Martina Hingis 4–6, 7–5, 6–2
2000 Mary Pierce Conchita Martinez 6–2, 7–5
2001 Jennifer Capriati Kim Clijsters 1–6, 6–4, 12–10
2002 Serena Williams Venus Williams 7–5, 6–3
2003 Justine Henin Kim Clijsters 6–0, 6–4
2004 Anastasija Myskina Jelena Dementjeva 6–1, 6–2
2005 Justine Henin Mary Pierce 6–1, 6–1
2006 Justine Henin Svetlana Kuznetsova 6–4, 6–4
2007 Justine Henin Ana Ivanović 6–1, 6–2
2008 Ana Ivanović Dinara Safina 6–4, 6–3
2009 Svetlana Kuznetsova Dinara Safina 6–4, 6–2
2010 Francesca Schiavone Samantha Stosur 6–4, 7–6(2)
2011 Li Na Francesca Schiavone 6–4, 7–6(0)
2012 Marija Šarapova Sara Errani 6–3, 6–2
2013 Serena Williams Marija Šarapova 6–4, 6–4
2014 Marija Šarapova Simona Halep 6–4, 6–7(5), 6–4