Luettelo Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen miesten kaksinpelin voittajista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen miesten kaksinpelin voittajista.

Vuosi Mestari Loppuottelija Tulos
1881 US flag 38 stars.svg Richard Sears US flag 38 stars.svg William E. Glyn 6–0, 6–3, 6–2
1882 US flag 38 stars.svg Richard Sears US flag 38 stars.svg Clarence M. Clark 6–1, 6–4, 6–0
1883 US flag 38 stars.svg Richard Sears US flag 38 stars.svg James Dwight 6–2, 6–0, 9–7
1884 US flag 38 stars.svg Richard Sears US flag 38 stars.svg Howard A. Taylor 6–0, 1–6, 6–0, 6–2
1885 US flag 38 stars.svg Richard Sears US flag 38 stars.svg Godfrey M. Brinley 6–3, 4–6, 6–0, 6–3
1886 US flag 38 stars.svg Richard Sears US flag 38 stars.svg R. Livingston Beeckman 4–6, 6–1, 6–3, 6–4
1887 US flag 38 stars.svg Richard Sears US flag 38 stars.svg Henry Slocum 6–1, 6–3, 6–2
1888* US flag 38 stars.svg Henry Slocum US flag 38 stars.svg Howard A. Taylor 6–4, 6–1, 6–0
1889 US flag 38 stars.svg Henry Slocum US flag 38 stars.svg Quincy Shaw 6–3, 6–1, 4–6, 6–2
1890 US flag 43 stars.svg Oliver Campbell US flag 43 stars.svg Henry Slocum 6–2 4–6 6–3 6–1
1891 US flag 44 stars.svg Oliver Campbell US flag 44 stars.svg Clarence Hobart 2–6, 7–5, 7–9, 6–1, 6–2
1892 US flag 44 stars.svg Oliver Campbell US flag 44 stars.svg Fred Hovey 7–5, 3–6, 6–3, 7–5
1893* US flag 44 stars.svg Robert Wrenn US flag 44 stars.svg Fred Hovey 6–4, 3–6, 6–4, 6–4
1894 US flag 44 stars.svg Robert Wrenn US flag 44 stars.svg Manliff Goodbody 6–8, 6–1, 6–4, 6–4
1895 US flag 44 stars.svg Fred Hovey US flag 44 stars.svg Robert Wrenn 6–3, 6–2, 6–4
1896 Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Robert Wrenn Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Fred Hovey 7–5, 3–6, 6–0, 1–6, 6–1
1897 Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Robert Wrenn Flag of the United Kingdom.svg Wilberforce Eaves 4–6, 8–6, 6–3, 2–6, 6–2
1898 Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Malcolm Whitman Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Dwight F. Davis 3–6, 6–2, 6–2, 6–1
1899 Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Malcolm Whitman Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. J. Parmly Paret 6–1, 6–2, 3–6, 7–5
1900 Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Malcolm Whitman Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. William Larned 6–4, 1–6, 6–2, 6–2
1901 Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. William Larned Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Beals Wright 6–2, 6–8, 6–4, 6–4
1902 Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. William Larned Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Reginald Doherty 4–6, 6–2, 6–4, 8–6
1903 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Laurence Doherty Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. William Larned 6–0, 6–3, 10–8
1904* Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Holcombe Ward Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. William Clothier 10–8, 6–4, 9–7
1905 Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Beals C. Wright Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Holcombe Ward 6–2, 6–1, 11–9
1906 Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. William Clothier Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Beals Wright 6–3, 6–0, 6–4
1907* Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. William Larned Yhdysvaltain vuosina 1896–1908 käytössä ollut 45-tähtinen lippu. Robert LeRoy 6–2, 6–2, 6–4
1908 Yhdysvaltain vuosina 1908–1912 käytössä ollut 46-tähtinen lippu. William Larned Yhdysvaltain vuosina 1908–1912 käytössä ollut 46-tähtinen lippu. Beals Wright 6–1, 6–2, 8–6
1909 Yhdysvaltain vuosina 1908–1912 käytössä ollut 46-tähtinen lippu. William Larned Yhdysvaltain vuosina 1908–1912 käytössä ollut 46-tähtinen lippu. William Clothier 6–1, 6–2, 5–, 1–6, 6–1
1910 Yhdysvaltain vuosina 1908–1912 käytössä ollut 46-tähtinen lippu. William Larned Yhdysvaltain vuosina 1908–1912 käytössä ollut 46-tähtinen lippu. Thomas C. Bundy 6–1, 5–7, 6–0, 6–8, 6–1
1911 Yhdysvaltain vuosina 1908–1912 käytössä ollut 46-tähtinen lippu. William Larned Yhdysvaltain vuosina 1908–1912 käytössä ollut 46-tähtinen lippu. Maurice McLoughlin 6–4, 6–4, 6–2
1912+ Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Maurice McLoughlin Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Wallace F. Johnson 3–6, 2–6, 6–2, 6–4, 6–2
1913 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Maurice McLoughlin Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. R. Norris Williams 6–4, 5–7, 6–3, 6–1
1914 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. R. Norris Williams Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Maurice McLoughlin 6–3, 8–6, 10–8
1915 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. William Johnston Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Maurice McLoughlin 1–6, 6–0, 7–5, 10–8
1916 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. R. Norris Williams Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Johnston 4–6, 6–4, 0–6, 6–2, 6–4
1917 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Lindley Murray Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Nathaniel W. Niles 5–7, 8–6, 6–3, 6–3
1918 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Lindley Murray Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden 6–3, 6–1, 7–5
1919 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Johnston Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden 6–4, 6–4, 6–3
1920 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Johnston 6–1, 1–6, 7–5, 5–7, 6–3
1921 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Wallace F. Johnson 6–1, 6–3, 6–1
1922 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Johnston 4–6, 3–6, 6–2, 6–3, 6–4
1923 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Johnston 6–4, 6–1, 6–4
1924 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Johnston 6–1, 9–7, 6–2
1925 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Johnston 4–6, 11–9, 6–3, 4–6, 6–3
1926 Ranskan lippu René Lacoste Ranskan lippu Jean Borotra 6–4, 6–0, 6–4
1927 Ranskan lippu René Lacoste Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden 11–9, 6–3, 11–9
1928 Ranskan lippu Henri Cochet Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Francis Hunter 4–6, 6–4, 3–6, 7–5, 6–3
1929 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bill Tilden Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Francis Hunter 3–6, 6–3, 4–6, 6–2, 6–4
1930 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. John Doeg Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Frank Shields 10–8, 1–6, 6–4, 1–6, 6–4
1931 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Ellsworth Vines Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. George Lott 7–9, 6–3, 9–7, 7–5
1932 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Ellsworth Vines Ranskan lippu Henri Cochet 6–4, 6–4, 6–4
1933 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Fred Perry Australian lippu Jack Crawford 6–3, 11–13, 4–6, 6–0, 6–1
1934 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Fred Perry Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Wilmer Allison 6–4, 6–3, 1–6, 8–6
1935 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Wilmer Allison Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Sidney Wood 6–2, 6–2, 6–3
1936 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Fred Perry Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Don Budge 2–6, 6–2, 8–6, 1–6, 10–8
1937 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Don Budge Saksan lippu, joka oli käytössä vuosina 1919–1933 (Weimarin tasavalta). Gottfried von Cramm 6–1, 7–9, 6–1, 3–6, 6–1
1938 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Don Budge Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Gene Mako 6–3, 6–8, 6–2, 6–1
1939 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bobby Riggs Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Welby van Horn 6–4, 6–2, 6–4
1940 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Donald McNeill Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bobby Riggs 4–6, 6–8, 6–3, 6–3, 7–5
1941 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Bobby Riggs Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Frank Kovacs 5–7, 6–1, 6–3, 6–3
1942 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Ted Schroeder Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Frank Parker 8–6, 7–5, 3–6, 4–6, 6–2
1943 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Lt. Joseph R. Hunt Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Jack Kramer 6–3, 6–8, 10–8, 6–0
1944 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Frank Parker Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. William Talbert 6–4, 3–6, 6–3, 6–3
1945 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Frank Parker Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. William Talbert 14–12, 6–1, 6–2
1946 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Jack Kramer Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Tom Brown Jr. 9–7, 6–3, 6–0
1947 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Jack Kramer Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Frank Parker 4–6, 2–6, 6–1, 6–0, 6–3
1948 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Pancho Gonzales Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Eric W. Sturgess 6–2, 6–3, 14–12
1949 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Pancho Gonzales Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Ted Schroeder 16–18, 2–6, 6–1, 6–2, 6–4
1950 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Art Larsen Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Herb Flam 6–3, 4–6, 5–7, 6–4, 6–3
1951 Australian lippu Frank Sedgman Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Vic Seixas 6–4, 6–1, 6–1
1952 Australian lippu Frank Sedgman Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Gardnar Mulloy 6–1, 6–2, 6–3
1953 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Tony Trabert Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Vic Seixas 6–3, 6–2, 6–3
1954 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Vic Seixas Australian lippu Rex Hartwig 3–6, 6–2, 6–4, 6–4
1955 Yhdysvaltain vuosina 1912–1959 käytössä ollut 48-tähtinen lippu. Tony Trabert Australian lippu Ken Rosewall 9–7, 6–3, 6–3
1956 Australian lippu Ken Rosewall Australian lippu Lew Hoad 4–6, 6–2, 6–3, 6–3
1957 Australian lippu Malcolm Anderson Australian lippu Ashley Cooper 10–8, 7–5, 6–4
1958 Australian lippu Ashley Cooper Australian lippu Malcolm Anderson 6–2, 3–6, 4–6, 10–8, 8–6
1959 Australian lippu Neale Fraser US flag 49 stars.svg Alex Olmedo 6–3, 5–7, 6–2, 6–4
1960 Australian lippu Neale Fraser Australian lippu Rod Laver 6–4, 6–4, 9–7
1961 Australian lippu Roy Emerson Australian lippu Rod Laver 7–5, 6–3, 6–2
1962 Australian lippu Rod Laver Australian lippu Roy Emerson 6–2, 6–4, 5–7, 6–4
1963 Meksikon vuosina 1934–1968 käytössä ollut lippu. Rafael Osuna Australian lippu Frank Froehling 7–5, 6–4, 6–2
1964 Australian lippu Roy Emerson Australian lippu Fred Stolle 6–4, 6–2, 6–4
1965 Espanjan vuosina 1945–1977 käytössä ollut lippu. Manuel Santana Etelä-Afrikan vuosina 1928–1994 käyttämä lippu. Cliff Drysdale 6–2, 7–9, 7–5, 6–1
1966 Australian lippu Fred Stolle Australian lippu John Newcombe 4–6, 12–10, 6–3, 6–4
1967 Australian lippu John Newcombe Yhdysvaltain lippu Clark Graebner 6–4, 6–4, 8–6
1968 Yhdysvaltain lippu Arthur Ashe Flag of the Netherlands.svg Tom Okker 14–12, 5–7, 6–3, 3–6, 6–3
1969 Australian lippu Rod Laver Australian lippu Tony Roche 7–9, 6–1, 6–2, 6–2
1970 Australian lippu Ken Rosewall Australian lippu Tony Roche 2–6, 6–4, 7–6, 6–3
1971 Yhdysvaltain lippu Stan Smith Tšekkoslovakian lippu Jan Kodeš 3–6, 6–3, 6–2, 7–6
1972 Romanian vuosina 1965–1989 käytössä ollut lippu. Ilie Năstase Yhdysvaltain lippu Arthur Ashe 3–6, 6–3, 6–7, 6–4, 6–3
1973 Australian lippu John Newcombe Tšekkoslovakian lippu Jan Kodeš 6–4, 1–6, 4–6, 6–2, 6–2
1974 Yhdysvaltain lippu Jimmy Connors Australian lippu Ken Rosewall 6–1, 6–0, 6–1
1975 Espanjan vuosina 1945–1977 käytössä ollut lippu. Manuel Orantes Yhdysvaltain lippu Jimmy Connors 6–4, 6–3, 6–3
1976 Yhdysvaltain lippu Jimmy Connors Ruotsin lippu Björn Borg 6–4, 3–6, 7–6, 6–4
1977 Argentiinan lippu Guillermo Vilas Yhdysvaltain lippu Jimmy Connors 2–6, 6–3, 7–5, 6–0
1978 Yhdysvaltain lippu Jimmy Connors Ruotsin lippu Björn Borg 6–4, 6–2, 6–2
1979 Yhdysvaltain lippu John McEnroe Yhdysvaltain lippu Vitas Gerulaitis 7–5, 6–3, 6–3
1980 Yhdysvaltain lippu John McEnroe Ruotsin lippu Björn Borg 7–6, 6–1, 6–7, 5–7, 6–4
1981 Yhdysvaltain lippu John McEnroe Ruotsin lippu Björn Borg 4–6, 6–2, 6–4, 6–3
1982 Yhdysvaltain lippu Jimmy Connors Tšekkoslovakian lippu Ivan Lendl 6–3, 6–2, 4–6, 6–4
1983 Yhdysvaltain lippu Jimmy Connors Tšekkoslovakian lippu Ivan Lendl 6–3, 6–7, 7–5, 6–0
1984 Yhdysvaltain lippu John McEnroe Tšekkoslovakian lippu Ivan Lendl 6–3, 6–4, 6–1
1985 Tšekkoslovakian lippu Ivan Lendl Yhdysvaltain lippu John McEnroe 7–6, 6–3, 6–4
1986 Tšekkoslovakian lippu Ivan Lendl Tšekkoslovakian lippu Miloslav Mečíř 6–4, 6–2, 6–0
1987 Tšekkoslovakian lippu Ivan Lendl Ruotsin lippu Mats Wilander 6–7, 6–0, 7–6, 6–4
1988 Ruotsin lippu Mats Wilander Tšekkoslovakian lippu Ivan Lendl 6–4, 4–6, 6–3, 5–7, 6–4
1989 Saksan lippu Boris Becker Tšekkoslovakian lippu Ivan Lendl 7–6, 1–6, 6–3, 7–6
1990 Yhdysvaltain lippu Pete Sampras Yhdysvaltain lippu Andre Agassi 6–4, 6–3, 6–2
1991 Ruotsin lippu Stefan Edberg Yhdysvaltain lippu Jim Courier 6–2, 6–4, 6–0
1992 Ruotsin lippu Stefan Edberg Yhdysvaltain lippu Pete Sampras 3–6, 6–4, 7–6(5), 6–2
1993 Yhdysvaltain lippu Pete Sampras Ranskan lippu Cedric Pioline 6–4, 6–4, 6–3
1994 Yhdysvaltain lippu Andre Agassi Saksan lippu Michael Stich 6–1, 7–6(5), 7–5
1995 Yhdysvaltain lippu Pete Sampras Yhdysvaltain lippu Andre Agassi 6–4, 6–3, 4–6, 7–5
1996 Yhdysvaltain lippu Pete Sampras Yhdysvaltain lippu Michael Chang 6–1, 6–4, 7–6(3)
1997 Australian lippu Patrick Rafter Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Greg Rusedski 6–3, 6–2, 4–6, 7–5
1998 Australian lippu Patrick Rafter Australian lippu Mark Philippoussis 6–3, 3–6, 6–2, 6–0
1999 Yhdysvaltain lippu Andre Agassi Yhdysvaltain lippu Todd Martin 6–4, 6–7(5), 6–7(2), 6–3, 6–2
2000 Venäjän lippu Marat Safin Yhdysvaltain lippu Pete Sampras 6–4, 6–3, 6–3
2001 Australian lippu Lleyton Hewitt Yhdysvaltain lippu Pete Sampras 7–6(4), 6–1, 6–1
2002 Yhdysvaltain lippu Pete Sampras Yhdysvaltain lippu Andre Agassi 6–3, 6–4, 5–7, 6–4
2003 Yhdysvaltain lippu Andy Roddick Espanjan lippu Juan Carlos Ferrero 6–3, 7–6(2), 6–3
2004 Sveitsin lippu Roger Federer Australian lippu Lleyton Hewitt 6–0, 7–6(3), 6–0
2005 Sveitsin lippu Roger Federer Yhdysvaltain lippu Andre Agassi 6–3 2–6 7–6(1) 6–1
2006 Sveitsin lippu Roger Federer Yhdysvaltain lippu Andy Roddick 6–2, 4–6, 7–5, 6–1
2007 Sveitsin lippu Roger Federer Serbian lippu Novak Đoković 7–6(4), 7–6(2), 6–4
2008 Sveitsin lippu Roger Federer Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Andy Murray 6–2, 7–5, 6–2
2009 Argentiinan lippu Juan Martín del Potro Sveitsin lippu Roger Federer 3–6, 7–6(5), 4–6, 7–6(4), 6–2
2010 Espanjan lippu Rafael Nadal Serbian lippu Novak Đoković 6–4, 5–7, 6–4, 6–2
2011 Serbian lippu Novak Đoković Espanjan lippu Rafael Nadal 6–2, 6–4, 6–7(3), 6–1
2012 Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Andy Murray Serbian lippu Novak Đoković 7–6(10), 7–5, 2–6, 3–6, 6–2
2013 Espanjan lippu Rafael Nadal Serbian lippu Novak Đoković 6–2, 3–6, 6–4, 6–1
2014 Kroatian lippu Marin Čilić Japanin lippu Kei Nishikori 6–3, 6–3, 6–3

* haastekierrosta ei pelattu
+ haastekierrosjärjestelmästä luovuttiin