Luettelo Australian avointen miesten nelinpelin voittajista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Australian avoimen tennisturnauksen miesten nelinpelin voittajista.

Vuosi Voittajat Finaalissa mukana Tulos
1905 Randolph Lycett & Tom Tachell E.T. Barnard & B. Spence 11–9 8–6 1–6 4–6 6–1
1906 Rodney Heath & Anthony Wilding Harry Parker & C.C. Cox 6–2 6–4 6–2
1907 Bill Gregg & Harry Parker Horrie Rice & George Wright 6–2 3–6 6–2 6–2
1908 Fred Alexander & Alfred Dunlop G.G. Sharp & Anthony Wilding 6–3 6–2 6–1
1909 J.V.Keane & Ernie Parker Tom Crooks & Anthony Wilding 1–6 6–1 6–1 9–7
1910 Ashley Campbell & Horace Rice Rodney Heath & J.L. O'Dea 6–3 6–3 6–2
1911 Rodney Heath & Randolph Lycett J.J. Addison & Norman Brookes 6–2 7–5 6–0
1912 James Parke & Charles Dixon Arthur Beamish & Gordon Lowe 6–4 6–4 6–2
1913 Ernie Parker & Alf Hedeman Harry Parker & Ron Taylor 8–6 4–6 6–4 6–4
1914 Ashley Campbell & Gerald Patterson Rodney Heath & Arthur O'Hara Wood 7–5 3–6 6–3 6–3
1915 Clarence Todd & Horace Rice Gordon Lowe & Bert St. John 8–6 6–4 7–9 6–3
1916 ei kilpailtu (Ensimmäinen maailmansota)
1917 ei kilpailtu (Ensimmäinen maailmansota)
1918 ei kilpailtu (Ensimmäinen maailmansota)
1919 Pat O'Hara Wood & Ronald Thomas James Anderson & Arthur Lowe 7–5 6–1 7–9 3–6 6–3
1920 Pat O'Hara Wood & Ronald Thomas Horrie Rice & Ron Taylor 6–1 6–0 7–5
1921 Rhys Gemmell & Stanley Eaton N. Brearley & E. Stokes 7–5 6–3 6–3
1922 John Hawkes & Gerald Patterson James Anderson & Norman Peach 8–10 6–0 6–0 7–5
1923 Pat O'Hara Wood & Cuthbert St John Dudley Bullough & Horrie Rice 6–4 6–3 3–6 6–0
1924 James Anderson & Norman Brookes Gerald Patterson & Pat O'Hara Wood 6–2 6–4 6–3
1925 Pat O'Hara Wood & Gerald Patterson James Anderson & Fred Kalms 6–4 8–6 7–5
1926 John Hawkes & Gerald Patterson James Anderson & Pat O'Hara Wood 6–1 6–4 6–2
1927 John Hawkes & Gerald Patterson Pat O'Hara Wood & Ian McInness 8–6 6–2 6–1
1928 Jean Borotra & Jacques Brugnon Jim Willard & Edgar Moon 6–2 4–6 6–4 6–4
1929 Jack Crawford & Harry Hopman Jack Cummings & Edgar Moon 6–1 6–8 4–6 6–1 6–3
1930 Jack Crawford & Harry Hopman John Hawkes & Tim Fitchett 8–6 6–1 2–6 6–3
1931 Charles Donohoe & Ray Dunlop Jack Crawford & Harry Hopman 8–6 6–2 5–7 7–9 6–4
1932 Jack Crawford & Edgar Moon Harry Hopman & Gerald Patterson 12–10 6–3 4–6 6–4
1933 Keith Gledhill & Ellsworth Vines Jack Crawford & Edgar Moon 6–4 10–8 6–2
1934 Fred Perry & George Hughes Adrian Quist & Don Turnbull 6–8 6–3 6–4 3–6 6–3
1935 Jack Crawford & Vivian Mcgrath Pat Hughes & Fred Perry 6–4 8–6 6–2
1936 Adrian Quist & Don Turnbull Jack Crawford & Vivian McGrath 6–8 8–2 6–1 3–6 6–2
1937 Adrian Quist & Don Turnbull John Bromwich & Jack Harper 6–2 9–7 1–6 6–8 6–4
1938 Adrian Quist & John Bromwich Gottfried von Cramm & Henner Henkel 7–5 6–4 6–0
1939 Adrian Quist & John Bromwich Don Turnbull & Colin Long 6–4 7–5 6–2
1940 Adrian Quist & John Bromwich Jack Crawford & Vivian McGrath 6–3 7–5 6–1
1941 ei kilpailtu (Toinen maailmansota)
1942 ei kilpailtu (Toinen maailmansota)
1943 ei kilpailtu (Toinen maailmansota)
1944 ei kilpailtu (Toinen maailmansota)
1945 ei kilpailtu (Toinen maailmansota)
1946 Adrian Quist & John Bromwich Max Newcombe & Len Schwartz 6–3 6–1 9–7
1947 Adrian Quist & John Bromwich Frank Sedgman & George Worthington 6–1 6–3 6–1
1948 Adrian Quist & John Bromwich Frank Sedgman & Colin Long 1–6 6–8 9–7 6–3 8–6
1949 Adrian Quist & John Bromwich Geoff Brown & Bill Sidwell 1–6 7–5 6–2 6–3
1950 Adrian Quist & John Bromwich Eric Sturgess & Jaroslav Drobný 6–3 5–7 4–6 6–3 8–6
1951 Frank Sedgman & Ken McGregor John Bromwich & Adrian Quist 11–9 2–6 6–3 4–6 6–3
1952 Frank Sedgman & Ken McGregor Don Candy & Mervyn Rose 6–4 7–5 6–3
1953 Ken Rosewall & Lew Hoad Don Candy & Mervyn Rose 9–11 6–4 10–8 6–4
1954 Mervyn Rose & Rex Hartwig Neale Fraser & Clive Wilderspin 6–3 6–4 6–2
1955 Vic Seixas & Tony Trabert Lew Hoad & Ken Rosewall 6–3 6–2 2–6 3–6 6–1
1956 Ken Rosewall & Lew Hoad Don Candy & Mervyn Rose 10–8 13–11 6–4
1957 Lew Hoad & Neale Fraser Mal Anderson & Ashley Cooper 6–3 8–6 6–4
1958 Ashley Cooper & Neale Fraser Roy Emerson & Bob Mark 7–5 6–8 3–6 6–3 7–5
1959 Rod Laver & Bob Mark Don Candy & Bob Howe 9–7 6–4 6–2
1960 Rod Laver & Bob Mark Roy Emerson & Neale Fraser 1–6 6–2 6–4 6–4
1961 Rod Laver & Bob Mark Roy Emerson & Marty Mulligan 6–3 7–5 3–6 9–11 6–2
1962 Roy Emerson & Neale Fraser Bob Hewitt & Fred Stolle 4–6 4–6 6–1 6–4 11–9
1963 Bob Hewitt & Fred Stolle Ken Fletcher & John Newcombe 6–2 3–6 6–3 3–6 6–3
1964 Bob Hewitt & Fred Stolle Roy Emerson & Ken Fletcher 6–4 7–5 3–6 4–6 14–12
1965 John Newcombe & Tony Roche Roy Emerson & Fred Stolle 3–6 4–6 13–11 6–3 6–4
1966 Roy Emerson & Fred Stolle John Newcombe & Tony Roche 7–9 6–3 6–8 14–12 12–10
1967 John Newcombe & Tony Roche Bill Bowrey & Owen Davidson 3–6 6–3 7–5 6–8 8–6
1968 Dick Crealy & Allan Stone Terry Addison & Ray Keldie 10–8 6–4 6–3
1969 Rod Laver & Roy Emerson Ken Rosewall & Fred Stolle 6–4 6–4
1970 Bob Lutz & Stan Smith John Alexander & Phil Dent 8–6 6–3 6–4
1971 John Newcombe & Tony Roche Tom Okker & Marty Riessen 6–2 7–6
1972 Ken Rosewall & Owen Davidson Ross Case & Geoff Masters 3–6 7–6 6–2
1973 John Newcombe & Mal Anderson John Alexander & Phil Dent 6–3 6–4 7–6
1974 Ross Case & Geoff Masters Syd Ball & Bob Giltinan 6–7 6–3 6–4
1975 John Alexander & Phil Dent Bob Carmichael & Allan Stone 6–3 7–6
1976 John Newcombe & Tony Roche Ross Case & Geoff Masters 7–6 6–4
1977 Arthur Ashe & Tony Roche (tammikuu) Charlie Pasarell & Erik van Dillen 6–4 6–4
Ray Ruffels & Allan Stone (joulukuu) John Alexander & Phil Dent 7–6 7–6
1978 Wojtek Fibak & Kim Warwick Paul Kronk & Cliff Letcher 7–6 7–5
1979 Peter McNamara & Paul McNamee Paul Kronk & Cliff Letcher 7–6 6–2
1980 Mark Edmondson & Kim Warwick Peter McNamara & Paul McNamee 7–5 6–4
1981 Mark Edmondson & Kim Warwick Hank Pfister & John Sadri 6–3 6–7 6–3
1982 John Alexander & John Fitzgerald Andy Andrews & John Sadri 6–4 7–6
1983 Mark Edmondson & Paul McNamee Steve Denton & Sherwood Stewart 6–3 7–6
1984 Mark Edmondson & Sherwood Stewart Joakim Nyström & Mats Wilander 6–2 6–2 7–5
1985 Paul Annacone & Christo Van Rensburg Mark Edmondson & Kim Warwick 3–6 7–6 6–4 6–4
1986 ei kilpailtu (ajankohdan muutos)
1987 Stefan Edberg & Anders Jarryd Peter Doohan & Laurie Warder 6–4 6–4 7–6
1988 Rick Leach & Jim Pugh Jeremy Bates & Peter Lundgren 6–3 6–2 6–3
1989 Rick Leach & Jim Pugh Darren Cahill & Mark Kratzmann 6–4 6–4 6–4
1990 Pieter Aldrich & Danie Visser Grant Connell & Glenn Michibata 6–4 4–6 6–1 6–4
1991 Scott Davis & David Pate Patrick McEnroe & David Wheaton 6–7 7–6 6–3 7–5
1992 Todd Woodbridge & Mark Woodforde Kelly Jones & Rick Leach 6–4 6–3 6–4
1993 Danie Visser & Laurie Warder John Fitzgerald & Anders Jarryd 6–4 6–3 6–4
1994 Jacco Eltingh & Paul Haarhuis Byron Black & Jonathan Stark 6–7 6–3 6–4 6–3
1995 Jared Palmer & Richey Reneberg Mark Knowles & Daniel Nestor 6–3 3–6 6–3 6–2
1996 Stefan Edberg & Petr Korda Sébastien Lareau & Alex O'Brian 7–5 7–5 4–6 6–1
1997 Todd Woodbridge & Mark Woodforde Sébastien Lareau & Alex O'Brian 4–6 7–5 7–5 6–3
1998 Jonas Björkman & Jacco Eltingh Todd Woodbridge & Mark Woodforde 6–2 5–7 2–6 6–4 6–3
1999 Jonas Björkman & Patrick Rafter Leander Paes & Mahesh Bhupathi 6–3 4–6 6–4 6–7 (10) 6–4
2000 Ellis Ferreira & Rick Leach Wayne Black & Andrew Kratzmann 6–4 3–6 6–3 3–6 18–16
2001 Jonas Björkman & Todd Woodbridge Byron Black & David Prinosil 6–1 5–7 6–4 6–4
2002 Mark Knowles & Daniel Nestor Fabrice Santoro & Michaël Llodra 7–6(4) 6–3
2003 Fabrice Santoro & Michaël Llodra Mark Knowles & Daniel Nestor 6–4 3–6 6–3
2004 Fabrice Santoro & Michaël Llodra Bob Bryan & Mike Bryan 7–6 (4) 6–3
2005 Wayne Black & Kevin Ullyett Bob Bryan & Mike Bryan 6–4, 6–4
2006 Bob Bryan & Mike Bryan Martin Damm & Leander Paes 4–6, 6–3, 6–4
2007 Bob Bryan & Mike Bryan Jonas Björkman & Maks Mirny 7–5, 7–5
2008 Jonathan Erlich & Andy Ram Arnaud Clement & Michaël Llodra 7–5, 7–6(4)
2009 Bob Bryan & Mike Bryan Mahesh Bhupathi & Mark Knowles 2–6, 7–5, 6–0
2010 Bob Bryan & Mike Bryan Daniel Nestor & Nenad Zimonjić 6–3, 6–7(5), 6–3
2011 Bob Bryan & Mike Bryan Mahesh Bhupathi & Leander Paes 6–3, 6–4
2012 Leander Paes & Radek Štěpánek Bob Bryan & Mike Bryan 7–6(1), 6–2
2013 Bob Bryan & Mike Bryan Robin Haase & Igor Sijsling 6–3, 6–4
2014 Łukasz Kubot & Robert Lindstedt Eric Butorac & Raven Klaasen 6–3, 6–3