Keskustelu käyttäjästä:Fengshuimestari

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei Fengshuimestari ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytännöt

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

--Velma 5. maaliskuuta 2008 kello 14.52 (UTC)

Moi! Älä tee artikkeleista tuplakappaleita. Jos asiasta käytetään useita nimityksiä, niistä muista tehdään ohjaus artikkeliin. (Esim. muurahaiset on artikkeli ja hakusana muurahainen ohjaa sinne.) Tämä tapahtuu siis kirjoittamalla muokkauskenttään #OHJAUS [[kohdeartikkelin nimi]] ja tallentamalla sivu normaalisti. Mitään muuta tekstiä ohjaussivulla ei saa olla. --Hanna V 9. maaliskuuta 2008 kello 20.54 (UTC)

Hei, vastaus on vähän kestänyt kun on liian kiire, mutta tosiaan kiireessä mokasin, kun oli monta sivua yht'aikaa auki. Sama näkyy tapahtuneen myös maallisille oksille. Parempi muoto taivaallisten runkojen ja maallisten oksien otsikoksi on monikko, joten olen kiitollinen, jos heilautat taikasauvaasi.
Lisäksi minua häiritsee se, että moni alunperin kiinalainen juttu on ohjattu japanilaisen nimen alle (esim. qi-ki). Miten kukaan voi halutessaan kirjoittaa alkuperäisestä kiinalaisesta konseptista?
Pinyin on ollut lähes 30 vuotta kiinankielen virallinen translitterointi-menetelmä. Koska ihmiset luulevat saavansa wikipediasta oikeaa ja ajankohtaista tietoa, pitäisi varmistaa, että tältäkin osin asiat ovat kunnossa. Esimerkiksi qigong ohjautuu nyt chikung-sivulle, vaikka asian pitäisi olla toisinpäin. Kiinalaisia asioita koskevat sivut vaativat paljon työtä, mutta minulla ei ole aikaa ihan kaikkeen juuri nyt. Joidenkin perusjuttujen pitäisi kuitenkin olla kunnossa, että siitä voi jatkaa. Fengshuimestari 1. huhtikuuta 2008 kello 11.23 (UTC)

Muistuttaisin samasta aiheesta. Maalliset oksat ja Maallinen oksa olivat täsmälleen sama sivu kahdella eri nimellä. Tein jälkimmäisestä ohjaussivun. –Ejs-80 7. huhtikuuta 2008 kello 01.58 (UTC)

Hei, huomasin itsekin sen, vaikken mielestäni tehnyt niin. Kuten edellä sanon, yksikkömuodot saa puolestani poistaa - en tiedä, miten voisin itse ne poistaa tai siirtää.7. huhtikuuta 2008 kello 02.19 (UTC)
Ei edellä mainitun kaltaisista ohjaussivuista mitään haittaa ole – jokuhan voi etsiä aiheesta tietoa juuri tuolla hakusanalla. Ihan normaalia wikikamaa. Artikkelien siirtäminen onnistuu kunkin sivun ylälaidassa näkyvällä ”siirrä”-painikkeella (se on samalla rivillä kuin muokkaa-painikekin). –Ejs-80 7. huhtikuuta 2008 kello 02.28 (UTC)

Hei! Muistathan kirjoittaa yhteenvedon muokkauksista sille varattuun kenttään. Yhteenvedon kirjoittaminen on erittäin suotavaa, sillä se helpottaa muutosluetteloiden (kuten Tuoreet muutokset -toimintosivun ja artikkelien historioiden) selailua sekä säästää artikkelin muokkaamiseen aikaisemmin osallistuneiden käyttäjien (= artikkelia tarkkailevien) käyttäjien aikaa, koska heidän ei tarvitse tarkastaa jokaisen muutoksen tarpeellisuutta erikseen. Kiitos! –albval 12. maaliskuuta 2008 kello 10.08 (UTC)

Tynkäluokat[muokkaa wikitekstiä]

Hei, tynkäluokkia on karsittu ja nyt palauttelet olemattomia tynkämallineita artikkeleihin. Jos näennäistiede ei käy, niin laita tilalle joku sopivampi olemassa oleva tynkämalline. --Otrfan 3. maaliskuuta 2010 kello 21.06 (EET)[vastaa]

Ah, kiitos, en tiennyt, että ne on poistettu. Onko oikeasti tynkätarvetta?82.181.99.158 3. maaliskuuta 2010 kello 21.12 (EET)[vastaa]

Aloittamasi Akupunktiopiste-artikkelin tieteellisyys[muokkaa wikitekstiä]

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, luomasi sivun Akupunktiopiste merkittävyys on epäselvä ja se saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? [Toim. huom: siis nopean poistamisen suurimpana syynä 99% epätieteellisyys, siihen ei lähteiden lisääminen suoraan auta.] --Ikassu (keskustelu) 8. kesäkuuta 2023 kello 15.58 (EEST)[vastaa]