Keskustelu käyttäjästä:Taisto.matsomppi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei Taisto.matsomppi ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytännöt

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

Kalastaja09 18. joulukuuta 2007 kello 10.30 (UTC)

Terve, olet näköjään käyttänyt Wikipediaa lähteenä artikkeleissa. Valitettavasti Wikipedia ei ole luotettava lähde siinä mielessä mitä Wikipedian lähteiltä edellytetään. Eli jos löydät englanninkielisestä Wikipediasta sopivaa tietoa, sen voi toki kääntää, mutta sitä ei voi merkitä lähteeksi. Lisää aiheesta täältä ja täältä. --Harriv 22. tammikuuta 2008 kello 10.39 (UTC)

Kiitos yrityksestäsi laajentaa Wikipedian sisältöä! Voisitko vastedes käyttää Esikatsele-painiketta, joka löytyy muokkauslaatikon alta. Siten voit katsella muokkauksiasi ennen sen tallentamista eikä esimerkiksi Toiminnot:Tuoreet muutokset -sivu täyttyisi yhtä artikkelia koskevista muutoksista. Kiitos! --albval 23. tammikuuta 2008 kello 11.25 (UTC)

Linkityksestä

[muokkaa wikitekstiä]

Moi. Linkität usein saman termin useaan kertaan tekemisissäsi artikkeleissa. Wikipediassa pyritään linkittämään vain tietyn termin ensimmäinen esiintyminen. Jos artikkelista tulee pitkä, niin linkitys voidaan toistaa n. 40 rivin välein. Lisäksi otsikoiden linkittämistä pyritään välttämään. Lisää ohjeita täällä. --PtG 25. huhtikuuta 2008 kello 16.58 (UTC)

Hyvästä työstä snookerin parissa Wikipediassa! Muistathan, että jos teet artikkelin snookerpelaajasta, jonka nimisestä tyypistä ollaan jo kirjoitettu Wikipediaan, oikea nimike artikkelille on seuraavanlainen: Esimerkki (snookerpelaaja). Esim. jos kuvitellaan, että John Higginsistä olisi artikkeli, mutta se ei olisikaan snookerpelaajasta, silloin artikkelin nimi olisi John Higgins (snookerpelaaja). PS: Anteeksi, jos esitin asiani epäselvästi. --Juusomoro 14. toukokuuta 2008 kello 13.25 (UTC)

Linkitys ja luokitus

[muokkaa wikitekstiä]

Hei taas. Alan nyt toistaan itseäni, mutta edelleenkin pätee ohje "Linkitä sanan ensimmäinen esiintyminen artikkelissa ja myöhemmin uudestaan vain jos artikkelista tulee kovin pitkä." Esimerkiksi Ali Carter -artikkelissa olet tehnyt linkin artikkeliin Snookerin ammattilaisturnaukset 14 kohtaan, vaikka ohjeiden mukaisesti kuuluisi tehdä vain yksi linkki siihen kohtaan, jossa termi esiintyy ensimmäisen kerran. Toiseksi luokittelun ohjeissa sanotaan, että luokitus pyritään tekemään mahdollisimman tarkkaan luokkaan, joka olisi Ali Carterin tapauksessa Luokka:Englantilaiset snookerpelaajat. Luokkia biljardi, snooker ja snookerpelaaajat ei tarvita, sillä luokka englantilaiset snookerpelaajat on tarkin mahdollinen luokka Ali Carterille ja koska "artikkelin ei tulisi sijaita sekä pää- että alaluokassa". Englantilaiset snookerpelaajat ovat alaluokka ja nämä kolme muuta ovat sen pääluokkia. --PtG 13. kesäkuuta 2008 kello 09.14 (UTC)

Samasta asiasta tulin sanomaan. Kävin juuri artikkelin Peter Ebdon läpi, sillä siinä oli melkoinen määrä turhaa linkitystä. --Otrfan 25. heinäkuuta 2008 kello 05.29 (UTC)

Olen nyt yrittänyt korjailla näitä kovasti.

Merkittävyys kyseenalaistettu

[muokkaa wikitekstiä]
Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi aiheen Finnish Snooker Challenge merkittävyys on kyseenalaistettu ja aihe saatetaan poistaa. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen tarpeellisuuden arviointiin. Ole hyvä ja käy perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla. Huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa ja noudattaa neutraalia näkökulmaa. --Hrrkrr31 15. helmikuuta 2010 kello 00.38 (EET)[vastaa]

Lähteet korjattu ja lisätty asianmukaisiksi

Muista allekirjoittaa

[muokkaa wikitekstiä]

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi sekä äänesi äänestyksissä. Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). –Hrrkrr31 17. helmikuuta 2010 kello 09.55 (EET)[vastaa]

Tällä mennään.

Taisto.matsomppi 23. helmikuuta 2010 kello 02.59 (EET)[vastaa]

Merkittävyys kyseenalaistettu

[muokkaa wikitekstiä]
Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi aiheen Luettelo merkittävistä snookerpelaajista merkittävyys on kyseenalaistettu ja aihe saatetaan poistaa. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen tarpeellisuuden arviointiin. Ole hyvä ja käy perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla. Ota huomioon, että tietojen tulee olla tarkistettavissa ja noudattaa neutraalia näkökulmaa. --Kirjakas 6. marraskuuta 2011 kello 18.54 (EET)[vastaa]