Trident (sarjakuvahahmo)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Trident
Luoja(t) Marv Wolfman
Kustantamo DC Comics
Ensiesiintyminen The New Teen Titans nro 33 (1983)
Ryhmäsidokset H. I. V. E.
Henkilöllisyydet Sammy Jaye
Prof
Ei tiedossa
Val Armorr
Suhteet

Trident on nimi neljälle eri DC Comicsin kustantamalle sarjakuvaroistolle. Marv Wolfman luoma hahmo esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1983 The New Teen Titans sarjakuvalehden numerossa 33.

Muissa medioissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Teen Titans[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Trident esiintyi Teen Titans animaatiosarjan jaksoissa "Deep Six", "Homecoming, osa 2" ja "Calling All Titans". Hahmon äänenä toimi Clancy Brown.[1]

Trident on pelätyin konna Atlantiksessa, jota Vesipoika yrittää jahdata kiinni. Hänen tavoitteenaan oli vallata koko Atlantis ja sitä myötä koko maailman vesistöt. Tämän saavuttamiseen Trident kaappasi merellä seilanneen laivan, joka oli lastattu ydinjätteellä. Hän käytti laivassa olevaa ydinjätettä kloonatakseen itsensä, sillä hän pitää itseään täydellisenä ja tämän takia Trident ajatteli olevan selkeästi maailman johtaja. Hänen suunnitelma meni kuitenkin pieleen, kun Tridentin kaikki kloonit tappelivat keskenään siitä kuka on se alkuperäinen Trident.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Teen Titans Characters titanstower.com Viitattu 12.1.2011 (englanniksi)
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.