Ero sivun ”Heidi Aaltonen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Coen (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 31: Rivi 31:
| serkut =
| serkut =
| sukulaiset =
| sukulaiset =
| tutut = [[Jiri Viitamäki]] (ex-avopuoliso)<br>[[Oona Kiviranta]]<br>[[Joonatan Sievinen]]<br>[[Peppi Puolakka]]<br>[[Janne Haukkala]]
| tutut = [[Joonatan Sievinen]]<br>[[Jiri Viitamäki]]<br>[[Peppi Puolakka]]<br>[[Janne Haukkala]]
}}
}}


'''Heidi Aaltonen''' on [[Venla Savikuja]]n esittämä [[fiktiivinen hahmo]] televisiosarjassa ''[[Salatut elämät]]'', jossa hän on ollut mukana tammikuusta 2009 alkaen. Heidi esiintyy myös ''Salattujen elämien'' [[spin-off]]-sarjassa ''[[Tuuliranta]]''.
'''Heidi Aaltonen''' on [[Venla Savikuja]]n esittämä [[kuvitteellinen hahmo]] televisiosarjassa ''[[Salatut elämät]]'', jossa hän on ollut mukana tammikuusta 2009 alkaen. Heidi esiintyy myös ''Salattujen elämien'' [[spin-off]]-sarjassa ''[[Tuuliranta]]'' ja elokuvassa ''[[Nightmare – painajainen merellä]]''.


==Taustaa==
==Taustaa==
Rivi 42: Rivi 42:
==Rakkauselämä==
==Rakkauselämä==
===Konsta===
===Konsta===
Heidi seurusteli [[Konsta Nurmi|Konsta Nurmen]] kanssa, mutta pari erosi Konstan ihastuttua [[Peppi Puolakka]]an. Heidi yritti saada Konstaa takaisin itselleen ja sai Peppiin ihastuneen [[Sampo Kaukovaara]]n mukaan juoneen. Yhdessä he onnistuivatkin rikkomaan Pepin ja Konstan suhteen, mutta Konsta ei halunnut palata Heidin kanssa yhteen.
Heidi seurusteli [[Konsta Nurmi|Konsta Nurmen]] kanssa, mutta pari erosi Konstan ihastuttua [[Peppi Kuula|Peppi Puolakka]]an. Heidi yritti saada Konstaa takaisin itselleen ja sai Peppiin ihastuneen [[Sampo Kaukovaara]]n mukaan juoneen. Yhdessä he onnistuivatkin rikkomaan Pepin ja Konstan suhteen, mutta Konsta ei halunnut palata yhteen Heidin kanssa.


===Joonatan===
===Joonatan===
Heidi ja [[Joonatan Sievinen]] ystävystyivät tavatessaan toisensa hautausmaalla. Heidi ja Joonatan tunsivat toisensa jo koulusta, mutta silloin nuoret eivät tehneet lähempää tuttavuutta, koska Joonatan seurusteli [[Juulia Autio]]n kanssa ja lopetti koulunsa kesken. Pienen keskustelun jälkeen Heidi löysi Joonatanista kuuntelevan ystävän ja myöhemmin he alkoivat seurustella. Heidän seurustelu keskeytyi Joonatanin lähtiessä Norjaan, sillä aikaa Heidi ja Jiri alkoivat seurustelemaan. Erään baari-illan jälkeen Joonatan ja Heidi harrastivat humalassa seksiä. Heidi ei muistanut siitä, ja niimpä Joonatan salasi totuuden. Kun Heidille selvisi asia, hän teki raskaustestin, jonka hänen kämppäkaverinsa Roni Jalava vahingossa sekoitti Pepin raskaustestin kanssa. Joonatanin valehtelu seksistä paljastui lopulta Heidille, ja Heidi meinasi tehdä abortin, johon hän ei kuitenkaan pystynyt. Ultraäänitutkimuksessa lopulta selvisi, että Heidi ei ollutkaan raskaana.
Heidi ja [[Joonatan Sievinen]] ystävystyivät tavatessaan toisensa hautausmaalla. Heidi ja Joonatan tunsivat toisensa jo koulusta, mutta tuolloin nuoret eivät tehneet lähempää tuttavuutta, sillä Joonatan seurusteli [[Juulia Autio]]n kanssa ja lopetti koulunsa kesken. Heidi löysi Joonatanista kuuntelevan ystävän ja myöhemmin he alkoivat seurustella. Seurustelu keskeytyi Joonatanin lähdettyä Norjaan.

Kun Joonatan oli palannut takaisin Suomeen, päätyi hän eräänä iltana harrastamaan Heidin kanssa seksiä humalassa. Heidin ja Pepin raskaustestit menivät sekaisin, jolloin Heidi luuli olevansa raskaana. Todellisuudessa Peppi oli raskaana [[Sergei Kuula]]lle. Heidi ja Joonatan suunnittelivat tulevaisuutta lapsen ympärille, kunnes totuus paljastui.


===Jiri===
===Jiri===
Heidi tapasi [[Paula Sievinen|Paula Sievisen]] sisarenpojan [[Jiri Viitamäki|Jiri Viitamäen]] [[Vilna]]ssa, missä [[Pihlajakatu 23|Pihlajakadun]] koripallojoukkue osallistui paikalliseen kilpailuun. Jiri teki vaikutuksen Heidiin heti ensisilmäyksellä ja myöhemmin Heidi odotti tapaavansa pojan uudestaan. Heidin ollessa Pepin ja [[Niko Vainio]]n kanssa syömässä, Jiri ilmestyi samaan ravintolaan. Nikon ja Pepin poistuttua Jiri suuteli Heidiä. Paula oli antanut Jirille osoitteensa ja pian Jiri ilmestyikin Pihlajakadulle, jossa Heidi ja Jiri tapasivat uudestaan.
Heidi tapasi [[Paula Sievinen|Paula Sievisen]] sisarenpojan [[Jiri Viitamäki|Jiri Viitamäen]] [[Vilna]]ssa, missä [[Pihlajakatu 23|Pihlajakadun]] koripallojoukkue osallistui paikalliseen kilpailuun. Jiri teki vaikutuksen Heidiin ja myöhemmin tämä odotti tapaavansa Jirin uudestaan. Heidin oltua Pepin ja [[Niko Vainio]]n kanssa syömässä, Jiri ilmestyi samaan ravintolaan. Nikon ja Pepin poistuttua Jiri suuteli Heidiä. Paula oli antanut Jirille osoitteensa ja pian Jiri saapui Pihlajakadulle.


Jiri oli aikaisemmin kirjoittanut paperin puuttuessa puhelinnumeronsa Heidin käsivarteen tussilla. Numero ei kuitenkaan irronnut käsivarresta useista yrityksistä huolimatta ja Heidi joutuikin piilottelemaan sitä Joonatanilta. Joonatanin huomattua numeron Heidi valehteli sen kuuluvan eräälle luokkatoverille. Salaisuus kuitenkin paljastui Joonatanin ja Jirin vaihtaessa keskenään puhelinnumeroita. Joonatanin lähdettyä [[Norja]]an Heidi ja Jiri tapailivat julkisemmin ja päätyivätkin harrastamaan seksiä [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät yrityksistä, tuotemerkeistä ja puolueista#Cafe dAmDaM|kahvila dAmDaMin]] takahuoneessa. Alkava suhde päättyi, kun Heidi yllätti Jirin ja [[Anna Abreu]]n [[roudari]]n saman peiton alta. Myöhemmin Heidi ja Jiri aloittivat seksisuhteen, vaikka Heidi seurusteli Topin kanssa. He erosivat, kun Heidi raivostui, seurauksena käytti väkivaltaa useasti Jiriin.
Jiri oli aikaisemmin kirjoittanut puhelinnumeronsa Heidin käsivarteen tussilla. Numero ei kuitenkaan irronnut käsivarresta useista yrityksistä huolimatta ja Heidi joutui piilottelemaan sitä poikaystävältään Joonatanilta. Joonatanin huomattua numeron Heidi valehteli sen kuuluvan eräälle luokkatoverille. Salaisuus paljastui Joonatanin ja Jirin vaihdettua keskenään puhelinnumeroita. Joonatanin lähdettyä [[Norja]]an Heidi ja Jiri tapailivat julkisemmin ja päätyivät harrastamaan seksiä. Alkava suhde päättyi, kun Heidi yllätti Jirin ja [[Anna Abreu]]n roudarin saman peiton alta. Myöhemmin Heidi ja Jiri aloittivat seksisuhteen, vaikka Heidi seurusteli Topin kanssa. Topin kuoltua parisuhde Heidin ja Jirin välillä jatkui. Lopulta suhde päättyi Heidin raivokkuuden ja väkivaltaisuuden takia.


===Topi===
===Topi===
Heidi tapasi [[Luettelo Salattujen elämien poistuneista henkilöistä#Tobias Nylund|Tobias ”Topi” Nylundin]] vieraillessaan Pepin kanssa hevostalleilla. Kaksikon tavatessa uudelleen Eetu-hevosen pelastamiseksi pidetyissä ”länkkärijuhlissa” heidän välinsä lämpenivät, ja he aloittivat parisuhteen. Topi jätti Heidin saatuaan tietää tämän ja Jirin välisestä seksisuhteesta ja ajautui käyttämään huumeita, jotka lopulta johtivat tämän kuolemaan. Heidi kärsi omantunnontuskia asiasta, mutta ymmärsi sitten, että ei voi syyttää itseään ikuisesti.
Heidi tapasi [[Luettelo Salattujen elämien poistuneista henkilöistä#Tobias Nylund|Tobias ”Topi” Nylundin]] hevostalleilla. Kaksikon tavattua uudelleen Eetu-hevosen pelastamiseksi pidetyissä ”länkkärijuhlissa” kaksikon välit lämpenivät, ja he aloittivat parisuhteen. Topi jätti Heidin saatuaan tietää tämän ja Jirin välisestä seksisuhteesta ja ajautui käyttämään huumausaineita, jotka lopulta johtivat Topin kuolemaan. Heidi kärsi omantunnontuskia asiasta, mutta ymmärsi sitten, ettei voi syyttää itseään ikuisesti.


===Janne===
===Janne===
Heidillä oli yhden yön juttu Jannen kanssa, ja Heidi ei tiennyt että Janne on alle 16-vuotias. Heidi joutui oikeuteen asiasta, mutta selvisi säikähdyksellä.
Heidillä oli yhden yön juttu [[Janne Haukkala]]n kanssa, eikä hän tiennyt tämän olleen alle 16-vuotias. Heidi joutui oikeuteen asiasta, mutta selvisi säikähdyksellä.


{{AAKKOSTUS:Aaltonen, Heidi}}
{{AAKKOSTUS:Aaltonen, Heidi}}

Versio 25. maaliskuuta 2013 kello 22.12

Heidi Aaltonen
Heidi Aaltonen
Heidi Aaltonen
Näyttelijä(t) Venla Savikuja
Kesto 2009–
Ensi-
esiintyminen
Osa 1668: Ismo ja Salla kuntoilevat kohti toisiaan (14. tammikuuta 2009)
Henkilötiedot
Ammatti opiskelija
Sukupuoli nainen
Asuinpaikka Helsinki, Pihlajakatu 23 B8
Suhteet
Sisarukset Tuukka Aaltonen
Tutut Joonatan Sievinen
Jiri Viitamäki
Peppi Puolakka
Janne Haukkala

Heidi Aaltonen on Venla Savikujan esittämä kuvitteellinen hahmo televisiosarjassa Salatut elämät, jossa hän on ollut mukana tammikuusta 2009 alkaen. Heidi esiintyy myös Salattujen elämien spin-off-sarjassa Tuuliranta ja elokuvassa Nightmare – painajainen merellä.

Taustaa

Heidi ystävänsä Pepin kanssa.

Heidi kertoi ystävillensä, että hänen vanhempansa kuolivat auto-onnettomuudessa muutama vuosi sitten, minkä jälkeen hän jäi isoäitinsä huostaan. Myöhemmin paljastui, että todellisuudessa Heidin ja hänen veljensä Tuukan vanhemmat eivät kuolleet auto-onnettomuudessa, vaan heidän isänsä Pertti Aaltonen oli tappanut heidän äitinsä ja lopulta itsensä. Hän yritti tappaa myös Tuukan ja Heidin, mutta nämä pääsivät karkuun.

Rakkauselämä

Konsta

Heidi seurusteli Konsta Nurmen kanssa, mutta pari erosi Konstan ihastuttua Peppi Puolakkaan. Heidi yritti saada Konstaa takaisin itselleen ja sai Peppiin ihastuneen Sampo Kaukovaaran mukaan juoneen. Yhdessä he onnistuivatkin rikkomaan Pepin ja Konstan suhteen, mutta Konsta ei halunnut palata yhteen Heidin kanssa.

Joonatan

Heidi ja Joonatan Sievinen ystävystyivät tavatessaan toisensa hautausmaalla. Heidi ja Joonatan tunsivat toisensa jo koulusta, mutta tuolloin nuoret eivät tehneet lähempää tuttavuutta, sillä Joonatan seurusteli Juulia Aution kanssa ja lopetti koulunsa kesken. Heidi löysi Joonatanista kuuntelevan ystävän ja myöhemmin he alkoivat seurustella. Seurustelu keskeytyi Joonatanin lähdettyä Norjaan.

Kun Joonatan oli palannut takaisin Suomeen, päätyi hän eräänä iltana harrastamaan Heidin kanssa seksiä humalassa. Heidin ja Pepin raskaustestit menivät sekaisin, jolloin Heidi luuli olevansa raskaana. Todellisuudessa Peppi oli raskaana Sergei Kuulalle. Heidi ja Joonatan suunnittelivat tulevaisuutta lapsen ympärille, kunnes totuus paljastui.

Jiri

Heidi tapasi Paula Sievisen sisarenpojan Jiri Viitamäen Vilnassa, missä Pihlajakadun koripallojoukkue osallistui paikalliseen kilpailuun. Jiri teki vaikutuksen Heidiin ja myöhemmin tämä odotti tapaavansa Jirin uudestaan. Heidin oltua Pepin ja Niko Vainion kanssa syömässä, Jiri ilmestyi samaan ravintolaan. Nikon ja Pepin poistuttua Jiri suuteli Heidiä. Paula oli antanut Jirille osoitteensa ja pian Jiri saapui Pihlajakadulle.

Jiri oli aikaisemmin kirjoittanut puhelinnumeronsa Heidin käsivarteen tussilla. Numero ei kuitenkaan irronnut käsivarresta useista yrityksistä huolimatta ja Heidi joutui piilottelemaan sitä poikaystävältään Joonatanilta. Joonatanin huomattua numeron Heidi valehteli sen kuuluvan eräälle luokkatoverille. Salaisuus paljastui Joonatanin ja Jirin vaihdettua keskenään puhelinnumeroita. Joonatanin lähdettyä Norjaan Heidi ja Jiri tapailivat julkisemmin ja päätyivät harrastamaan seksiä. Alkava suhde päättyi, kun Heidi yllätti Jirin ja Anna Abreun roudarin saman peiton alta. Myöhemmin Heidi ja Jiri aloittivat seksisuhteen, vaikka Heidi seurusteli Topin kanssa. Topin kuoltua parisuhde Heidin ja Jirin välillä jatkui. Lopulta suhde päättyi Heidin raivokkuuden ja väkivaltaisuuden takia.

Topi

Heidi tapasi Tobias ”Topi” Nylundin hevostalleilla. Kaksikon tavattua uudelleen Eetu-hevosen pelastamiseksi pidetyissä ”länkkärijuhlissa” kaksikon välit lämpenivät, ja he aloittivat parisuhteen. Topi jätti Heidin saatuaan tietää tämän ja Jirin välisestä seksisuhteesta ja ajautui käyttämään huumausaineita, jotka lopulta johtivat Topin kuolemaan. Heidi kärsi omantunnontuskia asiasta, mutta ymmärsi sitten, ettei voi syyttää itseään ikuisesti.

Janne

Heidillä oli yhden yön juttu Janne Haukkalan kanssa, eikä hän tiennyt tämän olleen alle 16-vuotias. Heidi joutui oikeuteen asiasta, mutta selvisi säikähdyksellä.