Ero sivun ”Heidi Aaltonen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
376 merkkiä poistettu ,  7 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
| serkut =
| sukulaiset =
| tutut = [[JiriJoonatan ViitamäkiSievinen]] (ex-avopuoliso)<br>[[OonaJiri Kiviranta]]<br>[[Joonatan SievinenViitamäki]]<br>[[Peppi Puolakka]]<br>[[Janne Haukkala]]
}}
 
'''Heidi Aaltonen''' on [[Venla Savikuja]]n esittämä [[fiktiivinenkuvitteellinen hahmo]] televisiosarjassa ''[[Salatut elämät]]'', jossa hän on ollut mukana tammikuusta 2009 alkaen. Heidi esiintyy myös ''Salattujen elämien'' [[spin-off]]-sarjassa ''[[Tuuliranta]]'' ja elokuvassa ''[[Nightmare – painajainen merellä]]''.
 
==Taustaa==
==Rakkauselämä==
===Konsta===
Heidi seurusteli [[Konsta Nurmi|Konsta Nurmen]] kanssa, mutta pari erosi Konstan ihastuttua [[Peppi Kuula|Peppi Puolakka]]an. Heidi yritti saada Konstaa takaisin itselleen ja sai Peppiin ihastuneen [[Sampo Kaukovaara]]n mukaan juoneen. Yhdessä he onnistuivatkin rikkomaan Pepin ja Konstan suhteen, mutta Konsta ei halunnut palata yhteen Heidin kanssa yhteen.
 
===Joonatan===
Heidi ja [[Joonatan Sievinen]] ystävystyivät tavatessaan toisensa hautausmaalla. Heidi ja Joonatan tunsivat toisensa jo koulusta, mutta sillointuolloin nuoret eivät tehneet lähempää tuttavuutta, koskasillä Joonatan seurusteli [[Juulia Autio]]n kanssa ja lopetti koulunsa kesken. Pienen keskustelun jälkeen Heidi löysi Joonatanista kuuntelevan ystävän ja myöhemmin he alkoivat seurustella. Heidän seurusteluSeurustelu keskeytyi Joonatanin lähtiessälähdettyä Norjaan, sillä aikaa Heidi ja Jiri alkoivat seurustelemaan. Erään baari-illan jälkeen Joonatan ja Heidi harrastivat humalassa seksiä. Heidi ei muistanut siitä, ja niimpä Joonatan salasi totuuden. Kun Heidille selvisi asia, hän teki raskaustestin, jonka hänen kämppäkaverinsa Roni Jalava vahingossa sekoitti Pepin raskaustestin kanssa. Joonatanin valehtelu seksistä paljastui lopulta Heidille, ja Heidi meinasi tehdä abortin, johon hän ei kuitenkaan pystynyt. Ultraäänitutkimuksessa lopulta selvisi, että Heidi ei ollutkaan raskaana.
 
Kun Joonatan oli palannut takaisin Suomeen, päätyi hän eräänä iltana harrastamaan Heidin kanssa seksiä humalassa. Heidin ja Pepin raskaustestit menivät sekaisin, jolloin Heidi luuli olevansa raskaana. Todellisuudessa Peppi oli raskaana [[Sergei Kuula]]lle. Heidi ja Joonatan suunnittelivat tulevaisuutta lapsen ympärille, kunnes totuus paljastui.
 
===Jiri===
Heidi tapasi [[Paula Sievinen|Paula Sievisen]] sisarenpojan [[Jiri Viitamäki|Jiri Viitamäen]] [[Vilna]]ssa, missä [[Pihlajakatu 23|Pihlajakadun]] koripallojoukkue osallistui paikalliseen kilpailuun. Jiri teki vaikutuksen Heidiin heti ensisilmäyksellä ja myöhemmin Heiditämä odotti tapaavansa pojanJirin uudestaan. Heidin ollessaoltua Pepin ja [[Niko Vainio]]n kanssa syömässä, Jiri ilmestyi samaan ravintolaan. Nikon ja Pepin poistuttua Jiri suuteli Heidiä. Paula oli antanut Jirille osoitteensa ja pian Jiri ilmestyikinsaapui Pihlajakadulle, jossa Heidi ja Jiri tapasivat uudestaan.
 
Jiri oli aikaisemmin kirjoittanut paperin puuttuessa puhelinnumeronsa Heidin käsivarteen tussilla. Numero ei kuitenkaan irronnut käsivarresta useista yrityksistä huolimatta ja Heidi joutuikinjoutui piilottelemaan sitä poikaystävältään Joonatanilta. Joonatanin huomattua numeron Heidi valehteli sen kuuluvan eräälle luokkatoverille. Salaisuus kuitenkin paljastui Joonatanin ja Jirin vaihtaessavaihdettua keskenään puhelinnumeroita. Joonatanin lähdettyä [[Norja]]an Heidi ja Jiri tapailivat julkisemmin ja päätyivätkinpäätyivät harrastamaan seksiä [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät yrityksistä, tuotemerkeistä ja puolueista#Cafe dAmDaM|kahvila dAmDaMin]] takahuoneessa. Alkava suhde päättyi, kun Heidi yllätti Jirin ja [[Anna Abreu]]n [[roudari]]nroudarin saman peiton alta. Myöhemmin Heidi ja Jiri aloittivat seksisuhteen, vaikka Heidi seurusteli Topin kanssa. HeTopin erosivat,kuoltua kunparisuhde HeidiHeidin raivostui,ja seurauksenaJirin käyttivälillä väkivaltaajatkui. Lopulta suhde päättyi Heidin raivokkuuden ja useastiväkivaltaisuuden Jiriintakia.
 
===Topi===
Heidi tapasi [[Luettelo Salattujen elämien poistuneista henkilöistä#Tobias Nylund|Tobias ”Topi” Nylundin]] vieraillessaan Pepin kanssa hevostalleilla. Kaksikon tavatessatavattua uudelleen Eetu-hevosen pelastamiseksi pidetyissä ”länkkärijuhlissa” heidänkaksikon välinsävälit lämpenivät, ja he aloittivat parisuhteen. Topi jätti Heidin saatuaan tietää tämän ja Jirin välisestä seksisuhteesta ja ajautui käyttämään huumeitahuumausaineita, jotka lopulta johtivat tämänTopin kuolemaan. Heidi kärsi omantunnontuskia asiasta, mutta ymmärsi sitten, että eiettei voi syyttää itseään ikuisesti.
 
===Janne===
Heidillä oli yhden yön juttu Jannen[[Janne Haukkala]]n kanssa, jaeikä Heidi eihän tiennyt että Jannetämän onolleen alle 16-vuotias. Heidi joutui oikeuteen asiasta, mutta selvisi säikähdyksellä.
 
{{AAKKOSTUS:Aaltonen, Heidi}}
25 518

muokkausta

Navigointivalikko