Luettelo Ranskan kunnista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo Ranskan kunnista on jaettu osiin departementeittain kuntien suuren määrän vuoksi:

Manner-Ranska[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Departementti Luettelo kunnista
01 Ain Luettelo Ainin kunnista
02 Aisne Luettelo Aisnen kunnista
03 Allier Luettelo Allierin kunnista
04 Alpes-de-Haute-Provence Luettelo Alpes-de-Haute-Provencen kunnista
05 Hautes-Alpes Luettelo Hautes-Alpesin kunnista
06 Alpes-Maritimes Luettelo Alpes-Maritimesin kunnista
07 Ardèche Luettelo Ardèchen kunnista
08 Ardennes Luettelo Ardennesin kunnista
09 Ariège Luettelo Ariègen kunnista
10 Aube Luettelo Auben kunnista
11 Aude Luettelo Auden kunnista
12 Aveyron Luettelo Aveyronin kunnista
13 Bouches-du-Rhône Luettelo Bouches-du-Rhônen kunnista
14 Calvados Luettelo Calvadosin kunnista
15 Cantal Luettelo Cantalin kunnista
16 Charente Luettelo Charenten kunnista
17 Charente-Maritime Luettelo Charente-Maritimen kunnista
18 Cher Luettelo Cherin kunnista
19 Corrèze Luettelo Corrèzen kunnista
2A Corse-du-Sud Luettelo Corse-du-Sudin kunnista
2B Haute-Corse Luettelo Haute-Corsen kunnista
21 Côte-d’Or Luettelo Côte-d’Orin kunnista
22 Côtes-d’Armor Luettelo Côtes-d’Armorin kunnista
23 Creuse Luettelo Creusen kunnista
24 Dordogne Luettelo Dordognen kunnista
25 Doubs Luettelo Doubs’n kunnista
26 Drôme Luettelo Drômen kunnista
27 Eure Luettelo Euren kunnista
28 Eure-et-Loir Luettelo Eure-et-Loirin kunnista
29 Finistère Luettelo Finistèren kunnista
30 Gard Luettelo Gardin kunnista
31 Haute-Garonne Luettelo Haute-Garonnen kunnista
32 Gers Luettelo Gersin kunnista
33 Gironde Luettelo Gironden kunnista
34 Hérault Luettelo Hérault’n kunnista
35 Ille-et-Vilaine Luettelo Ille-et-Vilainen kunnista
36 Indre Luettelo Indren kunnista
37 Indre-et-Loire Luettelo Indre-et-Loiren kunnista
38 Isère Luettelo Isèren kunnista
39 Jura Luettelo Juran kunnista
40 Landes Luettelo Landesin kunnista
41 Loir-et-Cher Luettelo Loir-et-Cherin kunnista
42 Loire Luettelo Loiren kunnista
43 Haute-Loire Luettelo Haute-Loiren kunnista
44 Loire-Atlantique Luettelo Loire-Atlantiquen kunnista
45 Loiret Luettelo Loiret’n kunnista
46 Lot Luettelo Lotin kunnista
47 Lot-et-Garonne Luettelo Lot-et-Garonnen kunnista
48 Lozère Luettelo Lozèren kunnista
49 Maine-et-Loire Luettelo Maine-et-Loiren kunnista
50 Manche Luettelo Manchen kunnista
51 Marne Luettelo Marnen kunnista
52 Haute-Marne Luettelo Haute-Marnen kunnista
53 Mayenne Luettelo Mayennen kunnista
54 Meurthe-et-Moselle Luettelo Meurthe-et-Mosellen kunnista
55 Meuse Luettelo Meusen kunnista
56 Morbihan Luettelo Morbihanin kunnista
57 Moselle Luettelo Mosellen kunnista
58 Nièvre Luettelo Nièvren kunnista
59 Nord Luettelo Nordin kunnista
60 Oise Luettelo Oisen kunnista
61 Orne Luettelo Ornen kunnista
62 Pas-de-Calais Luettelo Pas-de-Calais’n kunnista
63 Puy-de-Dôme Luettelo Puy-de-Dômen kunnista
64 Pyrénées-Atlantiques Luettelo Pyrénées-Atlantiquesin kunnista
65 Hautes-Pyrénées Luettelo Hautes-Pyrénées’n kunnista
66 Pyrénées-Orientales Luettelo Pyrénées-Orientalesin kunnista
67 Bas-Rhin Luettelo Bas-Rhinin kunnista
68 Haut-Rhin Luettelo Haut-Rhinin kunnista
69 Rhône Luettelo Rhônen kunnista
70 Haute-Saône Luettelo Haute-Saônen kunnista
71 Saône-et-Loire Luettelo Saône-et-Loiren kunnista
72 Sarthe Luettelo Sarthen kunnista
73 Savoie Luettelo Savoien kunnista
74 Haute-Savoie Luettelo Haute-Savoien kunnista
75 Pariisi  
76 Seine-Maritime Luettelo Seine-Maritimen kunnista
77 Seine-et-Marne Luettelo Seine-et-Marnen kunnista
78 Yvelines Luettelo Yvelinesin kunnista
79 Deux-Sèvres Luettelo Deux-Sèvresin kunnista
80 Somme Luettelo Sommen kunnista
81 Tarn Luettelo Tarnin kunnista
82 Tarn-et-Garonne Luettelo Tarn-et-Garonnen kunnista
83 Var Luettelo Varin kunnista
84 Vaucluse Luettelo Vauclusen kunnista
85 Vendée Luettelo Vendéen kunnista
86 Vienne Luettelo Viennen kunnista
87 Haute-Vienne Luettelo Haute-Viennen kunnista
88 Vosges Luettelo Vosgesin kunnista
89 Yonne Luettelo Yonnen kunnista
90 Territoire-de-Belfort Luettelo Territoire de Belfortin kunnista
91 Essonne Luettelo Essonnen kunnista
92 Hauts-de-Seine Luettelo Hauts-de-Seinen kunnista
93 Seine-Saint-Denis Luettelo Seine-Saint-Denis’n kunnista
94 Val-de-Marne Luettelo Val-de-Marnen kunnista
95 Val-d'Oise Luettelo Val-d’Oisen kunnista

Merentakaiset alueet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Merentakaiset departementit (départements d'outre-mer tai DOM):

# Departementti Luettelo kunnista
971 Guadeloupe Luettelo Guadeloupen kunnista
972 Martinique Luettelo Martiniquen kunnista
973 Ranskan Guayana Luettelo Ranskan Guayanan kunnista
974 Réunion Luettelo Réunionin kunnista

Collectivités d'outre-mer tai COM:

# Hallintoalue Luettelo kunnista
975 Saint Pierre ja Miquelon Luettelo Saint Pierren ja Miquelonin kunnista
976 Mayotte Luettelo Mayotten kunnista
987 Ranskan Polynesia Luettelo Ranskan Polynesian kunnista
988 Uusi-Kaledonia Luettelo Uuden-Kaledonian kunnista