Luettelo Rhônen kunnista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rhônen sijainti

Tämä on luettelo Rhônen departementin kunnista Ranskassa. Departementissa on 293 kuntaa.

INSEE-koodi Postinumero Kunta
69001 69170 Affoux
69002 69790 Aigueperse
69003 69250 Albigny-sur-Saône (COURLY)
69004 69380 Alix
69005 69480 Ambérieux
69006 69550 Amplepuis
69007 69420 Ampuis
69008 69490 Ancy
69009 69480 Anse
69010 69210 L'Arbresle
69012 69430 Les Ardillats
69013 69400 Arnas
69014 69610 Aveize
69015 69430 Avenas
69016 69790 Azolette
69017 69620 Bagnols
69018 69430 Beaujeu
69019 69220 Belleville
69020 69380 Belmont-d'Azergues
69021 69690 Bessenay
69022 69690 Bibost
69023 69460 Blacé
69024 69620 Le Bois-d'Oingt
69025 69240 Bourg-de-Thizy
69026 69620 Le Breuil
69027 69530 Brignais
69028 69126 Brindas
69029 69500 Bron (COURLY)
69030 69690 Brullioles
69031 69690 Brussieu
69032 69210 Bully
69033 69270 Cailloux-sur-Fontaines (COURLY)
69034 69300 Caluire-et-Cuire (COURLY)
69035 69840 Cenves
69036 69220 Cercié
69037 69870 Chambost-Allières
69038 69770 Chambost-Longessaigne
69039 69620 Chamelet
69040 69410 Champagne-au-Mont-d'Or (COURLY)
69041 69240 La Chapelle-de-Mardore
69042 69590 La Chapelle-sur-Coise
69270 69970 Chaponnay
69043 69630 Chaponost
69044 69260 Charbonnières-les-Bains (COURLY)
69045 69220 Charentay
69046 69390 Charly (COURLY)
69047 69380 Charnay
69048 69700 Chassagny
69049 69380 Chasselay
69271 69680 Chassieu (COURLY)
69050 69380 Châtillon
69051 69440 Chaussan
69052 69380 Chazay-d'Azergues
69053 69840 Chénas
69054 69430 Chénelette
69055 69380 Les Chères
69056 69380 Chessy
69057 69210 Chevinay
69058 69115 Chiroubles
69059 69380 Civrieux-d'Azergues
69060 69870 Claveisolles
69061 69640 Cogny
69062 69590 Coise
69063 69660 Collonges-au-Mont-d'Or (COURLY)
69299 69124 Colombier-Saugnieu
69272 69360 Communay
69064 69420 Condrieu
69273 69960 Corbas (COURLY)
69065 69220 Corcelles-en-Beaujolais
69066 69470 Cours-la-Ville
69067 69690 Courzieu
69068 69270 Couzon-au-Mont-d'Or (COURLY)
69069 69290 Craponne (COURLY)
69070 69550 Cublize
69071 69250 Curis-au-Mont-d'Or (COURLY)
69072 69570 Dardilly (COURLY)
69073 69490 Dareizé
69275 69150 Décines-Charpieu (COURLY)
69074 69640 Denicé
69075 69170 Dième
69076 69380 Dommartin
69077 69220 Dracé
69078 69850 Duerne
69080 69700 Échalas
69081 69130 Écully (COURLY)
69082 69840 Émeringes
69083 69210 Éveux
69276 69320 Feyzin (COURLY)
69084 69820 Fleurie
69085 69250 Fleurieu-sur-Saône (COURLY)
69086 69210 Fleurieux-sur-l'Arbresle
69087 69270 Fontaines-Saint-Martin (COURLY)
69088 69270 Fontaines-sur-Saône (COURLY)
69089 69340 Francheville (COURLY)
69090 69620 Frontenas
69277 69740 Genas
69278 69730 Genay (COURLY)
69091 69700 Givors
69092 69400 Gleizé
69093 69870 Grandris
69094 69290 Grézieu-la-Varenne
69095 69610 Grézieu-le-Marché
69096 69520 Grigny
69097 69420 Les Haies
69098 69610 Les Halles
69099 69610 Haute-Rivoire
69100 69540 Irigny (COURLY)
69101 69640 Jarnioux
69279 69330 Jonage (COURLY)
69280 69330 Jons
69102 69170 Joux
69103 69840 Juliénas
69104 69840 Jullié
69105 69640 Lacenas
69106 69480 Lachassagne
69107 69870 Lamure-sur-Azergues
69108 69220 Lancié
69109 69430 Lantignié
69110 69590 Larajasse
69111 69620 Légny
69112 69210 Lentilly
69113 69620 Létra
69114 69400 Liergues
69115 69400 Limas
69116 69760 Limonest (COURLY)
69117 69380 Lissieu
69118 69700 Loire-sur-Rhône
69119 69420 Longes
69120 69770 Longessaigne
69121 69380 Lozanne
69122 69480 Lucenay
69123 69001
69002
69003
69004
69005
69006
69007
69008
69009
Lyon (COURLY)
69124 69430 Marchampt
69125 69380 Marcilly-d'Azergues
69126 69480 Marcy
69127 69280 Marcy-l'Étoile (COURLY)
69128 69240 Mardore
69281 69970 Marennes
69129 69240 Marnand
69130 69550 Meaux-la-Montagne
69131 69510 Messimy
69132 69610 Meys
69282 69330 Meyzieu (COURLY)
69133 69390 Millery
69283 69780 Mions (COURLY)
69134 69620 Moiré
69135 69860 Monsols
69136 69700 Montagny
69284 69250 Montanay (COURLY)
69137 69640 Montmelas-Saint-Sorlin
69138 69610 Montromant
69139 69770 Montrottier
69140 69480 Morancé
69141 69440 Mornant
69142 69350 La Mulatière (COURLY)
69143 69250 Neuville-sur-Saône (COURLY)
69144 69210 Nuelles
69145 69460 Odenas
69146 69620 Oingt
69147 69490 Les Olmes
69148 69530 Orliénas
69149 69600 Oullins (COURLY)
69150 69860 Ouroux
69151 69460 Le Perréon
69152 69310 Pierre-Bénite (COURLY)
69153 69250 Poleymieux-au-Mont-d'Or (COURLY)
69154 69290 Pollionnay
69155 69590 Pomeys
69156 69480 Pommiers
69157 69490 Pontcharra-sur-Turdine
69158 69240 Pont-Trambouze
69159 69400 Pouilly-le-Monial
69160 69870 Poule-les-Écharmeaux
69161 69790 Propières (incl. La Farge)
69285 69330 Pusignan
69162 69430 Quincié-en-Beaujolais
69163 69650 Quincieux
69164 69470 Ranchal
69165 69430 Régnié-Durette
69286 69140 Rillieux-la-Pape (COURLY)
69166 69440 Riverie
69167 69640 Rivolet
69168 69270 Rochetaillée-sur-Saône (COURLY)
69169 69550 Ronno
69170 69510 Rontalon
69171 69210 Sain-Bel
69179 69700 Saint-Andéol-le-Château
69180 69440 Saint-André-la-Côte
69181 69170 Saint-Appolinaire
69287 69720 Saint-Bonnet-de-Mure
69182 69790 Saint-Bonnet-des-Bruyères
69183 69870 Saint-Bonnet-le-Troncy
69185 69860 Saint-Christophe
69186 69790 Saint-Clément-de-Vers
69187 69930 Saint-Clément-les-Places
69188 69170 Saint-Clément-sur-Valsonne
69191 69450 Saint-Cyr-au-Mont-d'Or (COURLY)
69192 69870 Saint-Cyr-le-Chatoux
69193 69560 Saint-Cyr-sur-le-Rhône
69194 69370 Saint-Didier-au-Mont-d'Or (COURLY)
69195 69440 Saint-Didier-sous-Riverie
69196 69430 Saint-Didier-sur-Beaujeu
69184 69440 Sainte-Catherine
69189 69560 Sainte-Colombe
69190 69280 Sainte-Consorce
69201 69610 Sainte-Foy-l'Argentière
69202 69110 Sainte-Foy-lès-Lyon (COURLY)
69230 69620 Sainte-Paule
69197 69460 Saint-Étienne-des-Oullières
69198 69460 Saint-Étienne-la-Varenne
69199 69190 Saint-Fons (COURLY)
69200 69490 Saint-Forgeux
69203 69610 Saint-Genis-l'Argentière
69204 69230 Saint-Genis-Laval (COURLY)
69205 69290 Saint-Genis-les-Ollières (COURLY)
69206 69830 Saint-Georges-de-Reneins
69207 69650 Saint-Germain-au-Mont-d'Or (COURLY)
69208 69210 Saint-Germain-sur-l'Arbresle
69209 69790 Saint-Igny-de-Vers
69210 69860 Saint-Jacques-des-Arrêts
69211 69220 Saint-Jean-d'Ardières
69212 69380 Saint-Jean-des-Vignes
69213 69700 Saint-Jean-de-Touslas
69214 69550 Saint-Jean-la-Bussière
69215 69640 Saint-Julien
69216 69690 Saint-Julien-sur-Bibost
69217 69870 Saint-Just-d'Avray
69218 69220 Saint-Lager
69219 69440 Saint-Laurent-d'Agny
69220 69930 Saint-Laurent-de-Chamousset
69288 69720 Saint-Laurent-de-Mure
69221 69670 Saint-Laurent-de-Vaux
69222 69620 Saint-Laurent-d'Oingt
69223 69490 Saint-Loup
69224 69860 Saint-Mamert
69225 69170 Saint-Marcel-l'Éclairé
69227 69850 Saint-Martin-en-Haut
69228 69440 Saint-Maurice-sur-Dargoire
69229 69870 Saint-Nizier-d'Azergues
69289 69780 Saint-Pierre-de-Chandieu
69231 69210 Saint-Pierre-la-Palud
69290 69800 Saint-Priest (COURLY)
69233 69270 Saint-Romain-au-Mont-d'Or (COURLY)
69234 69490 Saint-Romain-de-Popey
69235 69560 Saint-Romain-en-Gal (CAV)
69236 69700 Saint-Romain-en-Gier
69237 69440 Saint-Sorlin
69291 69360 Saint-Symphorien-d'Ozon
69238 69590 Saint-Symphorien-sur-Coise
69239 69620 Saint-Vérand
69240 69240 Saint-Vincent-de-Reins
69172 69460 Salles-Arbuissonnas-en-Beaujolais
69173 69490 Sarcey
69292 69580 Sathonay-Camp (COURLY)
69293 69580 Sathonay-Village (COURLY)
69174 69170 Les Sauvages
69175 69210 Savigny
69294 69360 Sérézin-du-Rhône
69295 69360 Simandres
69296 69360 Solaize (COURLY)
69176 69510 Soucieu-en-Jarrest
69177 69210 Sourcieux-les-Mines
69178 69610 Souzy
69241 69440 Taluyers
69242 69220 Taponas
69243 69170 Tarare
69244 69160 Tassin-la-Demi-Lune (COURLY)
69245 69620 Ternand
69297 69360 Ternay
69246 69620 Theizé
69247 69470 Thel
69248 69240 Thizy
69249 69510 Thurins
69250 69890 La Tour-de-Salvagny (COURLY)
69298 69780 Toussieu
69251 69860 Trades
69252 69420 Trèves
69253 69420 Tupin-et-Semons
69254 69170 Valsonne
69255 69670 Vaugneray
69256 69120 Vaulx-en-Velin (COURLY)
69257 69460 Vaux-en-Beaujolais
69258 69820 Vauxrenard
69259 69200 Vénissieux (COURLY)
69260 69390 Vernaison (COURLY)
69261 69430 Vernay
69263 69770 Villechenève
69264 69400 Villefranche-sur-Saône
69265 69640 Ville-sur-Jarnioux
69266 69100 Villeurbanne (COURLY)
69267 69910 Villié-Morgon
69268 69390 Vourles
69269 69510 Yzeron