Formula One 99

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Formula One 99
Kansikuvassa vasemmalta Jean Alesi, Michael Schumacher ja Mika Häkkinen.
Kansikuvassa vasemmalta Jean Alesi, Michael Schumacher ja Mika Häkkinen.
Kehittäjä Studio 33
Julkaisija Psygnosis
Take-Two Interactive
Julkaistu PlayStation
PAL 20. lokakuuta 1999
JP 21. lokakuuta 1999
NA 31. lokakuuta 1999
Windows
EU 1999
NA 1999
Lajityyppi ajopeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ELSPA: 3+
ESRB: E
Alusta PlayStation, Microsoft Windows
Jakelumuoto CD-ROM
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Formula One 99 on vuonna 1999 ilmestynyt PlayStation - ja PC -formaateille julkaistu Formula 1 -videopeli. Peli sisältää kaikki kauden 1999 kuljettajat, tallit ja radat sekä uuden Sepang International Circuit -radan Sepangissa Malesiassa. Pelin kannessa ovat kuljettajat Jean Alesi, Michael Schumacher ja Mika Häkkinen.

Pelitalo Psygnosis korvasi sarjaa aiemmin kehittäneen Bizarre Creationsin uudella tekijätiimillä nimeltä Studio 33, joka oli luonut CART-aiheisen pelin Newman Haas Racing käyttämällä Bizarre Creationsin aikaisemmin luomaa pelimoottoria.

Pelin suomenkielisessä versiossa on Matti Kyllösen ja Erkki Mustakarin selostus. Pelissä on ensimmäistä kertaa mukana turva-auto.lähde? Tässä lista tupakkasponsoreista. Ferrarin Marlboro on sensuroitu. Williamsin Winfield on korvattu sanalla Williams F1. Jordanin Benson Hedges on korvattu oikean elämän sanalla Buzzin' Hornets. Benettonin Mild Seven on korvattu sanalla Benetton. McLarenin West on korvattu oikean elämän teksteillä Mika ja David. Prostin Gauloises on korvattu viivakoodilla. BAR:in Lucky Strike ja 555 korvattu sanalla Run Free.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.