Formula One 99

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Formula One 99
F199.jpg
Kehittäjä Studio 33
Julkaisija Psygnosis
Take-Two Interactive
Julkaisuaika PlayStation
Euroopan unionin lippu 20. lokakuuta 1999
Japanin lippu 21. lokakuuta 1999
Yhdysvaltain lippu 15. joulukuuta 1999
Windows
Euroopan unionin lippu 1999
Yhdysvaltain lippu 1999
Lajityyppi Ajopeli
Pelimuoto Yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: E
Alusta PlayStation, Microsoft Windows
Tallennusväline CD-ROM
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Formula One 99 on vuonna 1999 ilmestynyt PlayStation - ja PC -formaateille julkaistu Formula 1 -videopeli. Peli sisältää kaikki kauden 1999 kuljettajat, tallit ja radat sekä uuden Sepang International Circuit -radan Sepangissa Malesiassa. Pelin kannessa ovat kuljettajat Jean Alesi, Michael Schumacher ja Mika Häkkinen.

Pelitalo Psygnosis korvasi sarjaa aiemmin kehittäneen Bizarre Creationsin uudella tekijätiimillä nimeltä Studio 33, joka oli luonut CART-aiheisen pelin Newman Haas Racing käyttämällä Bizarre Creationsin aikaisemmin luomaa pelimoottoria.

Pelin suomenkielisessä versiossa on Matti Kyllösen ja Erkki Mustakarin selostus. Pelissä on ensimmäistä kertaa mukana turva-auto.lähde? Tässä lista tupakkasponsoreista. Ferrarin Marlboro on sensuroitu. Williamsin Winfield on korvattu sanalla Williams F1. Jordanin Benson Hedges on korvattu oikean elämän sanalla Buzzin' Hornets. Benettonin Mild Seven on korvattu sanalla Benetton. McLarenin West on korvattu oikean elämän teksteillä Mika ja David. Prostin Gauloises on korvattu viivakoodilla. BAR Lucky Strike ja 555 korvattu sanalla Run Free.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.