FlatOut: Ultimate Carnage

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
FlatOut: Ultimate Carnage
FlatOut Ultimate Carnage kansikuva.jpg
Kehittäjä Bugbear Entertainment
Julkaisija Empire Interactive
Pelisarja FlatOut
Julkaisuaika Xbox 360:
Euroopan unionin lippu 22. heinäkuuta 2007
Australian lippu 1. elokuuta 2007
Yhdysvaltain lippu 2. lokakuuta 2007
Japanin lippu 4. huhtikuuta 2008 Microsoft Windows:
Euroopan unionin lippu 1. elokuuta 2008
Venäjän lippu 14. elokuuta 2008
Yhdysvaltain lippu 26. elokuuta 2008
Lajityyppi Ajopeli
Pelimuoto Yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: T [1]
Alusta Windows, Xbox 360
Tallennusväline CD, DVD
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

FlatOut: Ultimate Carnage on FlatOut -pelisarjan kolmas osa. Sen kehitti suomalainen Bugbear Entertainment ja julkaisi brittiläinen Empire Interactive, kuten sarjan muutkin osat. Peli on käytännössä paranneltu FlatOut 2 tuoden siihen uusia pelimoodeja sekä HD-grafiikan. Peli on julkaistu Xbox 360:lle ja Microsoft Windowsille. Peli on julkaistu myös PlayStation Portable käsikonsolille nimellä FlatOut: Head On.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kisaaminen tapahtuu samoin kuin FlatOut 2:ssa, paitsi että kilpailijoita on radalla nyt kaksitoista kahdeksan sijaan. Kisoja yritetään edelleen voittaa kaikin mahdollisin tavoin likaisia taktiikoita hyväksi käyttäen. Kisoista ansaitaan rahaa useilla eri tavoin ja sillä voi ostaa ja tuunata autoja. Kisoja ajetaan edelleen FlatOut 2:sta tutuissa kategorioissa "derby", "race" ja "street".

Peliin on tullut pari uutta pelimoodia, mm. Beat the Bomb ja Carnage Mode. Maastotyypit ja kisaradat ovat samat kuin FlatOut 2:ssa ja ratojen grafiikat ovat saaneet uuden ilmeen aikaisempaan osaan nähden.

Autot ovat entistä yksityiskohtaisempia aikaisempiin osiin vertaillen. Peli käyttää viimeisimmän luokan valaistusta, varjostusta ja hajoavia osia on jopa 8000 rataa kohden, mikä on enemmän kuin missään muussa Xbox 360 -pelissä siihen asti.[2]

Peli sisältää myös uuden moninpelimuodon käyttäen Games for Windows - Live-järjestelmää. Järjestelmän toimiminen edellyttää kuitenkin rekisteröitymistä. Toisin kuin aikaisemmissa osissa LAN-toiminto ei ole käytettävissä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta Muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.