Age of Empires III: The Asian Dynasties

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Age of Empires III: The Asian Dynasties on historiaan pohjautuvan strategiapeli Age of Empires III:n lisäosa.

Ensimmäinen lisäosa on Age of Empires III: The War Chiefs. The Asian Dynasties -lisäosan myötä pelissä pääsee pelaamaan Amerikan lisäksi myös Aasiaan. Peliin tulee 10 uutta pelattavaa karttaa, jotka kaikki sijoittuvat Aasiaan. Kartat ovat: Borneo, Ceylon, Dekkanin tasanko, Himalajan vuoristo, Honshun saari, Indokiina, Mongolia, Siperia, Silkkitie ja Keltainen joki. Peliin tulee 3 uutta pelattavaa sivilisaatiota: Intialaiset, Japanilaiset ja Kiinalaiset. Pelaaminen Aasiassa on hieman erilaista, kuin Amerikassa. Aasiassa on intiaanikylien sijasta aasialaisten munkkien luostareita, joiden edustalle saa rakennettua kauppa-aseman, aivan kuten Amerikassa intiaanileirien vierelle. Luostareista saa palkattua uusia sotilaita ja hankittua parannuksia. Kun Amerikassa on eri intiaaniheimojen kyliä, samoin Aasiassa on kuuden eri uskonnon luostareita. Uskonnot ovat Bhakti, Jesuiitta, Shaolin, Sufi, Udasi ja Zen.

Aasialaiset sivilisaatiot voivat rakentaa ihmeitä siirtyessään aikakausilta toisille. Ihmeitä on jokaisella kolmella Aasialaissivilisaatiolla valittavanaan viisi, ja niistä on jokaisesta erilaista hyötyä sivilisaatiolle.

Aasialaisilla sivilisaatioilla on pelin alussa oma munkki, jonka toiminnot ovat hieman erilaiset kuin eurooppalaisten tutkimusmatkailijoiden (explorer) tai intiaanisivilisaatioiden sotapäälliköiden (war chief). He voivat rakentaa "Kaupungin keskuksen" (Town Center), josta saa palkattua uudisasukkaita, jotka voivat rakentaa lisää muita rakennuksia.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.