Age of Empires III: The Asian Dynasties

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Age of Empires III: The Asian Dynasties on historiaan pohjautuvan Age of Empires III -strategiapelin toinen lisäosa. Ensimmäinen lisäosa on Age of Empires III: The War Chiefs.

The Asian Dynasties -lisäosan myötä pelissä pääsee pelaamaan Amerikan lisäksi myös Aasiaan. Lisäosaan sisältyy 10 uutta pelattavaa karttaa, jotka kaikki sijoittuvat Aasiaan. Kartat ovat

Peliin tulee myös kolme uutta pelattavaa sivilisaatiota, jotka ovat intialaiset, japanilaiset ja kiinalaiset. Pelaaminen Aasiassa on hieman erilaista kuin Amerikassa. Aasiassa on intiaanikylien sijasta aasialaisten munkkien luostareita, joiden edustalle saa rakennettua kauppa-aseman, aivan kuten Amerikassa intiaanileirien vierelle. Luostareista saa palkattua uusia sotilaita ja hankittua parannuksia. Kun Amerikassa on eri intiaaniheimojen kyliä, samoin Aasiassa on kuuden eri uskonnon tai tahon luostareita. Nämä ovat bhaktit, jesuiittamunkit, shaolinmunkit, sufilaiset, udasit ja zenbuddhalaiset.

Aasialaiset sivilisaatiot voivat rakentaa ihmeitä siirtyessään aikakausilta toisille. Ihmeitä on jokaisella kolmella aasialaissivilisaatiolla valittavanaan viisi, ja niistä on jokaisesta erilaista hyötyä sivilisaatiolle.

Aasialaisilla sivilisaatioilla on pelin alussa oma munkki, jonka toiminnot ovat hieman erilaiset kuin eurooppalaisten tutkimusmatkailijoiden (explorer) tai intiaanisivilisaatioiden sotapäälliköiden (War Chief). He voivat rakentaa "Kaupunkikeskuksen" (Town Center), josta saa palkattua uudisasukkaita, jotka voivat rakentaa lisää muita rakennuksia.

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.