Age of Empires III: The War Chiefs

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Age of Empires III: The War Chiefs
Pelin kansikuva.
Pelin kansikuva.
Kehittäjä Ensemble Studios
Julkaisija Microsoft Game Studios
Pelisarja Age of Empires
Julkaistu Windows
  • NA 17. lokakuuta 2006
  • EU 20. lokakuuta 2006
Mac OS X
  • NA 12. kesäkuuta 2007
  • EU 25. kesäkuuta 2007
Lajityyppi reaaliaikainen strategia
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus PEGI: 12
Alusta Windows, Mac OS X
Jakelumuoto CD-levy
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Age of Empires III: The War Chiefs on Ensemble Studiosin kehittämä ja Microsoft Game Studiosin lokakuussa 2006 julkaisema Age of Empires III -pelin lisäosana toimiva reaaliaikainen strategiapeli. The War Chiefs ei toimi ilman alkuperäistä Age of Empires III:a.

Lisäosa tuo peliin muun muassa uusia rakennuksia ja yksiköitä, uuden yksinpelikampanjan, kolme uutta pelattavaa sivilisaatiota (irokeesit, siouxit ja asteekit) sekä kahdeksan uutta karttaa: Northwest Territory, California, Painted Desert, Araucanía (kolme eri variaatiota: Northern, Southern ja Middle), Orinoco, Ozarks, Plymouth ja Andes. Lisäksi mukana on uusia alkuasukasheimoja, joita ovat huronit, cheyennet, sapoteekit, klamathit, apassit, navajot ja mapuchet. Lisäosasta löytyy myös kupari- ja tinakaivoksia, jotka tuottavat vähemmän rahaa kuin alkuperäisen pelin kulta- ja hopeakaivokset.

Alkuasukassivilisaatiot saavat tutkimusmatkailijan (Explorer) sijasta sotapäällikön (War Chief), joka toimii hieman eri tavoin. Sotapäällikkö antaa lähettyvillä oleville yksiköille erilaisia bonuksia. Kaikille eurooppalaisille kansoille tulee myös uusi rakennus, saluuna. Saluuna tuottaa kalliita mutta tehokkaita kauppasotilaita, joita ennen sai vain lähetyksenä emävaltiosta. Saluunasta pelaaja saa ostettua esimerkiksi suomalaiset hakkapeliitat. Lisäksi peli tuo mukanaan uuden voittamistavan, Trade Monopolyn.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.