Keskustelu käyttäjästä:Tukisukka

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei Tukisukka ja tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytännöt

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

Kaksi hienoa uutta artikkelia. :) Crimson Cherry Blossom™ 5. elokuuta 2009 kello 10.48 (EEST)[vastaa]

Kuva vaatii valokuvaajan nimen sekä lisäksi hänen lupansa kuvan käyttöön. Kuvat tallennetaan Commonsiin, ellei kyse ole sitaattioikeudella käytttävästä kuvasta. Tässä tapauksessa ei voi olla, sillä sitaattioikeus koskee vain taiteellsita työtä. --Abc10 (keskustelu) 19. maaliskuuta 2014 kello 10.19 (EET)[vastaa]

Varoitus tiedoston poistamisesta Kun latasit tiedoston Lääkinnällinen tukisukka.jpeg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Tiedostoa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, tiedosto poistetaan. Lisätietoja voi löytyä tiedoston sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot.

--Musamies (keskustelu) 19. maaliskuuta 2014 kello 13.46 (EET)[vastaa]

Varoitus tiedoston poistamisesta Kun latasit tiedoston Tukisukka.png, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Tiedostoa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, tiedosto poistetaan. Lisätietoja voi löytyä tiedoston sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot.

--Musamies (keskustelu) 19. maaliskuuta 2014 kello 13.47 (EET)[vastaa]