Wikipedia:Ilmoituksia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu on arkisto vanhoista Wikipedian ilmoituksista käyttäjille vuosina 2003–2008.

Jos haluat tietää uudesta Ilmoitus-toiminnosta, mene sivulle Wikipedia:Ilmoitukset.


Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa tätä sivua.

Tätä sivua ei enää päivitetä. Mahdolliset ilmoitusasiat kuuluvat Kahvihuoneen relevanttiin osastoon --albval (keskustelu) 19. joulukuuta 2009 kello 15.23 (EET)[vastaa]
Tähän listataan suomenkielisen wikipedian ilmoitusluontoisia asioita. Mikäli aiheesta on tarkoitus keskustella lisää se myös sivulle Wikipedia:Kahvihuone (uutiset) ja linkitä ilmoituksesta siihen.

Yleisistä Wikipediaan ja Wikimediaan liittyvistä uutisista voi lukea laajemmin myös esimerkiksi englanninkielisen Wikipedian Wikipedia Signpostista tai osoitteesta http://en.wikizine.org/.

Heinäkuun alku. Wikipedia:Wikiprojekti Laatupaja aloittaa. Paljon yhdestä aiheesta kirjoittamista haluavat ja muut kiinnostuneet ovat tervetulleita. Projektin parissa on tarkoitus miettiä, miten parantaa artikkelin laatua keskitetysti keskittyen aluksi oleellisimpiin aiheisiin ja saada näistä aikaa kelvolliset artikkelit.

  • Suomenkielinen Wikipedia sai hieman julkisuutta, katso Wikipedia:Medianäkyvyys-sivu. (9. heinäkuuta 2004)
  • Wikipedia on hidas joulukuussa ostetuista uusista laitteistoista huolimatta, sillä liikenne on lisääntynyt, ja Alexa-luokitus on noussut ennen lomia olleelta sijalta 1000 sijalle 800. [2] (16. tammikuuta 2004)