Keskustelu Wikipediasta:Ilmoituksia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

19999:s artikkeli Menippos, 20001:s Metrokles. Mutta Card ehti väliin :)

"Suomenkielinen Wikiaineisto avattiin osoitteeseen http://fi.wikisource.org". Mitäs tuo nyt tarkoittaa? Eikö se ole avattu aikoja sitten? --ML 12. kesäkuuta 2006 kello 13.55 (UTC)

Se 70 000 artikkelin raja tiedotus ölaitettava tuonne.--Tigru 16. heinäkuuta 2006 kello 14.51 (UTC)

Onpas hiljainen sivu! Turha? Raimo Miettinen 12. tammikuuta 2008 kello 20.56 (UTC)

Eikö tämän pitäisi olla uutiset nimellä kerran uutisia tähän lähinnä kaivataan? -- Usp 11. kesäkuuta 2008 kello 02.57 (UTC)

Jos tää on uutiset niin tähän alkaa tulla "urpilainen valittiin puheenjohtajaksi" -uutisia. Ja mikäs sitten sen palstan nimi olisi mihin ne oikeasti kuuluvat ? --Tappinen 11. kesäkuuta 2008 kello 03.52 (UTC)
Minulle kävisi myös Wikipedia:Uutiset nimeksi mutta selvennykseksi voisi olla vaikkapa Wikipedia mediassa tai uutisissa jopa Wikipediauutiset. Yleiset uutiset menisi sivulle Wikipedia:Uutisarkisto kuten tähänkin asti. Tällä nimellä voisi sitten säilyttää puhtaasti ilmoistusluontoiset asiat eli jaettaisiinkin tämä sivu kahteen osaan, ilmoitukset ja wikipediaa koskevat uutiset.
Raakilerajat voisi poistaa tästä sivulta jonnekin kuriositeettialasivulle jonne ne kuuluu. -- Usp 11. kesäkuuta 2008 kello 04.20 (UTC)
Wikipedia mediassa on jo sivulla Wikipedia:Medianäkyvyys ja minusta se on ihan hyvä nimi (itseasiassa tän sivun uusin ilmoitus kuuluisi kai sinne). Oli tämän sivun nimi mikä hyvänsä, niin olisi kiva, jos tämä päivittyisi useammin. --Elena 11. kesäkuuta 2008 kello 05.18 (UTC)
Sivulla Wikipedia:Medianäkyvyys "Wikipediaan yleisesti liittyvät uutiset kuuluvat sivulle Wikipedia:Ilmoituksia." Medianäkyvyyteen lisätään näköjään todella triviaaleja pelkkiä mainintoja jossain. Jos tekisi vielä yhden sivun olisi näitä uutissivuja kaikkiaan neljä:
  • medianäkyvyys, triviaalit maininnat fi-wikipediasta mediassa
  • ilmoitukset, fi-wikipedian ilmoituksia
  • uutisarkisto, yleiset uutiset
  • wikipediauutiset, yleisesti wikipediaa koskevat uutiset

vai jäikö joku mainitsematta? -- Usp 11. kesäkuuta 2008 kello 05.40 (UTC)

Muokkasin sivut suunnilleen em. muotoon. -- Usp 30. kesäkuuta 2008 kello 12.07 (UTC)

Arkistoon?[muokkaa wikitekstiä]

Pitäisiköhän tämä sivu pistää arkistoksi ja säästää vain historiallisena kuriositeettina? On jotenkin hassua, että muun muassa Wikipedia:Ajankohtaista-sivulta linkataan näkyvästi artikkeliin, jonka viimeisin järkevä muokkaus on vuoden takaa. En siis ehdota sivun poistoa, vain sen tosiasian kirjaamista ylös, ettei tätä enää päivitetä ja linkin siivousta Ajankohtaista-sivulta. Vai vastustetaanko? --albval (keskustelu) 12. lokakuuta 2009 kello 17.56 (EEST)

Entäs jos linkitettäisiin tänne ilmoituksiin uutis-kahvihuoneeltakin, niin että tänne tulisi paremmin kaikki ilmoitusluonteinen. Uutis-kahvihuoneelle ilmoitetuista asioista voitaisiin tarvittaessa keskustella. --Aulis Eskola 12. lokakuuta 2009 kello 18.30 (EEST)
Toisaalta uutiskahvihuonekin on välillä hiljainen kuin huopatossutehdas, joten en tiedä auttaisko sen jakaminen myös tänne, päin vastoin: sitten olis kaksi hiljaista sivua. Tuossa yllä taas on edellistä aktivointikeskustelua, jolloin reilun puolen vuoden hiljaisuuden jälkeen sivulle saatiin muutama muokkaus jonka jälkeen tuli tää em. vuoden hiljaisuus, eli silloin ei ainakaan ilo ollut pitkäaikainen. --albval (keskustelu) 12. lokakuuta 2009 kello 18.37 (EEST)
Ja nyt kun tarkemmin ajattelen, työnjako tämän ja uutiskahvihuoneen välillä on muutenkin epäselvä. Eikös uutiskahvihuoneessa voi ilmoitella kaikki samat asiat kuin täälläkin? Samalla pysytään myös kaikkien keskustelujen kanssa "kahvihuonenimiavaruuden" sisällä. --albval (keskustelu) 12. lokakuuta 2009 kello 18.44 (EEST)
Jos ilmoituspaikan halutaan pysyvän helposti lukaistavanan ja "puhtaana" ilmoituksia koskevasta keskustelusta, tällainen erillinen sivu kannattaa pitää. Jos tuosta pulinan sotkeutumisesta ilmoitusten väliin ei ole haittaa, silloin tämän voi siirtää arkistoon. --Aulis Eskola 13. lokakuuta 2009 kello 00.32 (EEST)
Kun kerran keskustelu on lainehtinut näinkin vilkkaana, eikä itse sivuakaan ole päivitetty, niin arkistoin tämän historiallisena jäänteenä --albval (keskustelu) 19. joulukuuta 2009 kello 15.21 (EET)