Wikipedia:Medianäkyvyys

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tällä sivulla on lueteltu uutisointeja ja juttuja, joita on julkaistu Wikipediasta suomenkielisessä mediassa tai suomenkielisestä Wikipediasta mediassa.

Huomaathan, että lähteenä käyttäminen merkitään omaan osioonsa, joka on tämän sivun lopussa.

Lehdistölle yhteystiedot haastatteluja tai kysymyksiä varten ovat sivulla Wikipedia:Lehdistölle.
Wikipediaan yleisesti liittyvät uutiset kuuluvat sivulle Wikipedia:Kahvihuone (uutiset).
Yleismaalliset uutiset kuuluvat sivulle Wikipedia:Uutisarkisto.

Wikipedia uutisissa[muokkaa wikitekstiä]

Lokakuu
  • Hannu Lauerma: Olliver Hawkin salaisuus. Turun Sanomat, 23.10.2015, 111. vsk, nro 290, s. 2. Artikkelin verkkoversio.Hannu Lauerma kertoo kolunissaan että Ylen dokumenttisarjan Pimeän puolella Olliver Hawkia käsitelleen jakson ensiesityksen jälkeen 2010 peukaloitiin Hawkia koskevaa Wikipedia-artikkelia heti samana iltana ja muutettujen tietojen perusteella levitettiin sosiaaliseen mediaan viestejä, joissa ohjelman tekijöitä syytettiin valehtelusta.
  • Johanna Janhonen: Wikipedia, tietosanakirja taskussa. Suur-Jyväskylän lehti, 21.10.2015. Kolumnin verkkoversio kirjoittajan blogissa.
  • Anne Helaakoski: Valmistuukohan se Rooppi tänä vuonna?. Kaleva, 16.10.2015. Helaakoski, Anne: Ei niinkään väärää kuin vanhaa. Kaleva, 16.10.2015. – Kahden artikkelin kokonaisuudessa arvioidaan Wikipedian Oulua käsittelevää artikkelia ja todetan sen sisältö osittain vanhentuneeksi. Tietolaatikossa selostetaan Wikipedian yleisiä periaatteita.
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
Ei tarkkaa päivämäärää

Wikipedia muussa mediassa[muokkaa wikitekstiä]

Tähän kohtaan on kerätty mainintoja siitä jos Wikipediaan on viitattu esimerkiksi ajankohtaisohjelmissa, viihteessä tai fiktiossa.

Wikipedia lähteenä[muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa wikitekstiä]