Wikipedia:Medianäkyvyys/2015

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tällä sivulla on lueteltu uutisointeja ja juttuja, joita on julkaistu Wikipediasta suomenkielisessä mediassa tai suomenkielisestä Wikipediasta mediassa.

Wikipedia uutisissa

[muokkaa wikitekstiä]
Joulukuu
  • Jose Riikonen: Haapasalo tekee mitä vain. HS Nyt, 24.12.2015, s. 16. Artikkelissa Viihdyttäjä Ville Haapasalo toteaa, että ”Wikipedia ei pysy mun tahdissa! Verkkokauppaa ei enää ole. Pakotteiden myötä multa meni pari firmaa nurin Venäjällä. Nyt on taas 5-6 firmaa, jotka olen ehtinyt avata”.
Lokakuu
  • Hannu Lauerma: Olliver Hawkin salaisuus. Turun Sanomat, 23.10.2015, 111. vsk, nro 290, s. 2. Artikkelin verkkoversio. Hannu Lauerma kertoo kolunissaan että Ylen dokumenttisarjan Pimeän puolella Olliver Hawkia käsitelleen jakson ensiesityksen jälkeen 2010 peukaloitiin Hawkia koskevaa Wikipedia-artikkelia heti samana iltana ja muutettujen tietojen perusteella levitettiin sosiaaliseen mediaan viestejä, joissa ohjelman tekijöitä syytettiin valehtelusta.
  • Johanna Janhonen: Wikipedia, tietosanakirja taskussa. Suur-Jyväskylän lehti, 21.10.2015. Kolumnin verkkoversio kirjoittajan blogissa.
  • Anne Helaakoski: Valmistuukohan se Rooppi tänä vuonna?. Kaleva, 16.10.2015. Helaakoski, Anne: Ei niinkään väärää kuin vanhaa. Kaleva, 16.10.2015. – Kahden artikkelin kokonaisuudessa arvioidaan Wikipedian Oulua käsittelevää artikkelia ja todetan sen sisältö osittain vanhentuneeksi. Tietolaatikossa selostetaan Wikipedian yleisiä periaatteita.
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
Ei tarkkaa päivämäärää

Wikipedia muussa mediassa

[muokkaa wikitekstiä]

Wikipedia lähteenä

[muokkaa wikitekstiä]