Keskustelu käyttäjästä:Japsu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tervetuloa keskustelusivulleni. Muista allekirjoittaa jokainen kommenttisi kirjoittamalla ~~~~ kommentin perään.

Jos kirjoitin kommentin toiselle keskustelusivulle, vastaa siihen siellä. Vastaan tällä sivulla esitettyihin kommentteihin täällä.
Aloita uusi keskustelun aihe tällä sivulla

Vanhoja keskusteluja on siirretty arkistosivulle.


Sisäänkirjautumattoman käyttäjän otsikoimaton kommentti

[muokkaa wikitekstiä]

Japsu mä en muokkaa mä lisää invormaatiota Kommentin jätti 88.113.188.40 (keskustelu – muokkaukset).

Teismi-kommentti, perustelut jne

[muokkaa wikitekstiä]

Jeps, olen vielä aika nyyppä tämän wikipedian muokkaamisen suhteen. Joskus korjasin tuota teismi-kommenttia hivenen neutraalimpaan muotoon, ja se joku muokkasi sen taas tuohon, mikä se oli, joten ajattelin, että ehkä kaikkien kannalta hyödyllisintä, jos ei muuteta wikipediaa keskustelufoorumiksi uskonsodissa :) Tästä lähin pistän vain perusteluja. Kiitos -Jemo

Ihailijapostia?

[muokkaa wikitekstiä]

Olet vandalisoinut Wikipedian artikkeleita tahallisesti jo useaan otteeseen, ole hyvä ja lopeta se. Artikkeleiden sotkeminen aiheuttaa ylimääräistä työtä Wikipedian muokkaajille, ja sotkujen korjaamiseen käytetty aika on pois artikkeleiden ja ohjeiden kirjoittamisesta. Jos et lopeta vandalisointia, muokkausoikeutesi poistetaan varoituksetta.Peelokäyttäjä 9. tammikuuta 2007 kello 09.04 (UTC)

Ylläpitäjä

[muokkaa wikitekstiä]

Onneksi olkoon, olet nyt ylläpitäjä! —MikkoM () 9. tammikuuta 2007 kello 23.34 (UTC)

\o/ — Japsu 9. tammikuuta 2007 kello 23.41 (UTC)

Brzeszcze (article translation)

[muokkaa wikitekstiä]

Hello, im Polish. Could you please translate only few sentences from this article about Polish town: [1] to Finish and create Brzeszcze on fi.wiki? I'd be very greatful:) Galileo01 (my Polish discussion page)

Hyvää pääsiäistä!

[muokkaa wikitekstiä]

Oletteko te rouvas henkilö? --Eteryde 15. tammikuuta 2007 kello 06.29 (UTC)

Nykyään...

[muokkaa wikitekstiä]

Katso U.K., siirsin kaiken tekstin sinne... Kommentin jätti SpaceAce (keskustelu – muokkaukset).

Sivujen siirtäminen copy-paste-menetelmällä on kiellettyä. — Japsu 20. tammikuuta 2007 kello 15.21 (UTC)
Kyllä muistan SpaceAce 20. tammikuuta 2007 kello 15.22 (UTC)

Ah, ok, tuosta oli kyse. Odota hetki, niin mietin että keksinkö sinne artikkelien kannalta merkityksellistä sisältöä. -- Psorsa

Ylläpitäjä

[muokkaa wikitekstiä]

Joo anteeksi, tuli vahingossa kirjoitettua sinne sivulle... Mutta haluaisin tietää miten voin liittyä ylläpitäjäksi?. Siliamaav

Ohjeet löytyvät sivulta Wikipedia:Ylläpitäjät. Et ole kuitenkaan ainakaan minua vakuuttanut toimillasi ylläpitäjäoikeuksiesi tarpeellisuudesta, joten voin jo tässä vaiheessa kertoa, että jos asetut ehdokkaaksi, tulen äänestämään ylläpitäjyyttäsi vastaan. Suosittelisin, että muokkaat vielä pari vuotta tavallisena käyttäjänä ja mietit sitten uudelleen. — Japsu 27. toukokuuta 2007 kello 08.12 (UTC)
Jeps, katselemme tilannetta Siliamaav

Poistoäänestykset

[muokkaa wikitekstiä]

Pyydän huomioimaan, että poistoäänestyksen esittäjän ääni tulee ottaa mukaan laskuihin, ellei hän kantaansa toisin ilmaise. Viittaan tapaukseen Wikipedia:Poistettavat sivut/Luettelo itsemurhasta kertovista lauluista. Toinenkin tapaus olisi, mutta siinä yksi poistoääni oli myöhässä. –Ejs-80 5. kesäkuuta 2007 kello 09.38 (UTC)

Kiitos muistutuksesta. Asia oli tiedossani, mutta lopetan poistoäänestyksiä sen verran harvoin että se pääsi unohtumaan. — Japsu 5. kesäkuuta 2007 kello 09.39 (UTC)

Moi ylläpitäjä

[muokkaa wikitekstiä]

Voitko vaihtaa käyttäjätunnukseni muotoon Rollercoasteri. En pidä erityisen paljon CAPS LOCKISTA. --ROLLERCOASTERI 19. heinäkuuta 2007 kello 19.51 (UTC)

Asiaa pitää pyytää joltain byrokraatilta. Kts. Wikipedia:Käyttäjätunnuksen vaihto. --Anr 19. heinäkuuta 2007 kello 20.01 (UTC)

IRC cloak request

[muokkaa wikitekstiä]

I am Japsu on freenode and I would like the cloak wikipedia/Japsu. Thanks. --Japsu 25. syyskuuta 2007 kello 15.08 (UTC)

Radio Koskisuomen poistoäänestyksestä

[muokkaa wikitekstiä]

Äänestämään alkujaan kehotti maililla artikkelin aloittaja. Viime sunnuntaina nauhoitetun PuhujainKulman liveä seuratessa minä käskin chatissa mainita äänestys ohjelman lopussa. Eli ei todellakaan ole ollut siitä kyse, että tekijät olisi junailleet äänestämiskuvioita. Mutta haluaisin pyytää, että lähetä Anttoselle kannustusmaili ja kerro, että podcasti on kiva, mutta näet asian epämerkittävänä tietosanakirjan kannalta? Jos nimittäin artikkeli poistetaan, se ei varsinaisesti kannusta jatkamaan urakointia.

--Suviko 12. marraskuuta 2007 kello 18.56 (UTC)

Mielestäni kaikki Englanninkielinen teksti pitää poistaa!

[muokkaa wikitekstiä]

"Onko väärin kirjoittaa muuten kuin Suomeksi?"

Totta kai on! Se loukkaa suomalaista yksityis henkilöä, sekä hänen maailmankuvaansa.

Olen pahoillani että maailmassa ylipäänsä on muita kieliä ja pyrin tekemään kaikkeni lingvistisen puhdistuksen toteensaattamiseksi! Kommentin jätti Tapio backlund (keskustelu – muokkaukset).

Tämä on suomenkielinen Wikipedia. Jos haluat kirjoittaa englanniksi, tee se englanninkielisessä Wikipediassa. — Japsu 5. joulukuuta 2007 kello 17.03 (UTC)

Surinam vai Suriname?

[muokkaa wikitekstiä]

Hei. Otit aika selkeän kannan keskusteluun, joka johti muokkaussotaan. Oletko aivan varma jakamiesi "tuomioiden" tarkoituksenmukaisuudesta? Onko tarkoituksesi tuoda oma kantasi esiin vai todella kehittää ihmisten saatavilla olevaa tietoa? Koska katson minulle määräämäsi eston luonteltaan hyvän tahdon vastaiseksi ja ainoastaan mielipiteesi ilmaisuksi otsikon keskustelusta, tulen lopettamaan Wikipedian käyttämisen. Silti haluan mielelläni kuulla mikseivät käyttäjät EJS-80 ja Mikko Paananen saaneet samasta muokkaussodasta kieltoa?KSN

Ylläpitäjien toiminta suomenkielisessä Wikipediassa perustuu käytäntöihin. Käytäntö Wikipedia:Muokkaussota varsin yksiselitteisesti toteaa, että

»Ylläpitäjillä on mahdollisuus estää käyttäjiä ja suojata sivuja muokkaussotien lopettamiseksi. Käyttäjän esto tulee kysymykseen, kun hän on tehnyt vähintään kolme palautusta (pl. vandalismin poisto) saman vuorokauden aikana.»
(Wikipedia:Muokkaussota)

Tätä kutsutaan kolmen palautuksen säännöksi eli 3RR:ksi (engl. three revert rule). Eston hetkellä sinä olit tehnyt artikkeliin kolme palautusta; käyttäjät Ejs-80 ja Mikko Paananen (kumpikin erikseen) eivät. En katso ottaneeni keskusteluun minkäänlaista kantaa, vaan ainoastaan noudattaneeni muokkaussotia käsittelevää käytäntöä.
Jos kantani haluat kuulla, niin minun mielestäni artikkeli tulisi nimetä nimeämiskäytännön mukaisesti. En ole vielä perehtynyt Surinam-asiaan niin syvällisesti, että pystyisin tulkitsemaan, onko nimeämiskäytännön mukainen nimi Surinam vai Suriname. Estosi ei kuitenkaan ollut kannanotto puolesta eikä vastaan, vaan keino keskeyttää artikkelissa käynnissä ollut muokkaussota.
Olen erittäin pahoillani, mikäli koet tulleesi kohdelluksi väärin. Jos katsot, että kohtelusi on ollut Wikipedian käytäntöjen vastaista, voit halutessasi tehdä toiminnastani kommenttipyynnön. — Japsu (k·m) 25. helmikuuta 2008 kello 11.07 (UTC)

Kaksi ensimmäistä artikkeliin tekemääni palautusta (21. ja 22. helmikuuta 2008) johtuivat kyllä puhtaasti siitä, että käyttäjä KSN81 oli siirtänyt artikkelin eri nimelle leikkaa ja liimaa -tyylillä eli rikkonut siten Wikipedian käytäntöä, artikkelin muokkaushistorian ja GFDL-lisenssiä. –Ejs-80 25. helmikuuta 2008 kello 11.15 (UTC)

Mainituissa leikkaa-liimaa muokkauksissa meni pieleen oma käyttöosaamiseni. Olen pahoillani ensimmäisen osalta kokemattomuudestani. Jälkimmäinen leikkaa-liimaa muokkaus johtui siitä, että kuvittelin sen jotenkin täytyvän tehdä sitä kautta. Anteeksi tarkoitukseni ei ollut aiheuttaa haittaa kenellekään. Se mistä olen pahoittanut mieleni on vihamieliseltä vaikuttava suhtautuminen niihin, jotka ovat eri mieltä "riittävän pätevien" käyttäjien kanssa. En epäile etteikö antamasi kielto olisi sääntöjen kirjaimen mukainen. Ajatko muuten autolla jalankulkijan yli, joka on kävellyt eteesi päin punaisia? Edelleen katson, etten ole mainittuun muokkaussotaan sen syyllisempi kuin Mikko Paananen ja EJS-80. Mutta työn intoa teille Wikipedian parissa. Eihän muistella pahalla.KSN
Mikko Paanasen estäminen olisi ollut sääntöjen valossa täysin kohtuutonta sillä a) hän teki artikkeliin vain yhden palautuksen saman vuorokauden aikana, joten muokkaussotiin liittyvän käytännön perusteella estoa ei olisi voinut antaa, ja b) hän toimi nimeämiskäytännön mukaan. Sillehän ei ikävä kyllä voi mitään, että yksi ylläpitäjien tehtävistä on valvoa käytäntöjen noudattamista. Voit toki halutessasi joko pyrkiä muuttamaan nimeämiskäytäntöä tai järjestää äänestyksen artikkelin Suriname siirtämisestä nimelle Surinam. Mikäli valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, ainakin 3/4 äänestäjistä täytyy kannattaa ehdottamaasi nimeä, jotta muutos toteutuisi, sillä molemmissa aihetta sivuavissa ennalta määritellyissä sanastolähteissä käytetään muotoa Suriname (ks. Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen suositus sekä Yleinen suomalainen asiasanasto). Jos et halua toimia kummallakaan edellä mainitulla tavalla, sinun on vain odotettava, että esimerkiksi Kielitoimisto vaihtaa asiassa kantaansa. –Ejs-80 25. helmikuuta 2008 kello 20.26 (UTC)
Mitä tulee kantaani sinun(EJS-80) ja Mikko Paanasen estämisestä, katson teidän toimineen sikäli yhteistuumin, että lopputuloksena oli tämä muokkaussota, josta minä yksin sain syyt niskaani. Oletko oikeasti lukenut nuo mainitut nimistölähteet ja oikein ajatuksella pohtinut a) mitä niissä sanotaan ja b) mikä kunkin listan tarkoitus on ollut sitä laadittaessa? Kuten olen koittanut sanoa, minä annan asian nyt olla. Henkilökohtaisesti koen valtionnimien ksenofoinnin niin vastenmieliseksi, etten halua missään nimessä osallistua jatkossa artikkelin Suriname kehittämiseen. Mikäli nimi olisi siinä muodossa kuin sen kykenen hyväksymään asia voisi olla toisin. Olen asiasta myös sikäli harmissani, että po. maa on minulle jokseenkin tuttu. Olen sen aina oppinut tuntemaan suomenkieliseltä nimeltä Surinam. Joka tapauksessa olen nyt lopettanut minkäänlaisen artikkelien muokkaamisen. -KSN
Nimeämiskäytäntöhän on tässä tapauksessa selvä, mutta jos itse käytäntö perustuu mielestäsi virheellisiin olettamuksiin nimistölähteiden tarkoituksesta, voit toki ehdottaa siihen muutoksia vaikkapa käytäntökahvihuoneessa. Toisaalta jos kysymys on siitä, että esimerkiksi Kotimaisten kielten tutkimuskeskus antaa hölmöjä suosituksia, ei ole minun tehtäväni ryhtyä täällä Wikipediassa taistelemaan niitä vastaan. Koska suomenkielisessä Wikipediassa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen, en voi mitään sillekään ikävällä seikalle, että olet päättänyt tämän takia lopettaa artikkelien muokkaamisen. –Ejs-80 26. helmikuuta 2008 kello 10.30 (UTC)
En halua ottaa kantaa siihen, millainen käytäntö on. En halua ottaa kantaa minkään tutkimuslaitoksen suosituksiin. Se mitä koitin sanoa on, että luepa ne keskustelussa käytetyt lähteet huolella. Siis huolella. En ole ollut luomassa mitään uutta tutkimusta. Enkä ole taistelemassa minkään oman itse hölmöksi kokemani asian hävittämiseksi. Yhdistit (EJS-80) nyt kaksi asiaa väärin. Pidän hölmönä ajatuksena vierasperäisten nimien kotouttamisesta luopumista. En silti rupeaisi vaihtamaan prinsessa Madeleinesta kertovan artikkelin nimeä Mataleenaksi. Vaan huomaat kyllä kun asiaan hiukankin tarkemmin perehdyt, että Hollannin Guyanan nykyinen nimi suomeksi on Surinam. Ja vielä pieni tarkennus siihenkin mitä olet sanonut nimistölähdekäytännöstä. Asian todenperäisyyttä valottaa suunnattomasti perehtyminen nimeämiseen hyväksyttyihin lähteisiin. Osa lähteistä on päätetty hyväksyä nimiriitojen ratkaisemiseen, osa ei. Hyväksymättömien listasta löytyy juuri maantieteen tarkoituksiin käännettyjä listoja jotka ovat varmasti tällaiseen käyttöön oikeasti soveltuvampia kuin johonkin yleiskäyttöön suunnitellut, mahdollisesti huolimattomasti tehdyt, listat. Et kai sinäkään usko käytäntöjen keksijöiden ehdottomaan erehtymättömyyteen? -KSN Kommentin jätti 84.253.250.232 (keskustelu – muokkaukset).
Mitähän ovat nämä "maantieteen tarkoituksiin käännetyt listat". Keskustelussa niitä ei ainakaan tullut ilmi. Muut listat, kuten Kotuksen maiden nimet, ovat sitten "huolimattomammin kasattuja suttupapereita."
IMHO, jos päättää julkisesti ilmoittaa lopettavansa Wikipedian muokkaamisen siksi että jonkin valtion nimi muutettiin kielenhuollon suositusten mukaiseksi, niin siitä vaan.
Tuo käytös muistuttaa hyvin paljon erään toisen käyttäjän kiukuttelua, ml. väitteet suomenkielisten nimien "ruotsalaistamisesta" tai tässä tapauksessa "ksenofoinnista", jonka vuoksi tuota nimeämistä on tarkennettu ja kehitetty tuo nimeämiskäytäntö sanastolähteineen ja jäykkine äänestyksineen. --Mikko Paananen 27. helmikuuta 2008 kello 10.06 (UTC)
Ihan vaan selvennyksenä. En tehnyt lopettamispäätöstäni (koko Wikipedian osalta) minkään kielipoliittisen päätöksen seurauksena. Vaan tein sen mielestäni mielivaltaisen rangastuksen (tai rangaistuskäytännön) takia. Se mitä ajoin takaa tuolla kommentillani päätetyn nimen vaikutuksesta on, että kyseiseen artikkeliin en sen tähden koske enää.. No, näin se vaan on. -KSN

Ensimmäinen huomautus

[muokkaa wikitekstiä]

Tervetuloa Wikipediaan! Kokeilit suomenkielisen Wikipedian muokkaamista, ja testisi on nyt kumottu, poistettu tai merkitty roskaksi. Jos haluat harjoitella lisää, käytä muiden sivujen sijaan hiekkalaatikkoa, jottei muokkauksiasi tulkittaisi vandalismiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –Sankarip (keskustelu) 13. huhtikuuta 2008 kello 14.22 (UTC)

Mahtoiko tässä tapauksessa tulla erehdys? [2] --Siliamaav 13. huhtikuuta 2008 kello 14.25 (UTC)
Ei. Viitattua artikkelia ei tuolla hetkellä ollut olemassa. Ks. myös Keskustelu käyttäjästä:80.24.153.79. — Japsu (k·m) 13. huhtikuuta 2008 kello 14.27 (UTC)
Jotkut tosiaan näyttävät lisäävän linkit muunkielisiin Wikipedioihin ennen kuin luovat artikkelin kotiwikiinsä. Erityisesti kiinankielisten käyttäjien olen huomannut tekevän näin. Tuollaista on toisaalta mahdotonta tarkistaa etukäteen. –Ejs-80 13. huhtikuuta 2008 kello 14.27 (UTC)
Näin käy kun kumoaa liian hätäisesti... --Sankarip (keskustelu) 13. huhtikuuta 2008 kello 15.06 (UTC)
Ei Japsun tekemä kumous ollut mielestäni hätäisesti tehty. Baskinkielinen artikkeli luotiin ”vasta” noin viiden minuutin kuluttua ja olemattomiin artikkeleihin osoittavia iw-linkkejä ei periaatteessa pitäisi tehdä (interwikibotithan poistavat sellaiset automaattisesti). –Ejs-80 13. huhtikuuta 2008 kello 15.13 (UTC)
Eli, kumoaminen oli myös turha, koska iw-botit tekisivät saman homman? --Sankarip (keskustelu) 13. huhtikuuta 2008 kello 15.47 (UTC)
Tuolla perusteellahan mikä tahansa sellaisen iw-linkin lisääminen tai poistaminen, jonka bottikin voisi tehdä, olisi turha. Ollaan sitten härkäpäisiä, jos halutaan, mutta sekä Japsu että Sankarip toimivat Vuontisjärvi-artikkelin tapauksessa täysin asiallisesti. –Ejs-80 13. huhtikuuta 2008 kello 16.10 (UTC)


I'm very angry with Finnish wikipedia. I think you're discriminating Basque language. The oficial name of San Sebastian is Donostia-San Sebastian. The ONLY oficial name of Vizcaya is in Basque "BIZKAIA" and you have put it in Spanish, I don't understand. You are oblige to put the names of cities and provincies only in Spanish?? If you don't have any name for them in Finnish, I think the most logical name to write is the official name. I thought Finns were more sensitive with languages, after the problems you had "surviving" the Finnish some years ago. So I would like to ask you to change the names of Basque-speaking cities. I'm making Finland for Basque wikipedia, and I think you wouldn't like the names of cities only in Swedish, or not?. Please change them... Guipúzcoa is not the official name, the official name is only Gipuzkoa. --Kanuto90 26. huhtikuuta 2008 kello 17.05 (UTC)

I have personally taken no action whatsoever to either discriminate or promote the Basque language on the Finnish Wikipedia, nor do I currently have the time or the interest to research the issue. If you have a problem with my actions or the lack thereof, you can leave a message on this page. If your complaints concern the Finnish Wikipedia in general, please take them to the Village Pump. — Japsu (k·m) 26. huhtikuuta 2008 kello 20.22 (UTC)

message is long and stupid leikis Kommentin jätti Rosamonika98 (keskustelu – muokkaukset). Merkinnän lisäsi Japsu (k·m) 13. toukokuuta 2008 kello 20.11 (UTC)

And I prefer to move this to our village pump ([3])] so You can continue, if needed. Sincerelly --Höyhens 13. toukokuuta 2008 kello 20.15 (UTC)

No okei! Se Wuhuu on kyllä oikea asia, mutta Siin ei tosiaan oo mitään järkee kirjottaa tollasta! Kommentin jätti Valtter96 (keskustelu – muokkaukset). Merkinnän lisäsi Japsu (k·m) 20. toukokuuta 2008 kello 12.59 (UTC).

No okei! Yritän muistaa!Valtter96 25. toukokuuta 2008 kello 11.33 (UTC)

Moi keisari, kiristä vähän pipoa ;) --Setti-Matti 9. kesäkuuta 2008 kello 17.50 (UTC)


Aiheeton poisto

[muokkaa wikitekstiä]

Sivun nimi on ollut väärä, koska sen ensimmäistä ennen on tullut Abati (traktori). Sivu pyydetään palauttamaan, koska väite duplikaatista on väärä. Sivun nimi ei voi olla entisensä, koska ennen ensimmäistä nimeä on tullut Abati (traktori). Auru Aro 12. heinäkuuta 2008 kello 22.25 (UTC)

Vastasin sivulle Keskustelu käyttäjästä:Auru Aro#Traktorimallit, jossa asiaan liittyvää keskustelua muutenkin käydään. — Japsu (k·m) 12. heinäkuuta 2008 kello 22.37 (UTC)

Missä Abati?

[muokkaa wikitekstiä]

Missä on Abati (traktori) ? Auru Aro 12. heinäkuuta 2008 kello 22.27 (UTC)

Pahoittelen; Abati hukkui korjatessani copypaste-siirtoasi. Nyt se on siellä. — Japsu (k·m) 12. heinäkuuta 2008 kello 22.37 (UTC)

Voisitko ystävällisesti poistaa bannit tuolt wikipedia kannult =)--Saggge 25. syyskuuta 2008 kello 22.14 (EEST)[vastaa]

En... vielä. Odotetaan nyt pari kuukautta jos vaikka oppisit viime kerrasta. — Japsu (k·m) 25. syyskuuta 2008 kello 22.17 (EEST)[vastaa]

Olen jo oppinut sen, että ei kannata vitsailla wikipedian kannulla =) --Saggge 25. syyskuuta 2008 kello 22.22 (EEST)[vastaa]

Palkinto:
Siitä, että osasit (muista ylläpitäjistä poiketen) antaa vandaalille kunnollisen pituisen eston. --Taubblindheit 17. joulukuuta 2008 kello 16.43 (EET)
[vastaa]

Hei, poistit roskamerkinnän sivusta, jonka olit luonut. Käytännön mukaan sivun luoja ei saa poistaa roskamerkintää. Voit halutessasi yrittää korjata luomaasi sivua. --Klassikkomies 23. helmikuuta 2009 kello 10.30 (EET)[vastaa]

Roskamerkinnän poisti Riisipuuro (keskustelu · muokkaukset), jonka jälkeen lisäsit sen itse takaisin. Eikö tasapuolisuuden nimissä olisi vähintäänkin toivottavaa, ettei roskamerkinnän lisääjä itse lisää sitä takaisin sen jälkeen, kun se kerran on poistettu? — Japsu (k·m) 23. helmikuuta 2009 kello 10.33 (EET)[vastaa]

Siilisoftware

[muokkaa wikitekstiä]

Mitä helvettiä duunaat??? SiiliSoftware yksi suomen suosituimmista freeware yhtiöissä ja sitten:Sovittiin ircissä että tää on roskaa???? ei herranen aika bannikaa tää tyyppi Kommentin jätti 91.156.167.6 (keskustelu – muokkaukset)..

Tässä viitataan ilmeisesti artikkelin Siilisoftware poistoon kaksi vuotta sitten. (16. maaliskuuta 2007 kello 23:24:48 Japsu poisti sivun Siilisoftware ‎ (Sovittiin irkissä että tää on roskaa.)) –neurovelho 8. huhtikuuta 2009 kello 17.38 (EEST)[vastaa]
Poisto oli Wikipedian merkittävyys- ja poistokäytäntöjen mukainen. — Japsu (k·m) 8. huhtikuuta 2009 kello 23.01 (EEST)[vastaa]

Wikimedia.fi – oma wiki yhdistystoiminnan suunnittelulle

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, Japsu! Olet ilmoittanut sivulla Wikipedia:Yhdistys olevasi kiinnostunut Wikipediaan liittyvästä yhdistystoiminnasta. Yhdistyksen perustamishanke etenee, ja suunnittelu on nyt siirtynyt omaan wikiinsä osoitteessa Wikimedia.fi. Tervetuloa mukaan! :) –neurovelho 24. huhtikuuta 2009 kello 02.24 (EEST)[vastaa]

Ylläpito-oikeutesi

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Otathan huomioon, että käyttäjän ”ylläpito-oikeudet poistetaan, mikäli ylläpitäjille rajoitettuja toimintoja ei ole lainkaan käytetty vuoteen”. Käytit yp-oikeuksiasi viimeksi 16. lokakuuta 2009 kello 15.42. –Ejs-80 3. lokakuuta 2010 kello 02.39 (EEST)[vastaa]

seuloja-käyttäjäryhmä

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäsin sinut merkittyihin versioihin liittyvään seuloja-käyttäjäryhmään. Hyöty tuosta on, että seulojana muokkauksesi merkitään automaattisesti sotkuvapaiksi ja voit merkitä muiden käyttäjien muokkauksista vapaaksi sotkuista. Ryhmää hyödynnetään myös Wikipedian sisällön analysoinnissa. Merkityt versiot -lisäosa on fiwikissä vielä työn alla, joten ilmoitteles jos parannusehdotuksia tulee mieleen tai ongelmia ilmenee, niin tiedämme korjata. --Zache (keskustelu) 27. syyskuuta 2012 kello 06.27 (EEST)[vastaa]