Keskustelu käyttäjästä:J17

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hei, huomasin, ettei muokkauksessasi ollut lainkaan pisteen tai pilkun jälkeen välilyöntiä. Yleensä myös tasaluvut ja luvut 1-10 merkitään numeroin (2 -> kaksi). --Str4nd 13. syyskuuta 2007 kello 14.13 (UTC)

Äskeinen lihavointi ei ollut mielestäni tarpeellista. --Str4nd 13. syyskuuta 2007 kello 14.16 (UTC)

Tervetuloa Wikipediaan! Kirjoitit Wikipediaan minitynkäartikkelin. Wikipediaan halutaan kuitenkin mieluummin laajoja artikkeleita, joten harkitse, voisitko lisätä perustietoja aloittamaasi artikkeliin. Kirjoita jatkossa uudet artikkelit vähintään tyngiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –Johney 30. syyskuuta 2007 kello 07.25 (UTC)

Hei J17 ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytäntöjä

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

--albval 1. lokakuuta 2007 kello 07.53 (UTC)

Käyttäjäsivun muokkauksista

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Käytännön mukaan Wikipedia ei ole WWW-hotellipalvelu. Olisi siis mukavampaa, että käyttäjäsivusi muokkailun sijaan keskittyisit enemmän itse artikkelien muokkaukseen. Muokkausten lukumäärän tarkkailua varten on muuten olemassa erilaisia muokkauslaskureita, tässä esimerkiksi yhden ulosanti muokkauksistasi, joten niiden tarkan määrän kertominen käyttäjäsivulla on siten melko turhaa. --albval 23. marraskuuta 2007 kello 10.46 (UTC)

Toinen juttu vielä: triviaosioita tulisi välttää ja niiden sisältämät jutut olisi parempi liittää jonnekin artikkelin leipätekstiin. --albval 23. marraskuuta 2007 kello 11.20 (UTC)


Vandaalien varoittaminen

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, kun kumoat vandaalien tekemiä muutoksia, niin muistathan varoittaa vandaalia. Lue, nuo linkkien sisältämät sivut niin saat lisätietoa. --Barosaurus Lentus 9. tammikuuta 2008 kello 16.01 (UTC)

Muistuttaisin edelleen samasta asiasta, kun näköjään olet jättänyt varoittamatta. --Barosaurus Lentus 10. tammikuuta 2008 kello 14.55 (UTC)