Käyttäjä:PamiPetteri

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vainoharhainen ja harhaluuloinen salaliittoteoria katolisesta kirkosta, ruotsalaisista ja viranomaisista - https://evvk.com/homokaasu/homokaasu.html

Kirjoitan tavallisen suomalaisen kansalaisen näkökulmasta muun muassa lääkkeistä, mutta myös muista aiheista joista minulla on jokin näkökulma - pyrin esittämään tietämystä, joka on kirjallisesta lähteestä peräisin - joko kirjasta tai Internetistä, ja pyrin sekä objektiiviseen (neutraaliin, "ulkopuoliseen") että subjektiiviseen (minäkeskeiseen) näkökulmaan. Pyrin välttämään muiden ihmisten mielipiteiden levittämistä ns. "totuutena". Lähdekritiikkiä harjoittelen, koska olen ollut perinteisesti aika hataria lähteitä käyttävä kirjoittaessani. Olen koulutukseltani sekä ylioppilas 2000 että BBA in Business IT 2006. Minulla ei ole lääketieteellistä koulutusta, ja historiaa olen itse oppinut lukion jälkeen.

Yritän opetella myös matemaattisia käsitteitä, ja olen kiinnostunut sekä humanismista että luonnontieteistä ja toki myös tietojenkäsittelystä. Politiikkakin kiinnostaa, ja seuraan medioita tiiviisti. En ole kiinnostunut Bollywoodista enkä Hollywoodista, paitsi jälkimmäisestä satunnaisesti kun tutkin julkisuuden henkilöiden Wikisivuja ja IMDB-tietokannasta elokuvien tietoja.

Jos jaat jollain laitteeella (esimerkiksi tietokonelaskimella tai tietokoneohjelmointikielellä) nollalla, tee operaatio näin: 1.0/0.0, jossa 1.0:n tilalla voi olla mikä tahansa luku paitsi 0 tai 0.0. x/0.0 on oikea muoto. Esimerkiksi 0/0, 0/0.0 tai 0.0/0.0 ei käy. Esimerkiksi 1/0.0 käy. Toki C:ssä ja C++:ssa voit jakaa myös 0.0/0.0, mutta silloin vastaus on "-nan" joka tarkoittanee "lukua ei saatavilla" tai "ei-numero". Jos jaat 1.0/0.0 tai x/0.0 ja x<>0 niin vastaus on joko inf (jos x>0) tai -inf (jos x<0).

Minua kiinnostaisi muokata Suomen poliittisten puolueiden Wikisivuja, mutta täytyy katsoa mistä löydän ne lähteet mistä olen tietoni ammentanut, koska olen lukenut paperilehtiä. Pitäisi olla verkkouutissivustoartikkelit, joihin voisin viitata.

Tutkin myös ihmisen biologiaa - (minulla ei ole biologiasta virallista koulutusta lukion biologian oppituntien jälkeen, vaan olen itse oppinut ihmisten ja solujen biologiaa lukemalla netistä ja terveydenhuollon ammattilaisilta kysynyt kasvotusten) - koska olen kuulovammainen, ja minulla on skitsofrenia; ja minulla on silloin tällöin ongelmia sen suhteen että lihon välillä suhteellisen paljon, ja välillä taas laihdun rajusti - riippuen siitä paljonko syön ja mitä syön, ja kuinka fyysisesti aktiivinen olen. Minua kiinnostaa miten ihmisen ja muiden nisäkkäiden aivot toimivat.

Minua kiinnostaa miten ns. keskushermostoon vaikuttavat aineet toimivat koe-eläimillä ja ihmisillä. Käytän ainoastaan laillisia päihteitä eli nautintoaineita. Kahvi on hyvää. Tupakka on pahaa. Kannabis on perseestä. Älkää polttako yhtään mitään - kaikki savu mikä menee ihmiskehoon sisään sisältää tervaa ja muita myrkkyjä, mm. PAH-aineita eli "polyaromaattisia hiilivetyjä" jotka ovat erittäin myrkyllisiä ja karsinogeenisiä eli syöpää aiheuttavia. Voi sairastua ja jopa kuolla.

Tupakka voi aiheuttaa infarktin, ja kaikki poltetut päihteet ovat erittäin epäterveellisiä. Poltetulla kannabiksella on samankaltaiset terveyshaitat kuin poltetulla tupakalla, esim. juurikin sydänlihas vaurioituu ja tulee sydämentykytyksiä akuutisti polttamisen yhteydessä ja sen jälkeen. Alkoholi on huono aine - en suosittele juomaan alkoholia lainkaan. Suosittelen että ihmiset joisivat yrttiteetä (en tarkoita kannabista, älkää yrittäkö) ja pari kuppia kahvia päivässä täysmaidon kera.

Olen kiinnostunut myös nautintoaineista kuten kahvi ja tupakka. Juon kahvia ja tupakoin päivittäin. Silloin tällöin juon yhden alkoholijuoman. En voi juoda paljoa lääkitykseni takia, enkä muutenkaan etten sairastu henkisesti ja fyysisesti. Alkoholi tappaa. Kofeiini-artikkeli oli mielenkiintoinen, se opetti muiden sivustojen ohella, että kofeiinin kemiallinen nimi on muun muassa 1,3,7-trimetyyliksantiini ja että se on puriinialkaloidi. Kuten nimimerkkini vihjaa, käytän lääkkeitä ja niin teen koska auktoriteetit ovat halunneet. Koen tarpeelliseksi seurata päivänpolitiikkaa ja päivän uutisaiheita, jonka lisäksi minulla on laajat kiinnostuksen kohteet joita tutkin mm. lehdistön, kirjallisuuden ja Internetin avulla.

Olen todennut, että sekä ns. "vaihtoehtoinen" media että "valtamedia" sisältävät liian usein täyttä puppua. Välillä kirjoitetaan potaskaa, ja välillä naulan kantaan. Yhteiskuntajärjestelmä suosii valehtelemista, mielistelyä, manipulointia, häikäilemättömyyttä, hyväksikäyttämistä ja ihmisen pitäisi valehdella uskonnon ja politiikan suhteen, ettei tule riitaa.

Minusta ns. "Koronavouhotus" oli silkkaa politiikkaa.

En jaksa valehdella enää. Vaikka kuulunkin evankelisluterilaiseen Kirkkoon täällä Suomessa, ei voisi vähempää kiinnostaa joku hikinen Jehova Jumala hikisessä Taivaassaan tai Hänen oletettu poikansa joka kävi seipäässä, saatika joku islamilainen versio samasta tarustosta jossa on profeettoja (Mosa, Isa, Mohammed) ja katkeria kiistoja. En pidä lähi-idän uskonnoista. Abrahamilaisuus on laajalle levinnyt, mutta minusta zen on parempi mielentila kuin hurmos, uskonkiihko, raivo tai kauhu.

Olen yhä enemmän pyrkinyt Zen-mielentilaan ja asenteeseen.

Äänestin SDP:n Leif Grönroosia, Turku, Varsinais-Suomi 167. Jos äänestysoikeutenne on Pirkanmaalla niin äänestäkää valkoista NATO-miestä ja Karjalan aluepalauttajaa Seppo Lehtoa, joka uskoo valkoiseen Tampereeseen ja valkoiseen Suomeen sekä käytti aikanaan hakaristejä vaalimainoksissaan.