Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Kulttuurinavigaattori/g” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
rv (Tämä sivu on rakennettu keskusteluarkistoksi, eikä keskustelujen jatkaminen täällä aiheuta muuta kuin sekaannusta.)
(→‎Ongelmallisten artikkelien kääntäminen: ongelmallisen artikkelin ongelmien käsittely)
Merkkaus: Tämä muokkaus on kumottu
(rv (Tämä sivu on rakennettu keskusteluarkistoksi, eikä keskustelujen jatkaminen täällä aiheuta muuta kuin sekaannusta.))
Merkkaus: Kumoaminen
 
 
Hei, teit tänne artikkelin Simpukankuoriraha käännöksenä englanninkielisen Wikipedian artikkelista Shell money. Tuo alkuperäisartikkeli on kuitenkin moniongelmainen, siinä on huipulla huomautus puutteellisista lähdemerkinnöistä, Pohjois-Amerikka -osiossa on ollut epäilyttävän väitteen perässä lähdepyyntö (''citation needed'') jo vuodesta 2010 alkaen ja Aasia-osiossa on huomautus huonosta lähteestä (''better source needed''); kaikki nuo ongelmakohdat ovat myös käännöksessäsi, vaikket edes merkinnyt niitä vastaavilla huomautuksilla. Jatkossa kun käännät artikkeleita, voisit yrittää jättää tuollaiset huonot (ainakin ongelmamallineilla merkityt, mieluusti kaikki lähteettömät) kohdat pois. Jos niitä on niin paljon, ettei artikkelista saa järkevää kokonaisuutta ilman niitä, sitten artikkeli ei varmaan ole kääntämisen arvoinen.--[[Käyttäjä:Fotogurachan|Fotogurachan]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Fotogurachan|keskustelu]]) 12. maaliskuuta 2019 kello 23.13 (EET)
 
: Hei, jos löydät jotain vikaa artikkelista, voit ottaa asian esille [https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Keskustelu:Simpukankuoriraha&action=edit&redlink=1 artikkelin keskustelusivulla].--[[Käyttäjä:Kulttuurinavigaattori|Kulttuurinavigaattori]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Kulttuurinavigaattori|keskustelu]]) 25. helmikuuta 2021 kello 18.01 (EET)
 
== Eremitaašista ==

Navigointivalikko