Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Xyzäö” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
"Moi Xyzäö!" tarkoittaa, että ystävällinen asiallisen kommentti on lähetetty Miihkali:lta nimenomaan Xyzäö:lle, jolla ei ole muita käyttäjätunnuksia kuin Xyzäö
("Moi Xyzäö!" tarkoittaa, että ystävällinen asiallisen kommentti on lähetetty Miihkali:lta nimenomaan Xyzäö:lle, jolla ei ole muita käyttäjätunnuksia kuin Xyzäö)
 
:Tällä sivulla on automaattinen arkistointi, mutta Xyzäön mukaan keskustelut sisältävät paljon HH:ta, ja niiden "käsittely" on pahasti kesken. Ja täten pidensi automaattisen arkistoinnin aikaväliä. Xyzäö tuskin lyhentää arkistointia 30 päivään sillä käsittely ei ole vielä toistaiseksi edennyt mihinkään. --[[Käyttäjä:4shadoww|4shadoww]] ([[Keskustelu käyttäjästä:4shadoww|keskustelu]]) 24. maaliskuuta 2017 kello 10.18 (EET)
 
:"Moi Xyzäö!" tarkoittaa, että ystävällinen asiallinen kommentti on lähetetty nimenomaan Xyzäö:lle, jolla ei ole muita käyttäjätunnuksia kuin Xyzäö. Xyzäö vastaa Miihkali:lle, että Xyzäö ottaa hänen rakentavan 10.10 ajatuksensa jatkossa huomioon käyttäjäsivullaan ja sen kaikilla alasivuilla. Hän ottaa Miihkali:n rakentavan 10.10 kommentin huomioon myös keskustelusivullaan. Miihkali, kiitos rakentavasta ja asiallisesta kommentistasi. [[Käyttäjä:Xyzäö|Xyzäö]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Xyzäö#top|keskustelu]]) 24. maaliskuuta 2017 kello 10.36 (EET)
18 981

muokkausta

Navigointivalikko