Wikipedia:Botit/pyynnöt

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun


Tällä sivulla voi pyytää botteja tekemään muokkauksia. Tällä sivulla voi myös pohtia ja kehitellä uusia bottien toimintoja. Ole hyvä ja lisää pyyntö sivun loppuun. Jos pyytämäsi muutos ei perustu selvästi Wikipedian käytäntöihin tai tyylioppaaseen tai ole muuten itsestään selvä, liitäthän aina mukaan linkin keskusteluun, jossa muutoksesta on sovittu.

Lisää uusi pyyntö tästä


Augustuksen sata siirtoa[muokkaa wikitekstiä]

Botti korjaamaan kaiken, mikä tässä luettelossa on botin korjattavissa. Muun muassa vanhat luokat pitää tyhjentää ja siirtää sisältö uudelleennimettyyn luokkaan. Lisäksi sellaiset ohjaukset pitää korjata, jotka on hyödyllistä korjata. En tiedä, mitä kaikkea pitää tehdä, mutta botti varmasti tietää. --Pxos (keskustelu) 6. lokakuuta 2016 kello 16.37 (EEST) Pyyntö peruttu, katso alta. --Pxos (keskustelu) 7. lokakuuta 2016 kello 14.56 (EEST)

Sellainen kysymys, että tietääkö miten Pywikibot:lla tai jollain muulla pystyy siirtelemään sivuja siten, että se korjaa linkit perässään? Movepagesilla noin periaatteessa on simppeliä palauttaa sivujen nimet alkutilaansa, mutta en tiedo onko se varsinaisesti se mitä haluan vaan haluaisin tehdä sellaisen siirron jossa linkit päivittyvät myös. Tai vielä selkeämmin artikkelit ovat ihan hyvällä nimellä, mutta linkit pitäisi päivittää jotta ne eivät kulje uudelleenohjauksen kautta. (@Silvonen: --Zache (keskustelu) 6. lokakuuta 2016 kello 17.59 (EEST)
Ohjauksia pelätään ja suoristetaan suomenkielisessä Wikipediassa välillä ihan turhaan: esimerkiksi Leningrad voi hyvin olla [[Leningrad]] eikä [[Pietari (kaupunki)|Leningrad]]. Kaksinkertaiset ohjaukset ovat pahasta, mutta niitä taitaa korjata automaattisesti useampikin botti. --Silvonen (keskustelu) 6. lokakuuta 2016 kello 20.01 (EEST)
Risukarhi ainakin on käynyt noita sen verran paljon läpi, ettei noita kannata enää lähteä ainakaan blankona siirtelemään takaisin alkuperäisille nimilleen eli pyyntö on keskeytetty. --Zache (keskustelu) 7. lokakuuta 2016 kello 02.48 (EEST)
Jep tuohon. Kun ensin on häärinyt botinkaltainen käyttäjä, niin on järkevää, että sen jälkeen huolellinen käyttäjä käy yksitellen läpi artikkelit ja tekee korjaukset tai kirjoittaa kommentit. Botti soveltui vain luokkasivujen sisällön siirtoon, mutta muu korjaustyö vaatii kyllä selvää älykkyystason nousua, mihin automaattinen tietokoneohjelma ei kykene. Ohjauksista sen verran, että niitä ei välttämättä tarvitse korjata, kun sivu siirretään, mutta kuten olen sanonut, sivun siirto vaatii usein paljon oheistyötä. Toki täällä liikkuu se oudonniminen botti, joka käy korjaamassa kaksinkertaiset ohjaukset, mutta tarkoitinkin lähinnä sitä, että artikkelien sisällä on syytä muuttaa tekstin seassa olevia linkkejä silloin, kun se on hyödyksi. Tätä ei voi antaa botin tehtäväksi, koska botti on juna ja tässä tarvitaan maastoautoa. --Pxos (keskustelu) 7. lokakuuta 2016 kello 14.56 (EEST)

Sivut[muokkaa wikitekstiä]

Nimi siirron jälkeen/nykyinen nimi Alkuperäinen nimi Nykyinen nimi (jos ollaan käsin tehty sivulle jotain)
Aurajoen_rautatiesilta Rautatiesilta_(Turku) Aurajoen ratasilta
BMG_Rights_Management BMG
Emek-Muovi EMEK-muovi
Emek-Muovi Emek-muovi
Eteläinen_liittoyliopisto Eteläinen_federaatioyliopisto
Farman_Frères Farman
Farming_Simulator_17 Farming_simulator_17
Harry_Potterin_perhe Potterin_perhe
Indalinjoki Indalsälven
Kalsa Karlsøy
Karvinen_(ranskalainen_animaatiosarja) The_Garfield_Show
Kaukasian_taistelut Kaukasuksen_taistelut
Kaupunkisuunnittelu_Roomassa_Sixtus_V:n_aikana_1585–1590 Kaupunkisuunnittelu_Roomassa_Sikstus_V:n_aikana_1585–1590
Kemiallinen_räjähdys Räjähdys
Kiinan_pyhät_vuoret Kiinan_viisi_pyhää_vuorta
Kyokushin-painoluokan_maailmanmestaruuskilpailut Kyokushinin_painoluokka_maailmanmestaruuskilpailut
Könsikäs Hunk
Luettelo_Espanjan_itsehallintoalueiden_vaakunoista Luettelo_Espanjan_autonomisten_yhteisöjen_vaakunoista
Luettelo_Suomen_evankelis-luterilaisen_kirkon_virsikirjan_virsistä Luettelo_virsistä
Luettelo_lehdissä_ja_lukemistoissa_julkaistuista_suomennetuista_science_fiction-,_fantasia-_ja_kauhunovelleista Luettelo_suomennetuista_science_fiction-,_fantasia-_ja_kauhunovelleista
Luettelo_novellikokoelmissa_ja_antologioissa_julkaistuista_suomennetuista_science_fiction_-novelleista Luettelo_suomennetuista_science_fiction_-novelleista
Luettelo_tunnetuista_yli_satavuotiaaksi_eläneistä Luettelo_tunnetuista_100-vuotiaaksi_eläneistä
Maankäytön_suunnittelu_Suomessa Kaavoitus
Maatalousoppilaitokset_Suomessa Maantalousoppilaitokset_Suomessa
Maatalousoppilaitokset_Suomessa Maanviljelyskoulut_Suomessa
Mentaalikartta Miellealue
Pekingin–Tianjinin_taistelu Beipingin–Tianjinin_taistelu
Postivaunu_(täsmennyssivu) Postivaunu
Puolustusvoimien_Kuvakeskus Maanpuolustuskorkeakoulun_täydennyskoulutus-_ja_kehittämiskeskus
Raisivuono Sørreisa
Shakespeare_and_Company Shakespeare_&_Company
Suomen_poliisin_tietojärjestelmät Rikosrekisteri
Takeda_(Suomi) Leiras_Takeda
Taumatrooppi Thaumatrooppi
Tiedustelu_systeemisestä_näkökulmasta Tiedustelu
Toyota_Hiace_(1995) Toyota_Hiace_(1995)
Tsarskoje_Selon_kihlakunta Saaren_kihlakunta
Uusi_testamentti_(Saarisalon_suomennos) Aapeli_Saarisalon_Uuden_testamentin_suomennos
Viimeisellä_rannalla_(vuoden_2000_elokuva) Viimeisellä_rannalla_(minisarja)
William_Turner_(täsmennyssivu) William_Turner

Birdlife[muokkaa wikitekstiä]

Birdlife siirtyi vuonna 2014 käyttämään linkeissään IUCN-tunnisteita ja vanhat tunnisteet ovat pikkuhiljaa poistuneet käytöstä joten meillä on sitä varten rikkinäisiä linkkejä ja ne pitäisi päivittää. (ks. kahvihuone ja en:template:birdlife)

Tein tätä varten mallineen {{birdlife-url}} jonka syntaksi on

{{Birdlife-url|22694980|oldsid=3333|oldurl=http://www.birdlife.org/datazone/speciesfactsheet.php?id=3333}}.

Parametreista 22694980 on IUCN-tunniste. Mikäli tunnistetta ei ole määritelty niin käytetään Wikidatan arvoa IUCN-tunniste (P627). Oldsid on vanha id ja oldurl on rikkimennyt linkki kokonaisuudessaan.

Rikkimenneitä linkkejä ovat:

ja toistaiseksi toimiva on:

Korjaus

Muutetaan linkit ainakin aluksi allaolevaan muotoon. Tämä onnistuu esimerkiksi AWB:llä.

 • {{Birdlife-url|oldsid=VANHA ID|oldurl=VANHA URL}}
 • esimerkki:
 • http://www.birdlife.org/datazone/speciesfactsheet.php?id=3333 -> {{Birdlife-url|oldsid=3333|oldurl= http://www.birdlife.org/datazone/speciesfactsheet.php?id=3333}}
Korjauksen toinen vaihe

Toinen vaihe voisi olla, että tarkistetaan osoittaako päivitetyt linkit oikeaan paikkaan vertaamalla linkistä tulevaa sisältöä ja lisätään birdlife-url -mallineeseen nuo IUCN-tunnisteet jotta ne eivät viitteissä muutu Wikidatan arvojen mukana. (Pitää tehdä käsin/botilla, koska substaus ei toimi reffien sisällä). Periaatteessa tämän voi tehdä samalla kun muuttaa linkit menemään mallineella, mutta se ei onnistu AWB:llä. --Zache (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 08.13 (EET)

Uuden SISRecID -tunnisteen ja vanhan SpcRecID -tunnisteen väliset linkitykset löytyy BirdLife Taxonomic Checklist -tiedostosta: http://datazone.birdlife.org/species/taxonomy --Zache (keskustelu) 5. marraskuuta 2016 kello 03.49 (EET)

Toteutus

HUOM: Olen tekemässä tätä. Älkää muutelko AWB:llä tai millään noita linkkejä. --Zache (keskustelu) 5. marraskuuta 2016 kello 05.59 (EET)

Yes check.svg Tehty linkit on nyt muutettu botilla ja jäljellä on korjattava-mallineilla merkittyjen tsekkaus [1]. Botti lisäsi merkinnän niihin joiden tiedot se katsoi epävarmoiksi ja virheellinen arvo voi olla joko Wikidatassa (jota käytettiin yhtenä vertailuarvoista) tai sitten artikkelissa. --Zache (keskustelu) 8. marraskuuta 2016 kello 06.17 (EET)

HHOF Botti[muokkaa wikitekstiä]

Huomasin tuossa että aika monesta Hockey Hall of Fameen kutsutun pelaajan (tai muutoin hoki-persoonan) artikkelista puuttuu luokka Hockey Hall of Fame. 2016 ja 2015 vuosikertojen pelaajille lisäsin luokan manuaalisesti, mutta sit totesin että tähän täytys olla parempikin työkäly. Esimerkiksi Chris Cheliosin artikkelista puuttuu HHOF-luokka. --EskoG-67 (keskustelu) 13. marraskuuta 2016 kello 03.16 (EET)

Yes check.svg Tehty. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 13. marraskuuta 2016 kello 14.03 (EET)

Automaattinen mallinteen lisäys[muokkaa wikitekstiä]

Voisi ehkä olla mahdollista laittaa botti lisäämään automaattisesti "lähteetön" mallinteen kaikille sivuille, jotka löytyvät tällä Google-haulla. Näillä Google-hakuasetuksilla löytää lähes kaikki wikipedia-artikkelit joihin ei ole merkitty lähteitä, ja joista puuttuu "lähteetön"-mallinne.

--Apinanaivot (keskustelu) 6. joulukuuta 2016 kello 11:32(EEST)

Kyllähän tuo onnistuisi mutta noita sivuja on aika pirusti enkä tiedä tiedä olisiko siitä hyötyä vai paremminkin haittaa. Nykyisellään tuota mallinetta taidetaan lätkiä vain jos vaikuttaa siltä että artikkelin sisältö on kyseenalainen. --Seeggesup? 12. joulukuuta 2016 kello 22.46 (EET)

Basismia[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeleissa, joissa on samalla rivillä soittimet ja [[basso]], voisi basso-linkin muuttaa muotoon [[bassokitara|basso]]. Tuskin näissä koskaan tarkoitetaan, että soittimena on matala miesääni. Näitä on noin 100 artikkelia [2]. --Jmk (keskustelu) 8. joulukuuta 2016 kello 22.07 (EET)

Hmm. Taisi olla klappia hakusyntaksissa. Tarkoitus oli hakea sellaisia, joissa on soittimet-sanan perässä yhtäsuuruusmerkki ja sitten myöhemmin se basso-linkki. Näitä ei olekaan kuin parikymmentä [3]. Jos vapaammin haetaan soittimia ja bassoa esim. leipätekstistä, niin enpä ole varma ettei tule mukaan oikeitakin bassolaulajia. --Jmk (keskustelu) 8. joulukuuta 2016 kello 22.19 (EET)

Korjailin ne muutamat, joita vielä jäljellä oli. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 13. joulukuuta 2016 kello 11.07 (EET)
Olisiko nuo muut virheelliset basso-viittaukset miten vaikea korjata AWB:llä ihan Toiminnot:Tänne viittaavat sivut/Basso -luettelon pohjalta? Eikö siinä ole jonkinlainen vertailunäkymä ja muokkausruutu, joista voisi päätellä, mistä bassosta on puhe, ja tarvitseeko korjata vai ei? Vaatinee tietysti pitkää pinnaa AWB:n ajajalta... –Kooma (keskustelu) 13. joulukuuta 2016 kello 12.59 (EET)
Ei vaikeaa, mutta vähän työlästä. Noita viittauksia on nimittäin melkein tuhat... Mutta joo, pidetään tämä mielessä. Otan jossain välissä työn alle, jollei joku muu ehdi ensin. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 13. joulukuuta 2016 kello 18.29 (EET)

Boxrec.com linkkien korjaus[muokkaa wikitekstiä]

Boxrec.com on muuttanut kaikkien? nyrkkeilijöiden osoitteet uuteen uskoon. Tämän vuoksi wikipediassa olevat nyrkkeilijöiden boxrec.com sivut eivät toimi. Voisiko ystävämme botti korjata osoitteet? --Nvidia (keskustelu) 12. joulukuuta 2016 kello 12.07 (EET)

Jos kerrot vielä, miten osoitteet ovat muuttuneet, eli mikä osuus vanhasta osoitteesta pitäisi muuttaa mihin muotoon, niin sitten voi onnistua. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 12. joulukuuta 2016 kello 13.02 (EET)

Esim. Sugar Ray Leonard. Nykyisessä muodossaan osoite on: http://boxrec.com/boxer_display.php?boxer_id=000269. Tämä linkki ei toimi. Toimiva linkki em nyrkkeilijään on http://boxrec.com/boxer/269 Selvensikö riittävästi?--Nvidia (keskustelu) 12. joulukuuta 2016 kello 15.25 (EET)

Näyttäisi olevan vain kolme korjattavaa linkkiä jäljellä[4]:
http://boxrec.com/boxer_display.php?boxer_id=000269 on linkitetty sivulta Sugar Ray Leonard
http://boxrec.com/boxer_display.php?boxer_id=035956 on linkitetty sivulta Tarmo Uusivirta
http://boxrec.com/boxer_display.php?boxer_id=353825 on linkitetty sivulta Juho Haapoja

--Stryn (keskustelu) 12. joulukuuta 2016 kello 15.31 (EET)

Kävin korjailemassa nuo. Muut linkit vaikuttivat toimivan ainakin toistaiseksi. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 12. joulukuuta 2016 kello 19.38 (EET)

Vokaalit[muokkaa wikitekstiä]

Tässä on yli 100 artikkelia, joissa esiintyy linkki [[laulu|vokaalit]]. Voisikohan nuo suorastaan muuttaa muotoon [[laulu]]. Kyllä kai he yleensä konsonanttejakin laulavat. --Jmk (keskustelu) 13. joulukuuta 2016 kello 13.37 (EET)

En ehdi bottaamaan nyt, mutta kannatan tuota muutosta. Samaten joku voisi poistaa tämän haun tuloksista kokonaan "[[laulu|vokaalit]]", koska en mieltäisi laulua soittimeksi. Ja tämä kannattaa suorittaa ensin, ettei tarvi muutella edestakaisin. Olen aina joskus noita käsin ottanut pois niitä huomattuani. --Stryn (keskustelu) 13. joulukuuta 2016 kello 16.58 (EET)
Otan nämä kohta työn alle. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 13. joulukuuta 2016 kello 17.11 (EET)
Yes check.svg Tehty No nyt ei kukaan enää soita suutaan, ja laulajatkin oppivat konsonantit. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 13. joulukuuta 2016 kello 18.27 (EET)

Yksinäinen "Viitteet"-väliotsikko "Lähteet"-väliotsikoksi[muokkaa wikitekstiä]

"W-sivulla oleva yksinäinen "Viitteet"-väliotsikko ohjelmabotilla "Lähteet"-väliotsikoksi. Silloin kun W-sivulla ei ole "Viitteet"-väliotsikon lisäksi "Lähteet", "Lähde", "Lähdeviittaukset" väliotsikkoa niin tämä pitäisi ohjelmabotilla onnistua. Saako W-ylläpito tällaisen ohjelmabotin laadittua? Xyzäö (keskustelu) 25. tammikuuta 2017 kello 19.44 (EET)

Ei tarvitse ylläpitäjien toimintoja käyttääkseen bottia. Siihen en ota kantaa onko tällaista työtä kannattavaa tehdä ylipäätään. --Stryn (keskustelu) 25. tammikuuta 2017 kello 19.57 (EET)
Tarkennan, että Xyzäö:n ei ole tarkoitus laatia tällaista ohjelmabottia. Xyzäö (keskustelu) 25. tammikuuta 2017 kello 20.04 (EET)
Aiempi pyyntö tehtiin ilmeisesti tästä samasta aiheesta viimeksi vuonna 2011. --Pxos (keskustelu) 25. tammikuuta 2017 kello 20.35 (EET)
Sen jälkeen on käsin korjattu tuhansia puutteellisia väliotsikoita "Lähteet"-väliotsikoksi. Tilanne ei ole siis sama kuin 2011. Bottipyynto on sen vuoksi, että korjauskäsityötä ei olisi niin paljon. Xyzäö (keskustelu) 25. tammikuuta 2017 kello 20.40 (EET)
Yhteenvetoa, ei siis löydy ohjelmabotille käynnistäjää. Asia selvä. Xyzäö (keskustelu) 25. tammikuuta 2017 kello 21.54 (EET)
@Xyzäö: Kuulehan nyt, meitä botin ohjaajia ei täällä Wikipediassa ole satoja tai tuhansia, vaan parikymmentä. Useimmilla meistä on luultavasti myös muuta tekemistä Wikipediassa ja lisäksi vielä Wikipedian ulkopuolista elämää, joten jos kysymykseensä ei saa vastausta kahden tunnin ja kymmenen minuutin aikana, se ei suinkaan tarkoita sitä, ettei kukaan aio tehdä mitään. Vähän malttia siis, kiitos. Katson asiaa myöhemmin tänään, mikäli ehdin. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 26. tammikuuta 2017 kello 08.28 (EET)
Kuulehan nyt "Lentokonefani", tämä ei ole sinun keskustelusivusi. Olet selvästi jälkijunassa. "Lähteet/viitteet" asian käsittely on jo siirretty toiselle W-sivulle. Xyzäö (keskustelu) 26. tammikuuta 2017 kello 08.35 (EET)
No ei ole minun sivuni, ei. Totesin lähinnä vain tosiasian, että kaikki ei Wikipedian yhteisössä tapahdu sormia napsauttamalla. Kahvihuoneessa taidettiin tulla siihen tulokseen, että botilla voisi näitä ruveta korjailemaan. Voisin siis silti vilkaista asiaa, vaikka kovasti jälkijunassa ilmeisesti olenkin. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 26. tammikuuta 2017 kello 11.15 (EET)
"Lentokonefani", on olemassa sanonta "sitä saa mitä tilaa". Jos siis aloittaa ilmoituksensa väärällä jalalla kuten "Lentokonefani" yllä niin keskustelu on sen mukainen. Yllä mainitsemani virheet ovat olleet Wikipediassa jo monta...monta vuotta eli kiirettä ei ole Wikipediassa ohjelmabotin käytössä pidetty moneen...moneen vuoteen. Mutta jos ajattelit ajaa botilla niin monta tuhatta kertaa em. virheet ns. ihmisbotilla korjanneena voisin määritellä korjauksia, jotka saadaan botilla 100% varmasti oikein sotkematta olemassaolevia sivuja. Virheellisiä sivuja on vielä vähintään yli 10.000. Xyzäö (keskustelu) 26. tammikuuta 2017 kello 11.52 (EET)
Olet ihan oikeassa, mutta ota huomioon että tuo "sitä saa mitä tilaa" toimii molempiin suuntiin. Jos olettaa kahden tunnin odotuksen tarkoittavan, ettei kukaan aio vastata tai tehdä mitään, saattaa olla että muut hermostuvat. Se kannattaa jatkossa muistaa. Ja kyllä niitä botteja käytetään, mutta kaikki niistä eivät korjaa tuollaisia virheitä, ja monesti niillä muillakin on jotain kiireellisempää, esim. tekniikkakorjauksia. No joka tapauksessa, jos on jotain hyviä ehdotuksia asian toteuttamisesta (esimerkiksi millä hakuehdolla olet löytänyt noita ongelmasivuja) niin ne ovat tervetulleita. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 26. tammikuuta 2017 kello 12.46 (EET)
@Xyzäö, Zache: Sain haulla insource:/==Viitteet==/ -/===Viitteet===/ jonkinlaisen listan, mutta siellä on mukana myös paljon sivuja, joilla Viitteet on ihan oikein Lähteiden alaotsikkona. Onko vinkkejä, miten saisin karsittua niitä pois tuloksista? --Lentokonefani asiaa? | syntilista 26. tammikuuta 2017 kello 13.02 (EET)
Tällä yleishaulla "insource:viitteet -insource:lähteet" näette suuruusluokan yli 10.000. Kun aloitin viikkoja sitten käsinkorjauksen määrä oli 15.000. Ohjelmabotilla otsikko "Viitteet" pitäisi vaihtaa otsikoksi "Lähteet" monessa eri tilanteessa missä otsikko "Lähteet" puuttuu. "Lähteet" voi nyt olla sivuilla myös muodossa "Lähde", "Lähteitä". Välillä "Viitteet" yläpuolella on otsikko "Kirjallisuutta", joka pitäisi muuttaa otsikoksi "Lähteet". Ohjelmabotilla tulee helposti viallisia korjauksia. Viat saattavat lisääntyä ja viallisten sivujen löytäminen vaikeutua yleisillä hauilla. Tämän lisäksi "Lähteet" ja "Viitteet" otsikko/kappale voi olla väärässä kohtaa W-sivua. Jokainen ohjelmabotin korjaus pitäisi hyväksyä erikseen, jotta korjaustulos on 100% oikea. Ihmisbotilla korjaustahti on nyt noin 500 W-sivua per päivä. Xyzäö (keskustelu) 26. tammikuuta 2017 kello 13.09 (EET)
Jes, kiitos. Tällä haulla löytyy. Itse asiassa minä käytän AWB-bottia, jonka jokainen muokkaus pitää muutenkin hyväksyä itse, joten yritän pitää silmät auki noita korjaillessani. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 26. tammikuuta 2017 kello 13.11 (EET)
Jep, jos hyväksyt itse jokaisen ohjelmabotin korjauksen niin uskon, että saatat päästä yli 500 korjauksen päivävauhtiin. Jos eteen tulee hankala korjaus jätä se ihmisbotille. Selvää, että kappaleita joutuu tämänkin jälkeen siirtelemään. Mutta pienikin apu on iso apu kun kyseessä on kymmenien tuhansien korjausten urakka. "Lentokonefani", eikun paanalle huristelemaan. Xyzäö (keskustelu) 26. tammikuuta 2017 kello 13.45 (EET)
31 minuuttia, 200 korjausta: [5]. Kyllä siinä ihmisbotti kalpenee. --Lax (keskustelu) 26. tammikuuta 2017 kello 13.48 (EET)
Tuntitahdiksi tuntuu tulevan vähän vaille 400 korjausta, kun siinä samalla korjailen paria muuta virhettä. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 26. tammikuuta 2017 kello 14.13 (EET)
Toinenkin botti on jo jonkin aikaa ollut duunissa pitämättä meteliä asiasta: [6].  –Kommentin jätti Lax (keskustelu – muokkaukset) 26. tammikuuta 2017 kello 14.45‎ (EET)
Liityn kolmanneksi. --Msaynevirta (k · m) 26. tammikuuta 2017 kello 15.34 (EET)
Huom. homma menee nyt ohjelmabotilla pieleen kun on kyseessä yksi viite. Katsoin juuri äsken. "sarakkeitten" käytöllä yhden viitteen tapauksessa viitteen teksti hajoaa kahteen osaan. Tästä on jo aiemmin ollut puhetta Wikipediassa Aulis Eskolan kanssa. Xyzäö (keskustelu) 26. tammikuuta 2017 kello 15.41 (EET)
Aulis Eskola on aiemmin Wikipediassa tästä "sarake"-ongelmasta todennut, että mallinne ei ole tarkoitettu toimivaksi yhden viitteen kanssa. Ja siksi mallinteen toimintaa ei ole tähän mennessä korjattu. Xyzäö (keskustelu) 26. tammikuuta 2017 kello 15.47 (EET)
Et sitten vaivautunut laittamaan linkkiä esimerkkiin tuosta ongelmasta. Mutta toivottavasti asia selviää tuosta muutenkin. Tarkkana siis Viitteet-mallineen kanssa silloin, kun siinä on sarakkeet-optio. --Lax (keskustelu) 26. tammikuuta 2017 kello 15.53 (EET)

Yes check.svg Tehty Nyt ei enää artikkeleita löydy, jotenka taitaa olla kaikki korjattu. Merkkaan tämän pyynnön tehdyksi. --4shadoww (keskustelu) 3. helmikuuta 2017 kello 17.12 (EET)

4shadoww, Xyzäö teki ilmoituksesi jälkeen hakuja. Löytyy vielä artikkeleita missä on alaotsikko "Viitteet", mutta ei yläotsikkoa "Lähteet". Xyzäö tekee näistä hauista listaa omalle sivullensa. Ne voi korjata käsin. Xyzäö (keskustelu) 3. helmikuuta 2017 kello 17.30 (EET)
Sellainen huomio, että botti tuntui hyppivän monien artikkelien ohi muuttamatta mitään. Jonkun näistä tarkastin käsin, ja saattaa olla kyse esimerkiksi siitä, että artikkelissa on {{Viitteet}}, mutta ei väliotsikkoa ”Lähteet” tai ”Viitteet”. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 3. helmikuuta 2017 kello 20.51 (EET)
Millä haulla löytyy vielä noita artikkeleita? Botti kävi näiden hakujen: insource:/==Viitteet==/ -insource:/===Viitteet===/ insource:/== Viitteet ==/ -insource:/=== Viitteet ===/ tuottaman tulokset läpi. Voin pistää botin takaisin hommiin. --4shadoww (keskustelu) 3. helmikuuta 2017 kello 21.03 (EET)
Mielelläni kuvaisin mikä vielä jäi kesken koska tämän hvainnon ilmoitin yllä "4shadoww, Xyzäö teki ilmoituksesi jälkeen hakuja". Tämä siitäkin syystä, että olen päiviä "seurannut/käynyt läpi" sekä 4shadowwBOT:in ja käyttäjä 4shadoww artikkelikorjauksia artikkeli artikkelilta. Xyzäö (keskustelu) 3. helmikuuta 2017 kello 21.41 (EET)
Esim. "Lähdeviitteet" pitäisi vielä muuttaa artikkelista riippuen joko muotoon "Lähteet" tai muotoon "Viitteet". Xyzäö (keskustelu) 3. helmikuuta 2017 kello 22.12 (EET)
Tällä haulla insource:viitteet -insource:lähteet tuntui löytyvän vielä artikkeleja. --Msaynevirta (k · m) 4. helmikuuta 2017 kello 01.04 (EET)
4shadoww, Lentokonefani ja Msaynevirta, Myös osiot "Lähde" ja "Lähteitä" osioiksi "Lähteet". Xyzäö (keskustelu) 4. helmikuuta 2017 kello 10.19 (EET)
Huristelin nuo loput vielä kertaalleen botilla läpi ja kävin sitten käsin korjailemassa jäljelle jääneet. Nyt pitäisi olla jäljellä enää artikkeleita, joissa Viitteet-mallineella on merkattu huomautuksia ja joissa ei sen vuoksi ole Lähteet-väliotsikkoa. --Lentokonefani asiaa? | syntilista 4. helmikuuta 2017 kello 12.44 (EET)
4shadoww, Lentokonefani ja Msaynevirta, Onko alla olevista hakutuloksista suunnannäyttäjäksi?

Erilaisia yleisiä hakutuloksia 4.2.2017 20.00:

LÄHTEET

 • 15: insource:/== *Viitteet/ -insource:/== *Lähteet/
 • 104: insource:/Viitteet/ -insource:/Lähteet/
 • 3: insource:/==Viitteet/ -insource:/Lähteet/
 • 8: insource:/== Viitteet/ -insource:/Lähteet/
 • 34: insource:"viitteet" -insource:"lähteet"
 • 31: insource:/"{{Viitteet}}"/ -insource:/"Lähteet"/
 • 219: insource:/== *Lähteitä/
 • 777: insource:/== *Lähde/
 • 162: insource:/== *Lähdeviitteet/
 • 0: insource:/== *Lähdekirjallisuus/
 • 114333: -insource:/== *Lähteet/
 • 111086: -insource:/ *Lähteet/
 • 111086: -insource:/Lähteet/
 • 114010: -insource:Lähteet
 • 114010: -insource:lähteet
 • 202601: insource:/== *Lähteet.*Viitteet/
 • 203307: insource:/Viitteet/
 • 254234: insource:"Viitteet"
 • 295516: insource:/Lähteet/
 • 294062: insource:"Lähteet"

KATSO MYÖS

 • 2735: insource:/== *Lähteet.*"Katso myös"/
 • 417: insource:/== *Viitteet.*"Katso myös"/
 • 227: insource:/== *"Aiheesta muualla".*"Katso myös"/

Xyzäö (keskustelu) 4. helmikuuta 2017 kello 22.00 (EET)

4shadoww, Lentokonefani ja Msaynevirta, 23.20 löytyi uusi tapausryhmä:

TAPAUKSET "=== LÄHTEET" JA "LÄHTEET ==="

 • 349: insource:/=== *Lähteet/
 • 176: insource:/=== Lähteet/
 • 176: insource:/"=== Lähteet"/
 • 171: insource:/Lähteet ===/
 • 171: source:/"Lähteet ==="/

Xyzäö (keskustelu) 4. helmikuuta 2017 kello 23.28 (EET)

"Ongelmaryhmien" artikkeleja on aika reilusti, ja niiden ongelmat rajoittuvat lopulta aika lailla kauneusseikkoihin. Itse en tee näitä bottijuttuja täällä "päätoimena", joten noiden artikkelien korjailu jää ainakin omalta osaltani täytetöiksi. Jos sinua tosin kiinnostaa artikkelien laajempimittainen korjailu, voin neuvoa AWB:n kanssa alkuun ja jakaa käyttämiäni regex-ehtoja. --Msaynevirta (k · m) 4. helmikuuta 2017 kello 23.40 (EET)
Hei Msaynevirta, nyt minulla olisi lomalla (juuri nyt en muokkaa artikkeleita itse) aikaa tutustua AWB-käytön neuvoihisi ja käyttämiisi regex-ehtoihin. Jos voisit kertoa näistä mahdollisuuksista keskustelusivullani. Kiitän jo etukäteen avustasi. Xyzäö (keskustelu) 9. helmikuuta 2017 kello 11.21 (EET)
Msaynevirta, kuten aiemmin 4shadoww:lle iltapäivällä totesin niin olen lomalla, joka mahdollistaa vain keskustelun käyttäjien kanssa ja saatan olla lomalla pitempäänkin enkä siksi tee artikkelien muokkauksia joten toimin tässä paremminkin täsmällisen analyysin tekijänä alulle laittamassani korjausurakassa. Olen silmäillyt yllä olevilla haulla artikkeleita ja esittämäni haut näyttävät toimivan. Xyzäö (keskustelu) 4. helmikuuta 2017 kello 23.58 (EET)

4shadoww, Lentokonefani ja Msaynevirta, tässä pitkälle kehitettyjä hakuja 5.2.2017 15:00:

LÄHTEET, SEN JÄLKEEN VIITTEET

 • 41052: insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==.*=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

LÄHTEET

 • 293436: insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

LÄHTEET ALAOTSIKKONA

 • 349: insource:/={3,5} {0,5}"Lähteet"/

LÄHTEITÄ

 • 214: insource:/== {0,5}"Lähteitä" {0,5}==/

LÄHDE

 • 540: insource:/== {0,5}"Lähde" {0,5}==/

LÄHDEVIITTEET

 • 158: insource:/== {0,5}"Lähdeviitteet" {0,5}==/

LÄHDEKIRJALLISUUS

 • 0: insource:/== {0,5}"Lähdekirjallisuus" {0,5}==/

VIITTEET

 • 43265: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

LÄHTEET PUUTTUU

 • 114693: -insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

VIITTEET PUUTTUU

 • 364864: -insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

VIITTEET, JONKA JÄLJESSÄ LÄHTEET

 • 7: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===.*== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

VIITTEET, LÄHTEET PUUTTUU

 • 35: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/ -insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

LÄHTEET ALAOTSIKKONA

 • 349: insource:/={3,5} {0,5}"Lähteet"/

LÄHTEET, SEN JÄLKEEN KATSO MYÖS

 • 2472: insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

VIITTEET, SEN JÄLKEEN KATSO MYÖS

 • 370: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

AIHEESTA MUUALLA, SEN JÄLKEEN KATSO MYÖS

 • 203: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

AIHEESTA MUUALLA, SEN JÄLKEEN LÄHTEET

 • 4642: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

AIHEESTA MUUALLA, SEN JÄLKEEN VIITTEET

 • 226: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

Xyzäö (keskustelu) 5. helmikuuta 2017 kello 15.14 (EET)

"Katso myös"-osioita artikkeleissa väärissä paikoissa[muokkaa wikitekstiä]

Sellainen ajatus tässä käyttäjältä, että olisiko joku botti kiinnostunut alla olevien hakutulosten pienentämisestä nollaa kohti bottia käyttäen. Havainto tältä päivältä on, että ensimmäinen hakutulos on vaan kasvanut.

 • 2734: insource:/== *Lähteet.*"Katso myös"/
 • 416: insource:/== *Viitteet.*"Katso myös"/

Xyzäö (keskustelu) 4. helmikuuta 2017 kello 18.52 (EET)

Tällä insource:/== *Lähteet.*"==Katso myös"/ löytyy tarkemmin ne artikkelit missä "Katso myös" -osio on "Lähteet" -osion alapuolella. Tällä insource:/== *Lähteet.*"Katso myös"/ haulla tulee paljon kaikkea ylimääräistä sälää missä "Katso myös" on vain mainittu "Lähteet" -osion alapuolella. --4shadoww (keskustelu) 5. helmikuuta 2017 kello 15.26 (EET)
4shadoww, Jep, katso edellisesti osiosta. Siinä vielä paremmat seulat, koska niissä seula sallii blankoja 0-5 molemmin puolin otsikkoa. Xyzäö (keskustelu) 5. helmikuuta 2017 kello 15.37 (EET)
Keskustelu siirretty sivulle Keskustelu käyttäjästä:4shadowwBOT. --4shadoww (keskustelu) 6. helmikuuta 2017 kello 15.13 (EET)
4shadoww, korjattujen sivujen indeksointi on Wikipediassa hidasta. Xyzäö (keskustelu) 5. helmikuuta 2017 kello 18.07 (EET)

Yes check.svg Tehty Nyt on osiot siirretty. --4shadoww (keskustelu) 14. helmikuuta 2017 kello 17.24 (EET)

@4shadoww: Vahvistan yhden määrittelemäni haun nollautumisen "insource:/== *Lähteet.*"==Katso myös"/" Wikipedian tämän hetkisen indeksoinnin mukaan. Näitä määrittelemiäni hakuja on edelleen nollaamatta kymmeniä. Mutta edistymistä tapahtuu artikkelien osioitten oikeaan kohtaan siirtämisessä. Xyzäö (keskustelu) 17. helmikuuta 2017 kello 09.35 (EET)

Ehdotus boteille[muokkaa wikitekstiä]

Seuraavassa hakutuloksia Wikipedian hauilla. Ehdotan, että botit alkavat korjaamaan näitä artikkeliongelmia.

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"LÄHTEET", SEN JÄLKEEN "KATSO MYÖS"

 • 1946: insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"LÄHDE"

 • 540: insource:/== {0,5}"Lähde" {0,5}==/

"LÄHTEET" TASOLLA ===

 • 291: insource:/={3,5} {0,5}"Lähteet"/

"LÄHTEITÄ"

 • 213: insource:/== {0,5}"Lähteitä" {0,5}==/

"LÄHDEVIITTEET"

 • 158: insource:/== {0,5}"Lähdeviitteet" {0,5}==/

"LÄHTEET:"

 • 2: insource:/== {0,5}"Lähteet:" {0,5}==/

"LÄHTEET JOIHIN EI OLE VIITATTU"

 • 26: insource:/== {0,5}"Lähteet joihin ei ole viitattu" {0,5}==/

"AIHEESTA MUUALLA JA "LÄHTEET"

 • 5: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla ja lähteet" {0,5}==/

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"VIITTEET", SEN JÄLKEEN "KATSO MYÖS"

 • 282: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"VIITTEET" TASOLLA ==

 • 62: insource:/== {0,5}"Viitteet" {0,5}==/ -insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

"VIITTEET", "LÄHTEET" PUUTTUU

 • 36: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/ -insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

"VIITTEET", JONKA JÄLJESSÄ "LÄHTEET"

 • 1: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===.*== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"KATSO MYÖS" "LÄH" JÄLKEEN

 • 2075: insource:/== {0,5}"Läh".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "LÄHT" JÄLKEEN

 • 1968: insource:/== {0,5}"Läht".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "LÄHTEET" JÄLKEEN

 • 1946: insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "VIITTEET" JÄLKEEN

 • 283: insource:/== {0,5}"Viitteet" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "LÄHD" JÄLKEEN

 • 34: insource:/== {0,5}"Lähd".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "LÄHDE" JÄLKEEN

 • 16: insource:/== {0,5}"Lähde".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"KIRJALLISUUTTA" ENNENKUIN"LÄHTEET"

 • 1674: insource:/== {0,5}"Kirjallisuutta".*== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

"KIRJALLISUUTTA" ENNENKUIN "VIITTEET"

 • 285: insource:/== {0,5}"Kirjallisuutta".*== {0,5}"Viitteet" {0,5}==/

"KIRJALLISUUTTA" ENNENKUIN "KATSO MYÖS"

 • 176: insource:/== {0,5}"Kirjallisuutta".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"AIHEESTA MUUALLA", SEN JÄLKEEN "LÄHTEET"

 • 4745: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

"AIHEESTA MUUALLA", SEN JÄLKEEN "KIRJALLISUUTTA"

 • 563: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*== {0,5}"Kirjallisuutta" {0,5}==/

"AIHEESTA MUUALLA", SEN JÄLKEEN "VIITTEET"

 • 227: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

"AIHEESTA MUUALLA", SEN JÄLKEEN "KATSO MYÖS"

 • 172: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"AIHEESTA MUUALLA" TASOLLA ===

 • 114: insource:/=== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}===/

"AIHEESTA MUUALLA JA LÄHTEET"

 • 1: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla ja lähteet" {0,5}==/

Xyzäö (keskustelu) 12. helmikuuta 2017 kello 08.32 (EET)

"Ehdotus boteille"-osiossa listattuna ehkä noin 10.000 systemaattista artikkeliongelmaa, jotka ovat käsin ja boteilla korjattavissa. Korjaus onnistuu kyllä ajanmittaan käsin, koska käsin pystyy tarkastamaan korjauksen lopputuloksen (, että se on niinkuin oli tarkoitus korjata). Käsinkorjauksessa ongelmana on se, että korjaukset tulevat artikkelimuutosten päälistalle. Olisi hyvä voida korjata kuvattuja systemaattisia artikkeliongelmia niin, että korjaukset näkyvät omassa listassaan kuten boteilla on tapana. Käsinkorjauksiin ei siis välttämättä tarvita omaa ohjelmaa vaan ainoastaan oma muutoslista. Xyzäö (keskustelu) 13. helmikuuta 2017 kello 07.18 (EET)

Onko kenelläkään botin käyttäjällä antaa kommenttia "Ehdotus boteille"-osiossa ilmoittamiini asiantiloihin? Xyzäö (keskustelu) 14. helmikuuta 2017 kello 12.09 (EET)
Joo ihan hyviä tietoja. Hoidan ensin tuon aikaisemman bottipyynnön, niin alan sitten korjailemaan näitä. --4shadoww (keskustelu) 14. helmikuuta 2017 kello 12.19 (EET)
@4shadoww: Hyvä, pidän hakutulokset ajan tasalla ja kehittelen uusia hakulausekkeita. Xyzäö (keskustelu) 14. helmikuuta 2017 kello 19.01 (EET)

Lisäehdotus boteille: "LÄHTEESSÄ TAI VIITTEESSÄ NYT LYHYT VIIVA AJATUSVIIVAN ASEMESTA" HAKUJA:
"Näitä nollaesiintymää kohti"

 • 165: insource:/"Math World - A Wolfram Web Resource"/
 • 143: insource:/"Nobelprize.org -"/

Xyzäö (keskustelu) 18. helmikuuta 2017 kello 08.12 (EET)

21.2.2017 19.40:

"LÄHTEET" HAKUJA:"

"LÄHTE" TASOLLA ==

 • 293108: insource:/== {0,5}"Lähte"/

"LÄHTEET"

 • 294552: insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

"LÄHTEET" PUUTTUU

 • 114592: -insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

"LÄHTEET", SEN JÄLKEEN "VIITTEET"

 • 41256: insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==.*=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"LÄHTEET", SEN JÄLKEEN "KATSO MYÖS"

 • 0: insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"LÄHDE"

 • 530: insource:/== {0,5}"Lähde" {0,5}==/

"LÄHTEET:"

 • 2: insource:/== {0,5}"Lähteet:" {0,5}==/

"LÄHTEET" TASOLLA ===

 • 276: insource:/={3,5} {0,5}"Lähteet"/

"LÄHTEITÄ"

 • 213: insource:/== {0,5}"Lähteitä" {0,5}==/

"LÄHDEVIITTEET"

 • 151: insource:/== {0,5}"Lähdeviitteet" {0,5}==/

"LÄHTEET:"

 • 2: insource:/== {0,5}"Lähteet:" {0,5}==/

"LÄHTEET JOIHIN EI OLE VIITATTU"

 • 26: insource:/== {0,5}"Lähteet joihin ei ole viitattu" {0,5}==/
 • 38: Googlella: site:fi.wikipedia.org "Lähteet joihin ei ole viitattu"

"AIHEESTA MUUALLA JA "LÄHTEET"

 • 1: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla ja lähteet" {0,5}==/
 • 10: Googlella: site:fi.wikipedia.org "Aiheesta muualla ja lähteet"

"LÄHDEKIRJALLISUUS"

 • 0: insource:/== {0,5}"Lähdekirjallisuus" {0,5}==/
 • 14: Googlella: site:fi.wikipedia.org "Lähdekirjallisuus"

"HUOMIOITAVAA"

 • 20: insource:/== {0,5}"Huomioitavaa" {0,5}==/

"VIITTEET" HAKUJA:

"VIITTEET" PUUTTUU

 • 365659: -insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

"VIITTEET" TASOLLA ===

 • 43485: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"VIITTEET", SEN JÄLKEEN "KATSO MYÖS"

 • 0: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"VIITTEET" TASOLLA ==

 • 0: insource:/== {0,5}"Viitteet" {0,5}==/ -insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

"VIITTEET", "LÄHTEET" PUUTTUU

 • 32: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/ -insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

"VIITTEET", JONKA JÄLJESSÄ "LÄHTEET"

 • 1: insource:/=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===.*== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/
 • 0: insource:/== {0,5}"Viitteet:" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" HAKUJA:

"KATSO MYÖS"

 • 27818: insource:/== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"KATSO MYÖS" "LÄH" JÄLKEEN

 • 121: insource:/== {0,5}"Läh".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "LÄHT" JÄLKEEN

 • 31: insource:/== {0,5}"Läht".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "LÄHTEET" JÄLKEEN

 • 0: insource:/== {0,5}"Lähteet" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "VIITTEET" JÄLKEEN

 • 0: insource:/== {0,5}"Viitteet" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "LÄHD" JÄLKEEN

 • 15: insource:/== {0,5}"Lähd".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" "LÄHDE" JÄLKEEN

 • 14: insource:/== {0,5}"Lähde".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KATSO MYÖS" TASON === "AIHEESTA MUUALLA" JÄLKEEN

 • 0: insource:/=== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}===.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KIRJALLISUUTTA" HAKUJA:

"KIRJALLISUUTTA"

 • 10402: insource:/== {0,5}"Kirjallisuutta" {0,5}==/

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"KIRJALLISUUTTA" ENNENKUIN "LÄHTEET"

 • 1655: insource:/== {0,5}"Kirjallisuutta".*== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

"KIRJALLISUUTTA" ENNENKUIN "VIITTEET"

 • 281: insource:/== {0,5}"Kirjallisuutta".*== {0,5}"Viitteet" {0,5}==/

"KIRJALLISUUTTA" ENNENKUIN "KATSO MYÖS"

 • 105: insource:/== {0,5}"Kirjallisuutta".*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"KIRJALLISUUTTA" TASON === "AIHEESTA MUUALLA" JÄLKEEN

 • 0: insource:/=== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}===.*== {0,5}"Kirjallisuutta" {0,5}==/

"AIHEESTA MUUALLA" HAKUJA:

"AIHEESTA MUUALLA"

 • 155543: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==/

"Näitä nollaesiintymää kohti"

"AIHEESTA MUUALLA", SEN JÄLKEEN "LÄHTEET"

 • 4231: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*== {0,5}"Lähteet" {0,5}==/

"AIHEESTA MUUALLA", SEN JÄLKEEN "KIRJALLISUUTTA"

 • 562 insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*== {0,5}"Kirjallisuutta" {0,5}==/

"AIHEESTA MUUALLA", SEN JÄLKEEN "VIITTEET"

 • 177: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*=== {0,5}"Viitteet" {0,5}===/

"AIHEESTA MUUALLA", SEN JÄLKEEN "KATSO MYÖS"

 • 84: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}==.*== {0,5}"Katso myös" {0,5}==/

"AIHEESTA MUUALLA" TASOLLA ===

 • 48: insource:/=== {0,5}"Aiheesta muualla" {0,5}===/

"AIHEESTA MUUALLA JA LÄHTEET"

 • 1: insource:/== {0,5}"Aiheesta muualla ja lähteet" {0,5}==/

"ARTIKKELISSA " s. " " HAKUJA:

 • 41555: insource:/" s. "/

"ARTIKKELISSA " S. " " HAKUJA:

 • 7765: insource:/" S. "/

"ARTIKKELISSA " ss. " " HAKUJA:

 • 539: insource:/" ss. "/

"ARTIKKELISSA " Ss. " " HAKUJA:

 • 33: insource:/" Ss. "/

"ARTIKKELISSA " SS. " " HAKUJA:

 • 11: insource:/" SS. "/

"LÄHTEESSÄ TAI VIITTEESSÄ LYHYT VIIVA AJATUSVIIVAN TILALLA" HAKUJA:

 • 163: insource:/"Math World - A Wolfram Web Resource"/
 • 104: insource:/"Nobelprize.org -"/
 • 126: insource:/"FIS-Ski -"/

"LÄHTEESSÄ TAI VIITTEESSÄ erikoisia merkkiyhdistelmiä" " HAKUJA:

 • 280: insource:/",."/
 • 1566: insource:/",,"/
 • 1431: insource:/"( "/
 • 2300: insource:/" )"/

Xyzäö (keskustelu) 21. helmikuuta 2017 kello 19.51 (EET)

Saisiko näille jonkin alasivun, kun tämä sivu on lukukelvoton sen täyttyessä näistä pyynnöistä. Stryn (keskustelu) 21. helmikuuta 2017 kello 19.56 (EET)
Stryn, Viimeksi laittamani on tilanne tällä hetkellä. Korjaamista odottaa em. hakujen mukaan ainakin 10.000 artikkelia ja lisää hakulausekkeita on luotavissa. Aiemmat hakutiedot olisi voinut poistaakin, mutta en sitä tehnyt. Minun puolestani tälle korjaustilanteelle voisit luoda oman sivun. Xyzäö (keskustelu) 21. helmikuuta 2017 kello 21.01 (EET)
Stryn, Voit siirtää niin halutessasi tekemäni bottipyynnöt jollekin alasivulle. Itse en aio käyttää bottia. Xyzäö (keskustelu) 23. helmikuuta 2017 kello 08.12 (EET)